Fórumok - Legkedveltebb hozzászólások
A listában a 100 legkedveltebb, a legtöbb piros szívvel jutalmazott hozzászólást láthatod az elmúlt 30 napból.
Persze, ismerkedj meg vele, ha tőle akarsz gyermeket!
Lesz neki 3 gyerek 3 nőtől, aki mind egyedülálló anyuka.
Köszönöm. Tökéletesen fogalmaztad meg, jobban, mint eddig bárki más.
Igen, elfogadtuk, szeretjük őket és büszkék vagyunk mindkettőre, mert Ők kész csodák.
Kihoztuk belőlük, segítséggel mind azt, amit lehet. Nem volt könnyű, főleg elfogadni a tényeket. Mára már reméljük jó úton járunk és sikeres lesz az életük.
14 és 17 évesek.
A vallomás meg csak kikívánkozott belőlem, így tanév kezdés előtt.
Régen se figyeltünk órán, nemakartunk, papírfecnikre írkáltunk, üzengettünk,,,
Dejó vót,,
(DE , Nyelvtan órán, figyelhettem vón' jobban!) 😉
Nyápic....
Majd ha törtènik veled,teszem azt egy baleset ès a sèrült tagod rohadtul fog fájni minden front miatt ez a gusztustalan megjegyjèsed jusson eszedbe!
Addig pedig állj a tükör elé ès köpd szembe magad!
300 forintja van a hó végén, szerintem a kommented hatására rohan venni egy tehenet, az tuti jobban megéri, mint egy liter tejet megvenni. Minden problémáját megoldottad 😂😂
FI-nak kitartást!
Lehet ellene hadakozni és megideológizálni miért is sz.r a nyomkodás, de tudomásul kell(ene) venni, hogy ilyen világot élünk. A mobilokon keresztül kommunikál és intézi az ügyeit az emberek jelentős része. Már nem a szóbeli, hanem az írott kommunikáció vette át a döntő szerepet. Igen, a fiatalok körében is. És? Akinek fáj, ne tegye.
Aki nem akarja és megteheti, ne használja, ne nyomkodjon. De akinek a munkájához, tanulásához, minden napjaihoz szükséges, úgysem teszi le.
Visszatérve az iskolákhoz: nem tiltani kell mert az sosem vezet jóra, hanem megfelelően megtanítani alkalmazni és használni.
A tiltás mindig haragot, gyűlöletet, ellenállást generál. Kinek jó ez? Ha nincs baj csinálunk? Felmenteni ezért egy iskola igazgatót?! Agyrém.
Ez szerintem is k.rva ciki. Nem tudtad egy zsákba a kuka mellé tenni vagy a következő alkalommal beletenni a kukába?
Családi házban nem hiszem el, hogy nem tudtad volna tárolni addig. Az a te szemeted, senkire nem tartozik.
Ha lett volna benned annyi, odamész két szomszédhoz és megkéred, engedje meg, hogy beletedd. Ez esetben más a gyerekfekvése. Legközelebb te segitesz nekik hasonló esetben. De igy, tökgáz.
Még egy: a dolgozó szülők mindegyike olyan munkahelyen dolgozik, hogy állandóan telefon közelben tud lenni?
Én tanulni jártam, nem játszani az iskoláimba. Ezt otthon kell a gyereknek elmondani, miért járunk iskolába.
Az, hogy szűklátókörű vagyok, és buta, nem baj. A sok mai okosat mégis átverik, lehúzzák, engem meg nem....