Főoldal » Fórumok » Legkedveltebb hozzászólások

Fórumok - Legkedveltebb hozzászólások

A listában a 100 legkedveltebb, a legtöbb piros szívvel jutalmazott hozzászólást láthatod az elmúlt 30 napból.

1 2 3 4 5
15
Szinike hozzászólása:

Sziasztok Kedves Lányok!

Rég nem jelentkeztem, bár nincs olyan nap hogy ne olvasnám soraitokat!!

Kis biztatásként írnám mindannyiótoknak hogy megszületett a kislányunk , gyönyörű , egészséges baba!

Aki nem ismerne annak egy kis info rólam ☺️

Itthon öt saját sejtes lombik után döntöttünk a teljes donor mellett, mert már nem tudtak stimuláció hatására sem csak max egy p.sejtet kinyerni belőlem.

Reprofitban második próbálkozásunk sikerült , Bagócsi Dr volt az orvosunk.

Beülti után Femibiont, magnéziumot plussz a szokásos progreszteron kúp-gyógyszer -injekciót kellett használnom, plussz kihangsúlyozta hogy nincs fekvés, sok séta stb , de feküdni nem, úgyhogy amin most változtattam az az volt hogy napi kétszer sétáltam , két hétig szabin voltam.

Remélem kicsit tudtam segíteni .

Nagyon drukkolok akik most kezdtek, kitartást kívánok!!

(Ugrás a hozzászólásra)

13
Andi6020 hozzászólása:
Menj hozzá és örülj neki, ha nem áll fel.

(Ugrás a hozzászólásra)

13
RosaGina hozzászólása:

Szia. Én sok éve kezdtem lombikozni. A nagyobbik fiam (saját sejtes RG) 2019 ben a kisebbik 2022 ben született. Összesen 8 beültim volt.

Az akkori fórumozó csapat nagyon szuper volt. Találkoztunk személyesen, összebarátkoztunk, együtt izgultunk. Azóta egy zárt csoportban csetelünk, napi szinten , 16 anyuka!! . Sok gyerek van a csapatban, tesók, van ahol már a harmadik baba születik! Sokan 40 felett szültek.

Van akinek donorral, van akinek összesen 16 lombikkal. De sikerült!

Nem szabad feladni. Vigyázzatok a lelketekre, a lelki egyensúlyra, a férjetekre a szerelemre. Mindennek menjetek utána! Aztán ha nem sikerült, akkor korona igazit és hajrá tovább!

Rengeteg sikersztori van!Higgyétek el, sikerülhet nektek is!

(Ugrás a hozzászólásra)

nov. 26. 16:23
12
Panna.33 hozzászólása:
Erről az a mém jut eszembe, amin Jerry a kisegér van, mindenttudó arckifejezéssel, a szövegbuborékban ezzel: "Letiltott mindenhol. Tehát személyesen akar beszélni velem"

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Fórumnyitó (anonim) hozzászólása:

Pontosan, szó szerint pontosan ez történt, te nagyokos…😇 Elmondtam, hogy lehet előbb meg is gyógyulnának, ha fekhetnének, de nyilván ezt ő is tudja. Annyi különbséggel, hogy még elnézést is kértem, hogy ott maradt neki egy luk “miattam”. A te kirohanásod hasonlít jobban a hisztire, én tárgyilagosan írtam le, mi történt.

Továbbmegyek, nem hisztizem sehol, mert egy 3 héttel korábban tervezett, időpontot lemond bárki, mert kb kétszer megfordul a világ 3 hét alatt, és nem vagyok óvodás, felfogom, ha valami közbejön. Te hisztis, te arra nem gondoltál, hogy nekem is vannak gyerekeim, és én is egyedül dolgozom, esetleg rohadtul nem jön jól, ha kiesek pár napra? (Mert így van, képzeld).

Nem a gyerekek ellen van kifogásom, és igen, nehéz. Mindössze egy kérdés, mikor ez van az érintettektől: így is alkalmas, vagy nézzünk másik időpontot? Ennyi. Majd mindenki eldönti, de nem vagy késztények elé állítva.

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Birebora hozzászólása:
Mint, ahogy senkinek nem könnyű és más sem kap fizetést ha nem dolgozik. De valahogy csak megoldják. Gondold el ha mindenki bevinné a munkahelyére a beteg, lázas gyerekét.

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Channa* hozzászólása:

Én se nézem a legtöbbet, azaz elkapcsolom, nem kapcsolok oda, stb., de engem is zavar, hogy fő műsoridőben survivor, párcsata, Ázsia expressz, főzős műsorok és társaik vannak.

Egyszerűen nem hiszem el, hogy erre van igény, és azt sem, hogy ezek szórakoztatóak bárkinek is.

Megy a népbutítás rendesen a média részéről.

(Ugrás a hozzászólásra)

12
55Judit hozzászólása:
Van must a pincétekben? mert akkor mustgáztól alszik el a gyertya. Ha nincs, akkor is valamilyen gáz oltja ki a lángot, ami embernél fulladásos halált okozhat. Gyertya helyett elemlámpával lemenni veszélyes!

(Ugrás a hozzászólásra)

11
Andi6020 hozzászólása:
használd már a guglit, ha nem tudsz erről a témáról leállni

(Ugrás a hozzászólásra)

11
BeBa77 hozzászólása:

Megvan a vv.

Hcg : 9,95

Progi : 105,5

Nagyon bízunk a Bogyókában!🙏

(Ugrás a hozzászólásra)

11
Andi6020 hozzászólása:

Azzal nem segítek, ha leírok mindenhova egy rakat marhaságot.

Én igyekszem ott tanácsot adni, ahol tudok értelmeset is írni.

(Ugrás a hozzászólásra)

10
Fórumnyitó (anonim) hozzászólása:

Kb. kéthavonta vásárolok nekik. Nem csak én, vagyunk páran, akik a szárnyaink alá vettük őket.

Most tisztálkodó és tisztítószereket vittem nekik. Két kamasz fiút nevel egyedül az anyuka. Dolgozik, mindent megtesz hogy boldoguljanak de nagyon nehéz nekik. Pénzt nem fogad el. Viszont minden másnak nagyon örül/nek.

Most valahogy jobban megérintett, pedig már párszor voltam náluk, vittem nekik ezt, azt. De most nagyon elszomorított hogy nem jutnak egyről a kettőre.

De hiszem, hogy jóra fog fordulni az életük. ❤️

(Ugrás a hozzászólásra)

10
Dominós hozzászólása:
Nézz körül a nagyvilágban, figyeld az embereket, aztán rá fogsz jönni, mennyire értékes vagy. Annyi ócska ember van, aki azt hiszi, hogy kristályváza, pedig csak felrakták a szart a polcra.

(Ugrás a hozzászólásra)

10
BeBa77 hozzászólása:

Csajok! Olyan csendben,hogy még gondolni is csak óvatosan merünk rá.

Ma reggel FET+4 olyan hányingerre ébredtem,gondoltam tesztelek egyet,legfeljebb kukás lesz.

Ott van a 2.csík🙏 halvány de ott van. Ma mentem vv-re progit nézetni,de így hozzárakattam 1 Hcg-t is. Este lesz eredmény.Pénteken megyek kontrollra.

(Ugrás a hozzászólásra)

10
Vigyefene hozzászólása:
Jók azok lábmelegítőnek. Elég tiszta a fenekük?

(Ugrás a hozzászólásra)

10
Channa* hozzászólása:

Hát nem tudom...

Én annak idején nem a hasával tartottam magam mellett a férjemet és most sem ezzel teszem.

Lehet, hogy sok férfira igaz, de szerintem ez már régi lemez és semmi valóság alapja nincs, max. azoknál a férfiaknál, akik a klasszikus nőtársat keresik, azaz a kiszolgáló személyzetet.

A fiamat sem tudná a hasával megfogni egy nő sem, és azzal sem, hogy egész nap a konyhában sertepertél. Ez manapság már igen kevés egy kapcsolathoz...

(Ugrás a hozzászólásra)

9
Globus hozzászólása:
Olyan divat lett mostanság a nárcisztikus szó. Aki nem olyan, mint én, az nárcisztikus.

(Ugrás a hozzászólásra)

9
Bree25 hozzászólása:
És ilyen hozzászólásokkal (is) múlik el a világ dicsősége...

(Ugrás a hozzászólásra)

9
Globus hozzászólása:
A lakberendezési újságok és FB csoportok képei mind olyanok, mintha nem is laknának ott. Konyhában semmi nincs, egy eszköz, egy pohár, kéztörlö, mosogatószivacs, teafőző, semmi... ha használjuk a lakást, az bizony látszik, életteli.

(Ugrás a hozzászólásra)

9
Zsuko84 hozzászólása:
6 hetes és 1 napos a baba. Szívhang is van. 😊

(Ugrás a hozzászólásra)

1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook