Főoldal » Fórumok » Legkedveltebb hozzászólások

Fórumok - Legkedveltebb hozzászólások

A listában a 100 legkedveltebb, a legtöbb piros szívvel jutalmazott hozzászólást láthatod az elmúlt 30 napból.

1 2 3 4 5
20
Timycat hozzászólása:
Ha neked 17 fokhoz nagykabát kell. akkor ki is a nyápic?

(Ugrás a hozzászólásra)

17
Xochipilly hozzászólása:
Én meg minél több "kutyabaráttal" találkozom aki kisfiamnak/lányomnak szólítja a kutyáját, annál jobban örülök, hogy nekem igazi gyerekeim is vannak.

(Ugrás a hozzászólásra)

14
Bichi hozzászólása:
Látszik még nem volt rossz anyósod, akkor nem írnál ilyen hülyeséget...

(Ugrás a hozzászólásra)

14
Amaunet hozzászólása:

Persze, ismerkedj meg vele, ha tőle akarsz gyermeket!

Lesz neki 3 gyerek 3 nőtől, aki mind egyedülálló anyuka.

(Ugrás a hozzászólásra)

13
Fórumnyitó (anonim) hozzászólása:

Köszönöm. Tökéletesen fogalmaztad meg, jobban, mint eddig bárki más.

Igen, elfogadtuk, szeretjük őket és büszkék vagyunk mindkettőre, mert Ők kész csodák.

Kihoztuk belőlük, segítséggel mind azt, amit lehet. Nem volt könnyű, főleg elfogadni a tényeket. Mára már reméljük jó úton járunk és sikeres lesz az életük.

14 és 17 évesek.

A vallomás meg csak kikívánkozott belőlem, így tanév kezdés előtt.

(Ugrás a hozzászólásra)

13
Józsibirka hozzászólása:

Régen se figyeltünk órán, nemakartunk, papírfecnikre írkáltunk, üzengettünk,,,

Dejó vót,,

(DE , Nyelvtan órán, figyelhettem vón' jobban!) 😉

(Ugrás a hozzászólásra)

13
,zumba hozzászólása:
Ez probléma, hogy az órán nem a tananyagra, feladatra figyelnek, hanem mással töltik az időt.(otthoni nevelés hiánya) Tudom, régebbi időkről nem szabad már írni, mert az nem trendi, de mi azért jártunk iskolába, hogy sok ismeretet szerezzünk. Szórakozni tanítási idő után kell.

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Secret8 hozzászólása:
Újabban a beszólást nevezzük vallomásnak?

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Ghost👻 hozzászólása:

Nyápic....

Majd ha törtènik veled,teszem azt egy baleset ès a sèrült tagod rohadtul fog fájni minden front miatt ez a gusztustalan megjegyjèsed jusson eszedbe!

Addig pedig állj a tükör elé ès köpd szembe magad!

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Kacsahercegno hozzászólása:

300 forintja van a hó végén, szerintem a kommented hatására rohan venni egy tehenet, az tuti jobban megéri, mint egy liter tejet megvenni. Minden problémáját megoldottad 😂😂

FI-nak kitartást!

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Loch ness hozzászólása:
Tudtommal legelőbb hároméves kora körül lehet megállapítani az autizmust (max. egy kicsivel előbb), de születéskor biztos, hogy nem. Értem az elkeseredésedet, mert ismerek autista gyerekeket (amúgy nagyon jó fejek és szeretem őket), és tudom, hogy nehéz a szülőnek. De gondolj arra, hogy ez kb. olyan, mintha az derült volna ki, hogy súlyos cukorbeteg a gyereked, vagy látássérült. Akkor is szeretnéd és ellátnád, nevelnéd. Meg kell szeretned azt, akit kaptál, és el kell engedned azt, akit elképzeltél. Ezt nem én mondom, ez a feldolgozás folyamata. Ha nagyon nehezen megy, fordulj szakemberhez, aki segít benne. És ne szégyellj segítséget kérni, mert ez egy embert próbáló élethelyzet. Csak a gyerekeid iránti szeretetből ne engedj sosem. Kívánom, hogy megoldódjon benned ez a fájdalom! És gratulálok a gyerekeidhez, mert gondolom, ettől függetlenül büszke vagy rájuk!

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Tumbo2 hozzászólása:
nekem meg a pántos ruha.72 év.

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Enissa hozzászólása:
Én azt sajnálom, aki gyógyíthatatlan beteg, nem azt, akinek nulla akaratereje van. Elfelejt EMBER lenni.

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Semleges hozzászólása:

Lehet ellene hadakozni és megideológizálni miért is sz.r a nyomkodás, de tudomásul kell(ene) venni, hogy ilyen világot élünk. A mobilokon keresztül kommunikál és intézi az ügyeit az emberek jelentős része. Már nem a szóbeli, hanem az írott kommunikáció vette át a döntő szerepet. Igen, a fiatalok körében is. És? Akinek fáj, ne tegye.

Aki nem akarja és megteheti, ne használja, ne nyomkodjon. De akinek a munkájához, tanulásához, minden napjaihoz szükséges, úgysem teszi le.

Visszatérve az iskolákhoz: nem tiltani kell mert az sosem vezet jóra, hanem megfelelően megtanítani alkalmazni és használni.

A tiltás mindig haragot, gyűlöletet, ellenállást generál. Kinek jó ez? Ha nincs baj csinálunk? Felmenteni ezért egy iskola igazgatót?! Agyrém.

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Timycat hozzászólása:
Elképzelem ahogy aggódik a főni, hogy a gyerekek a telefon nyomkodás miatt lemaradnak a kiválóan képzett, megfelelő számú tanári gárda által, kiváló körülmények és eszközök használatával átadandó naprakész és hasznos tudásról. Vicc

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Semleges hozzászólása:

Ez szerintem is k.rva ciki. Nem tudtad egy zsákba a kuka mellé tenni vagy a következő alkalommal beletenni a kukába?

Családi házban nem hiszem el, hogy nem tudtad volna tárolni addig. Az a te szemeted, senkire nem tartozik.

Ha lett volna benned annyi, odamész két szomszédhoz és megkéred, engedje meg, hogy beletedd. Ez esetben más a gyerekfekvése. Legközelebb te segitesz nekik hasonló esetben. De igy, tökgáz.

(Ugrás a hozzászólásra)

12
,zumba hozzászólása:

Még egy: a dolgozó szülők mindegyike olyan munkahelyen dolgozik, hogy állandóan telefon közelben tud lenni?

Én tanulni jártam, nem játszani az iskoláimba. Ezt otthon kell a gyereknek elmondani, miért járunk iskolába.

Az, hogy szűklátókörű vagyok, és buta, nem baj. A sok mai okosat mégis átverik, lehúzzák, engem meg nem....

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Ruslan hozzászólása:
Pedig az empátia gyakorlása nagyon fontos a társas kapcsolatokban. Nem kell a saját nézőpontunkat megváltoztatni, de minden embernek más dolog előnyős vagy más tetszik.

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Bonzitos hozzászólása:
Szia! Nekem most lettek 1 évesek az ikrek donor petesejtből. Apuka az apuka😍😍Egy percig nem bántuk meg! Csodásak, édesek!! Mindenki mondja, hogy az én szemem, apuka szája, stb… és tényleg így is van! 7 saját lombikunk volt , az első donorsejtes sikerült! 10 évet vártunk rájuk és eszembe sem jut, hogy donor sejtből vannak! A mi babáink mindenestől!❤️❤️Csodás érzés!!

(Ugrás a hozzászólásra)

11
Kacsahercegno hozzászólása:
A bunkóságot nem kell összekeverni az őszinteséggel. Lehet őszintének lenni tapintatos módon is, egy intelligens embernek nem kellene, hogy problémát jelentsen. Plusz erre vannak a gondolataink, nem kell minden baromságot vagy bántó dolgot hangosan kimondani csak azért, hogy megoszd a véleményed. 🤷‍♀️

(Ugrás a hozzászólásra)

1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook