Éjszaka csinálok mindent! Akkor dolgozom, tanulok,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Pontosan.
Ha annyira izgalmas személyiség lenne nem itt rázná magát az éjszakai fórumon. Lenne társasága a valós életben.
Nincsenek neked véletlenül előítéleteid?
("Gyűlöletes" napfény, "halott" éjszaka"...)
Ugyan már!
Csak nem hagyta hogy széttépjék, akik nekiugrottak néha.
"Miből, hogyan szűröd le az általad fancsalinak, hétköznapinak, unalmasnak titulált embereket, ha sok-sok éve élsz éjszakai bagolyként? Hogyan állapítod meg róluk, hogy fancsaliak, unalmasak?"
Látom minden rezdülésüket! Ők meg a saját fejükbe nem látnak! Biorobotok! 🤖📱📱📱🤖
"Annál inkább furcsa számomra, ha valaki gyűlöli a napfényt."
Láttad hogy "idézőjelbe" tettem!
De alkatomból fakadóan érzékeny vagyok mindenféle fényre!
Gyerekkoromban is a naplementét🌆, sötétet szerettem🌃!
Viszont érdekesség hogy a hajnali 3 és 4 közötti időszak egy kicsit megrémiszt, megborzongat!
Az olyan "Senki földje"!
"Nem látok benne semmi izgalmasat. (Lehet, hogy azért, mert én is éjszakázós vagyok.)"
Nekünk meg se kottyan! Mintha haza járnék! 🦉🦇
De az éjszakai bóklászással is így vagyok, amikor "halott" minden! 🌃🌌💙💜
Tudom hogy meghalt, nem csíptem, nagyszájú volt! #halottróljót R.I.P.
Nem követtem annyira a munkáját, mert a stílusa taszított!
R.I.P.
Az vagyok amúgy! Bárhova megyek, középpontba leszek, értem jönnek be... a kollégák is, stb.
Na mindegy! Ez van! A vér nem válik vízzé! 🩸🅾️
Ha zavarna a bagolykodásom, gondolom, már kitaláltam volna valamit ellene.
Azt viszont nagyon nem értem, hogy valaki mást - ismeretlenül - miért zavar, ha valaki bagolykodik.
(No jó, persze, néha jólesik kötözködni... De akkor is..!)
Az éjszakai bagoly "üzemmóddal" semmi gond nincs. Vannak emberek, akik szervezete erre van beállva.
Annál inkább furcsa számomra, ha valaki gyűlöli a napfényt. Olyat olvastam már többször is, - itt több fórumhozzászólásban - hogy nem szeretik az embereket. Ilyen is van.
Miből, hogyan szűröd le az általad fancsalinak, hétköznapinak, unalmasnak titulált embereket, ha sok-sok éve élsz éjszakai bagolyként? Hogyan állapítod meg róluk, hogy fancsaliak, unalmasak?
A legtöbb ember hétköznapi emberként éli a mindennapjait. Hű, hát ők a szemedben mindannyian gyűlölni valók!
Magadat szereted?
Nem tudom, mióta vagy itt, nem is érdekes.
Ha azonban régebb óta, akkor (talán) emlékszel Guruljkára.
Nagyszerű ember volt! Sajnos, már nem él...
Ő bagolykodott itt mindig...
S hogy milyen megjegyzések érték néha az éjszakázása miatt! El se hiszed, olyasmiket vagdostak a fejéhez!
Ő jutott most eszembe, ahogy olvastam a vallomásodat.
Nem látok benne semmi izgalmasat. (Lehet, hogy azért, mert én is éjszakázós vagyok.)
Nem látsz bele más életébe, fancsalinak, unalmasnak látod az embereket, holott semmit sem tudsz mások sorsáról, hétköznapjairól, ünnepeiről. Ők sem rólad, gondolom.
Ők is mondhatnák, micsoda egy poros, kopott éjjeli bagoly, nappal sosem mutatkozik, de éjjel meg végig ég nála a villany. Szegény magányos vakond, mennyi mindenről lemarad, ami az Élet maga, napfény, illatok, tavasz, szerelem. Aztán majd ha ki akar bújni a napra, rájön, hogy már rég elcsökevényesedett a szeme. :DDDDD
Hogy te milyen szórakoztató lehetsz....
ja, nem.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért nem sikerül a gyantázás, ha mindent az előirás szerint csinálok?
- Állandó éjszakás műszakban dolgozom
- Hogyan lehetek egészséges annak ellenére, hogy éjszakai műszakban is dolgozom?
- Dolgozok, mindent megcsinálok itthon is, de szeretek...
- Hétvégeken együtt dolgozom egy hölggyel. Éjszaka is együtt...