Főoldal » Fórumok » Legkedveltebb hozzászólások

Fórumok - Legkedveltebb hozzászólások

A listában a 100 legkedveltebb, a legtöbb piros szívvel jutalmazott hozzászólást láthatod az elmúlt 30 napból.

1 2 3 4 5
6
Biuska5 hozzászólása:

Sziasztok!

Tegnap megvolt az első nőgyógyászati kontroll. Pont 6 hetesre mérte az embriót, s már egy kezdetleges szívhangot is mutatott az uh. 😊 Azt mondta minden rendben, a mérete is megfelel a korának.

Legközelebb csak egy hónap múlva hívott vissza, de akkor már majdnem 11 hetes leszek. Kicsit izgulok, hogy nem-e késő? Vizsgálatokra azért elküldött, hogy legyenek meg az első trimeszteri analízisek.

(Ugrás a hozzászólásra)

6
Panna.33 hozzászólása:
Fogadok, hogy a tagok legalabb a fele találkozott kisebbel pályafutása alatt. Volt, akinek megfelelt, volt, akinek nem. Kb. olyan ez, mintha odamennék valami ferfiak-lakta fórumba azon keseregni, hogy "A" kosaras melltartót hordok. Annyi a különbség, hogy a kanok azonnal meg akarnák szakérteni és fotót követelnének.

(Ugrás a hozzászólásra)

6
Kedvesenfanyar hozzászólása:
Több gyerek lenne. A netezés helyett egymással foglalkoznának.

(Ugrás a hozzászólásra)

6
Liliom10 hozzászólása:

Nem értem, miért tartaná Stohlt bármelyik nő Nagy Ő-nek ? Az egész életét nézve emberként is levizsgázott,( drogosan balesetet okozott) és férjként is, már 3X.

Miért jó sok nő között versenyezni, hátha pont őt választja ? Van ebben valami megalázó.

(Ugrás a hozzászólásra)

6
Hottie hozzászólása:

Én szép szeretnék lenni.

Indoklás: Azt még nem próbáltam.😘

(Ugrás a hozzászólásra)

6
Kedvesenfanyar hozzászólása:

Természetesen a véleményed, mint mindenki leírhatja.

Viszont az szinte biztos, sosem tartottál lakásban kutyát.

Én igen. Óriás snauzer: postakocsikat kísértek anno.

Ez a kutya csak ott érezte jól magát, ahol mi vagyunk. Hiába mentünk olyan helyre nyaralni, ahol kint lehetett, ő mindig körülöttünk érezte jól magát.

Sokat volt mozgatva, naponta úszott.

Gyerekek mellett volt. A gyerekekkel sokat kirándultunk.

A gyerek kezébe is lehet mobilt nyomni és nem kell vele foglalkozni.

Aki ilyen, nincs ideje, nem tud, nem akar foglalkozni vele, ne legyen kutyája.

A legtöbb kutya megszokja a lakás hőmérsékletét,ezért télen amikor kiviszik, fázik, főleg, ha kicsi, levágják a szőrét.

A lakásomban most is van 1 cica és egy kutya.

Van fekhelye. Nincsenek szanaszét plédek. Hófehér szőnyegem van 2 szobában, egyben világos.

Tehát ne általánosíts!

(Ugrás a hozzászólásra)

6
Ferenc36 hozzászólása:

Most hivtam a Pest

Megyei ügyintézőt. A mai napon utalnak csak kicsit késöbb fog megérkezni

(Ugrás a hozzászólásra)

6
Andi6020 hozzászólása:

"Nem kutyát tartok, hanem kutyával élek. Ha nem érted a különbséget, nem beszéljük ugyanazt a nyelvet."

Amúgy nincs is ezzel gond, csak ne ítélkezz.

(Ugrás a hozzászólásra)

6
David Cross hozzászólása:

Igen, én írtam :)

A nagy Ő

Kezemben egy szál rózsa,

vajon kinek adom oda?

Nők állnak előttem,

sportkocsival jöttem.

Mindegyikük elkápráztatott,

de csak egyet választhatok.

Jaj, Istenem, most segíts,

mert mindkettő tetszik.

Hevesen dobog a ketyegőm,

na, ki lesz a hercegnőm?

Hamarosan minden kiderül,

szomorú lesz majd egyikük.

Nehéz döntésemet meghozom,

az illatos virágot kinyújtom.

A legszebben mosolygó kapja,

és ő szívemnek a választottja.

(Ugrás a hozzászólásra)

5
55Judit hozzászólása:
Szomszédomék hétvégeken egész hétre megfőznek. Én többnyire 2 napra, de olyan is van 3-ra. Semmi értelme minden nap a konyhában ácsorogni 2 óra hosszát!

(Ugrás a hozzászólásra)

5
Kelta67 hozzászólása:

tehát a fél délelőttös hisztikézések tök feleslegesek voltak, mai nap volt az utalás napja Pest megyében..érkezett is, sehol nincs meghatározva kiadva hogy óra percre mikor kell érkeznie.

Az utalás zárt rendszerben megy nem emberfüggő, nyilván vannak más pénzügyi prioritások is, ezért adnak meg annyit csak hogy mai nap. Kincstári számlától is függ..ma rengeteg helyre utaltak más pénzeket is. De tele kellett írni 2 oldalt a semmivel. :)

(Ugrás a hozzászólásra)

5
Levarosbukta hozzászólása:
Ha nem tetszik, nem kell a mamára lőcsölni a gyereket ottalvósra. Mert gondolom az meg tetszik hogy van szabad éjszakátok a gyerektől.

(Ugrás a hozzászólásra)

5
Pumpkin. hozzászólása:

Egyetlen felnőtt megoldás létezik erre.

Leülsz vele és elmondod, hogy értékeled, ahogyan a kicsivel bánik, azonban vannak szabályok, melyek mentén nevelitek a saját gyereketeket. Ahogyan neki is megvoltak az ő gyerekével kapcsolatos saját szabályai.

Tehát lesz kedves a következőképp csinálni, mert ti így csináljátok és ez a helyes.

Ha pedig legközelebb megjegyzést tesz, akkor a válasz az, nagyon udvariasan, hogy köszönjük, mama, de mi pontosan tudjuk, hogyan neveljük a saját gyerekünket.

És nem mész bele vitába, nem emeled fel a hangod, hanem ez az egyetlen mondat. Ha kell, elismételni tízszer.

Meg fogja unni.

Ugyanis a határaidat neked kell kijelölni.

Ha pedig direktben sértőt mond, akkor kérd meg, hogy ezentúl ezt ne tegye, mert számodra ez bántó. Higgadtan, udvariasan. Ne feledd, épp a határaidta jelölöd kei és tiszteletet szeretnél kapni. Az csak akkor megy, ha példát mutatsz ebből te is.

(Ugrás a hozzászólásra)

febr. 24. 08:57
5
Nemer Eszti hozzászólása:
Ha a munkáltatónak úgy is jó, hogy nem dolgozol, de papíron ott vagy, akkor ő felvesz rád állami támogatást. És ha nem fizet, vagy kevesebbet fizet neked, mint a támogatás összege, akkor pénz marad a zsebében. A rehabos munkahelyeket támogatja az állam.

(Ugrás a hozzászólásra)

5
Fórumnyitó (anonim) hozzászólása:
"Unalmasak a fórumok, régen érdekesebbek voltak."

(Ugrás a hozzászólásra)

5
Amaunet hozzászólása:
Van megoldás. Az iqost is a kijelölt dohányzóhelyen szokás használni. Nem véletlenül árulják azt is dohányboltokban.

(Ugrás a hozzászólásra)

febr. 21. 13:10
5
Fenevigye hozzászólása:
Azt szokták mondani, h minden kezdet nehéz. Sok igazság van benne. Visszagondolva, azt hiszem nyugodtan nevezhetem az egész életem a legjobb lépésénak. Az USA-ban vagyok.

(Ugrás a hozzászólásra)

5
Érdekes73 hozzászólása:
Neked kell tudni nálad mi/ki a fontossági sorrend. Az biztos én nem keverednék olyan emberrel kapcsolatba akinél élő ( nem plüss )kutya/macska/malac/krokodil/kígyó/gyík stb...az ágyban alszik.

(Ugrás a hozzászólásra)

5
55Judit hozzászólása:
Akkor szúrtad el, amikor elkezdted emberként kezelni a kutyát.

(Ugrás a hozzászólásra)

1 2 3 4 5
Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook