Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kértem időpontot a reumatológiára fórum

Kértem időpontot a reumatológiára (beszélgetés)

febr. 24. 00:52
kar hogy nincs penzed csontkovacsra,mert o helyretenne!
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Perzsacica)
febr. 23. 13:28
Köszönöm a jó tanácsaidat. Az a helyzet,hogy magán orvoshoz nem tudok menni,anyagi okok miatt. Gyógytornászt sem ismerek... Majd nézek le a netről gyakorlatokat és legfeljebb csinálgatom addig. Örülök hogy neked bevált a gyógytorna
5. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 23. 12:05

Jobbulást kívánok!

Szerintem is érdemes mozogni, ha bírod.

4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Gesz)
febr. 23. 11:53
Az SZTK szakrendelésre kértem. A Reuma kórházba fogok be feküdni,ott van gyógyvizes medence is. Szokott lenni vízi torna,tangentor meg masszázs. Szokott segíteni.
febr. 23. 09:37

Tudom, hogy az itteni tanácsokat pillanatok alatt lehengerlő véleményekkel szokták megsemmisíteni de azért volna egy javaslatom.

Sok-sok éves hát és derékfájás után pontosan tudom, hogy ez mekkora szenvedéssel tud járni és sem a hideg sem a melegfront nem szokott rajta segíteni, sőt egyre jobban érzi az ember.

Tehát: az április vége nagyon messze van addig ne szenvedj.

Biztosan van felétek is gyógytornász, aki tud adni egy órát magánban, ami nem szokott horribilis összeg lenni. Írd fel az általa javasolt gyakorlatokat, otthon is csináld meg mindet minden nap. Persze első nap csak két perc és ha megy akkor 3-4-5 perc is lehet majd később egészen 10-15 percig is emelve az időt a gyakorlat és a fájdalom függvényében. Ha az egy perces emelés sok akkor 20-30 másodperces emelést csinálj és azt tartsd több napon át. Természetesen ezt csak olyankor, amikor nincs erős fájdalom.

A fájdalom csökkentésére kérj valamit a háziorvostól vagy a patikusoktól. Néha a gyógyszerészeknek jobb javaslataik vannak, egymás után több is kipróbálható, amíg neked megfelelőt találsz. De a gyógytornászok is sok okos javaslatot tudnak adni.

Kb 7 éve nem voltam reumatológiai kezelésen a napi gyógytorna beiktatása óta , előtte évente 3x-4x hosszú éveken át mindenféle kezelést kaptam, amelyek minimális enyhülést adtak csupán. A legutolsó két doboz zöld lóbalzsamot elajándékoztam, mert nem kellett az sem.

2. gesz
febr. 23. 08:55

Szakrendelésre kértél?

Tudnak küldeni gyógyfürdőre is, próbáld meg.

febr. 23. 08:27
"Kértem időpontot a reumatológiára,április 23-ra tudtak adni. be fekszek 10 napos kezelésre,a hát és derék fájdalmaim miatt. utána jó darabig jobb szokott lenni."

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook