Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Csak holnap sikerüljön fórum

Csak holnap sikerüljön (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
3545. Százas Evelin (válaszként erre: 3544. - Regin_a)
ma 09:06

Tényleg nem lényeges, kinek mikor miben van igaza... :-) De mindenesetre, mindenképpen játszma-szerűnek tűnik nekem a dolog. Az meg az én dógom, hogy nekem mi micsoda minek tűnik. :-)

Na, megint bevezetődött egy egységes rövidítés, volt eddig ugye a b.nő, - no mostmár van t.nő is, - igaz ez máris okafogyottá vált, ráadásul nem is publikus hogy miért, de persze úgyis tudom. Ez az a témakör, ami "valakiket" rettentően érdekel, és súgnak az érintettnek, ha megtudnak valamit...

Oh, csupa rejtély az élet. :-)

Azt a JSZP-t majd lepróbálom. Jópofi. :-) Kösz.

3544. Regin_a (válaszként erre: 3543. - Százas Evelin)
tegnap 17:18

Nm tudom már, de nem is lényeges, miben adtam igazat neked és miben nem. Nincs kedvem visszaolvasni. A t.nő esete meg nem publikus

"az a lemez bizonyos szempontból esetleg még tetszik is neked... Nem netán hízeleg a férfiúi hiúságodnak,"

Dehogy hízeleg! Tudom az értékemet a piacon, nem kell felverni azt :)

Nagyon tud dühiteni. Mifrancért lennék még mindig vele, máramennyire?

JSZP Jármű Szolgáltatási Platform

Belépsz, beirod a rendszámot és kiad minden adatot az autóról visszamenőleg fotókkal a vizsgákról, a tulajok neve nélkül

3543. Százas Evelin (válaszként erre: 3538. - Regin_a)
tegnap 14:22

No mostmár hogy "ismerem", melyik környékről van szó - kerestem egy országos hálózatos térképet, - hát azon a tájékon valóban nincs. Sőt, Budapestnek az arrafelé eső részén sincs. Nyertél. :-)

Mégiscsak rendes egy doki az a körzeti. Az a "szem fölötti csontrész fájdogálás" nekem tényleg egy olyan panasznak tűnt, mint ami csak azért került elő, mert más "komolyabbat" nem lehetett prezentálni, ha már egyszer őszerinte a vérnyomásod is meg a labor értékeid is teljesen rendben vannak. És angyali türelemmel kivizsgáltatja, megnézetteti ezt is, - koponya rtg-nel... Hátha tényleg valami "agybaj"-ról van szó. :-)

Ha nem írod le, melyik felől van igazam és melyik felől nem a társalkodóő ügyben, akkor erre most így nem tudok reagálni. A barátnőd részéről ez talán nem is féltékenység, csak valami becsípődés, úgy viselkedik mint egy régi zenegép, megnyomsz rajta x gombot, arra ő mindig ugyanazt a lemezt fogja lejátszani. :-)

És az a lemez bizonyos szempontból esetleg még tetszik is neked... Nem netán hízeleg a férfiúi hiúságodnak, hogy terád még így 78 évesen is féltékenykednek? :-)

A potenciális társalkodónőd máris kiesett? Hát mi az ördög történt, hogy még el se kezdte, de máris alkalmatlanná vált? Mindenesetre jobb, ha még most derül ki mindenféle "kis gond", - mint ha már bebútorozott hozzád.

Rém ügyesen megnézted, levizsgázott-e már a kocsid, én mégcsak azt sem tudom, mi a fene az a JSZP.

3542. Regin_a (válaszként erre: 3539. - TSanya)
tegnapelőtt 19:24

egész nap lapítok a besötétített szobában"

Ismerem a helyzetet, jellemzően redőny nálam leeresztve

Ma kivételesen nem, de nagyon zavart a fény

Megöregedtünk? Meg!

Szomszédasszony 84 és uatik a szülőországába vidáman gond nélkül, 38fokban szalmakalap és macerálja a paradicsom töveit. Öreg Suzukivakl , légkondi nincs, száguldozik

Én meg nyavalygok a légkondis autóban, pontosabban nem merek nagyobb távra elmenni

Most gondolkodom hogy kellene bérelni egy kisérőt/eskort hölgyet hogy jőjjön el velem akárhova...

Francba az egésszel!

3541. Regin_a (válaszként erre: 3540. - Enissa)
tegnapelőtt 19:17
Nadehát a blúza meg domborodik/ringatózik, azt hogy magyarázzam ki :)
3540. Enissa
tegnapelőtt 19:05

"Ha mindenkivel összehoz akin szoknya van akkor hogy tudok képbe hozni egy nőt aki itt lakna"

..hát mond meg, hogy ne szoknyában menjen társalogni, hanem nadrágba, más lett a gyermek fekvése. 😂

3539. TSanya (válaszként erre: 3538. - Regin_a)
tegnapelőtt 18:55

"Viszont most már kezd eldurvulni a pánikom."

Amennyiben vigasztal, az enyém is. Pár éve nem bírom a nyarat(se), nincs kedvem kimenni a ragyogó napsütésbe, csak ha nagyon muszáj. 4-5 éve még a tengerparton süttettem a hasam, most meg egész nap lapítok a besötétített szobában. Azt már írtam, hogy egy jó tizessel fiatalabb vagyok, mint Te, de most néhány fizikai problémám is van, elsősorban a szívemmel. Úgyhogy örülj, hogy eddig valahogy elboldogultál, bár tudok a több évtizedes oda-vissza jövő pánikodról!

3538. Regin_a (válaszként erre: 3537. - Százas Evelin)
tegnapelőtt 17:27

A környék, Csömör Kistarcsa Kerepes Gödöllő

Nem találtam

Semmi olyanra nem emlékszem ami a tünetmentes időszakomat befolyásolta volna

Az egész pánikot egy rossz altatásra fogom, de bizonyiték természetesen erre sincs

"kínjában koponya rtg-re küldött"

Nem kínjában, de ha már otzt voltam elmondtam hogy szemem feletti csont, homlok rész ha kicsit is megnyomom fájdogál

Orrmelléküreg

Arcüreg gyulladásnál ha kopogtatják az arccsontot fáj. Ugyanez van

Társalkodónő ügyben egyfelöl igazad van másfelöl nem

Ha mindenkivel összehoz akin szoknya van akkor hogy tudok képbe hozni egy nőt aki itt lakna

Hagyjuk is, kis "gond" van a t.nővel, nem lesz belőle semmi.

Elvitték az autómat műszaki vizsgára tegnap. Mondták ma délután vissza

Déli 12-től délután van és már 2órakor kezdtem ideg lenni mi van az autómmal

És megoldottam

JSZP, rendszám lekérdezés, műszaki érvényessége 2027. június

Hoppá, akkor már le is vizsgázott

Röviddel rá meg is érkezett kaput nyitottam és örültem

Viszont most már kezd eldurvulni a pánikom. Nem minta mindig rosszul lennék, reggel délelött nsgyon, de már nincs energiám kimozdulni sem a lakásból :(

3537. Százas Evelin (válaszként erre: 3536. - Regin_a)
jún. 11. 08:18

A "környék" kifejezés eléggé relatív. Nem tudom, te hány km-es sugarú körre gondolsz. Párszáz méteren belül nekem sincs... De kb. 15 perces autó útnyira már van. Budapesten belül persze sűrűbbek az ilyen EFI-s helyek, de mivel te agglomerációban élsz, neked - ha emiatt be is kellene autóznod Pestre, a legközelebbi, városhatárzoz tefeléd közel eső EFI vélhetőleg megközelíthető lenne 30 perc alatt. Én nem tudom megkeresni, melyik intézmény van hozzád legközelebb, mert a te lakhelyed az ugyebár titok. :-)

Az a barátnőd - vs. ápolónő téma inkább olyan értelmű volt, hogy talán teneked nem kellene őnála feszegetni újra és újra ugyanezt, hát ha egyszer (többször) már kiverte nála a dolog a biztosítékot, akkor te miért hozod megint fel előtte? Én nem is tudom, melyikőtök a makacsabb... Te is valami érthetetlen módon ragaszkodsz ahhoz a nézetedhez, hogy neki meg KELL értenie a te szempontjaidat... Nem fogja.

Neked meg azt KELLENE megértened, hogy nem fogja... :-) Ezért írtam azt amit írtam, és nem azért mert engem esetlet untatna a dolog.

Úgy tűnik, inkább a körzeti az, akit untat már sokminden, vagy tényleg eléggé tanácstalan, kínjában koponya rtg-re küldött... És "pár" rossz értéknek minősítette azt, ami már heteken keresztül rendszeresen megjelent, - azok a kriminálisan alacsony diasztolék?

Azt a bekancsalítást a részedről meg simán nem értem, hogy jön ez ide. Már ez is holmi magyarázat lenne a vérnyomás kriminális ingadozására?

Az a te valamikori 3-4 éves panaszmentes állapotod - a hatékony gyógyszer alkalmazása után - már nyilván nem a bogyó hatása volt. Ellenben annak a pszichés nyugalomnak, annak a megnyugtató tudatnak a hatása lehetett, hogy lám, ki lehetett ebből jönni... :-)

Egészségesnek tudtad magad. Nyilván az is voltál.

Az akkori visszaesés időszakára kellene tűpontosan visszaemlékezni. Mi volt az vajon az életedben, gondolatvilágodban, ami megintcsak kiváltotta a pánikot.

3536. Regin_a (válaszként erre: 3535. - Százas Evelin)
jún. 10. 18:51

Van most olyan, hogy EFI."

Nincs olyan a környékemen, keresgéltem

"A barátnőd ápolónővel kapcsolatos hozzáállását már ismerjük."

OK nem akartalak untatni téged és mást sem

Körzetinél voltam semmi negatív, illetve a jobb szemem felett ha kopogtatom a csontot érzékeny, fájdogál

Adott rtg-re beutalót. Nyilván agyműtét lesz :)

Mondtam az alacsony diasztolét, vittem a v.nyomásnaplót, sokat nem reagált rá, sőt semmit. Pár rossz érték nem érdekes. Én meg ha olvasok bekancsalitok, v.nyomás felborul

Az az áter tényleg nem foglalkozott a lelkemmel, azért is neveztem sarlatánnak, ellénre hogy használt a bogyó

Használt?

Te elhiszed hogy mondjuk 3-4 évig miután nem szedtem, semmi panaszom nem volt majd újból kitört ez a nyavalya rajtam, Ilyen gyógyszer nincs

Én már ebben sem hiszek, de lehet megpróbálom

3535. Százas Evelin (válaszként erre: 3534. - Regin_a)
jún. 10. 09:45

Van most olyan, hogy EFI. Egészségfejlesztő Iroda. Országos hálózat, mindenütt van belőle, - és kórházakban is, meg azok közvetlen közelében. Őnáluk mindenféle ingyenes foglalkozás megtalálható, senior torna, ilyen-olyan tornák, de pszicho témák is, én ott jártam pl. mindfullnessre. Nézd meg, nincs-e a közeledben. Hátha el tudnál autózni valamilyen foglalkozásra... Ezek rendszeres időpontokban vannak. Tudom hogy nem a te műfajod az olyasmi, de azért meg lehetne próbálkozni vele. Talán pont az motiválna, hogy most "jól kell legyél"... :-)

Hát az ántivilág eléggé másképp működött. Valahogy emberibb volt... Sokminden tényleg konkrétan elérhetőbb volt, mint manapság.

Azt hiszem, az a flegma áter, akinek a gyógyszere téged helyrehozott (holott nem hitted el, hogy használt) - kimondta a kulcs-szót is: "ne nyavalyogjon". :-)

Semmit sem foglalkozott a lelkeddel? Talán úgy találta, hogy te meg túl sokat foglalkozol vele.

A barátnőd ápolónővel kapcsolatos hozzáállását már ismerjük. Te is ismered, nem tudom akkor miért provokálod ki ezzel folyton a hisztériát. Csináld meg azt amit jónak látsz, sem az engedélyére, sem a hisztijére nincsen szükség.

3534. Regin_a (válaszként erre: 3533. - Százas Evelin)
jún. 9. 17:05

Jól látod a pszichiátriai ellátás mai helyzetét

Ha meg olyan állandóan elérhető pszichoja lenne az embernek, nem más az mint egy "családtag" megnyugtatja a jelenléte, önmaga az a tudat hogy van valaki aki...

Anno vérszívó Kádár-rendszerben erős két évig jártam pszichodrámára ami akkor ujdonság volt és teljesen ingyen, az áter munkaideje után

Akkor az biztonságot adott nekem

Később ez a doktor az OPNI-ba került

Volt hogy reggel és délután is betörtem hozzá hogy jaj meghalok. Volt hogy elhajtott mert szétszedték a betegek, de utánam szólt hogy jőjjek vissza, mindjárt jön. Le a kalappal elötte

Hogy mégse gyógyított meg? Életben tartott, az se semmi

Később egy másik áterröl hallottam egy műsort a tv-ben és a beteg nagyon dyícsérte, illetve ugyanazokat a tüneteket mondta mint nekem voltak és a főorvos úr kigyógyitotta

Képzelheted milyen nyomozásba kezdtem, amikor még csak utcai fülkés telefon létezett

Szedje ezt és ne nyavalyogjon, akkor lesz jól ha elfelejti szedni

Azóta is sarlatánnak nevezem flegmasága okán és semmit nem foglalkozott a lelkemmel, pedig az ő gyógyszere hozott annyira rendbe, hogy sétáltam a Kőrúton, moziba mentem, hajnali piacozás és éltem a normális emberek hétköznapjait

Na, Rémus bácsi mesélt

Társalkodónővel nem tudom mi hogy lesz

A héten emlitettem b.nőmnek hogy ápolónő és addig kellene mozdulnom amig bírok ügyeket intézni

Hisztéria lett belőle

Írtam itt egy hosszu szöveget, de ki is töröltem

3533. Százas Evelin (válaszként erre: 3532. - Regin_a)
jún. 9. 16:23

A jelek szerint léggé favágó mód történik ez az ambuláns pszichiátriai ellátás.

Valósínúleg csak az a formula lenne a hatékonyabb, amikor havi több alkalommal van egy-egy óra egyéni foglalkozás, - ha van még egyáltalán ilyesmi a magánorvosokon kívül. De a magán rendelés az meg eléggé megfizethetetlen.

Több olyan pszichiáter által írott könyvet is olvastam, amikben csak a "jelenlét" fontosságát hangsúlyozzák, magyarán tulajdonképpen semmit sem csinálnak, csak jelen vannak a páciens életében. Maximálisan odafigyelnek rá, meghallgatják, mindig elérhetőek még telefonon is, - de úgy tulajdonképpen még csak befolyásolni sem akarják az illetőt sehogyan sem. El is hiszem, hogy sokaknak még ez is nagyon jóleső és megnyugtató emberi nexus, mert olyannyira siralmas, sivár érzelmi közegben voltak előzőleg, hogy tulajdonképpen amiatt sérült a pszichéjük.

Csak szinte automatikusan adódik a kérdés, hogy jó-jó, de akkor miról szól az ő jelenlétük? "Igazi" barátok ők nem tudnak lenni. Egy életen keresztül sem tudnak jelen lenni valaki életében. Igaz, az amerikaiak közt vannak akár több évtizedes orvos-paciens kapcsolatok is...

De összességében igencsak arra hajaz ez a profi magán-megközelítési mód is, amit te írsz, hogy "nemigen beszélget" a pszicho doki.

Hasznosabb lesz neked - mármint ha valaha el tudsz jutni odáig - hogy ha ott helyben, a te háztartásodban lesz egy hölgy, akivel megoszthatod a gondolataidat.

Mert így van ahogy mondod, az orvosok egyszerűen elérhetetlenek, sem telefonon, sem effektíve nem lehet belátható időn belül beszélni velük még sürgős probléma esetén sem.

Próbálj szerezni magadnak valami társaságot.

3532. Regin_a (válaszként erre: 3530. - Százas Evelin)
jún. 9. 14:56

Meg hogy nem beszélget az áter gyakorlatilag semmit, csak írja a bogyót.

Nem kell szó szerint érteni hogy semmit nem beszél/get az áter. Akivel utoljára összejöttem, nagyon nem érezte át a gondomat és mivel mondtam a kifogásomat az ajánlott gyógyszer ellen, azonnal felirt másikat. És ha azt is kifogásoltam volna?

Elméletileg augusztusban kellene menni hozzá csak papírért/gyógyszer javaslat a körzeti felé. Komoly áter ellátás ez igy mi? Megpróbálom feliratni a régit ami úgy két év/?/ szedés után használt

Az áter megint időpont és két városon át autózás

Minden gyógyszer mellékletén ott az irás , ha gondja van beszéljen a kezelőorvosával

Hát hogyne! Ma már a telefont se veszi fel a körzeti, a kórház tel.központ meg csak időpontot ad ha tud.

Nyaki UH kellene. Időpont nincs, még nem nyitottak "naplót". Mivan??

Az utóbbi időben nagyon felörlődtem. Körülöttem csend szomszédok sehol, kezdek bedilizni :(

Gondolom b.nőm a Balatonon, remélem bírja magát

Francba az egésszel!

3531. Százas Evelin (válaszként erre: 3528. - Regin_a)
jún. 9. 13:03

Nem vertem át a tesztet. Én is tudom, hogy ha tényleg kíváncsi vagyok egy viszonylag valós eredményre, akkor zsiger őszintén kell válaszolni.

Elkezdtem már tegnap olvasgatni a SSRI bogyókról, mert elsőre nem tudtam, hogy az mégis mi fán terem. Láttam, miféle mellékhatások vannak ott felsorolva, - erre írtam hogy eléggé félelmetes dolog ilyenekkel élni...

Noszálynak nagy szerencséje van azzal a hatalmas baráti körével. Lehet valami a természetében ami "szerethetővé" teszi őt, - egyébként nem ismerem. Celebkedett, ezzel előttem megroggyant a személye komolyanvehetősége, - de persze semmi bajom nincs vele.

Hazajött, mert itt van a lánya, itt vannak a kedves barátai, - őneki meg szüksége van lelkileg a szeretetkapcsolatokra.

Kinn meg azzal az akkori sok pszichés problémájával nem érezhette különösebben otthonosan magát, - még ha degeszre kereste is magát a sztár tenisz tanítványai által.

3530. Százas Evelin (válaszként erre: 3526. - Regin_a)
jún. 9. 12:53

Az nem diagnosztizálási próbálkozás volt, csak a Noszály-féle esettel való viszonyítgatás. :-)

Ő mesélgette, hogy a sima depijéből úgy alakult ki a bipoláris, hogy félregyógyszerezték.

Itt kapcsolódott be a te ismeretlen bogyóktól való aggodalmad... Meg hogy nem beszélget az áter gyakorlatilag semmit, csak írja a bogyót stb.

Egyébként meg csak kérdés volt feléd. Hogy benned, vagy valamelyik orvosban nem merült-e fel ennek a bipoláris témának a lehetősége.

3529. Regin_a (válaszként erre: 3528. - Regin_a)
jún. 9. 12:48

Moshzály=Noszály

höhö!

3528. Regin_a (válaszként erre: 3524. - Százas Evelin)
jún. 9. 12:47

gyengusz egy teszt, teljesen kiszámítható,"

Nem kell átverni a tesztet

Moshzály

Nem tudom milyen pszicho ellátást kaphatott az USA-ban, de nem gondolom hogy mást mint itthon. Haza is költözött

Az áter nem tud mást tenni mint kicsit meghallgatja a panaszost és felirja az első eszébe jutó gyógyszert. Felirt nekem is Escitalopram tartalmú gyógyszert

Kértem és adott mást. Olvassd el az egyik lehetséges mellékhatását

Nyilván Noszály addig járt panaszkodni amig kideritették a baját, haugyan az, mert a működő agyat nem lehet jól diagnosztizálni

3527. Regin_a (válaszként erre: 3523. - TSanya)
jún. 9. 12:40

Ki is tártam ablakot ajtót hadd jőjjön be a friss levegő. Aztán persze csuktam, mert meleg van odakint

Mindez ma hajnali 6órakor volt. Frissen vidáman kipattantam az ágyból. Kávé kefir és csak visszafeküdtem. Mint akit fejbevertek ébredtem fél-12 tájban, megráztam magam és elugrottam a pékhez. Éreztem hogy nem lesz pizzája. Üres volt minden polca

Holnap délután körzeti a leleteim miatt. Sajnálom hogy nem tud mit tenni velem, mindenem negatív

3526. Regin_a (válaszként erre: 3525. - Liliom10)
jún. 9. 12:34
Én persze nem, de házi áterünk próbálkozott hogy diagnosztizál :)
3525. liliom10 (válaszként erre: 3521. - Regin_a)
jún. 9. 09:46
Van egy ismerősünk, aki bipoláris depressziós. Te biztos, hogy nem vagy az !!! Ne is gondolkozz ezen !
3524. Százas Evelin (válaszként erre: 3521. - Regin_a)
jún. 9. 09:04

Hah, nekem azt írta a teszt értékelő, hogy ha vannak is hangulatingadozásaim, azok nem haladják meg a normális mértéket. :-)

Nade nagyon gyengusz egy teszt, teljesen kiszámítható, hogy mindig a "nem" választ kell adni, és akkor kapod a legszebb értékelést. :-)

Pont abban az inkriminált Noszály videóban volt, vagy valahol annak kapcsán merült fel, hogy a pszichiáter csak arra tud a gyógyszerfelírás során támaszkodni, amit a beszélgetések során a betegétől hall. Az ember azt hinné, hogy ez folyamatos párbeszédet, a részéről folyamatos kikérdezést jelent, hiszen egy másik szer felírását akkor mihez képest csinálja? Egyet felírt, az nem vált be, akkor a többit már csak véletlenszerűen válogatja?

Az idő múlásán kár keseregni, senki sem tudja csontra megcsinálni ugyanazt idősen, mint amit valaha húsz évesen...

Valahol irigylésre méltók azok, akiknek olyan az elfoglaltsága, hogy gyakorlatilag annak élnek: írók, tudósok, művészek. Ők nem is mennek soha nyugdíjba, amíg csak dobog a szívük, csinálják azt amire hivatottak. Ameddig csak egyáltalán képesek.

3523. TSanya (válaszként erre: 3522. - Regin_a)
jún. 9. 08:54
Megjött a hidegfront.
3522. Regin_a
jún. 8. 21:40

És jön rám a xarullét, kezd szoritani a fejem és a mégrosszabb közérzet

Xanaxok és altató be, bár még korán van aludni

Francba! :(

3521. Regin_a (válaszként erre: 3520. - Százas Evelin)
jún. 8. 21:26

olvasgattam és

[link]

a teszt szerint inkább pánikbeteg vagyok. Az emilemmel elhajtottam az oldalt :)beszámoltál-e pontosan a mindennapjaid tapasztalatairól az átereknek,"

Anno kezdéskor mondhatni beszámoltam, de az inkább napi panaszkodásból állt, később gyógyszerfelírásra szoritkozott a találkozás

Vagy 10 éve, a tavalyit kivéve, nem voltam áternél, az se segitett kézzelfogható ügyben sem

Süldősrác koromban rádióamatőrködni kezdtem, de az angol vizsga nem sikerült

Hülye egy nyelv, így írják amúgy ejtik. Aztán vagy tíz évvel később ráéreztem új szavak irására is

Igen elmúlt ez is, elmúlt az élet. Több minden érdekesség volt az életemben, de ez a rohadtság elnyomja a szépet, a jót. Csoda hogy még élek

3520. Százas Evelin (válaszként erre: 3517. - Regin_a)
jún. 8. 20:08

Ja, hogy az ami pörgésnek tűnik az általános gyengélkedéshez, feküdgetéshez képest, az volt régebben a normál tempó. Ééértem.

Hát, sajnálatos. Bizonyára te is sajnálod, hogy effektíve elmegy melletted az élet. Vagy talán unod, mint ahogy "valaki" kérdezte. Hogy nem unod még? Hagyd már abba ezt a pánikos depressziózást...

Azt meg sem kérdezem, hogy beszámoltál-e pontosan a mindennapjaid tapasztalatairól az átereknek, mert bizonyára persze hogy igen. Nekik is beugrott volna a bipolár, ha indokoltnak látják. Hát akkor nem az. Pedig annak legalább vannak igencsak jó időszakai is... :-)

Én is tanultam angolt, és én is nagyon szerettem.

Csak alap volt, és gyakorlatban aztán nem is használtam, - szintén elfelejtődött szinte minden, - bár egy normál tempójú angol beszédet tulajdonképpen kb. megértek.

Sajna a nyelvismeret nagyon meg tud kopni gyakorlás nélkül. Kár érte. Azért is kár.

3519. Regin_a (válaszként erre: 3518. - Hansika)
jún. 8. 19:25
Pszichiáterből lett röviden áter
3518. Hansika (válaszként erre: 3517. - Regin_a)
jún. 8. 19:15

Bocs, hogy rákérdezek, de az a szó mit jelent, hogy áter?

Már többször is olvastam itt.

3517. Regin_a (válaszként erre: 3516. - Százas Evelin)
jún. 8. 18:30

Valamelyik áter mondott már ilyet?"

Mármint bipolárt nem

Pánikbetegség a diagnózis nálam, mióta ez az elnevezés elterjedt Mo-gon. Korábban sima idegbetegségnek nevezték. Idős ügyeletes orvos kijött az első szívritmoszavaromkor. Mire kijött elmúlt de ócskán voltam és fehér

Egy sztetoszkopozás után a diagnózis "fiam ez idegbetegség, menjen az ideggyógyászatra"

Az angol sok évtizede volt. Még normálisan jelentkeztem angolra mert a tanárnő az ebédlőnkbe jött. A cég fizette

Amikor otthagytam a céget még egy év nyelviskolát végeztem, de vizsgát nem

Aztán szintén évtizedekig volt pár külföldi ügyfelem, a közös nyelv az angol volt. Akkor nagyon ment, telefonon és vezetés közben is tudtam beszélgetni. Ma már szinte semmi

Nem bipolár ez nálam

Ha éppen csökken a rosszullétem akkor "kiütközik" a régi énem :)

3516. Százas Evelin (válaszként erre: 3515. - Regin_a)
jún. 8. 17:50

Ez jó, hogy valaki a bipolaritás aktív szakaszát használva pörög ezerrel a pánikbetegsége kitárgyalásán... :-)

Dehát nem tudjuk, hogy végülis te bipoláris (is) lennél-e. Valaki szerint az vagy? Valamelyik áter mondott már ilyet?

Hát ha nem is vagy, vagy nem is voltál eredetileg, Noszály példáját látván már bőven az lehetsz, hiszen azok a bizonyos bogyók kiváltják a bipolaritást, ha valakinek hajlama van rá.

De persze ezt én messze nem tudom megítélni. Van egy-két momentum ami erre utal, egy "sima" depis az például sosem pörög. Az mindig, folyamatosan letargikus, enervált.

Te meg még angol nyelven is képes voltál fórumozni... :-)

Most is vannak napok, amikor csak sorolod, sorolod, hogy miket csináltál meg, és rettentően kontrasztos az ilyesmi a többi nap nihiljével. Amikor "ócskán vagy" és folyton csak visszadöglesz az ágyikóba. Sajnos azt hiszem, az ilyenekből van több. Ha legalább fordítva lenne... :-)

Azt az SSRI-t meg kellett néznem, hogy eszik vagy isszák, no mostmár tudom.

Tényleg kissé félelmetes dolog ilyenekkel élni.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook