Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Vagy a kutya megy ki, vagy ő fórum

Vagy a kutya megy ki, vagy ő (beszélgetés)

1 2
23. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 21. 15:00

És ha a párod mégegy nőt hozna az ágyba? :)

Mindig azt mondtam, látva egy szomszédot hogy tacskó meg egy berni pásztor döglik az ágyban a csajjal, ez erős túlzás

Ettöl a csajtól kaptam egy 3hónapos német dogot. Nyöszörgött, engedtem hogy a lábamnál aludjon. "Észrevétlenül" elfoglalta az ágyat. Egy idő után hátát a falnak vetette és próbált engem letolni az ágyrol. No, akkor jött el az idő hogy bármit nyüszitett fotelben lett a helye. Tettem oda egy kemény dobozt hogy felmászhasson

Megszokta

A kitüntetés az volt ha odarántottam a paplanomra egy pokrócot, akkor már készült, és hanyatt feküdt kényelmesen elnyújtózva nyögve mellettem :) A rendszeres helye maradt a fotel

Imádtuk egymást, de ha nem egyedül voltam eszébe sem jutott hogy az ágyba próbálkozzon feküdni

Szegény kutty :(

febr. 21. 14:48
Inkább örülne, hogy a kutya beengedi az ágyatokba 😒🤭🤣
febr. 21. 14:43
Megértem a párodat.
febr. 21. 14:13

Ha a párod kezdetektől "morgott a kutya+ágy témában" - akkor valószínű, hogy már az elején éreztette veled, hogy nem tudna "hármasban" aludni a kutyáddal.

6 hónap eltelt. Ilyenkor jó esetben még lángol a szerelem. De ha ennyi ideje nem tud megbarátkozni a "harmadik" gondolatával az ágyban, akkor valószínűleg nem is fog.

Azt írod, hogy "Imádnivaló szeretetgombóc a tacskód. Elhiszem. Kérdés, hogy a párod mennyire imádni való. Ha a tacskó fontosabb, akkor megvan a válasz.

Ha van némi kompromisszum-készség mindkettőtökben, akkor a dolog menthető. Akkor majd kiderül, hogy a címre: - "Vagy a kutya megy ki, vagy ő" - mi a válasz.

19. 55Judit (válaszként erre: 18. - Ildi992)
febr. 21. 14:00
Lehet hogy próbált alkalmazkodni a helyzethez, de már úgy érzi mégsem megy. Van ilyen.
febr. 21. 13:57
Kutya marad! Lesz itt még ultimátum, nem is egy! Így ismert meg elfogadta, akkor ennyi!!!
17. komor
febr. 21. 13:35

Azért az durva, hogy olyan a kapcsolatod a pároddal, hogy egy ilyen kérdés felmerülhet. Ő, vagy a kutya?

Ha ezen csak egy percet is komolyan gondolkozol, akkor a párodnak onnan fejveszetten menekülnie kell. Az nem egy neki való hely, valamit nagyon félrenézett eddig!

febr. 21. 13:12

Ha a kutya marad a partner megy, a következő összeköltözés előtt a miheztartás végett érdemes lenne tisztázni ki min hajlandó változtatni a másik kedvéért, és min semmi esetre sem.

Én is nagyon szerettem a kutyámat, az ágyamban sosem aludt, mégis boldog élete volt 13 éven át. Nem akkora trauma egy kiskedvencnek ha saját ágyat kap. 3 nap alatt a tied is megszokná. Főleg ha jutalmazod is amikor elfoglalja a helyét.

15. K-né Zsóka (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 21. 12:05
Ha mindig is morgott, akkor első perctől jelezned kellett volna neki, hogy neked ki/mi a fontosabb. Értem én, hogy a nők hajlamosak kihívásnak tekinteni egy férfi megváltoztatását, de a valóság más. Világosan ki kellett volna fejtened neki, hogy a tacsi marad ott, ahol van, ha már őt választottad hálótársnak.
14. andi6020 (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 21. 11:38
Részemről másik szoba, vagy másik ágy, vagy mehet ahova akar.
13. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 21. 11:21
Neked kell tudni nálad mi/ki a fontossági sorrend. Az biztos én nem keverednék olyan emberrel kapcsolatba akinél élő ( nem plüss )kutya/macska/malac/krokodil/kígyó/gyík stb...az ágyban alszik.
febr. 21. 11:15
Nem írtam kétszer, nem tudom i volt. Bocsánat!
febr. 21. 11:14
Akkor szúrtad el, amikor elkezdted emberként kezelni a kutyát.
febr. 21. 11:01

Szerintem az állatoknak semmi keresnivalójuk az ágyban. Pont. Szeretem őket, de én sem bújok az ő fekhelyükre.

Még pici korukban sem volt megengedve nekik az ágy. Aludhattak az ágy mellett a saját vackukon. Nagyobb korukban az előszobában, de már kint vannak az udvaron, szabadon.

febr. 21. 09:10

8 éves, így már biztos nehéz lesz leszoktatni azt, hogy veled aludjon, de át kell gondolni, hogy te mit akarsz.

Csak kutyát, vagy esetleg egy ember társat is.

Nem mindenben tudja pótolni a kutya az embert.

Van kutyánk, bár csak néhány hónapja, de ú eleve úgy lett szoktatva, hogy egyedül alszik a nappaliban a saját ágyában (vagy a kanapén:DDDD).

Szoktam neki mondani, hogy ha elég ügyes lesz, akkor bemehet mindenhová, mert azért most vannak helységek, ahová tilos neki bemenni. Nagyon szépen meg is tanulta.

8. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 21. 09:08

Ki volt az ágyban előbb? Nálam az nyerne.

A pároddal így költöztetek össze, akkor elfogadta.

A következő (közös) kutyát lehet majd másként, közösen megbeszéltek szerint nevelni, de ez a kutyus már ott van.

7. libikóka (válaszként erre: 6. - Boldogabban)
febr. 21. 09:03

Mondjuk:)

De ez csak egy szempont.

6. boldogabban (válaszként erre: 5. - Libikóka)
febr. 21. 09:01
Jaaaa, az ágyban végzett tevékenységekre gondolsz? 😂
5. libikóka (válaszként erre: 4. - Boldogabban)
febr. 21. 09:00
Attól függ mit akar,,vagy mit nem:)
4. boldogabban (válaszként erre: 3. - Libikóka)
febr. 21. 08:59
Egy cuki kis tacsit ki tud überelni? 😍
3. libikóka (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 21. 08:58
A párod mennyire imádnivaló?:)
febr. 21. 08:49
A párommal 6 hónapja lakunk együtt, mindig is morgott a kutya+ágy témában, de most nagyon komolyan foglalkoztatja, nem bír leállni vele. Kis tacsim van. Imádnivaló szeretetgombóc.
febr. 21. 08:48
A kutyám 8 éve velem alszik az ágyban, most a párom ultimátumot adott, hogy vagy a kutya megy ki vagy ő, szerintetek én vagyok önző ha nem akarom kirakni azt az élőlényt, aki konkrétan a legrosszabb időszakaimban velem volt mindig?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook