Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Legkedveltebb hozzászólások

Fórumok - Legkedveltebb hozzászólások

A listában a 100 legkedveltebb, a legtöbb piros szívvel jutalmazott hozzászólást láthatod az elmúlt 30 napból.

1 2 3 4 5
26
Andi6020 hozzászólása:

18 éves. Miért beszélsz vele így? Öregebb vagy, talán bölcsebb is, és ezt a kislányt nem a popódból rángattad ki, hogy így beszélj vele. Amugy milyen területen praktizáló orvost keressen fel?


"Aki utálkozik, az önmagával nincs jóban." Ez saját bölcsesség? Én rendkívül jóban vagyok magammal, ennek ellenére van olyan, akit utálok.

(Ugrás a hozzászólásra)

nov. 17. 13:22
23
Lau_Ra hozzászólása:

Szerintem nem szülővel élni gáz, hanem az a gáz, ha egy munkára alkalmas felnőtt létére tartanak el valakit. Ha nem kap munkát az más.

De az otthon élésben én nem látok kivetnivalót. Mikor a volt kapcsolatomnak vége lett, 25 évesen hazaköltöztem. Ha 35 lettem volna, ugyanez lett volna a forgatókönyv. Anyagi okok miatt, meg nem akartam egyedül lenni.


Ha valaki szingli, nincs pénze lakásra, albérletre, van lehetősége otthon lakni, akkor miért ne tegye?


Ha pénzelnek és nem csinálsz semmit, az gáz.

(Ugrás a hozzászólásra)

21
Towanda hozzászólása:
Az egyik nap ilyen a másik nap olyan... ma a férjemnek is “csinálj egy tesztet” napja volt.. úgyhogy remegő kézzel írom hogy 6. nap halvány pozitív :)

(Ugrás a hozzászólásra)

21
Dagi4 hozzászólása:
Sziasztok! Ma pozitív lett a teszem! Nem akartam elhinni ilyen még soha nem volt velem! 🥰

(Ugrás a hozzászólásra)

19
Fórumnyitó (anonim) hozzászólása:

Sziasztok.

Nagyon el vagyok Keseredve. A legmagasabb kockázat jött ki a Nifty tesztnél a Down szindrómára. Az orvosom szerint ilyen esetben a szülők döntik el, hogy vállalják - e a beteg gyermeket, aki több egészségügyi problémával fog még születni (pl szív problémák és még ki tudja mi, a szindróma súlyosságától függően), bár élhet akár "normális" életet is, de kis eséllyel lesz önellátó.

Sokat beszélgettünk a férjemmel,ő nem szeretné így megtartani és én is erre hajlok bevallom. Voltam pedagóguskent intézménylatogatason ilyen gyerekek és felnőttek közt és bevallom, félelmetes volt az a túláradó szeretet amit mindenki felé közvetítettek. És ha nem az volt, egy másik embernek az én gyerekem közeledése szintén az lenne. És ezt sem szeretném.

Nem vagyunk úgy érzem felkészülve arra, hogy beáldozzuk az életünket egy beteg gyerek miatt. És az megint más, hogy egészségesen születik, de beteg lesz valami oknál fogva és az is, hogy tudjuk, hogy betegen fog születni és sosem gyógyul meg.

Beszéltünk másik orvossal is, több szem többet lát alapon, de ugyanazt mondta, mint az én dokim.

Én nem vagyok képes ápolni és az életem felaldozni vagy hogy a kapcsolatunk ramenjen a férjemmel az egészre.

Azért írtam ezt ki, mert jó volt kiírni magamból azokat a gondolatokat, amiket kimondani nem tudtam még.

Köszönöm, ha elolvasod!

(Ugrás a hozzászólásra)

19
Lien hozzászólása:

Sziasztok.

Meg született múlt héten a lányunk. Így a végén se volt kőnyű, leírom röviden a történetemet. Az 5 beültetés sikerült (2 kör). Csináltam egy Prena tesztet az X héten, lesújtó hír a legritkább genetikai betegség majd javasolták a amniocentézist ez 100% százalékosan mondja meg ha valami baj van a babával és hát nincsen semmi baj a babával. Majd a 37 hét +1 naposan a mentő vitt be a kórházba erős vérzéssel (tágulási vérzés, vérnyomásom 200/110), a mentőbe levett covid gyors test negatív, majd a kórházban a pcr test pozitív. Más nap megcsászároztak, nem a covid hanem a magas vérnyomás miatt a gyerekemet nem láthattam a covid miatt azonnal elvették. A másnapi pcr test viszont negatív innen már csak a jó hír van. Egy kis sárgaságon kívül minden jó. Megérte azért mindent ez a csöppség.

(Ugrás a hozzászólásra)

17
Babyapocakban hozzászólása:
Őt hallgatjuk, neki próbálunk segíteni. Ne itt éld ki a görcseidet.

(Ugrás a hozzászólásra)

dec. 1. 15:43
16
Sylvee12 hozzászólása:

"Beteg dolog szerelmemnek, gyerekemnek nevezni háziállatot."


Nem szerelmem, nem gyerekem; családtag.

Ezt csak az érti, akinek volt/van.

(Ugrás a hozzászólásra)

15
Semleges hozzászólása:
Engem ma lebunkóztak, nem baj, mert tudok tahó lenni, de te sem mész érte a szomszédba az biztos.

(Ugrás a hozzászólásra)

15
BeYOUtiful hozzászólása:

Micsoda mérhetetlen gőg és ridegség van benned.


Semmit nem tudsz arról az emberről, de eldöntötted, hogy a pénzedért ismerkedne veled. Ezer meg egy oka lehet annak, miért csak most keres.


ő nem biztos, hogy pénzleső némber, de te biztosan önhitt vagy.

(Ugrás a hozzászólásra)

15
Babyapocakban hozzászólása:
Hagyd, már előre elkönyvelte, hogy a másik azért, mert kevésbé szerencsés anyagi helyzetben van, már egy utolsó pénzhajhász. A féltestvére nem veszít semmit.

(Ugrás a hozzászólásra)

15
Srcrss hozzászólása:
Alap, hogy főz, mos, takarít? Tévedsz. A nő nem cseléd.

(Ugrás a hozzászólásra)

15
NYB79 hozzászólása:
FET+5. Halvány pozitív a vizelet teszt. 🙏🙏🙏

(Ugrás a hozzászólásra)

15
Levia hozzászólása:

Kedveseim!

Belebotlottam egy kissé fapados grafikájú weboldalba, ami többek között felvételi feladatsorokat generál (korábbi sorokból). És tartalmazza a megoldásokat is.

Ez tök jó ötlet szerintem.

Itt a 8.-os magyar: [link]

és a matek: [link]

Ugyanakkor a készítője beletöltötte egy rakás nyelven! érettségi sorokat is matekból, magyarból, töriből, bioszból, kémiából. :-)

Sőt egy magyar-német-angol matematikai szótárt is (kéttanosok!).

(Ugrás a hozzászólásra)

14
Margarita Citokina hozzászólása:
Kedves kommenttársak, elköszönök egy időre. Elmentek a szavaim, nincs kedvem sem viccelődni, sem dühöngeni. Egy szeretett személy, az egyik utolsó, aki fontos volt az életemben, több volt, mint barátnő, inkább testvér - éjjel kórházba került. Külföldön él, a férjétől kaptam a hírt. Igen, kovidos és oltatlan, 72 éves, évekkel ezelőtt átélt egy súlyos szívinfarktust. Nem oltatott, hiába kérleltem, ő bízott a hitében és a csodában. Most megpróbálok ő helyette is hinni és nagyon erősen bízni a csodában. Majd visszajövök, mindenkinek egészséget kívánok, az oltáselleneseknek pedig józan észre térést, hogy ne járjanak így.

(Ugrás a hozzászólásra)

14
Fórumnyitó (anonim) hozzászólása:

Nagyon kedvesek vagytok és köszönöm, hogy nem támadtok minket a döntésünk miatt mint itt sok fórum indítót kb minden miatt.

Sajnálom azt az anyukát aki a beteg gyerkőcök neveli, sok erőt hozzá.

Mi sajnos nem vagyunk ilyen erősek. A szívem szakad meg, de mindig az van előttem, hogy a következő egészséges lesz és mindig beszélek a babához, hogy ne haragudjon ránk emiatt. Hülyeség tudom, de a lelkemnek jobb így.

(Ugrás a hozzászólásra)

14
Nancy Ann hozzászólása:

Habzó szájjal követelte az oltatlan a védettségi igazolványt?

Igaza van!

Nekem úgy van dec 25-ig védettségi igazolványom, hogy a 2020 szeptemberi betegségem után májusban, majd augusztusban is megjártam azt a kört, hogy pénzert, magán laborban voltam antitest vizsgálaton, majd mikor kiderült, hogy elérem a szükséges értéket, pénzért kiváltottam a plasztikot.Mindkét esetben 4 hónapra, mert aki “csak” átesett a víruson és nem oltott, annak annyi időre jár ilyen esetben.

Az oltott meg, akinek lehet, hogy nincs vagy szint alatti az antitest értéke, ingyen megkapja korlátlan időre.

Az is dühítő nekem, hogy mostanra a betegségen átesettek mintha eltűntek volna a propaganda retorikájából, csak oltott meg oltatlan van-holott az oltatlanok közt vagyunk páran, akik gyógyult betegek, és 12 hónap után is van antitestünk.De akit pl 4 hónapnál régebben oltottak, akár az istenített, szuperszonikus Pfizerrel, ami többezerre is fel tudta nyomni az antitest szintet az oltás után közvetlen, annak javasolják a 3. oltást, mert jajaj, lehet nem elég a védettsége a Delta-Théta-Zéta variánshoz-viszont ahhoz elég, hogy bárhova bemehessen b.szogatás meg pellengérre állítás nélkül, mert ő OLTOTT.

Remélem, az összes itt kommentelő oltott, felelősségteljes, egészségtudatos, társadalmilag érzékeny állampolgár felvette már a harmadik oltását is, és bejegyezte a naptárba, hogy mikor kell menni majd a negyedikre.

(Ugrás a hozzászólásra)

13
Fórumnyitó (anonim) hozzászólása:
Aha, értem. Vagyis nem, de nem is baj. Beszélgetős fórum. Ha zavar ez a téma és irónia ami kiérződik abból az 5 szóból, akkor ne olvasgasd. Ha nem az, akkor nem mondtam semmit!

(Ugrás a hozzászólásra)

13
Mazee hozzászólása:

Szánalmas ebbe beleakadni. Gondolom egyikük volt 20 éves.

Nagy baj van a fejedben.

(Ugrás a hozzászólásra)

13
Panna07 hozzászólása:
Lányok, hatalmas örömmel újságolom, hogy ma 12:45kor megszületett Olívia, 3610 gramm és 52 cm. 😍😍 Éjjel fél 3kor folyt el a magzatvíz (ez aztán tényleg folyt a javából, folyamat), gyors összekészülés, és fél 4kor már a szülőszobán voltam. Nagyon jó szülésznőt kaptam, és mivel bementünk a nappali műszakba, ott volt a saját dokim. 😊 Az összehúzódások egyre fájdalmasabbak lettek, negyed 11kor kaptam meg az epidurálist, megváltás volt. Aztán dél körül megint nagyon fájtak az összehúzódások, vert a víz, nagyon rossz volt. El kellett kezdeni nyomni, hiába próbáltam, nem ment eléggé, végül rengeteg orvos jelent meg, és hasnyomással és vákummal kipréselték a babucit, persze közbe nyomtam is, ahogy tudtam. Gátmetszés nem volt. Azt mondta a dokim h az utolsó pillanatban sikerült, különben menni kellett volna a műtőbe. Férjem végig benn volt, sokat segített, hogy kapaszkodhattam benne a fájásoknál, meg végig támogatott. Utána egészen 5ig együtt lehettünk hármasban, mert várni kellett üres ágyra a gyerekágyas osztályon. Olívia nagyon cuki, próbált már szopizni is, most épp rajtam szundizik. ❤️❤️

(Ugrás a hozzászólásra)

1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook