Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit szólnál ha a feleséged nagyon elhízna? fórum

Mit szólnál ha a feleséged nagyon elhízna? (beszélgetés)

1 2
32. lolita2112 (válaszként erre: 30. - Channa*)
febr. 8. 21:43
igazad van!en nem kimondottan altalanositottam,hogy mindenkiegyforma lenne,mert nem,de oszinten sok no nem torodik magaval sokat,merthogy ugyis elkelt mar!
31. globus (válaszként erre: 27. - Lolita2112)
febr. 8. 12:01
Érdekes, az állatvilágban pont fordítva van. Legszebb mintázatú, tollú, bundájú hímek vetekszenek a nőstények kegyeiért. Igaz, párzás után lelécelnek, ha így vesszük, mindegy a nőstény kinézete.
30. Channa* (válaszként erre: 27. - Lolita2112)
febr. 8. 11:56

Most ugye úgy gondolod, hogy vannak nők, akik ezt csinálják, de nem mind és nem is általános.

Én pl. mindig figyelek a súlyomra. Nem adtam lejjebb semmiből.

Tehát, engem érdekel, hogy nézek ki, és elvárom a férjemtől is, hogy ilyen legyen.

29. lolita2112 (válaszként erre: 28. - Semleges)
febr. 8. 06:49
szerencsemre ilyen ferfivel nem talalkoztam,de persze elhiszem,hogy eskuvo utan nemelyikuk lejjebb adja szinten.
28. semleges (válaszként erre: 27. - Lolita2112)
febr. 8. 02:46
Ez a férfiakra is igaz, ugye?
febr. 7. 22:18

az a baj sokszor hogyha egy no ferjhez megy utana mar azt hiszi,hogy mindegy hogy nez ki s mindegy hogy hogyan oltozkodik.ha vki torodik magaval akkor egy eleten at batran a tukorben mer nezni.

ha meg vki azert eszik,mert vmi miatt banatos az nem oldja meg a problemat.

26. 55Judit (válaszként erre: 25. - Zalma)
febr. 7. 22:12
Nincs olyan hogy elvárható. Megvan hogy adott magassághoz mennyi az egészséges, ideális testsúly, és ha az ember jót akar magának, akkor ezt szem előtt tartja.
25. Zalma (válaszként erre: 24. - Holurt Waxhton)
febr. 7. 21:10
Mondjuk 60-70 km-ig vissza fogy hatott volna. De a 40 kg nem elvárható felnőtt korban, még az 50 sem. Az a hetedikes diák lányok súlya.
febr. 7. 19:23
Nos, csak annyit mondok el előre, hogy én ezért váltam el a feleségemtől. :-) No nem a hízás miatt (nem betegség miatt hízott), hanem azért, mert nem akart változni, sőt. Finoman, udvariasan, nem sértőn szóvá tettem a súlyfeleslegét. Hosszú hónapokon keresztül próbáltam hatni rá, hogy segítek. Járjunk együtt úszni, tornázni, futni, hegyet mászni, változtassunk az étrendünkön. Az volt a válasz, ha valakit szeretek, akkor ne csak 40kg súllyal, hanem 90kg súllyal is szeressem. Azt vontam le ebből, hogy nem akar tetszeni nekem, nem érdekli a kinézete, a nőiessége, nem tesz a kapcsolatunkért. Szép lassan elhidegülés lett a vége, és elváltunk. Szóval.. az a véleményem, hogy lelki háttere van a hízásnak. Erősítsd benne, hogy NŐ, és maradjon is az.
febr. 7. 16:57
22. Violet18 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 10:13
Sztem jól tetted h megmondtad neki h változtasson. Ha ezen megsértődik az az ő baja. Én örülnék neki ha a párom megmondaná h elengedtem magam, bár mondjuk engem tuti zavarna majd 40 kg plusz 😱😱😱
febr. 7. 06:26
nincs vmi betegsege a felesegednek esetleg>mert pl a pajzsmirigy alulmukodes hizassal jar,meg bizonyos gyogyszerek szedese is,sogornom pl a fogamzasgatlo szedesekor hizott meg.
20. lolita2112 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 06:23
+30 kilo valoban nagyon sok.ehet mindent csak mindenbol keveset,iszik eleg vizet,mert az is fontos,mozog eleget?ez szinten fontos.az edesitoszerek kozul a legtobb hizlal.nezz utana ha nem hiszel nekem.
19. Zalma
febr. 6. 17:05
Csinálja a 160 g szénhidrát diétát, három óránkénti eséssel, napi 5 étkezésre lebontva. Húsból sem kell túl sokat enni meg tej termékekből sem. Használjon édesítőszer cukor helyett. Napi fél óra tempós séta. Ez életmód szerűen én tartható. Én a cukrom miatt csinálon.
febr. 6. 15:15

Nálunk szerencsére csak az öregedés figyel be. A súlyunk valamivel több, mint a megismekedésünknél, de ketten max 15 kg-al vagyunk többek.

Én undok vagyok másokhoz és magamhoz is. Ha hízok néhány kilót, akkor kőkeményen figyelek mindenre. Nagyon szigorú vagyok magamhoz, ha kell akkor nem eszek. És ez nem is a kilók számáról szól, hanem inkább arról, hogy a ruháimban, hogy érzem magam, illetve a tükröt nézem, pedig még bőven beleférnék bármelyik ruhámba +10 kg-al is, de 3 kg-nál már kétségbe vagyok esve, mert nem olyan a ruha esése, kijebb kell engedni az övet 1 lyukkal, stb.

A férjemre és a gyerekemre simán rászólok, ha úgy látom, hogy nagyon elengedték magukat. Undok módom közlöm velük, hogy kövér vagy! Ezt már nem kellene megenned! Ne nasizz! Stb. Igen, megsértődnek, és akkor mi van? Majd megbékélnek és rájönnek, hogy igazam van.

A gyerekem kajas csökkentéssel tudja leadni, ha kicsit megszalad a súlya.

A férjem nasi csökkentéssel és több mozgással.

Én szintén a kevesebb étellel.

Mint írtam, én magamhoz nagyon szigorú vagyok, így ha úgy érzem, hogy fogynom kell, akkor naponta egyszer eszek 500-1000 kalóriát.

Igen, tudom, hogy ezt sokak szerint, csak orvosi felügyelet mellett lehet, de én azt gondolom, hogy nem így van.

Igen, tudom, hogy mi zavar, és meg is értem. De nem vagyok benne biztos, hogy csak ez a bajod a feleségeddel.

Én tuti, hogy már sokkal előbb szóltam volna neki és nem hagytam volna, hogy 35 kg-ot felszedjen. Innen sokkal nehezebb...

17. Sirga (válaszként erre: 7. - Karmol)
febr. 6. 15:08
Ennek számolj utána!
febr. 6. 14:41
Szerintem is támogasd,sok sikert nektek!
febr. 6. 14:10
Ha igazán szereted, akkor próbáld meg motiválni,hogy életmódváltással tudjon fogyni. Beszéljétek meg alaposan.
14. Anyagi
febr. 6. 13:48
Azért... ennyi másik oldalon gondolkodó közt, had értselek meg egy pillanatra, én.
13. Anyagi (válaszként erre: 7. - Karmol)
febr. 6. 13:45
Hááát.... Ezt még gyakorold!
febr. 6. 13:34
35 kiló pluszban oka van szerintem utána kéne járni.
11. andi6020 (válaszként erre: 7. - Karmol)
febr. 6. 13:21
Nahát.
febr. 6. 13:12
Nem tudom mit szólnék, nincs feleségem 🤔
9. birebora (válaszként erre: 7. - Karmol)
febr. 6. 13:03
Mióta? Fuss neki még egyszer ennek a matematikai műveletnek.
febr. 6. 12:49
Van ideje önmagára?
7. Karmol (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 6. 12:43
90-55=45
febr. 6. 12:40
Semmit nem szólnék mert kitörne a III. világháború.
febr. 6. 12:30
Persze, hogy én is öregszek. Azt még meg is érteném ha pár kg felszaladt volna, de azért +30 kg az nem normális.
febr. 6. 11:51
Ez egy nagyon érzékeny téma, és szerintem kívülről senki nem tud igazságot tenni benne. A súly és a gyerekvállalás kérdése elsősorban kettőtök közös felelőssége, amit csak őszintén, de empatikusan, egymás között lehet jól rendezni.
3. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 6. 11:50

Te maradtál az a fess, izmos, jóképű szőke herceg mint 8 éve? Nem kopaszodsz, nincs sörhasad? Segítesz neki a háztartásban, gyereknevelésben. Nem tunyulsz, nem várod, hogy eléd tegyenek mindent. Mert akkor jó.

Egyébként valóban fogynia kellene.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook