Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Csak holnap sikerüljön fórum

Csak holnap sikerüljön (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
4391. Regin_a (válaszként erre: 4390. - Százas Evelin)
ma 19:15

Ha nem örömöt érzel hanem ürömöt, azt majd dekódolod"

Ugye nem vagy te kódfejtő? Azonnal gondoltam

Segitek

Hiába dögivel a pénz, ha veszek 20Ft/100ge

r-mal drágább stalámit de nincs kedvem megenni

Hiába vettem két pizzát, egyet megettem a másik szelet ott a nájlonban

Ha mégsem érted hogy mi az üröm az örömben, nem tudom jobban +magorázni

Persze dehogynem! Szeretnék együtt öröülni valakivel és együtt enni egy jó sültet egy pohár borral, vagy akármit de együtt csinálni

Elég dekód?

Voltam ma ügyvédnőnél merthogy idáig hozomra adta a tanácsot

Vagyok olyan és vettem egy szolid semmitmondó de szép szál virágot és másodperce ott voltam nála

Köszönte és elolvadt a gálánsságomtól :)

Tudod, von Haus aus, mint Hansika mondaná

Átnézte a kész szerződést és bólogatott

Lesz talán mégegy ügyem, a Pénzügyi Békéltetőnél., rákérdeztem, vállalná-e

Köszönettel de biróságra járni már nem, nyugdíjba megy

Ön nem tudja még mennyire fog hiányozni a munka, mondtam. Fizettem elköszöntünk és ennyi

Mielött beautóztam Pestre elolvastam és továbbküldetem az ügyvédnő emiljét azbügynöknek

Minden renben, továnbbitja

Aha

Egy halom dolgot kihúzott illetve beleirt az ügyvéd szerződésbe. Nyilván csak a felét vagy nem tudom hogy továbbbitotta az ügynök

Június eleje óta ment az ügy, ez volt az ötödik tervezet és ezt is a helszinen az ügyvéd javitgatta át az ügyvédnőm véleménye szerint

Ügynökkel idáig nem találkoztam. Bizonyos szeződést megcsináltatott 30ezerért

Most "beüzent2 a tárgyalóbba hogy 30 ezret vár

Én meg visszaüzentem, ide a papirokat elibém elöször Annyira nem vagyok nyüszi qhogy akár ügyvéddel is vitába ne szálljak

Igy került bele, hogy bárki beköltözhetne hozzám ami a korábbi szerződésekben nem igy volt

Hát majd meglátjuk meddig élvezem a járadékot :(

4390. Százas Evelin (válaszként erre: 4379. - Regin_a)
ma 15:53

Eléggé úgy tűnik, hogy az ami végül az ügyvéd személyes jelenlétében történt (előzőleg pedig megvolt a te ügyvéded szakvéleményezése) - az megtörténhetett volna már sokkal előbb is, tulajdonképpen érthetetlen, mi volt ez az oda-vissza ping-pong.

Bizonyos papíroknak tényleg csak a legeslegutolsó pillanatban sikerült beérkezniük? Ez is fura. Hetek-hónapok óta ment már a "tárgyalás", és akkor nincsenek meg a szükséges okmányok, mi a lótúróra gondolt az ügynök folyton azzal a "holnap aláírunk" szöveggel? Meg sem voltak a feltételek.

Hát mostmár mindegy is...

Ha nem örömöt érzel hanem ürömöt, azt majd dekódolod, így virtuálisan ez elég sokmindent jelenthet.

4389. liliom10 (válaszként erre: 4387. - Regin_a)
tegnap 21:13
Lehet, hogy sejtem azért...Elejétől olvasom a fórumodat.
4388. liliom10 (válaszként erre: 4386. - Ruslan)
tegnap 21:11
Nem egy ilyet ismerek ! Ők sem hagyták magukat zsarolni. És a " cirkusz" után visszamentek dolgozni, hívták is vissza.
4387. Regin_a (válaszként erre: 4385. - Liliom10)
tegnap 20:40
Nem baj ha most nem érted. Hasonló kvalitású gond mint a szerződés csak már irányú. Egyszer minden tisztába jön remélem :(
4386. Ruslan (válaszként erre: 4383. - Liliom10)
tegnap 20:36
Köszönöm szépen. Igen, anyám győzött meg és eltartott két hónapig, mert kitettek a munkahelyről. Aztán miután lejárt a cécó, visszatértem.
4385. liliom10 (válaszként erre: 4380. - Regin_a)
tegnap 20:30
Kissé rejtélyes vagy ! Névnap, születésnap, dűlőre kell jutni... Nem értem.
4384. Regin_a (válaszként erre: 4382. - Ruslan)
tegnap 20:30

It has been a hard these day :)

Nézd, futószalagként működik az eü.

A személyzet megszokja a halált és láttam két halálesetet milyen tisztelettel szállitották

el őket. Attol még az asszisztenseket kissé verném, azokat akik csak ambulánsokkal foglalkoznak

Azokat sem mindet, de lenne érzékem kiválogatni őket :)

Pénz!

Tőlem 45szemközt sem fogadott el oros pénzt, a mésik megkérdezte ugye nincs pénz benna

e

A beteghordó lecipelte a parkolóba a cuccomat pesze honoráltam egy marék pénzzel

Kettős a véleményem az eü-ről, jó is és krimi nális is. A mai csajt nyakonvágtam volna

4383. liliom10 (válaszként erre: 4382. - Ruslan)
tegnap 20:26
Igen, jól döntöttél !!!
4382. Ruslan (válaszként erre: 4379. - Regin_a)
tegnap 20:12
Azokat én is megkalapálnám. De már kaptak is, mert a nagymamámmal elbántak. Vagyis inkább nem csináltak semmit. Érdekli is őket ki hal meg ki nem. Behívják az embert nyolcra, de mindig tízre megyek, mert úgyis késnek órákat. Katasztrófák. És még beadatták a vakcinákat, hogy több pénzt kapjanak. Már akkor összezördültem velük, mert nem hagytam, hogy beoltsanak. Na és milyen jól döntöttem.
4381. liliom10 (válaszként erre: 4379. - Regin_a)
tegnap 20:06

Várjuk a folytatást ! 🙂

Azért elképesztő, hogy még a házszám se volt jó !!!

4380. Regin_a
tegnap 20:03

Nagyon fáradt vagyok, a francba. Más félkézböl lerendezne egy ilyen ügyet én meg azon nyavalygok hogy reggel 8 tájban keltem

És mi volt érdekes, nem is irtam

9 év után Bp-re beautózni, Népstadion Dózsa Győrgy út, Podmaniczky u. feltolultak az emlékek. Életemet átmotoroztam/autóztam Bpen, most meg azért szokatlan volt

Anno XVI.ker-V.ker hetente akár többször is

Ma meg Pennyi és haza

Na ebben a hónapban név és születésnap. Lássuk meg, dűlőre kell jutni bárhogy tiltakozik a lelkem ellene

Közvetitő komálósa is ott volt a kislányával. Dumáltunk, mondtam én rasszista vagyok ő meg cigány. Lehet kivétel, de máris el akarta közvetiteni a motoromat 2000€-ért

Mondtam neki tessék ennyiért Németországban keresgélni ha azt akarja hogy roncsot vegyen

Ott volt kb 6 éves kislánya is. Nagy nehezen megértettem hogy arra volt kiváncsi, hogy működik a töltötoll , merthogy én azzal irtam alá. Írtunk - mi gyerekkorban ceruzával kérdezte. Naná!

Fazon volt a kiscsaj, de mégis.....

4379. Regin_a (válaszként erre: 4373. - Százas Evelin)
tegnap 19:01

Elsőre a kórházi személyzet egy részét kalapálnám meg

CT megvolt, mentem vissza a fülészetre ahogy a doktor mondta. Nacsalnyik asszisztens, mit akar?"

Tetszik tutni tetzsik tudni a doktor r mondta hogy a CT után azonnal jőjjwek vissza. Mondtam is hogy engem főbelőnek

Nem nem, jöjjön csak. IV.emelet, lift van ha van, ki kell várni

Időpontja van, bejelentkezettt a recepción. Teccik tudni,..Akkor menjen le és jelentkezzen be

OKLe aztán fel

Nacsalnyik kjün"kitöl nem szedtem még be papirt és már menne is be

Állj! És nem csöndesen szóltam, vegyen már észre

OK papir be, pár perc, orvosféle ki

A doktorúr ma nem rendel kérjwen időpontot

Akinek két anyja volt, mondtam ezt igy

A növér ad magának mindjárt

OK lett időpontom, déli 12 utánra szokás szerint, öröm bódogság, megyek aláírni

Elkültem ma reggel kifogásaimat/gondolataimat az ügyvédnőnek és fel is hivtam mifranc volt vasárna

Aztvártam hogy egy rendes szerződést küld nem marhaságokat

Pofám égett

Hazajöttem, telefon, mi a franc van az uj szerződéssel? De nem csak itt emelem a hangom, a telefonba is

Mindjárt küldjük

OK megjött továbbküldtem ügyvédnőnek és vártam

Semmi

Rátelefonáltam

Küldtem emilben választ mondta. Nade a laptopom be volt már csomagolva útra készen

Kiszedtem beüzemeltem, kifogásait tovább küldtem az ügynöknek. Öröm, indultam Bp-re

Körben telefon hogy nem X utca 131 hanem 113

OK Podmaniczky u-ban tudtam hogy van szabadtéri parkoló akár meddig, nem kell dobálni a forintot, automata. Leparkoltam, hívtam kevenc taxi cégemet és a cim elött rakott ki

Újabb öröm

Aztán jött az ügyvéd és összeolvastuk a szövegeket

Persze nem volt benne minden amit az ügyvédnő nekem irt

Na, akkor én megyek és szedelőzködtem

Nagy terem, márvány aula recepció kisérőhölgyek volt ott minden bedobva, de nagyon pipa lettem

Rendes volt az ügyvéd, kihúzott egy haLOM DOLGOT ÉS beirta amit kellett

Beszélgettünk is

Ha én elmondom hogy fekete a feketéhez kék a kékhez, maga tud villanytszerelni? Naná nem!

Nahát én sem vagyok jogász/ügyvéd tessék a számbarágni mit hogy kell érteni

No ennél bonyolultabb volt mert bizonyos papirok nem voltak meg , akkor hozta az ügynök/közvetitő

Üzent, hogy 30ezer. Én meg üzentem hogy látni akarom a pairokat ide elém :)

Aztán egyeztettük a bankszámlaszámokat , rendben voltak és annyi

Na és mivan mivan? Majd a köv részben megtudjátok :)

4378. liliom10 (válaszként erre: 4375. - Regin_a)
tegnap 18:48
Csak nem írtál alá egy jó szerződést ? Vagy most még csak az ügyvéd nézte át a szerződés tervezetet ?
4377. liliom10 (válaszként erre: 4375. - Regin_a)
tegnap 18:44
Nem tudjuk, mit köszönsz !?
4376. liliom10 (válaszként erre: 4374. - Regin_a)
tegnap 18:43
Kicsit részletesebben is leírod, milyen öröm ért ?
4375. Regin_a
tegnap 18:38

Miért nincs köszönöm jel a sok izé között?

Mindegy.

Kiosztottam nektek és aki idetévedt idáig, egy-egy nagy köszönöm jelet

4374. Regin_a
tegnap 18:35
Az öröm egyedül csak üröm!
4373. Százas Evelin (válaszként erre: 4371. - Regin_a)
tegnap 10:48

Tenálad-teveled aztán semmi nem megy simán.

Az ügyvédnő vagy eltűnik, vagy mindent folyton félreért, az időpontok ütik egymást, állandóan mindent át kellene ütemezni, az ügynök meg mindent már tegnapra akar, - jaaaj.

Roppant nagyon szerencsétlen leosztás az hogy kétféle fontos dolgot kell úgyszólván egyszerre megoldani, orvosi vizsgálat és szerződéskötés...

Ez utóbbi addig-addig húzódott halasztódott amíg beleért a lefixált eü. időpontba.

Nem egészen "objektíve" történt ez így.

Minden félnek a sajátságos hozzáállássa is benne van. Az hogy mindenkinek mindig csak a saját dolga a fontos, és nincs tekintettel a másikra...

A jó magyar egészségügynek újabban aztán tényleg esze ágában sincs a páciensek érdekeivel foglalkozni, bármféle óhajukat is figyelembevenni.

De elmondható ez mindenféle hivatalos eljárásra nézve is, - egész egyszerűen katasztrofális.

7.50-kor kérlekszépen én már rendszerint nem vagyok hétalvó. :-) Sőt.

Háromszor is van olyan a hét során hogy igencsak korán kell kelnem és el is menni hazulról, na a többi napon tényleg csak 7-8 körül kelek fel, hát nincs már nyár, nem kell már a kora reggeli órákban locsolni.:-)

Nyugi. Ilyen közel még sosem volt a várva-várt befejezés.

4372. liliom10 (válaszként erre: 4371. - Regin_a)
tegnap 10:37

Az ügyvéddel ma találkozol ? Vagy holnap ?

Végülis mész ma orvoshoz ?

Csak így tovább ! Máskor is ebben az időben kelj, meglátod, milyen hosszú lesz így a nap ! 🙂

4371. Regin_a (válaszként erre: 4370. - Liliom10)
tegnap 10:18

ügyvédnő arra várt hogy küldöm a jó szerződést neki. Duma

Namindegy, felhívtam, átküldtem neki a kifogásaimat amik az uj szerződésben legyenek

Reggel küldöm mondta az ügynök, nézze át és délután...

Szó sincs róla! Átnézem és kedd délután

Felhívtam azért a szakrendeéút/kórházat nem lehetne-e elöbb bejutni, mára van időpontom

Telefonkezelőket Gulágra, mire valaki századik tárcsázásra felvette

Akivel beszéltem kedves volt de ő nem a recepciós, nem tud segiteni

Vazze, meg se hallgatta a központos milyen ügyben kivel beszélnék

Ha leírom mikor keltem ma, leestek a székröl, inkább kapaszkodjatok 7:50-kor. Evelin ilyenkor még 7alvó :)

Tiszta ideg vagyok, utálok várakozni és utálom ha máshoz kell igazodnom

4370. liliom10 (válaszként erre: 4369. - Regin_a)
tegnapelőtt 21:57
Arra vigyázz, ha mondják a magukét és fölidegesítenek, nem tudsz úgy gondolkodni, mint otthon egyedül ! Vág az eszed, azt láttam eddig is, de az aktuális idegállapotod nem mindegy a szerződés aláírásakor ! Most aludj jól, ez fontos!
4369. Regin_a (válaszként erre: 4367. - Liliom10)
tegnapelőtt 21:40

Vasárnapot mondott aZ meg ma van

Aláirok, de elöbb a nekem nem tetsző pontokat nem töröltetem hanem a másik fél nyilatko7zik hogy ettöl a ponttól önként eltekint biróságot sem fog igénybe venni hogy felélessze ezt a részt

Ha leálltam vitázni jogásszal, beidézve a PTK megfelelő passzusát, sejtheted hogy rengeteget olvastam

És majd szép lassan átolvssom, közben kérdéseket teszek fel

Jókat mára, tényleg aludnom kell éa köszi mindent

4368. liliom10 (válaszként erre: 4366. - Regin_a)
tegnapelőtt 21:07
Valahogy nyugtasd le magad ! Nincs miért kapkodni ! Muszáj aludnod !
4367. liliom10 (válaszként erre: 4365. - Regin_a)
tegnapelőtt 21:05

Nem biztos, hogy úgy értette, hogy ma hív ! Nem szoktak még ismerős ügyvédek se hívni vasárnap, nemhogy idegen ! Várd meg a holnapot ! Te is felhívhatod, mikor felébredtél.Ismételjem magam ? Ne írj alá semmit, amíg nem olvasta el az ügyvéded a szerződést !!!

Szorítok Neked ! 🙂

4366. Regin_a
tegnapelőtt 19:45
Megint nem alszom éjjel, majd reggel amikor készülődni kell. Nekem kb. 2óra mire észhez térek és tudom mi merre
4365. Regin_a (válaszként erre: 4364. - Liliom10)
tegnapelőtt 19:43

Mert nyaralt és aztr irta hogy vasárnap látja a hat,idő naplóját és irbi /hívni fog

Mindjárt háronegyed nyolc ésa semmi

Ügynöknek elküldtem kiegészitéseimet

Reggel küldik a szerződést. És? Nézzem át

Nem nézelk át semmitz , halott vagyok és 12re orvos. De utána oda tudok menni Oda, de nem tuti. Ha nem holnap akkor utána

De az az ügyvéd is elmegy. Ja, én is :)

Elhiszem hogy kapar a jutalékáért de ez engem nagyon felnyom, az ilyen sürgetés

Azért szoritásokat kérek újból, hátha bejön a buli

Ha igen, mindenki vegyen magámak egy Boci csokit emlékül :)

4364. liliom10 (válaszként erre: 4363. - Regin_a)
tegnapelőtt 18:43
Ma vasárnap van, miért hívna az ügyvéd ? Majd holnap beszéltek ! Üzleti ügyben nincs sértődés, csak érdekek !
4363. Regin_a (válaszként erre: 4362. - Liliom10)
tegnapelőtt 18:28

Ez az ügyvédnő már nem fog hívni, de én sem őt. Igaz van mégegy ügyvéd felénk, de oda is be kell jelentkezni mint orvos vagy borbélyhoz

Egy a lényeg a szeződésben. Ha én felbontom bármi okból kamatosan vissza az összes pénz. Én minek bontanám fel?

Ha a kötelezett úgy bontja fel hogy pénzügyileg elszámoltunk, fizetett rendesen mindig, akkor ő is felbonthatja a szerződést és minden pénz neki vissza

Honnan? Édességet vettem rajta és megettem :)

Na ez a pont vaSTAGGAL LESZ NYOMTATVA hogy ebben a szerződésben ez érvénytelen, ha beleegyezik a másik szerződő fél. Ha nem, akkor elköszönök. Volt kis vitánk erröl. Mondtam nézzen utána én meg ma még elküldöm a SAJÁT gondolataimat, kiegészitéseimet

4362. liliom10 (válaszként erre: 4361. - Regin_a)
tegnapelőtt 18:16

Már írtam : ne engedd siettetni a szerződés aláírását !!! Majd ha átnézte az ügyvéded ! Valamiért ezt nagyon nem akarják . Több, mint gyanús, hogy át akarnak verni, legyen Neked hátrányos. A Te egyetlen vagyonodról van szó ! Légy észnél !

Felénk is láttam séta közben : meghalt az idős házaspár, az örökösök eladták a családi házat. Most pár évvel később két házat épített a vállalkozó, min.4 lakással, már bent laknak az új tulajdonosok. A kert mini lett, szinte nincs is, az egyik ház előtt 3 autó állt, a másiknál 2. Képzeld, mit keresett ezen az ingatlanon a vállalkozó !?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook