Mit szólnál ha a feleséged nagyon elhízna? (beszélgetés)
Most ugye úgy gondolod, hogy vannak nők, akik ezt csinálják, de nem mind és nem is általános.
Én pl. mindig figyelek a súlyomra. Nem adtam lejjebb semmiből.
Tehát, engem érdekel, hogy nézek ki, és elvárom a férjemtől is, hogy ilyen legyen.
az a baj sokszor hogyha egy no ferjhez megy utana mar azt hiszi,hogy mindegy hogy nez ki s mindegy hogy hogyan oltozkodik.ha vki torodik magaval akkor egy eleten at batran a tukorben mer nezni.
ha meg vki azert eszik,mert vmi miatt banatos az nem oldja meg a problemat.
Nálunk szerencsére csak az öregedés figyel be. A súlyunk valamivel több, mint a megismekedésünknél, de ketten max 15 kg-al vagyunk többek.
Én undok vagyok másokhoz és magamhoz is. Ha hízok néhány kilót, akkor kőkeményen figyelek mindenre. Nagyon szigorú vagyok magamhoz, ha kell akkor nem eszek. És ez nem is a kilók számáról szól, hanem inkább arról, hogy a ruháimban, hogy érzem magam, illetve a tükröt nézem, pedig még bőven beleférnék bármelyik ruhámba +10 kg-al is, de 3 kg-nál már kétségbe vagyok esve, mert nem olyan a ruha esése, kijebb kell engedni az övet 1 lyukkal, stb.
A férjemre és a gyerekemre simán rászólok, ha úgy látom, hogy nagyon elengedték magukat. Undok módom közlöm velük, hogy kövér vagy! Ezt már nem kellene megenned! Ne nasizz! Stb. Igen, megsértődnek, és akkor mi van? Majd megbékélnek és rájönnek, hogy igazam van.
A gyerekem kajas csökkentéssel tudja leadni, ha kicsit megszalad a súlya.
A férjem nasi csökkentéssel és több mozgással.
Én szintén a kevesebb étellel.
Mint írtam, én magamhoz nagyon szigorú vagyok, így ha úgy érzem, hogy fogynom kell, akkor naponta egyszer eszek 500-1000 kalóriát.
Igen, tudom, hogy ezt sokak szerint, csak orvosi felügyelet mellett lehet, de én azt gondolom, hogy nem így van.
Igen, tudom, hogy mi zavar, és meg is értem. De nem vagyok benne biztos, hogy csak ez a bajod a feleségeddel.
Én tuti, hogy már sokkal előbb szóltam volna neki és nem hagytam volna, hogy 35 kg-ot felszedjen. Innen sokkal nehezebb...
Te maradtál az a fess, izmos, jóképű szőke herceg mint 8 éve? Nem kopaszodsz, nincs sörhasad? Segítesz neki a háztartásban, gyereknevelésben. Nem tunyulsz, nem várod, hogy eléd tegyenek mindent. Mert akkor jó.
Egyébként valóban fogynia kellene.
További ajánlott fórumok:
- Mit szólnál, ha a 17 év körüli lányod 50 körüli pasival állítana haza?
- Mit szólnál, ha a fiad olyan lánnyal jönne össze, aki se tanulni se dolgozni nem akar?
- Mit szólnál, ha egy 44 éves nő akarná elfoglalni a 43 évi házasság alatt összegyüjtött javaidat a férjeddel /73 éves/ együtt?
- Mit szólnál hozzá, ha a volt férjed egyszercsak el szeretné vinni napokra a 3 éves gyerekedet, úgy hogy a gyerek nem is ismeri?
- Ehhez te mit szolnál?
- Mi változtatta meg a férjed, feleséged?