Hogy megy a hóban vezetés? (beszélgetés)
11. Sirga (válaszként erre: 1. - Eniko8994)
tegnap 15:33
Hóval még nem volt problémám, de egyszer jeges úton elakadtam. A kerék csak pörgött - ráadásul egy árok felett átívelő kis hídon -, és félő volt, ha el is indul a kocsi, félrecsúszik. A gyerek tartaléknak rakott nadrágját tettem a kerék alá. Szegény tönkrement, de legalább épségben elhagyhattuk a "jégpályát".
10. lolita2112
tegnapelőtt 23:43
ho nalunk sosincs igy mindig sima uton vezetek.
9. timycat (válaszként erre: 1. - Eniko8994)
tegnapelőtt 19:27
Nem volt ilyen. Hóban kifejezetten szeretek vezetni, a jég, ónos eső a szívás.
8. Channa*
tegnapelőtt 18:33
Nekem megy.
Amikor vezetni tanultam, tél volt.
Csak sötétben vezettem, ráadásul vagy hó, vagy ónos eső, vagy eső vagy köd volt.
Kicsit féltem a vizsgától, mert február 13-án volt (pénteken), és világos volt, gyönyörű napsütés, nem esett semmi. Azt hittem, hogy megbukok:DDDD
De szerencsére nem így volt.
7. Pumpkin. (válaszként erre: 1. - Eniko8994)
tegnapelőtt 14:40
Semmifél kellemetlenség nem ért.
6. ,zumba
tegnapelőtt 12:57
Ment. Kislapát, homok és hólánc is pihen télen az autóban. Attól is függ, milyen meghajtású az autó.
5. judebyjude (válaszként erre: 1. - Eniko8994)
tegnapelőtt 11:07
Volt hogy elakadtam, de akkor kiszálltam és vagy elhordtam a havat, vagy ha nagyon fel volt fagyva (egyszer történt ilyen), akkor szórtam alá egy kevés homokat.- Az ilyenkor be van készítve a kocsiba. Próbálok nem ráparázni ezekre az esetekre, mert amit tudsz megteszel, amit nem tudsz, azt nem teszed meg... olyankor segítséget kell hívni. Nyilván mindezt úgy, hogy fel kell készülni előre: téligumi, kislapát, 1 kilós homok bekészítve.
4. Tai (válaszként erre: 1. - Eniko8994)
tegnapelőtt 07:55
Mindenkivel előfordulhat, aki minden nap vezet. Függ a gumiktól, vagy első-hátsó kerékmeghajtástól. Sokáig volt BMW-ém az hátsó kerekes, jellemzően még nagyobb sárban is elakadt.
3. elbb (válaszként erre: 1. - Eniko8994)
tegnapelőtt 07:53
Idén vezettem először hóban, tolatásnál mikor álltam ki a parkolóból volt, hogy pörgött a kerék, de nem erőltettem, hanem kiszálltam, kivettem a lapátot a csomagtartóból, és segítettem magamon. Ahol meg jégtorlasz volt, onnan manőverekkel oldottam meg a kiállást.
Első alkalommal volt bennem félsz az úton, utána már nem volt, extrán figyeltem, nagyobb távolságot tartottam az előzőtől, és nem tettem hirtelen mozdulatokat.
2. semleges
tegnapelőtt 07:41
Előfordul az ilyesmi ha nagy a hó. Valahogy mindig megoldottam.
1. Eniko8994
tegnapelőtt 07:36
Sziasztok Lányok! Előfordult veletek , hogy a hóban autóval beragadtatok? Parkolásnál nem tudtatok kiállni csak a kerék pörgött vagy az utakon valahol? Velem többször is előfordul főleg mostanában. Kiváncsi vagyok, hogy veletek történt e hasonló és mennyire volt kellemetlen?