Ilyen Stohl-féle pasi akkor se kellene nekem, ha ő lenne az... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Stohl Rebeka megmondta,hogy Kiara nem lehet náluk családtag.Stohl pedig jó pénzért bevállal mindent,jó pénzért.
Egyébként Kiara egy undorító,számító dög,nem is értem ,hogy ha Stohl csak egy kicsit is magába néz ,mit lát benne.A pénzért ,képes ország világ előtt lejáratni magát.
Tilla is és Rebeka is megmondta Stohlnak ,hogy inkább a saját korosztályából válasszon...
Tudom, előítéletes vagyok, de képtelen vagyok elvonatkoztatni a lány foglalkozásától. Mi minden megfordult a szájában...
Másik. Tételezzük fel, elméletileg ő lenne győztes. Megígérte, monogám kapcsolatban nincs mással kuffantás. Megkérdezhetem, tartós kapcsolat alatt neki nem lesz jövedelme?
Ez a kedvencem: #full sminkben :DDDDD
Hát igen, már mindenkit is sminkelnek.
Én Stohlt egy kicsit sem kedvelem. Nem tartom jó pasinak, jó színésznek és semminek.
Ezek a műsorok pedig, mind megrendezettek. Gondolom a nagy ő és a lányok is kapnak pénzt érte. Ez a munkájuk? Ebből élnek?
Én is csinálok olyat a munkahelyemen, amit nem tartok jónak/megfelelőnek, stb., de ha ez kell a főnökségnek, hát legyen. Még túlórázok is, ha kell. A fizetésemet és egyéb pénzeket kapjam meg és kész.
Ez a legvalószínűbb.
Az este is rami milyen fejet vágott már amikor kimondta a lány hogy nem fogadhatja el a rózsát. Olyan volt az arcán a döbbenet, mintha egy gyilkosságot kellett volna végig néznie. Egy ilyen nézettségvadász műsorban mindent túl kell spirázni. ma este meg majd bemutatják kivel hogyan csókolózik. Van az a pénz amiért András még ezt is bevállalja.
Haha, jól megmondtad!
😆
Igazad van, ne tartsd magadban, ha valami nem tetszik... Ez a műsor is csak egy nézettségi versenyt akar 'nyerni' és nem arról szól, hogy valódi kultúrát nyújtson.
További ajánlott fórumok:
- Nekem kellene máshogy viszonyulnom a párom exéhez fűződő viszonyához?
- Kellene nekem egy é-betűvel kezdődő gyümölcs, lányom házi feladatához!
- Nekem olyan fogyi tippek kellenek amitől 1000%, hogy lefogyok!!!
- A jóslás egyik fele bejött, akkor a többinek is úgy kellene alakulnia?
- 157 cm 49 kiló (plusz/mínusz 1 kg) vagyok, szóval az ideális tartományba tartozok, de az izmaim nem látszanak. Akkor fogynom kellene?
- Ha egy KFT felszámolás alatt van, és nekem erről kellene egy hivatalos dokumentum akkor honnan kell kikérnem? APEH? Cégbiróság?