Főoldal » Játékok

Hoxa játékok

Kvízlabirintus játék

Kvízjátékunkban a műveltséged és tájékozottságod tesztelése mellett stratégiázhatsz, labirintusokban kalandozhatsz, illetve más játékosok ellen bajnokságokban és kupákban teheted próbára magad.

Bakancslista játék

Gyűjtsd a kártyákat, teljesíts célokat, csere-berélj a közös térben, vagy szerezz extra kártyát a napi ajánlattal a Bakancslista játékban!

Ismerkedj meg jobban a játékkal: A bakancslista játék szabályai!

Itt kezdhetsz el játszani:

Dominó játék

Rakd ki a dominó sorodat! A véletlenszerűen felbukkanó DominÓrákban újabbakat szerezhetsz, vagy aukciózz és vásárolj új dominókat a többiektől!

Ismerkedj meg jobban a játékkal: A dominójáték szabályai!

Itt kezdhetsz el játszani:

HoxAkasztófa - akasztófa játék

A HoxAkasztófa az akasztófajáték szórakoztató internetes verziója folyamatosan bővülő szó- és kifejezésarzenállal. Versengj a rekordokért!

Részletesen itt olvashatod el a játék szabályait!
Akasztófa játék

Betűcserélő játék

Betűcserélő Játék
A Betűcserélő játékban az alaposan megkavart szavakat kell kiraknod. A játék folyamatosan bővül újabb szavakkal és kifejezésekkel. Versengj a rekordokért!

Részletesen itt olvashatod el a játék szabályait!

Fórumjátékok

Vannak olyan egyszerű játékok, amelyekhez nem kell más, csak egy felület és a játékosok. Ilyenek például a betűjátékok, az asszociatív játékok, a számolós játékok, a folytatásos történetmesélés, a szóláncok, stb. Ilyeneket játszhatsz a fórumjátékok oldalon:


Fórumjátékok

Keresztrejtvény fejtő játék

A rejtvényjáték oldalon keresztrejtvényeket fejthetsz online, illetve részt vehetsz egy olyan stratégiai játékban, ahol folyamatosan fejlődhetsz a rejtvények megfejtése során.

Részletesen itt olvashatod el a játék szabályait!

Itt kezdhetsz el játszani:
Keresztrejtvény játék


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook