Fórumok - Legkedveltebb hozzászólások
A listában a 100 legkedveltebb, a legtöbb piros szívvel jutalmazott hozzászólást láthatod az elmúlt 30 napból.
Köszönöm Hoxa ezt a 18 évet, amit életembe hoztál. Reggel veled kelek és a napot veled zárom. Zárom? Éjjel is fenn vagyok sokszor, így inkább azt mondom, folyamatosan Veled vagyok. Nagyon sok taggal személyesen is találkoztam, jó volt velük beszélgetni. Sajnos, van, aki már nincs közöttünk. Igen, még az elején családiasabb volt a légkör, de változik a világ, tovább kell lépni. Biztosan van sok fiatal új tag, ők már másképpen látnak mindent.
Remélem, még sokáig itt tudok lenni, játszani, fórumozgatni.
Boldog szülinapot! :)
Egyszer itteni ismeretség alapján meglátogattunk 4-en egy 5. portáltársunkat. Barcson voltunk, és nagyon szuper volt :D
Ami megmaradt, hogy olyan szobát sikerült foglalni a szálláson, ahol az egyik ágy franciaágy volt. Akkor hogy a szálláson volt egy baris felmosórongyszerű, ami miatt megálltunk hazafelé pár Rossmann boltnál, mert az egyikünk rajong a barikért, és neki kellett olyan. Sehol nem találtunk :D
Illetve hogy akit meglátogattunk, valamilyen szuper diós, habos palacsintával kedveskedett nekünk. Csak én pont nem szeretem a palacsintát :))))
Én még tartom a kapcsolatot ötünk közül két emberkével.
Illetve voltunk vadasparki paprikás krumpli főzésen is. Az is klassz kiruccanás volt, ott nagyon sokan voltunk :)
Meg olyanra is emlékszem, hogy amikor az első portáltársunk elment, akit tudtam ki, és ismertem, napokig meg voltam roppanva. :( ilyenek is vannak sajnos.
Sokan vannak, akik már nem járnak fel, de azért tudok róluk ezt-azt, mert néha elengedünk egy-egy levelet. Szeretek itt lenni, ez nagyon nem fog változni a következő 20 évben sem :)
Gratulálok a Hoxa .hu megalkotóinak,minden munkatársának ehhez a kerek évfordulóhoz.
Én 2007. 01.01 óta vagyok a hoxa közösség tagja.
Szeretek itt lenni,mondhatni ,hogy napi szinten többször vagyok itt.Jól érzem magam.Vannak akikkel napi szinten beszélgettem,de ők sajnos már nincsenek közöttünk.
Nagyon sok minden történt velem ,sajnos több rossz ,mint jó,de ezt inkább nem részletezném.
További szép és értékes munkát kívánok Nektek:)
Üdvözlettel:Pipi57
Teljesen megértelek, hogy ez nagyon fáj és aggaszt téged.
Ilyenkor az segíthet a legtöbbet, ha nem a tiltás, vagy az ítélet kerül előtérbe, hanem a mellette kiállás.
Ne az érzéseit próbáld elvenni, hanem beszélgess vele arról, mit ad neki ez a kapcsolat — és mit vesz el tőle?
Kérdezd meg, hogy milyen jövőt lát ezzel az emberrel. Hidd el, Sokszor már a kimondás is segít neki felismerni a realitást.
Mond el neki, bármi történik, te mellette maradsz, és hozzád mindig őszintén fordulhat, ő a te kislányod így is, úgy is.
De nyugodtan mondd el, hogy téged bánt ez a helyzet, mert félted őt, nem ítélkezve, hanem szeretetből.
A maszturbáció magánügy, természetes és egészséges dolog a fantáziálás.
Ezt a mondatot próbáld megemészteni, jobb lesz neked is.
...na és a lábrángás kifejezés ?
Attól mit kapunk, mert legalább olyan idétlen, mint a túlzásba vitt jelek.
Többet kibírsz mint gondolnád. Én már 70 éve így élek. Hogy bírom? Nem a veszteségeken rágódok. Örömtelibb dolgokra koncentrálok minden nap, és a lehetőségeimből igyekszem a letöbbet kihozni. Minden kicsinek örülök. Csak így lehet.
Neked kitartást, sok erőt kívánok, és légy bizakodó!
Én is vártam a nyugdíjazást nagyon, de az enyém váratlanul, gyorsan, ajándékképpen csöppent az ölembe. 2010-ig lehetett igénybe venni a prémiuméves programot, én az utolsó héten léptem be. 3 évvel előbb, mint a valódi nyugdíjazás. Nekünk már be sem kellett járnunk azt a 12 órát ledolgozni hetente, ami előírás volt.
Először nem tudtam mit kezdeni magammal, de gyorsan belejöttem a "semmittevésbe"
Rájöttem, a legjobb dolog fiatal, egészséges nyugdíjasnak lenni.
Egy percig sem jutott egyembe, hogy újra munkába álljak, hogy mást szolgáljak, más cseszegessen stb.
Megtehetem mind azt, amire előtte nem volt időm. Ház felújítás, nagytakarítás. A kertet teljesen felújítottam, átalakítottam.
Volt már 2 pici unokám és született még kettő. Élvezem a nagymamaság minden örömét. Rengeteget utazunk a családdal és ketten is a férjemmel. Élvezzük az életet. Ő még dolgozik, mint nyugdíjas. Ezt az utat választotta.
Kívánom Neked a legjobbakat. Használd úgy a szabadságodat, ahogyan az a legjobban boldoggá tesz.
Volt dolgod autista epilepsziás gyerekkel amelyik rúg harap visít, és rohamot kap fürdés közben?
Egy 45 éves emberrel tudsz kommunikálni, ő tud segíteni valamennyire, vagy legalább nem akadályoz.
A szülői pszihés nyomást amíg nincs gyereked nem is fogod érteni, csak fogadd le, ez van.
A gyermekre meg egész életében ez vár. Soha nem ismeri meg a szerelmet, a barátságot, azt hogy gyermeke legyen akivel beszélget, te szülöd ezt mind megkapta, egy ilyen gyermek soha nem fogja, és még sok sok mindent a világból az életben. Nem fog veled meccset nézni, vagy éppen sörözni, vagy beszámolni első szerelméről, vagy életcéljairól..és ja az unokát is elfelejtheted, mert neki nem lesz gyermeke. Te édesapád megérheti hogy magához ölelje az unokáját, én sosem.
nem minden a pénz..
A nevem, de a valóságban cseppet sem vagyok az, nem is olvashatsz tőlem , hogy jaj, nyáron meleg van...utálom, ősszel köd van, utálom, télen netán jég, hó...utálom.
Ami ellen nem tudsz tenni, siránkozhatsz, csak minek?
Téged sem akarlak meggyőzni, ne tedd, csak számomra legalább annyira irritáló felnőttől a nyígás, hiszti. Amíg nem tartanak a fejedhez pisztolyt, nincs gond.
Szerencsére csak álmomban, de eddig még mindig felébredtem.
Ne tedd, a multat már nem tudod megváltoztatni.
Az időt amit erre pocsékolsz, a jelenből veszted el.
"Ezek általánosítások, amik vagy igazak, vagy nem. Amint írod "egyes országokban kiszámíthatóbbak a bérek", hát valóban egyes országokban egyes dolgok lehetnek ilyenek, vagy olyanok."
Nézd, ezeket nem általánosítottam, család, barát tapaszralatai.
Münchenben élt 6 évet családtagom, barátnőm 24 éve él ott. Olyan vacak az orvosi ellátás, hogy a családtagom életét ott mentették meg. Valószínű már nem élne.
Kölnben is élnek rokonok 30 éve.
Az adósság miatt mentek ki.
Köszönik,jól vannak.
Nem értem miért írod, hogy az orvos drága, ha dolgozik valaki bejelentve, ott is ingyenes az ellátás.
Angliában az orvosi ellátás rosszabb, nincsenek megfizetve, ahogy tőlünk, onnét is jobban fizető helyekre navigálnak.
Most kapnak észbe ők is , emelik az EÜ dolgozók és a tanárok bérét.
Viszont ott 18 éves korig ingyenes a gyógyszer, a gyógyászatisegédeszköz, a munkanélkülieknek, és a nyugdíjasoknak is, sőt a nyugdíjasoknak a fodrász is.
Az élelmiszer, ruha, műszakicikk sokkal olcsóbb.
Él Olaszországban is rokonom immáron 23 éve, mwgörökölte szülei lakását itthon, nem jön haza már, eladta a lakást
USA- ban is élnek, senki nem jött vissza.
Persze, persze sehol nincs kolbászból a kerítés de a tisztességes munkát, tisztességes bérrel jutalnazzák általában.
Én azokat hallom sírni, akik munkaközvetítőkön keresztül mentek ki, és az "emberkereskedők" húzták le őket.
Volt aki diplomával az általad említett autógyárba ment, 6 hónap munkával kertes lakást bérelt, berendezte, vett 2 db 3 éves autót.
Otthon volt a felesége 3 éves ,és 3 hóbapos gyerekkel.
Itthon csinálja ezt meg valaki!....hátszél nélkül.
Már saját lakásuk van, végzettségnek megfelelő munka, többszörös fizetés, mint amit itthon kapnának
Sziasztok!
Nagyon régen nem jártam ezen a fórumon, most a HOXA 20.évfordulóján hálából és reményt adni léptem be újra!
Nem követem itt az eseményeket, csupán biztatást szeretnék adni annak aki olyan reménytelennek érezte a helyzetét mint annak idején én .
2011.ben miómák miatt vették ki a méhemet,hüvelyen keresztül, ezt ennek a fórumnak hála ,szépen átvészeltem.
A szövettan viszont I.stádiumú méhizom szarkómát igazolt az eltávolított szövetrészekben.
Annak idején az interneten elérhető orvosi statisztikákból nagyon rossz túlélési esélyt olvastam ki, magyar nyelvű túlélő csoportokra sem bukkantam. Leiomyosarcoma-a rettegett elrákosodott mióma, ami 1000 miómából 1 nő, hát ez én voltam, és itt vagyok!!!
Kezelést nem kaptam, az első sokk után tovább éltem vérzés nélküli életemet, vidáman és boldogan.
2014-ben a szarkóma kiújult, sunyi módon elfoglalta a méhem helyét , és egy férfiökölnyi tumor képében én újra szembetaláltam magam a 3 betűs rémmel.
Minimum II.b stádiumú volt az eltávolított daganat, ami már a beleimmel is összekapaszkodott. A hasi műtét közben majdnem elvéreztem , össze kellett varrni a sigmabelemet 4 napig nem ehettem semmit, csak infúzióban kaptam energiát. Lábadozás után
kemoterápia, sugárkezelés következett. Nem volt könnyű, de végigcsináltam.
1 év táppénz után azóta is dolgozom, teljesítménytúrázom, élem az életemet (a szexuálisat is!!)
Annak idején nagyon hálás voltam ennek a fórumnak! Nem találtam más ilyen támogató közösséget mint amilyen azóta is működik.
Akit érdekel a történetem, az keressen rá a régi hozzászólásaimra, mert már nem tudok új tapasztalatokkal segíteni, csak pozitív példaként szeretnék állni!
14 év alatt a rákkal megtanultam együtt élni,már tudom hogy erősebb nálam, bármikor legyőzhet. De nem félek tőle, amennyit elvett belőlem annyival erősebbé és elfogadóbbá is tett. Ezért ma már nem "harcolok" ellene, hanem magamat erősítem.
Sok sok gyógyító energiát küldök mindenkinek aki még rajta van a gyógyulás felé vezető úton !
Üdv: Szisziági
Aki oda jut, annak semmi nem számít
100+milllio egy egy ezer vonatom törölték, mert valaki szándékosan a sin alatt volt.
Én ilyenkor arra gondolok, mit tehettem volna.
Néha egy jó szó elég.