Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kinek van hajszárító és hajvasaló készüléke egyben? fórum

Kinek van hajszárító és hajvasaló készüléke egyben? (beszélgetés)

5. Alnisa (válaszként erre: 1. - Sole08)
tegnap 09:06

Nekem egy nem túl drága van. Teljesen jó, símit, nem száll a hajam, de ügye ezzel együtt lapít is. Nekem kevés, vékony szálú a hajam, de hullásodik, ha nedvesség, pára éri, illetve hajmosás után száll. Ezzel átmegyek rajta és szépen lelapul, viszont pont ez a hátránya is.

De akinek sok haja van, vagy nem zavaja a laposabb haj, annak szuper.

tegnapelőtt 20:34

Ha olyanra gondolsz ami olyan, mint egy hajkefe, nekem nincs jo tatasztalatom. De hozzateszem, nem sokat hasznaltam, es nem a a termek miatt, hanem nekem egz csomo babahajam van es a forgom kozel a homlokomhoz. A nagyjat kiegyenesitette szepen (amugy gondor a hajam), de az elso felehez mindig kellett a vasalo, ha laposra akartam vasalni.

Mindencegnek van mellentulasa, de a Remingtonokban en bizok.

Tipust nem tudok mondani, meg az enyemet 10000 eve vettem.

Angliaban meg nem is vasalok, mert 2 perc mulva szana-szet ugrik a paratol meg a folytonos esotol.

tegnapelőtt 20:19

Revlon RVDR5330 One Step 2‑in‑1 Hair Dryer & Straightener Klasszikus kombinált eszköz szárító + simító funkcióval.

Remington AS8930 AIRvive 2‑in‑1 Air Styler – Hajszárító‑szti­ler egyben, jó véleményekkel.

Shark Glossi 2‑in‑1 Hot Tool and Air Glosser – Hot brush‑jellegű készülék, szárít + simít. Dyson Airwrap i.d Multi‑Styler + Dryer – Premium szinten hajszárító + formázó szett (drága, de nagyon népszerű).

Dyson Airstrait Wet/Dry Hair Straightener – Dyson egyedi eszköze, ami egyszerre egyenesít és szárít levegővel. Babyliss Air Styler/Hot Air eszközök – kombinált funkciók szárító + styling formában.

"2‑in‑1" vagy "air styler" kifejezéssel keresel az Argos (vagy bármelyik UK bolt) webshopjában, akkor jellemzően ezekre a kombinált eszközökre fogsz találni.

Ezeket mondják jóknak.

2. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Sole08)
tegnapelőtt 19:53

Én az angol Argos oldalán szoktam megnézni a véleményeket.

Az ő vásárlóik aktívak, a jó és a rossz értékelésekben is.

[link]

tegnapelőtt 14:50
Szeretnèk venni, de annyi a vàlasztèk mint màrka ès àr kategòriàban, ìgy kìvàncsi lennèk a vèlemènyetekre, hogy akinek van milyen màrka, elègedett e.....? Köszönöm szèpen ha vàlaszoltok!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook