Főoldal » Fórumok » Legkedveltebb hozzászólások

Fórumok - Legkedveltebb hozzászólások

A listában a 100 legkedveltebb, a legtöbb piros szívvel jutalmazott hozzászólást láthatod az elmúlt 30 napból.

1 2 3 4 5
7
Highlander73 hozzászólása:

Stohl András sosem volt szimpatikus számomra,de a drogos sztorija után még meg is utáltam.

Mindezek mellett mint férfi sem jön be, tipikus bájgúnár,kiráz tőle a hideg!

Egyetértek a fórumindítóval,ha egyetlen lenne a földön, akkor se...

(Ugrás a hozzászólásra)

7
Komor hozzászólása:

És ha jönnek majd veled szemben az emberek és meglátják a kopasz fejedet, akkor elismerőleg bólogatnak magukban, hogy ez a fickó milyen nagyszerűen tiltakozik a társadalmi berögződések ellen! A többi magalkuvó, ilyen olyan frizurával rohangáló hajas embernek most jól megadta! Ezek a behódoló, elvtelen, belenyugvó (stb.) fodrászt pénzelő gerinctelenek most láthatják, milyen egy igazi karakán férfi!

Kopasz!!! :))

(Ugrás a hozzászólásra)

7
Panna.33 hozzászólása:

Vágd le a 3,14csába.

Vagy keress fel egy pszichológust.

Lassan az a gyanúm, hogy inkabb pszichiátriai eset vagy és nem is méret a lényeg, hanem, hogy a világ a farkad körül forogjon.

(Ugrás a hozzászólásra)

7
Anyagi hozzászólása:

Előítélet?

Az egy túlélési alapképesség, technika, a gyors döntés érdekében!

Képzeld, ha az éhes kardfogú tigris kerget és Te mélázva megállsz és elgondolkozol? Vajon várja otthon néhány éhes kölyke?

Kihalt volna az emberiség, ha nem lenne a gyors általánosítás képessége!

És Te is használod!

Ha meleg vizet szeretnél, a piros jelű csapot nyitod meg!!!!

(Ugrás a hozzászólásra)

7
Hpetra22 hozzászólása:

Munka vagy nem munka, nem muszáj mindent elvállalni.

Szerintem sok ember szemében esett a renoméja, még úgy is, hogy nem láttak egy részt sem ebből a műsorból, pont elég a beharangozó.

Még úgy is, hogy én például nem felejtem a drogos autóbalesetes börtönös múltját, akármilyen is most.

(Ugrás a hozzászólásra)

7
Szegfűrózsa hozzászólása:

A kutyák lakásban tartása szerintem állatkínzás.

Szabadnak születtek és az ember "befogta" saját hóbortjába.

"Jobban szeret és szerethetőbb, mint az ember!" - legtöbbjük ezzel indokolja.

A lakásokban kismillió paplanhuzat, takaró stb van a kanapékon, ágyakon és szerte-széjjel, ami mosható.

A család napirendje a kutyák körül forog.

Műszálas és vízhatlan "ruhákba" öltöztetik, punnyasztják, amikor levegőre viszik.

Az a mozgás semmi a számukra, amennyit engednek nekik nyargalászásra.

Sokan "gyerekeinek, unokáinak" nevezik azokat. Félrecsúszott érzelmek...

(Ugrás a hozzászólásra)

febr. 24. 10:20
6
Panna.33 hozzászólása:

Na ahogy ülök a héven, hogy menjek a tükrözésre, hív a dokim, hogy pont most volt egy konferencia és úgy döntöttek, hogy az ilyen alacsony malignitású esetben, mint az enyém, nem szükséges olyan sűrűn tükrözni, úgyhogy majd májusban.

De legalább azt is tudom, hogy nálam alacsony a kiújulás veszélye.

(Ugrás a hozzászólásra)

6
Andi6020 hozzászólása:
Ártalmas lehet ennyi gondolkodás...

(Ugrás a hozzászólásra)

6
Panna.33 hozzászólása:
Tehát hagytad lebeszélni magad a gyerekvállalásról? Mert szerintem kb. ez történt, ha most haragszol.

(Ugrás a hozzászólásra)

6
Timycat hozzászólása:

Ez már a továbbtanuláshoz szükséges félév vagy még nem?

Anno nekem is, meg a lányomnak is volt egy ilyen tanulási mélypontja, kb ennyi idősen.

A bankkártyára tőled megy pénz? Mert ne adj neki többet ha úgy látod túl gyorsan költ vagy ne adj Isten káros dologra megy.

Ha kell kérjen és mondja meg mire.

Költéssel nálunk nem volt probléma, én nálunk bandáztattam őket. Persze ez is családfüggő, hol, mennyire lehet ezt megoldani. A tanulásra meg volt egy alku, ne bacca el, ha hozza a szintet akkor nem pofázok bele a nagylányos dolgaiba. Ennyi volt vele szemben az elvárás.

Szerencsém volt, mert lányos szülői álom volt a fiú

(Ugrás a hozzászólásra)

6
Semleges hozzászólása:

Mikor essen ha nem most?

Jobb lenne áprilisban?

Tél van, itt az ideje.

(Ugrás a hozzászólásra)

6
A Nyuci hozzászólása:
Szerintem normális ember ellen nincs távoltartási.

(Ugrás a hozzászólásra)

6
Endre2023 hozzászólása:

Régen olvastam már ennyire lendületes és szórakozató fórumot! Sajnálom, hogy Fórumnyitó lezárta!

Szerintem FI még nagyon-nagyon fiatal. Teljesen természetes, hogy naív. Kicsit vehemens is, de ez is a fiatalság velejárója, nem hibáztatom érte. Még fel tudom idézni magamban azokat az időket, amikor én magam is hasonlóképpen gondolkodtam. Férfi létemre persze nem annyira a szerelemről, hanem az élet egyéb dolgairól (munkáról, önmegvalósításról, stb.), de ugyanilyen lendületesen, ellentmondást nem tűrő módon tettem. Igaz, én nem fórumoztam és nem próbáltam meg meggyőzni senkit sem arról, hogy a világot én látom helyesen, de magamban ezt gondoltam. Az idősebbeket tulajdonképpen lenéztem a besavanyodott, megfáradt gondolkodásuk miatt. Természetesen ezt is magamban tartottam, nem bántottam meg őket az őszinte (és kegyetlen) véleményemmel.

Eltelt azóta "pár" év és ma már sok mindent máshogy gondolok. Igyekszem azért észben tartani, hogy nem szabad nekem is besavanyodnom, mert akkor teljes mértékben átkerülök arra az oldalra, amit annak idején annyira elítéltem.

Én szívből kívánom FI-nek, hogy találja meg azt az embert, aki ugyanúgy gondolkodik mint ő. Az elképzelései váljanak valóra. Nem akarom letörni a lelkesedését, a gyermeki naivitását.

Csakis a legjobbakat kívánom neki! De...

Egyet kell értsek azzal a kedves fórumozóval, aki arra bíztatta FI-t, hogy azért kezdjen el élni is. Az elveit tartsa szem előtt, ez fontos, de nehogy egy életen át tartó keresgélés legyen a vége.

(Ugrás a hozzászólásra)

6
Timycat hozzászólása:
Én eddig azt hittem a felmelegedő, párás időben a bacik, vírusok jobban érzik magukat és amiatt betegszik meg az aki közösségbe jár.

(Ugrás a hozzászólásra)

6
Birebora hozzászólása:

Fiatalok vagytok, gyerek nincs. Ha nincs meg a szándék, akarat, hogy helyrehozzátok akkor lehet új életet kezdeni.

Kitartást kívánok. Leszel te még boldog. Fel a fejjel!

(Ugrás a hozzászólásra)

6
Smaragdzöld 🐉 hozzászólása:

Persze. De ennek az országnak olyan - most még gyerekekre, később felnőtté váló - emberekre van szüksége, akik nyomorban élnek? Akik talán majd a szüleik példáját követik? Akik elhanyagoltak, akik csak sóvárogna egy jobb élet reményében?

Milyen sok értelmileg nagy mértékben sérült gyermek születik már szintén értelmileg sérült szülők "gyerekvállalásából"?! A védekezés náluk ismeretlen fogalom. Ja, de hajrá! Istenem...

(Ugrás a hozzászólásra)

6
Kedvesenfanyar hozzászólása:

Ezt a fantasztikus bölcs gondolatot, hogy következtetted ki?

Mi köze annak ahhoz, hogy nem pofázok bele más szokásába, a látogatásaim számához?

Lehet ennyire csodabogár lennék?

Vagy csak nekem vannak tiszta ismerőseim, valamint csak nekem nem szól be senki? Ahogy szokták mondani madarat tolláról, embert....

(Ugrás a hozzászólásra)

6
~ Luna ~ hozzászólása:

Ugye trollkodsz?

Nem szégyelled magad, hogy így beszélsz a gyerekedről?

(Ugrás a hozzászólásra)

6
55Judit hozzászólása:

Vagyis így élni nem szeretsz. Ismerem az érzést, az én életemben is volt ilyen. Akkor sokat segített volna ha ismerem és tudatosan használom azokat az élelmiszereket, mozgásformákat, táplálékkiegészítőket, melyek fokozzák az emberben a boldogsághormonok termelődését. Mivel már nyitott a lehetőség mindannyiunk számára, én élek is a lehetőséggel. Muszáj, mert az orvos erről nem beszél. Megvárja hogy elérd azt a szintet amikor már tablettával láthat el.

Kívánom te is gyere ki ebből a "gödörből", legyél boldog, és szeresd az életet!🌼

(Ugrás a hozzászólásra)

6
Birebora hozzászólása:
Mióta? Fuss neki még egyszer ennek a matematikai műveletnek.

(Ugrás a hozzászólásra)

1 2 3 4 5
Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook