Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ilyen Stohl-féle pasi akkor se kellene nekem, ha ő lenne az... fórum

Ilyen Stohl-féle pasi akkor se kellene nekem, ha ő lenne az... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
febr. 5. 13:14
Valamit jól csinálnak ha már itt is nyílt erről a nagy baromságrol tíz fórum,vallomás :)
12. Csitt (válaszként erre: 8. - Globus)
febr. 5. 12:52
Onlyfans eszik, szóval de lesz.
11. Pipi57
febr. 5. 12:45

Stohl Rebeka megmondta,hogy Kiara nem lehet náluk családtag.Stohl pedig jó pénzért bevállal mindent,jó pénzért.

Egyébként Kiara egy undorító,számító dög,nem is értem ,hogy ha Stohl csak egy kicsit is magába néz ,mit lát benne.A pénzért ,képes ország világ előtt lejáratni magát.

Tilla is és Rebeka is megmondta Stohlnak ,hogy inkább a saját korosztályából válasszon...

febr. 5. 12:27
Kiara érdekes személyiség. Vagy nagyon jó színész, de nekem nem egyenes . Nem értem mit akar az Andrástól, aki 5 gyerekes családapa. Érdekes és unalmas ez a műsor. Előre kigondolt , kidolgozott helyzetgyakorlatok. Nem hiszem itt találja meg a párját.
febr. 5. 12:19
Detto
8. globus (válaszként erre: 4. - 55Judit)
febr. 5. 11:32

Tudom, előítéletes vagyok, de képtelen vagyok elvonatkoztatni a lány foglalkozásától. Mi minden megfordult a szájában...

Másik. Tételezzük fel, elméletileg ő lenne győztes. Megígérte, monogám kapcsolatban nincs mással kuffantás. Megkérdezhetem, tartós kapcsolat alatt neki nem lesz jövedelme?

febr. 5. 11:29

Ez a kedvencem: #full sminkben :DDDDD

Hát igen, már mindenkit is sminkelnek.

Én Stohlt egy kicsit sem kedvelem. Nem tartom jó pasinak, jó színésznek és semminek.

Ezek a műsorok pedig, mind megrendezettek. Gondolom a nagy ő és a lányok is kapnak pénzt érte. Ez a munkájuk? Ebből élnek?

Én is csinálok olyat a munkahelyemen, amit nem tartok jónak/megfelelőnek, stb., de ha ez kell a főnökségnek, hát legyen. Még túlórázok is, ha kell. A fizetésemet és egyéb pénzeket kapjam meg és kész.

6. 55Judit (válaszként erre: 5. - Kalmanka511)
febr. 5. 11:15

Ez a legvalószínűbb.

Az este is rami milyen fejet vágott már amikor kimondta a lány hogy nem fogadhatja el a rózsát. Olyan volt az arcán a döbbenet, mintha egy gyilkosságot kellett volna végig néznie. Egy ilyen nézettségvadász műsorban mindent túl kell spirázni. ma este meg majd bemutatják kivel hogyan csókolózik. Van az a pénz amiért András még ezt is bevállalja.

5. kalmanka511 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 5. 10:28
a szereplőknek sem kell, ez csak egy műsor. Megjátsszák. Az Árpa-féle nő is eljátszotta, hogy mennyire érdekli a hapsi, aztán a műsor után hirtelen mégsem. 😄 Egy ismerősöm is mondta, hogy statisztákat válogatnak be és el kell játszani egy szerepet.
febr. 5. 09:09
Egyik döbbenetből a másikba esek. Nincs olyan hogy egy kultúrált ember ilyen módon keressen társat magának. Társat!!! Stohl jó színész, most is jól játszik abból a szempontból hogy felhozza a nézettséget. Arra nem számít, vagy nem érdekli(?), hogy sok ember most véleményt változtat róla. Kiarával az a csók is milyen már nagy közönség előtt?
febr. 5. 08:56
Belenéztem, hát nem kötött le. Bohóckodnak.
febr. 5. 07:44

Haha, jól megmondtad!

😆

Igazad van, ne tartsd magadban, ha valami nem tetszik... Ez a műsor is csak egy nézettségi versenyt akar 'nyerni' és nem arról szól, hogy valódi kultúrát nyújtson.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook