Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Barátkozás, beszélgetés a Hoxán fórum

Barátkozás, beszélgetés a Hoxán (beszélgetés)

13. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 6. - Holurt Waxhton)
febr. 8. 08:35

Érdekes a véleményed. Persze, hogy nem az számít, "hogy Bélának, Ferinek, Katalinnak, vagy Áginak hívnak bárkit". Ettől függetlenül én úgy vagyok ezzel, hogy legalább a nick-je legyen nyilvános, ha már beszélgetni akar.

Azzal egyetértek, hogy a mondanivaló az, ami igazán fontos. Hiszen lehet mondjuk valaki nick-je Hamupipőke, Százszorszép, Vadász vagy Herkules - és így jelentkezik beszélgetésre - legalább az addigi hozzászólásai alapján el tudom dönteni, hogy egyáltalán akarok-e vele beszélgetni.

Volt rá példa, hogy egy fórumban reagált a hozzászólásomra egy férfi (nem anonim). Kérdezett valamit, válaszoltam rá. Egyértelműen azt, hogy felesleges tovább puhatolóznia. Erre írt privátban. Hát, ott sem volt "szerencséje". Amit nyilvánosan nem osztok meg, mert úgy érzem, hogy senkinek semmi köze hozzá (intim téma) - azt privátban sem fogom megosztani.

Beszélgetni jó. Bár itt, a Hoxán nem igazán jellemző a mélyreható beszélgetés.

Persze az, hogy privátban ki kivel, miről, milyen mélyrehatóan beszélget, az nekem teljesen mindegy.

Lényeg a lényeg: én szeretem, ha tudom, hogy kivel beszélgetek. Mint írtam, fontos, hogy milyen hozzászólásai vannak itt, a fórumokon.

Nyilván elfogadom a véleményedet, csak az enyém más.

12. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 10. - 55Judit)
febr. 8. 07:51
Mert privátban felfedi magát, és vannak ám itt olyan fórumozók, akik képesek visszaélni vele, ha éppen irigyek, vagy nem szimpatikus nekik a fórumozó.
11. gigi> (válaszként erre: 10. - 55Judit)
febr. 7. 21:43
Gondolom csendesen olvasgatja a kommenteket. Leszűri belőle érdemes e belekezdenie.
10. 55Judit (válaszként erre: 8. - Gigi>)
febr. 7. 20:50

Akkor miért fórumot indít? Miért nem ír rá egy olyan fórumtársra privátban, aki szimpatikus neki a kommentjei alapján? semmi jel nem utal arra, hogy beszélgetni szeretne.

Ezt a fórumot is csak megnyitotta, mi többiek meg beszélgetünk benne.😀

9. ~ Luna ~ (válaszként erre: 6. - Holurt Waxhton)
febr. 7. 20:21
Egyetértek.
8. gigi> (válaszként erre: 6. - Holurt Waxhton)
febr. 7. 20:14
Gondolom a fórum indító nem a nagy nyilvánosság előtt szeretne csevegni. Ahhoz,hogy bárkivel is szót értsen valóban nem árt egy név, másképp nem működik.
7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Holurt Waxhton)
febr. 7. 20:08
Másfél napja nyitotta a fórumot. A jelek azt igazolják, hogy eszébe nincs beszélgetni, barátkozni.
febr. 7. 19:07
Azt gondolom, miért ne lehetne beszélgetni bárkivel, akár anonim módon? Nem mindegy, hogy Bélának, Ferinek, Katalinnak, vagy Áginak hívnak bárkit? Nem a név számít, hanem a mondanivaló. A mondanivaló, amit közvetítesz a másiknak. A mondanivaló, ami elindít egy beszélgetést, egy kapcsolatot, egy érzést, egy barátságot. Menet közben úgyis kiderül, hogy van-e közös hullámhossz, vagy nincs.
5. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 6. 16:08

Ilyen jellegű bemutatkozásra nem sok jelentkezőre számíthatsz.

Vagy leírod ide amit elsőre tudni kell ahhoz hogy valaki megszólítson, vagy mások kommentjei alapján ha kialakul benned némi kép valakiről ami szimpatikus, írsz neki privátban. Mielőtt bármilyen kérdésekkel bombáznád, legalább annyi információt írj neki magadról, amennyit róla is tudni szeretnél. Ez alap.

4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 6. 12:51

Mit tudhatunk még rólad (azon kívül, hogy nem tudod az életkorod 😀)?

Anonimként nem olvasható a reglapod, ahol bemutatkozhatnál.

Milyen emberekkel szeretnél barátkozni? Érdeklődési kör? Hobbi?

3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 6. 12:41
Legalább ilyenkor hanyagolni kellene az anonimitást...
febr. 6. 12:04

Szia!

Barátkozni szerintem csak akkor lehet, ha van minimális nyitottság. A teljes anonimitás nekem nem nem az.

Értem a szándékot, de a barátkozáshoz nálam alap az, hogy legalább egy név vagy nick mögé odaálljon az ember.

febr. 6. 11:56

Sziasztok!

Szeretnék beszélgetni, barátkozni

50 év körüli nő vagyok 🙂

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook