Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
hogyan tudod megkülönböztetni a tehenet a lótól?
pedig egyszerű...
Egymás mellé állítod őket, és amelyik a ló mellett áll, na az a tehén.
Na nálam az volt a száműzött. Pfúj 😆
Szerintem origynal a csokival jött a fíreg, mert bele volt konkrétan fulladva. Végképp nem a Mamika hibája volt. De a kedvünk lecsoffadt tőle. :)
Szegény. Biztosan régen megvette, eldugta olyan helyre, ahol hozzáfért a kártevő. Nem biztos, hogy látta a csomagoláson.
Meg a Kajla nugat. Instant gyomorfájdalom
Öreganyám a lejárt szavatosságú Afrikanaval mérgezett bennünket. Egyszer találtunk benne egy kukacot. 😂
Nem hallottam még ilyen csokiról.
Epres Americana volt még a sztár, fú, meg nem enném 😂
Volt egy epres csokiszelet, talán valami Wistler, Wisler, elfelejtettem.
Mi a f@szom a 31 fokban a felfrissülés?
Hétfő ,kedd itt 30-31 fok.
Megyek az Antarktiszi állomásra :-84 fok.
Igen, elég bizarr:DDDD
Mi csak cukrot tettünk a kenyérre. Azt sem szerettem, de a bátyám oda volt érte.
Lesz még szőlő lágy kenyérrel, ez nem tudom honnan származik.
Bizarrul hangzik. Mint a vizes-cukros kenyér, vagy micsoda.
Anyámtól láttam a csokit kiflivel enni. Ízlett nekem is, Szamba, Eperjó szelettel. Meg a Bohóc, Lottó, Kapucíner, Autós is a kedvencem volt. A Nutellát a mai napig nem szerettem meg.
Ja, és tejbelevesnek hívtuk.
Ez egy retró étel:DDDD
Cukros tej felforralva és belefőzve cérnametélt.
Nem szerettem, de néha csinált anyukám is ilyet nekünk gyerekeknek.
Én sosem csináltam a gyerekemnek.
Gondolom, hasonló a müzlihez.
Ez kb. olyan, mint nálunk a nutellás kenyér elődje. Mi sport szeletet ettünk kiflivel;)
Tejleves. Az meg micsoda?
Lazítok, semmivel nem terhelem az agyam.
Ha megkávéztam, meg kéne mozdulni.
Meddig romlik még az oldal színvonala? Lesz még lentebb?
Köszönöm a válaszokat. Akkor várok türelmesen. Majd csak megjavítják.
Igen,nálam sem működik .
És rendszerhibát jelez.
A számitógépemen nem tudok belépni a FÉSZBUK-ra. Azt írja, hogy rendszerhiba. Másnál is van ilyen probléma?
Még átgondolom, de nagyobb meló ez a klóros tisztítás, mivel padlótól a fél falig csempe van, ráadásul nem mindenhol tudnék sok vizet használni az öblítésre.
Mi kibeleztük az egész konyhát. Úgy építettünk bele bútort, minden be van építve. Ott teljesen új a csempe is, nagyon szép lett. Körtés-almás csempe van fenn. Barna-bézs színű :)
További ajánlott fórumok: Kire gondolsz most? Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján? Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza? Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek? Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)? Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?