Fórumok - Legkedveltebb hozzászólások
A listában a 100 legkedveltebb, a legtöbb piros szívvel jutalmazott hozzászólást láthatod az elmúlt 30 napból.
Engem meggyőzött a reklámszövege. 🫣Különösen az utolsó mondat.
Elősegíti a zsírszövetek elégését
A TV és mozi hírességek használják
img
Segíti ez elért eredmények megerősítését
A zsír energiává alakul át és nem rakódik le a szervezetben
img
Segít felgyorsítani a Nano Slim kialakulását
Segít a szénhidrátos éhezés leküzdésében
Az pedig, hogy az oldalon se elérhetőség, se ÁSZF, se GDPR szabályza egyenesen ösztönös, hogy rendeljek, mielőtt a korlátozott csomagok elfogynak. 😂😂😂
Igazából önálló életet kellene már élnie de a jelenlegi fizetéséből nem tud.
Akinek önálló jövedelme van, kehet segíteni, de nem kötelező.
Az apa joggal gondolhatja, fiatal felnőtt szeretné kihasználni.
Itt már nem az apa hiánya a gond, valami más.
Ezen a nyilatkozatodon csodálkozom.
Hogy mit gondolok róla, azt most nem fejtem ki. Csak te tudhatod, hogy miért érzel így, ezért nem is firtatom tovább.
Azt azért elmondom, hogy az én életem többet ér annál, hogy bármilyen komoly baj esetén ne fogadnék el orvosi segítséget. Soha ne kerüljön sor rá! De ha olyan sérülés, betegség érne, amely orvosi beavatkozást igényelne, élnék vele. Az lenne szomorú, ha erre már nem lenne lehetőségem. De - dacból - akarattal elhárítani a segítségnyújtást, na azt már nem!
Van kikért, van miért élnem.
Ezt nem hibának mondanám, hanem mellékhatásnak.
10000 ezer embernek hat, Neked nem.
Én is sok gyógyszerre allergiás vagyok, ami nem az orvos hibázása, hanem a szervezetem reakciója.
Ha szólok, hogy valamire allergiás vagyok, mégis azt írja fel, akkor figyelmetlen, hibázik.
Szia.Sok vizsgálaton vagy túl.Nekem 4 nem sikerült.Volt minden amit írtál.Voltam én is Imre Rubennél nem talált semmit.
Volt hogy kaptam iviget,medrolt de azzal se.
Most elmentem kihuzattam egy olyan fogam ami nem fájt de tök nagy góc volt alatta mint kiderült.Folyamat nézettem CRP-t mert magas volt.Aztán kaptam Plquenilt mert autoimmun pajzsmirigy beteg vagyok.Mellé bevállaltam a Lipidet ami nem kellett volna de úgy gondoltam nekem kell!Előtte kb 3 hónapot jártam talpreflexológiára.<majdnem odasz...tam az asztalra úgy fájt és sajnos ezek a pontok ami a petefészek méh stb.Ittam sok gánátalmalevet és méhésztől méhpempőt.Aztán kicsit később hozzácsapták a Prednisolont is és nagyon meg lett nyomva a progi.De igazából nem találtak sose semmi kirívó dolgot...ERA tesztnél volt eltérés régebben..
Nem kiabálom el a 7. Hét vége felé vagyok.Eddig még nem jutottam el sose.Bizakodó vagyok.Talán most sikerül...💓
Na a hónapvégi GYOD tippmix beindult, és most hogy kicsit bekavar az ünnep, még izgalmasabb
Kéne csinálni itt egy GYOD totót..és a nyertes kap egy hangszórót :)
Tudom, hogy azt írod, nem opció a segítségkérés, de talán nem is kell most azonnal beszélni valakivel.Lehet, hogy először csak megengedhetnéd magadnak a gondolatot, nem vagy egyedül, és nem szégyen, ha a fájdalomhoz segítség is kell. Ahogy egy törött csontot sem hagyunk begyógyulni sín nélkül, úgy a léleknek is jár a támogatás.
Lehet, hogy most nem hiszed el, de igenis van olyan állapot, amikor már nem ilyen sötét minden, és nem is kell mindig valami óriás változást csinálni. Néha az első apró lépés az, hogy csak azt mondod magadnak: Oké, most rossz, de nem kell örökre így maradnia. Ha majd egyszer mégis megengeded magadnak, hogy valaki, akár egy ingyenes segítő vagy lelkisegélyes meghallgasson, talán elindul valami.
Találhatsz nagyon jó SZTK orvost is. Tudok Neked kórházat is ajánlani.
Jobbakat kívánok az eddiginél!
Már az is, hogy kiírtad ezt, nagy bátorság.
nem akarlak bántani,mert hasonló cipőben járunk,de:
1.ha élni akarsz,valamenyire túl kell tenned magad azon,ami történt,bármi legyen is,én ezt tettem,különben már nem lennék az élők sorában.Ezt tudom neked is tanácsolni.Semmi és senki nem ér annyit,mint az életed!
2.Komolyan mondod,hogy te örülnél annak,ha sajnálnának,vagy összetörtnek,látnának,egy idegroncsnak?
Elmondom neked ,ezek az emberek röhögnének rajtad,nem gondolkoznának el azon,amit tettek.Az meg,hogy sajnalatra vágysz,nem egészséges. Én mindig arra vágytam,hogy lássák,nem sikerült ,amit el akartak érni ;) az jó nagy pofáncsapás nekik ,hidd el :)
szedd össze magad és ne merülj bele az önsajnalatba.Most biztos haragszol rám,pedig mindezt sajat tapasztalaból és jó szándékkal írom!!!
Minap eszembe jutott egy régi emlékem. Hat éves körüli vagyok. A nagymamám kertjében ülök a földön. A térdem zöld a fűtől. A kezemben egy félig megevett barack, leve lecsepeg, csurog a karomon. A nap melegen süt, a madarak csicseregnek. Én akkor és ott azt hiszem, hogy a világ egy biztonságos hely, a nagymamám kertje pedig épp a közepe.
Néha úgy érzem, az a kislány még mindig ott ül valahol bennem. Néha boldog, néha szomorú. Azt várja, hogy észrevegyem.
OK, leírom politika nélkül:
eljárás folyik ellene pedofil ügyek eltussolása miatt
és azt tudta mondani, hogy az egyház nem jótékonysági intézmény
ilyen ne legyen pápa!
Remélem, még az esélyesek közé sem állhat be a sorba, ki nem állhatom.
Hol van ő Ferenc pápához képest emberségben? A bokájáig nem ér fel.
Igen, értem. Nem tudod magadról eldönteni. A fórumozóktól várod a választ, akik általánosságban a saját ítéletüket mondják ki.
Az jó, ha egy iszogató ember felteszi magának a kérdést, hogy meddig vezet ez, hogy alkoholista-e már.
De ettől nem biztos, hogy időben le tud róla mondani.
A véleményem az, hogy igen. Aki rendszeresen iszik az alkoholista.
A “sors” szerintem igazságtalan. Bárkivel elbánhat, legyen az jó vagy rossz ember. Csak ha egy szemünkben rossz vagy ártó személlyel történnek kevésbé jó dolgok, akkor hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy törvényszerűen ez volt a sorsa.
Azért ne légy ilyen kárörvendő szerintem. Azzal csak magadat mérgezed.