Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Dulsevia, Yarocen, Rivotril okozhat gyakori vizelési ingert? fórum

Dulsevia, Yarocen, Rivotril okozhat gyakori vizelési ingert? (tudásbázis)

11. Regin_a (válaszként erre: 7. - K-né Zsóka)
tegnapelőtt 19:08

Teszem hozzá

kis humoron nehogymár megsértődjél!

Ha mégis, visszavonok mindent/de sajnos van tapasztalatom ezekben a gyógyszerekben/

10. K-né Zsóka (válaszként erre: 9. - Regin_a)
tegnapelőtt 18:52
Hagyjuk! Kötekedni van kedved és kész! Rendben nálad betegebb, betegségben jártasabb, hozzáértőbb ember nincs. És ezzel hagyjuk is annyiban. Legyen szép estéd!
9. Regin_a (válaszként erre: 7. - K-né Zsóka)
tegnapelőtt 18:44

Nem, én tgéged minősitettelkek

Nem azt irtam hogy nem lehet mellékhatás. A címbeli nem lehetett és utólag is feltételezem nem egyszerre adták ezeket a gyógyszereket

Legalább nevess egy jót, ha már nevetséges lettem

Azt is megerősítem hogy a sok szedett gyógyszer közül egynek sem volt mellékhatása nálam, pedig elég hipohonder vagyok.

Szoval ilyen pszicho gyógyszer ügyben ne taníts!

8. mk1984 (válaszként erre: 6. - Sirga)
tegnapelőtt 18:41

Rivotrilt volt, hogy 2 mg-ot szedtem, ha olyan helyre mentem, ahol extrém esetben rámtört a szorongás, pánik.

Igazából igen, ez kiüt. De rendesen. Olyankor nem "érzek semmit". Utána körülbelül 3 napig vagyok "gatya". De sosem jutott eszembe, pl csak azért tötbbet bevenni, hogy jól érezzem magam, sosem estem ebbe a kísértésbe.

7. K-né Zsóka (válaszként erre: 4. - Regin_a)
tegnapelőtt 18:24

Nem velem gúnyolódsz önmagadat minősíted! Igencsak ostobaság azt állítani, hogy semmi mellékhatás. Kicsit rákerestem, de egyébként is érintett vagyok a témában, tudom mit beszélek.

"4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK

Mint minden gyógyszer, így a Yarocen is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.

Gyakori mellékhatások, melyek 100 betegből 1 - 10 esetben jelentkeznek

- fokozott étvágy és testtömeg-növekedés

- álmosság

- szédülés

- fejfájás

- testszerte megjelenő vagy helyi vizenyő és az ezzel összefüggő testtömeg-növekedés"

És vannak a ritkábban előforduló mellékhatások is.

Máskor tájékozódj mielőtt nevetségessé teszed magad!

6. Sirga (válaszként erre: 1. - Mk1984)
tegnapelőtt 17:49
Rivotrilról van tapasztalatom. Sokáig szedtem. Ilyen mellékhatást nem tapasztaltam, mindössze azt, hogy tompított. Azt tudom, hogy rendkívül erős gyógyszer, utólag indokolatlannak tartom, hogy ennyi ideig szedették velem (különösen azért, mert nem is a betegségem szokásos kezelési protokolljának része).
tegnapelőtt 17:22

Sziasztok ismét.

Igen, ezeket írták fel sajnos.

Probáltam tájékozódni, több helyen a Duloxetin-t írják, hogy ez okozhat ilyesmit. Igen, én is gondolkodtam már orvos váltáson, mert ezek a pirulák eddig mindenre 'is' jók voltak, de arra nem, amire kellene. Egyedül abban segít az éjszakai Yarocen + Rivotril hogy el tudok aludni... Ezen kívül semmi.

4. Regin_a (válaszként erre: 2. - K-né Zsóka)
tegnapelőtt 16:27

K-né dr.Zsóka intelmeit olvashattátok

Yarocen hatóanyaga mint a Mirzatené ugyanaz, semmiféle mellékhatás

Rivotril állitólag kellemesebb mint a Xanax. Egy kedve barátosném nem kevés ideig szedte, nyugodjon békében

Az elsőröl, Dulsevia, fogalmam sincs

Te melyiket szedted tartósan és mi gondod volt vele?

Elmondom, a pszichiáterek hasraüésszerűen adják ezeket a gyógyszereket. Ha beválik jó, ha nem akkor csere valami másra.

Sajna a pszichét nem lehet egzaktul vizsgálni

Feltételezem ezeket e gyógyszereket nem egyszerre adta, irta fel a doktor

Ha igen, akkor megkérdőjelezem laikus létemre az okát

Nem kevés bogyót szedtem már életemben, nem okozott fokozott vizelési ingert

3. Pumpkin. (válaszként erre: 1. - Mk1984)
tegnapelőtt 14:41
Olvasd el a betegtájékoztatót, abban benne vannak a mellékhatások is.
2. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Mk1984)
tegnapelőtt 14:09
Komolyan Yarocen-t írtak fel? Engem különösen óva intett tőle az orvosom. Ezek mind nagyon komoly mellékhatásokat okozó gyógyszerek, érdemes lenne egy másik orvos véleményét kikérni és elmondani neki a panaszaidat.
tegnapelőtt 13:02

Sziasztok!

Sajnos a szorongásos problémáimra (GAD) az alábbi gyógyszereket kell szednem:

- Dulsevia 60 mg

- Yarocen 15 mg

- Rivotril 0,5 mg

Mivel nem rég voltam laboron, a vizeletem rendben, vesefunkciók rendben, PSA rendben.

A koffeint és a szénsavas italokat kiiktattam az életemből. Mivel mást nem szedek és másra nem tudok gyanakodni, kérdezem én, másnak okoztt-e ilyen panaszokat a 3 gyógyszerből valamelyik? Mert már kikészülök kb. tőle. Hasi ultrahangon voltam legutóbb, ott sem találtak rendelleneset.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook