Csak holnap sikerüljön (beszélgetés)
Ha nem örömöt érzel hanem ürömöt, azt majd dekódolod"
Ugye nem vagy te kódfejtő? Azonnal gondoltam
Segitek
Hiába dögivel a pénz, ha veszek 20Ft/100ge
r-mal drágább stalámit de nincs kedvem megenni
Hiába vettem két pizzát, egyet megettem a másik szelet ott a nájlonban
Ha mégsem érted hogy mi az üröm az örömben, nem tudom jobban +magorázni
Persze dehogynem! Szeretnék együtt öröülni valakivel és együtt enni egy jó sültet egy pohár borral, vagy akármit de együtt csinálni
Elég dekód?
Voltam ma ügyvédnőnél merthogy idáig hozomra adta a tanácsot
Vagyok olyan és vettem egy szolid semmitmondó de szép szál virágot és másodperce ott voltam nála
Köszönte és elolvadt a gálánsságomtól :)
Tudod, von Haus aus, mint Hansika mondaná
Átnézte a kész szerződést és bólogatott
Lesz talán mégegy ügyem, a Pénzügyi Békéltetőnél., rákérdeztem, vállalná-e
Köszönettel de biróságra járni már nem, nyugdíjba megy
Ön nem tudja még mennyire fog hiányozni a munka, mondtam. Fizettem elköszöntünk és ennyi
Mielött beautóztam Pestre elolvastam és továbbküldetem az ügyvédnő emiljét azbügynöknek
Minden renben, továnbbitja
Aha
Egy halom dolgot kihúzott illetve beleirt az ügyvéd szerződésbe. Nyilván csak a felét vagy nem tudom hogy továbbbitotta az ügynök
Június eleje óta ment az ügy, ez volt az ötödik tervezet és ezt is a helszinen az ügyvéd javitgatta át az ügyvédnőm véleménye szerint
Ügynökkel idáig nem találkoztam. Bizonyos szeződést megcsináltatott 30ezerért
Most "beüzent2 a tárgyalóbba hogy 30 ezret vár
Én meg visszaüzentem, ide a papirokat elibém elöször Annyira nem vagyok nyüszi qhogy akár ügyvéddel is vitába ne szálljak
Igy került bele, hogy bárki beköltözhetne hozzám ami a korábbi szerződésekben nem igy volt
Hát majd meglátjuk meddig élvezem a járadékot :(
Eléggé úgy tűnik, hogy az ami végül az ügyvéd személyes jelenlétében történt (előzőleg pedig megvolt a te ügyvéded szakvéleményezése) - az megtörténhetett volna már sokkal előbb is, tulajdonképpen érthetetlen, mi volt ez az oda-vissza ping-pong.
Bizonyos papíroknak tényleg csak a legeslegutolsó pillanatban sikerült beérkezniük? Ez is fura. Hetek-hónapok óta ment már a "tárgyalás", és akkor nincsenek meg a szükséges okmányok, mi a lótúróra gondolt az ügynök folyton azzal a "holnap aláírunk" szöveggel? Meg sem voltak a feltételek.
Hát mostmár mindegy is...
Ha nem örömöt érzel hanem ürömöt, azt majd dekódolod, így virtuálisan ez elég sokmindent jelenthet.
It has been a hard these day :)
Nézd, futószalagként működik az eü.
A személyzet megszokja a halált és láttam két halálesetet milyen tisztelettel szállitották
el őket. Attol még az asszisztenseket kissé verném, azokat akik csak ambulánsokkal foglalkoznak
Azokat sem mindet, de lenne érzékem kiválogatni őket :)
Pénz!
Tőlem 45szemközt sem fogadott el oros pénzt, a mésik megkérdezte ugye nincs pénz benna
e
A beteghordó lecipelte a parkolóba a cuccomat pesze honoráltam egy marék pénzzel
Kettős a véleményem az eü-ről, jó is és krimi nális is. A mai csajt nyakonvágtam volna
Várjuk a folytatást ! 🙂
Azért elképesztő, hogy még a házszám se volt jó !!!
Nagyon fáradt vagyok, a francba. Más félkézböl lerendezne egy ilyen ügyet én meg azon nyavalygok hogy reggel 8 tájban keltem
És mi volt érdekes, nem is irtam
9 év után Bp-re beautózni, Népstadion Dózsa Győrgy út, Podmaniczky u. feltolultak az emlékek. Életemet átmotoroztam/autóztam Bpen, most meg azért szokatlan volt
Anno XVI.ker-V.ker hetente akár többször is
Ma meg Pennyi és haza
Na ebben a hónapban név és születésnap. Lássuk meg, dűlőre kell jutni bárhogy tiltakozik a lelkem ellene
Közvetitő komálósa is ott volt a kislányával. Dumáltunk, mondtam én rasszista vagyok ő meg cigány. Lehet kivétel, de máris el akarta közvetiteni a motoromat 2000€-ért
Mondtam neki tessék ennyiért Németországban keresgélni ha azt akarja hogy roncsot vegyen
Ott volt kb 6 éves kislánya is. Nagy nehezen megértettem hogy arra volt kiváncsi, hogy működik a töltötoll , merthogy én azzal irtam alá. Írtunk - mi gyerekkorban ceruzával kérdezte. Naná!
Fazon volt a kiscsaj, de mégis.....
Elsőre a kórházi személyzet egy részét kalapálnám meg
CT megvolt, mentem vissza a fülészetre ahogy a doktor mondta. Nacsalnyik asszisztens, mit akar?"
Tetszik tutni tetzsik tudni a doktor r mondta hogy a CT után azonnal jőjjwek vissza. Mondtam is hogy engem főbelőnek
Nem nem, jöjjön csak. IV.emelet, lift van ha van, ki kell várni
Időpontja van, bejelentkezettt a recepción. Teccik tudni,..Akkor menjen le és jelentkezzen be
OKLe aztán fel
Nacsalnyik kjün"kitöl nem szedtem még be papirt és már menne is be
Állj! És nem csöndesen szóltam, vegyen már észre
OK papir be, pár perc, orvosféle ki
A doktorúr ma nem rendel kérjwen időpontot
Akinek két anyja volt, mondtam ezt igy
A növér ad magának mindjárt
OK lett időpontom, déli 12 utánra szokás szerint, öröm bódogság, megyek aláírni
Elkültem ma reggel kifogásaimat/gondolataimat az ügyvédnőnek és fel is hivtam mifranc volt vasárna
Aztvártam hogy egy rendes szerződést küld nem marhaságokat
Pofám égett
Hazajöttem, telefon, mi a franc van az uj szerződéssel? De nem csak itt emelem a hangom, a telefonba is
Mindjárt küldjük
OK megjött továbbküldtem ügyvédnőnek és vártam
Semmi
Rátelefonáltam
Küldtem emilben választ mondta. Nade a laptopom be volt már csomagolva útra készen
Kiszedtem beüzemeltem, kifogásait tovább küldtem az ügynöknek. Öröm, indultam Bp-re
Körben telefon hogy nem X utca 131 hanem 113
OK Podmaniczky u-ban tudtam hogy van szabadtéri parkoló akár meddig, nem kell dobálni a forintot, automata. Leparkoltam, hívtam kevenc taxi cégemet és a cim elött rakott ki
Újabb öröm
Aztán jött az ügyvéd és összeolvastuk a szövegeket
Persze nem volt benne minden amit az ügyvédnő nekem irt
Na, akkor én megyek és szedelőzködtem
Nagy terem, márvány aula recepció kisérőhölgyek volt ott minden bedobva, de nagyon pipa lettem
Rendes volt az ügyvéd, kihúzott egy haLOM DOLGOT ÉS beirta amit kellett
Beszélgettünk is
Ha én elmondom hogy fekete a feketéhez kék a kékhez, maga tud villanytszerelni? Naná nem!
Nahát én sem vagyok jogász/ügyvéd tessék a számbarágni mit hogy kell érteni
No ennél bonyolultabb volt mert bizonyos papirok nem voltak meg , akkor hozta az ügynök/közvetitő
Üzent, hogy 30ezer. Én meg üzentem hogy látni akarom a pairokat ide elém :)
Aztán egyeztettük a bankszámlaszámokat , rendben voltak és annyi
Na és mivan mivan? Majd a köv részben megtudjátok :)
Miért nincs köszönöm jel a sok izé között?
Mindegy.
Kiosztottam nektek és aki idetévedt idáig, egy-egy nagy köszönöm jelet
Tenálad-teveled aztán semmi nem megy simán.
Az ügyvédnő vagy eltűnik, vagy mindent folyton félreért, az időpontok ütik egymást, állandóan mindent át kellene ütemezni, az ügynök meg mindent már tegnapra akar, - jaaaj.
Roppant nagyon szerencsétlen leosztás az hogy kétféle fontos dolgot kell úgyszólván egyszerre megoldani, orvosi vizsgálat és szerződéskötés...
Ez utóbbi addig-addig húzódott halasztódott amíg beleért a lefixált eü. időpontba.
Nem egészen "objektíve" történt ez így.
Minden félnek a sajátságos hozzáállássa is benne van. Az hogy mindenkinek mindig csak a saját dolga a fontos, és nincs tekintettel a másikra...
A jó magyar egészségügynek újabban aztán tényleg esze ágában sincs a páciensek érdekeivel foglalkozni, bármféle óhajukat is figyelembevenni.
De elmondható ez mindenféle hivatalos eljárásra nézve is, - egész egyszerűen katasztrofális.
7.50-kor kérlekszépen én már rendszerint nem vagyok hétalvó. :-) Sőt.
Háromszor is van olyan a hét során hogy igencsak korán kell kelnem és el is menni hazulról, na a többi napon tényleg csak 7-8 körül kelek fel, hát nincs már nyár, nem kell már a kora reggeli órákban locsolni.:-)
Nyugi. Ilyen közel még sosem volt a várva-várt befejezés.
Az ügyvéddel ma találkozol ? Vagy holnap ?
Végülis mész ma orvoshoz ?
Csak így tovább ! Máskor is ebben az időben kelj, meglátod, milyen hosszú lesz így a nap ! 🙂
ügyvédnő arra várt hogy küldöm a jó szerződést neki. Duma
Namindegy, felhívtam, átküldtem neki a kifogásaimat amik az uj szerződésben legyenek
Reggel küldöm mondta az ügynök, nézze át és délután...
Szó sincs róla! Átnézem és kedd délután
Felhívtam azért a szakrendeéút/kórházat nem lehetne-e elöbb bejutni, mára van időpontom
Telefonkezelőket Gulágra, mire valaki századik tárcsázásra felvette
Akivel beszéltem kedves volt de ő nem a recepciós, nem tud segiteni
Vazze, meg se hallgatta a központos milyen ügyben kivel beszélnék
Ha leírom mikor keltem ma, leestek a székröl, inkább kapaszkodjatok 7:50-kor. Evelin ilyenkor még 7alvó :)
Tiszta ideg vagyok, utálok várakozni és utálom ha máshoz kell igazodnom
Vasárnapot mondott aZ meg ma van
Aláirok, de elöbb a nekem nem tetsző pontokat nem töröltetem hanem a másik fél nyilatko7zik hogy ettöl a ponttól önként eltekint biróságot sem fog igénybe venni hogy felélessze ezt a részt
Ha leálltam vitázni jogásszal, beidézve a PTK megfelelő passzusát, sejtheted hogy rengeteget olvastam
És majd szép lassan átolvssom, közben kérdéseket teszek fel
Jókat mára, tényleg aludnom kell éa köszi mindent
Nem biztos, hogy úgy értette, hogy ma hív ! Nem szoktak még ismerős ügyvédek se hívni vasárnap, nemhogy idegen ! Várd meg a holnapot ! Te is felhívhatod, mikor felébredtél.Ismételjem magam ? Ne írj alá semmit, amíg nem olvasta el az ügyvéded a szerződést !!!
Szorítok Neked ! 🙂
Mert nyaralt és aztr irta hogy vasárnap látja a hat,idő naplóját és irbi /hívni fog
Mindjárt háronegyed nyolc ésa semmi
Ügynöknek elküldtem kiegészitéseimet
Reggel küldik a szerződést. És? Nézzem át
Nem nézelk át semmitz , halott vagyok és 12re orvos. De utána oda tudok menni Oda, de nem tuti. Ha nem holnap akkor utána
De az az ügyvéd is elmegy. Ja, én is :)
Elhiszem hogy kapar a jutalékáért de ez engem nagyon felnyom, az ilyen sürgetés
Azért szoritásokat kérek újból, hátha bejön a buli
Ha igen, mindenki vegyen magámak egy Boci csokit emlékül :)
Ez az ügyvédnő már nem fog hívni, de én sem őt. Igaz van mégegy ügyvéd felénk, de oda is be kell jelentkezni mint orvos vagy borbélyhoz
Egy a lényeg a szeződésben. Ha én felbontom bármi okból kamatosan vissza az összes pénz. Én minek bontanám fel?
Ha a kötelezett úgy bontja fel hogy pénzügyileg elszámoltunk, fizetett rendesen mindig, akkor ő is felbonthatja a szerződést és minden pénz neki vissza
Honnan? Édességet vettem rajta és megettem :)
Na ez a pont vaSTAGGAL LESZ NYOMTATVA hogy ebben a szerződésben ez érvénytelen, ha beleegyezik a másik szerződő fél. Ha nem, akkor elköszönök. Volt kis vitánk erröl. Mondtam nézzen utána én meg ma még elküldöm a SAJÁT gondolataimat, kiegészitéseimet
Már írtam : ne engedd siettetni a szerződés aláírását !!! Majd ha átnézte az ügyvéded ! Valamiért ezt nagyon nem akarják . Több, mint gyanús, hogy át akarnak verni, legyen Neked hátrányos. A Te egyetlen vagyonodról van szó ! Légy észnél !
Felénk is láttam séta közben : meghalt az idős házaspár, az örökösök eladták a családi házat. Most pár évvel később két házat épített a vállalkozó, min.4 lakással, már bent laknak az új tulajdonosok. A kert mini lett, szinte nincs is, az egyik ház előtt 3 autó állt, a másiknál 2. Képzeld, mit keresett ezen az ingatlanon a vállalkozó !?
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnál, ha tudnád, hogy holnap élsz már csak?
- Fogyjunk együtt mától! Nincs holnap csak ma és most! Cselekedjünk!
- E. coli baktériumot találtak a vizeletemben. Antibiotikumtól félek, dokival csak holnap tudok beszélni. Mit lehet ilyenkor tenni?
- Egy hétig csakgyümölcs és zöldség. Mennyit lehet vele fogyni? Velem tartasz holnaptól?
- Karácsonyra és az új évre én csak azt kérem, jól sikerüljön...
- Átkonvertált videókat szeretnék felrakni CD-re, de mindig csak félig rakja fel a számítógép. Mit tegyek, hogy tökéletesen sikerüljön?