Fórumok - Legkedveltebb hozzászólások
A listában a 100 legkedveltebb, a legtöbb piros szívvel jutalmazott hozzászólást láthatod az elmúlt 30 napból.
Most nézem, a 28-as hozzászólás ütősebb, mint a 29, ilyen előítéletes szöveggel még nem találkoztam. Csak most olvastam el! Nem is értem ezt a nagy csendet ezek után!
Itt egyértelműen le lett lumpenezve az, aki nem újonnan veszi a soktízezres babakocsit, és egymásnak adogatja a babaholmit. Pedighát a baba olyan gyorsan fejlődik, hogy pillanat alatt kinövi a rugdalózót és egyebet.
Az én családomban természetes volt régen, és most is természetes, hogy egymásnak félretesszük a babaholmit, csak a különleges, nagyon jó, meg a tetszetős darabokért adunk ki pénzt. De hogy ezt mocskosra hordjuk, amit már nem lehet továbbadni, tönkretesszük, meg hogy a pelenkára nem jut pénz, hát ilyen előítéletes szöveget rég nem olvastam!
No meg ételre nincs pénz, de már jön a következő gyerek mondja a hölgy.
Én csak reménykedem, hogy nálunk jön a következő, de abban is, hogy mindenhol jön a következő!
És nem szociális segélyből élnek ezek a derék családok, hanem éjszakai műszakot vállalnak sokan, meg másodállást, amiből nem Bali szigetre akarnak menni, hanem megveszik azt amit meg kell venni a család számára!
Hány ilyen fiatal családot látok nap mint nap a munkám során, csak a legnagyobb tisztelettel nézem őket, mert bevállalják azt a napi küzdelmet, amiben élnek, amit így lefumigál az fi!
A tisztelet nem vonatkozik az fi-re!
Adj hálát az égnek, hogy jó anyagi helyzetben vagy!
Van aki viszont nincs jó anyagi helyzetben. Akkor ő ne vállalhasson be egy gyereket? Márpedig a fiatalok jelentős része albérletben lakik, csak bízhat abban, hogy sikerül majd megteremtenie az anyagi lehetőségeket a családja számára. A biztos lakhatást, netán a jólétet.
Ha jól értelek ezeket a fiatalokat is elítéled azért, mert be merték vállalni a gyereket bizonytalan anyagi helyzetükben.
Szerintem ezt fogalmazd át. Mert így önteltnek és tényleg ítélkezőnek hangzik a bemutatkozód. Örülj annak amid van, de légy visszafogott az örömödben, mert a sors egy pillanat alatt felboríthat mindent!
Nem tudom mi a problémád, hány éves vagy, de mélypont legtöbbünk életében adódik.
Ha lehetett volna,kértem volna több éve eutanáziát.
Szerencsére nem lehetett.
Egyet nem lehet megváltoztatni, a halált. Az visszavonhatatlan. Amíg élünk, bármi megtörténhet, olyan jó is történhet velünk, amire a fájdalom, depresszió nem is engedi, hogy gondoljunk.
A pozitív gondolkodás nagyon sokat segíthet, még akkor is ha úgy gondolod, ugyan mitől lennél pozitív?
Egy depressziós embertől a többség elhúzódik, a mosolygós mellett szeretnek lenni.
Tehát vigyázz erre az EGY életedre!!!!
Remélem, egyszer majd úgy gondolsz vissza ezekre a mondataidra, milyen butaságotírtál, gondoltál!
Ennek mintájára retteghetnénk mindannyian, mert mindenki más mint mi vagyunk, és filózhatunk azon hogy mások mit gondolhatnak rólunk, de ezt sosem tudjuk meg.
Ma már a legtöbb hozzád hasonló korú nő szingli. Semmi okod a rettegésre. A többi szingli se retteg amiatt hogy mit gondolhatnak a nem szinglik. Te szingi, a másik egy boldogtalan társkapcsolatban, a harmadik válófélben, a többinek hull a haja, elhízott vagy éppen mint a deszka. Szerinted mindnek rettegnie kéne hogy mit gondolhatnak a többiek?
Nagyon gyorsan tedd túl magad ezen a képzelgésen, és legyél boldog! Olyan rövid ez a szar élet, nehogy már arra pazaroljuk a drága időnket hogy azon meditálunk, mit gondolhatnak rólunk mások!🌼
Nem ítélek el automatikusan embereket. Sok viselkedés mögött trauma, rossz minták, feldolgozatlan múlt áll, ezt fontos megérteni.
Viszont van határ. Azokat elítélem, akik súlyosan és visszafordíthatatlanul ártanak másoknak. Nem minden fájdalom jogosít fel arra, hogy mások életét tönkretegyük. És ahol ártatlanok, főleg gyerekek sérülnek, ott nálam megszűnik az empátia. A gyilkosokra és a pedofilokra nálam nincs mentség. Lehetnek okok, de felmentés nincs.
Azt kérdezte, hogy "lennél". Nem azt mondta, hogy az vagy.
Az értő olvasás előny minden állásinterjún.
Az utolsó mondatod nem túl szép. Így is van bűntudata meg gondja FI nek elég.
De ennyi erővel te is ertékelhétnéd az időt, amit anyósod tud azzal tölteni, hogy minden szarról beszél
Elnézést, de itt mindenki megérti a kutyát és a gazdáját - de ki érti meg a férfit?
Azt go dolom, hogy amit kér, az teljesen racionális!
Nem kell elviselned vagy elnyomnod az érzéseidet.
Hívd félre és mondd el neki normális hangnemben, hogy ezt fejezze be, mert számodra ez nem vicces, hanem bántó. Mindegy, mit válaszol, ennyit mondj, köszönd meg és hagyd ott.
Nem kell vele megvitatni, hogy te érzékeny vagy és ő ezt csak viccnek gondolja stb. A bántalmazó emberek ezzel jönnek ilyen esetben is. A válasz erre: kérlek, fejezd be, ez bántó. Köszönöm.
És ha újra kezdi, akkor kollégák előtt, higgadtan mondd meg neki ismét, hogy már megkértelek kettesben is, hogy hagyd abba a káromra viccelődést és keress más alanyt. Köszönöm. S hagyd ott.
A határaidat neked kell meghúznod. Menni fog!
Már bocs de ha nem vagy büdös miért mondtál fel? Nem tudtad magadat megvédeni? Ezért eljönni egy munkahelyről érthetetlen. Ha a következőn is ezt mondják vagy kitalálnak egy mondvacsinált indokot onnan is eljössz?
Ez számomra tök hihetetlen.
Milyen jogon penderítené ki a közös lakásból?
Amennyiben a sajátja, akkor megteheti.
Ha közös, akkor a férjnek ugyanannyi joga van ott lakni.
Ha a férjé, akkor a f.i. örüljön, hogy ott lehet.
Értem, miről írsz.
A gyerekvállalás felelősségteljes dolog. Én is azon a véleményen vagyok, amiről te írsz: gyereket úgy vállaljon egy pár, "hogy érzelmi és anyagi biztonságba érkezzen." Persze itt nem luxuséletre gondolok. De van egy minimum szint, ami anyagi biztonságot jelent.
Azért értem, hogy miért így vallottál, mert számtalan példa van arra, amikor - ahogy írod - "semmire szül minél több gyereket". Nem dolgozik, de sorba szüli szegény gyerekeket. Aztán követeli a támogatást, mert neki jár.
Gondolom, te is ilyen esetekre gondoltál. Ez persze csak feltételezés. De ha ilyen esetekre gondolsz, akkor teljes mértékben egyetértek.
Nincs baj vele, ha a helyén van kezelve.
Még egy ok, hogy a szerelmünkkel legyünk vagy kedveskedjünk neki valamivel.
Nekem az együtt töltött idő értékesebb, mint az ajándék.
Ahogy a karácsonyt, ezt is el lehet tolni nagyon az anyagiak felé és ezt a kereskedők ki is használják...
Általában sütök valami finomat, szivecskéset, csokisat....mindenki örömére, nem csak a páromnak.
Van egy közös ebéd/vacsora/mozi....tökéletes.
Javíthatatlanul romantikus vagyok közel az 50-hez is :-))
Az albérletet nem ő fizeti hanem részben mi. Nem jutalmat kapott, hanem fegyverpénzt.
És az, hogy két napja zokogok azon, hogy kijelenti, igazából arra vár, hogy betehesse abba a lábát, amiért mi küzdöttünk....hááát...igen. Tényleg én vagyok a rossz.
Az, hogy amit kapott pénzt elverte nagyrészt ruhákra, sminkekre, repoharas bulikra...igen, ez az én kudarcom, mert egy link embert neveltem. Akiért egészen a halálomig nem lehetek majd nyugodt...de legalább félhetek, hogy mikor akar kitenni a házunkból.
Tényleg restellem magam hidd el. De sajnos ezt a 25 évet már visszaforgatni nem tudom.