Fórumok - Legkedveltebb hozzászólások
A listában a 100 legkedveltebb, a legtöbb piros szívvel jutalmazott hozzászólást láthatod az elmúlt 30 napból.
Persze, mindenki előtt ott a lehetőség. Főleg, ha fiatal.
De azért az nincs igazán rendjén, hogy aki nem kiemelkedően okos vagy tehetséges, csupán rendesen akar dolgozni, és dolgozik is, az annyit keres, amiből épp eltengődik. Az lenne a normális, ha az embernek nem kellene kigyúrnia magát mindenféle szakmából csak azért, hogy ne haljon éhen. Elég lenne becsülettel dolgozni.
De ez csak az én véleményem.
a csúnya szottyadt, öreg feleségükkel."
Én ugyanolyannak látom a párom mint mikor megismertem fiatalon és nem a gusztus csökken hanem a kor nő
Jobb helyen a kommentedre azt válaszolják, hogy örülj ha vén és szottyadt leszel, de ha igy folytatod nem éred meg
Nem akarlak elszomorítani, ezt csak addig csinálják veled, amíg megengeded. Ha nemet mondasz, neadj'isten feldobnád a talpad, nem sírnának sokáig. Másnapra keresnének új bohócot.
Húzzál vonalat, stop, eddig és ne tovább.
"Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy jól keressen."
Ez sajnos nem igaz, még akkor sem ha tanultak és dolgoznak... pedagógusok, rendvédelmisek, tűzoltók, egészségügyisek és még sorolhatnánk. Persze el lehet innen menni, vagy csak szakmát váltani, csak ezen az elven akkor már senki nem oktatja a gyerekeket, menti/védi a seggünket és látja el a nyűgeinket.
Egyébként csak hogy hazabeszéljek az általam ismert jogászok pl kifejezetten carul keresnek, de az IT-s ismerősöket is most pakolják kifelé a melóhelyükről és nincs is akkora kereslet már rájuk mint 5+ éve.
Ha az a bizonyos szex megtörténne lehet egyből elmúlna az a nagy szerelem....
Ha meg még jobban összehozna akkor legyen úgy...
A mellettetek lévő társ már úgyis szarabbul érezheti magát,mert ez is érzelmi megcsalás,megérzik,ha valóban szeretnek (valami nem stimm)
Lehetne természetesen szerényebben, csendesebben is ünnepelni, és a felhasznált összeget más célokra fordítani. De másra fordítanák? A Duna mellett élve magam sem mindig élvezem annyira, főleg mióta félős kutyám van, de megoldom. Ugyanakkor vidékről vagy külföldről érkező vendégeim számára mindig különleges élmény, és amikor a gyerekeim kicsik voltak, számukra is felejthetetlen volt. Az újdonság varázsa minden nemzedéknek jár. Évente egyszer talán engedjük meg, hogy aki szereti, örömét lelje benne. Ha nem erre költenénk, másra fordítanák az összeget,így legalább egy közösségi élményben részesül az ország.
Ha már egyszer egy évben van rá alkalom, engedjük meg magunknak, hogy ne a költséget, hanem a közös élményt lássuk benne, már aki akarja látni benne.
Csak remélem a 15 a korodat
jelöli.
Ekkora hülye felnőtt férfi nem lehet,főleg egy többségében női oldalon nem.
Hogy rakja be egy otthonba, az még oké. A többi undorító. Aki egy kicsit is szereti az anyját, az ezt nem tudja megtenni. Nem kell feláldozni magát, de látogatni az otthonban, akárhogy is van, azt kell. Még akkor is, ha nem fogja fel, nem ismeri meg. Nem engedheti el amíg él.
Egy barátom felesége Alzheimeres. Ápolja otthon, addig amíg megismeri. Ha éljön az a stádium, amikor már nem, akkor adja otthonba. Egészséges gondolkodású embernél ez nem azzal párosul, hogy elfelejti mintha meghalt volna. Jesszus. Hát mégiscsak az anyja. Akit szeret, aki szeretett. Nem is értem. Van fokozat a nonstop ápolás és az egyik napról a másikra leszaràs között.
El ne ájulj már a 260 ezer Ft-tól!
villany-gáz-közös ktg.-előfizetések- kaja-mosó és pipereszer, gondolom ki is takarít, mos-főz sötöbö.
Hülyeség volt ezért szakítanod, még a szex is ingyen volt, nem kellett meghívnod.
A nő meg jól járt, talán nem egy carrágó pasit talál majd!
Hogy még mindig vagy. Mert az életed érték, akkor is, ha most nehéz ezt érezni.
A depresszió sokszor elhiteti, hogy a sötétség örökké tart. Hogy minden nap ugyanaz, és semmi nem változhat. De ez csak a fájdalom hangja, nem a valóság, mert a valóság az, hogy még lehetnek szép percek, órák, napok, évek. Fel a fejjel!
Én pl. nem hámozom.
Elhiszem, hogy finomabb, meg sárgább, meg izé, de nem érdekel.
Már rég rájöttem mindennel kapcsolatban, ha nekem jó, akkor a kilenc is páros :)