Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Szio!
Hát én is nagyon remélem , hogy meggyógyulunk már végre!!!! Jó lenne.
Ti mennyi gyógyszert szedtek naponta???
nekem is lassan telik a mai napom, nem vagyok valami jól :(
Puszika: Rita
Szióka!Ne nevess ki de tegnap eszembe jutott "közben" amit irtál és éltemben elöször rámjött a hoppáré szeretkezés közben!:-)
Hála isten hamar lenyugtattam magam és a drágám észre sem vette.
Hogy vagy,vagytok?Hogy telik a hét?
Nekem szörnyű lassan.A mai storyban olvastam hogy a Növényi Norbi tök hamar kigyogyult a pánikbetegségéből.Egy régi ismerőse ajánlotta neki a gyogyszert és már teljesen tünetmentes.Bárcsak én is már ott tartanék!És mindenki itt a topikon!!!!!Remélem mihamarabb megéljük ezt!Puszi Nektek!Rena
Szia!Szoktam még érezni sajnos!Kezem,lábam is hideg ilyenkor.A hátam pedig olyan mintha lejegelték volna.Nagyon rossz.Igazából az utobbi időben nekem is elment a kedvem a szeretkezéstől.Tényleg az élet minden területére kihat a betegség sajnos!Nem tudod élvezni azokat a dolgokat amiket azelött igen.Rám legalább is kihat ilyen téren is.
Én is vizsgázom a héten és jövöhéten is.
Ettöl is ideges vagyok.
Szeretnék már tullenni rajta!Drukkolok hogy jól sikerüljön a vizsgád!Pusz.Rena
Rita ne ijesztgess itt bennünket! Teljesen bepánikoltam itt hogy nincs lehetőség meggyógyulni:( Még gondolatban is rossz, nemhogy ha az ember egy orvostól hallja mindezt:( mekkora gyökér orvos lehet! az ember életkedve mégjobban elmegy, ha ilyen hülyeségeket hall.
nekem is fáj a gyomrom.:( ez szinte mindennapos... ha meg nem akkor meg csupa ideg vagyok, az meg pláne rosszabb. (nekem most vizsgaidőszakom van a suliban, rendesen pörgök az idegeimmel, csak bírnám már ki:( még egy vizsgám van, holnap, de már úgy érzem teljesen bezizzenek:(((
csak az a baj, hogy tudom ha vége is lesz a sok aggodalomnak, attól a bajom még itt marad:( sőt jobban tudok ráfigyelni, mert febr. 5-ig nem kell csinálnom semmit(nem lesz suli)
a kajálás nekem is olyan volt az első pár hónapban, semmit nem ettem csak fogytam...(sokat hánytam)nem is kívántam az ételt. mostmár eszek mint a sáska. csak az zavar hogy evés közben is remeg a kezem, és marhára felhúzom magam rajta. egy falatot nem tudok lenyelni nyugodtan.
ti nem remegtek???
ja ... még egy vmit akarok kérdezni, úgy mindenkitől..., csak nem tom hogy kérdezzem, mert olyan zavarbajövős alkat vagyok.szóval ti hogy álltok a nemi élettel? :) Mert én amióta pánikos, szorongós vagyok, nagyon szarul. csak kibúvókat keresek mindenhelyzetben:((meg még mindig félek attól, hogy pont akkor leszek rosszul)
remélem ti nem vagytok akcióhelyzetben is pánikosak:)
Reni tudom te mesélted, hogy szoktad érezni a hátad, hogy olyan rossz érzés meg fura. hogy oylan hogy nem lehet eldönteni, hogy ég vagy éppen lefagy.szokott még ez érződni neked?
Szia Csajszi:-)
Nagyon bizom benne hogy nem ugy van ahogy leirtad!
Sok embertől hallottam hogy meggyogyult!Volt aki 13 évig volt beteg és most teljesen egészséges.
Egy időben a budapest Tv-n volt egy műsor.Lehet még most is van kéthetente.Olyan emberekkel beszélgetett egy erre a betegségre szakosodott föorvos akiket ö gyogyitott meg.
Egytől-eggyig mindegyik egészséges és ujra tudja élvezni az életet.Egy idősebb nő több mint 10 évig volt beteg és jó néhány éve teljesen tünetmentes.
Szerintem nem igaz hogy nem gyogyithato teljesen!
Sok időbe telik és sok gyogyszerrel kell kisérletezni plussz a pszihoterápia.
Bizz benne Te is!Én már várom a 26-át.
Kiváncsi vagyok mit mond a pszihológus!
Remélem jol vagy!Szép napot kivánok!És sok puszit küldök mindenkinek!Reni
Szio!
Örülök neki én is, hogy elmondtad a párodnak.
Egy elég régi ismerösömmel most találkoztam 3 év után és kiderül, hogy az anyja még midig benne vana pánikbetegségben. Mert már vagy 5 éve benne van.
Neki állitólag azt mondta a doki, hogy ez egy olyan betegség,ami nem gyógyítható, csak csillapítható!!!! Vagyis lehet, hogy elmúlik, de aztán megint visszajön!
nah gondolhatjátok...kész voltam ettöl.
Ezt nem kellett volona mondania :(
Nem tom ebből mi az igazság, de titeket olvasva is ez jön le nekem. Hát én megörülök, ha ez egész életemben kisérni fog, az TUTI!!!
A gyomorfájásom, most napok óta alegerősebb.
Nektek fáj??
Pedig nem idegeskedem...
És az evéssel , hogy vagytok??? Én mióta pánikos vagyok egy normális adag kaját nem birok megenni egyszerre. :(
A párom mostmár belátta, hogy ez egy betegség...próbál segíteni mikor baj van, de van mikor jobb egyedül...nemtom, ti hogy vagytok ezzel! ?
Puszika és JÓL legyetek! Rita
Szióka!Igen.Tegnap elmondtam neki.Egész jól fogadta.Azt mondta nem is érti miért nem mondtam el idáig!Nincs semmi szégyelni valóm.Mellettem áll.26.-ára kaptam időpontot egy állitolag nagyon jó pszihologushoz.Nagyon bízom benne!!!!
Sok Puszi!Rena
Én is azt mondom Reni, hogy mond el a párodnak, mindenképp. Lehet ez lesz a megoldás 10 év után. Bízz benne!
sziszi
Szióka!
Hát sanos nem vayok jobban, vagyis nemtom...
a dokim emelt az adagomon :( Ez nem olyan megnyugtató.
A párom most értette csak meg, hogy ez egy betegség, mióta járok orvoshoz.
Elötte azt hitte, hogy beképzelem, sőt még most sem tudja ezt elképzelni!
De ez igy van, csak az tudja aki ebbe benne van...sajnos.
De igenis neki is ( a páromnak) van valami baja.
Mióta én pánikos vagyok azóta látom rajta, hogy türelmetlen. Nem tetszik neki, ha éppen visszakell fordulni valahonnan, mert ilyen is szokott lenni.
Mostanában a "vásárlás a nehéz"... az a sok ember....
Beszélgettünk és mondtam, hogy menyjen el ő is orvoshoz.
Gondolkodott rajta és be is jeletkezett....
Remélem neki nem kell gyógyszer, elég vagyok én...sőt..!
Hát szerintem is mondd el a párodnak, nyugodtan.
De mondjuk biztos sejti a dolgot, vagy látja rajtad, hogy valami nincs rendben.
Azért ezt a betegséget nem lehet eltitkolni, legalábbis én nem tudom.
Rohamaim nincsenek, de viszont a szívverés, az elég erős..reggel és este.
Érzem, hogy jobb mióta gyógyszert szedek, nyugodtabb vagyok, csak most meg a párom a feszült és igy mindig vita van köztünk.
Mondtam neki, hogy én gyógyulni szeretnék, ha ő nem bir uralkodni magán akkor doki kell neki is!!
Semmi agresszív dologról nincs itt szó, hanem olyan hamar felkapja a vizet, meg szorong....
vagy nem tudom...lehet már ezt is bebeszélem magamnak!!
Én nem is tom milesz, mikor gyógyulok meg..de 10 év az még gombócból is sok!!!!
23 éves vagyok...hát nem könnyü!!!
Remélem ti jól vagytok!
Reni! Változtattál már munkahelyet???
Puszi: Rita
Szia Reni79!
Én azt tanácsolom, hogy mondd el a párodnak, ez egyáltalán nem ciki. Erről senki nem tehet. Szerintem megkönnyebbülnél mindenképpen. Biztos hogy nem nézne bolondnak, és melletted állna. Fő az őszinteség és a bátorság! Jó ötlet a pszichológus, ő is sokat segít! Üdv!
Van még egy óriási gondom!A párom akivel együtt vagyok nem tudja hogy ebben a betegségben szenvedek.Hülyeség de szégyeltem elötte.Féltem hogy golyósnak fog tartani.Mert már én is ugy érzem magam.Szükségem lenne a segitségére hogy kilábaljak belőle.Lehet sokat segitene.A volt barátomat hivom akkor amikor rámjön a roham.Ö nyugtat meg de emiatt borzaszto lelkifurdalásom is van!Ez a betegség teljesen elcseszi az életem!
Jó érzés lenne ha mellettem állna valaki de tök egyedül vagyok a bajommal!Kivétel a sok bogyo amit bekapok!Szerintetek mit csináljak?Olyan zizinek érzem magam!puszi mindenkinek!
Szióka!Sajnos nekem a sok stressz miatt rosszabb az állapotom.Nem hányok csak hasmenésem van korán reggel.Elszomorit hogy olyan esélytelennek tartom hogy valaha is meggyogyulok.Talán mert már 10 éve igy élek.Nagyon szeretnék már normális életet élni mint azelött!!!10 évet elvett a betegség az életemből.Annyira szeretnék meggyogyulni!
Bár tudom sokmindenen változtatnom kellene az életemben.Remélem Te jobban vagy!Bevált a gyogyszer amit a doki irt?Sok puszi!Rena
Szia Ritus!
Őszintén... én is mindenkit vizsgálgatok magam körül, és olyan gyorsan észreveszem, ha valaki éppen szorong, meg pánikol. Szóval megértem, ha figyeled a férjed. Én mindig lesem az emberek testtartását, különböző mozdulatait. Egyre jobban észreveszem. plo. van egy "közeli barátom" aki két éve volt pánikbeteg(szerinte). De én látom ám rajta hogy még most is úgy szorong, meg pánikol, előttem hiába titkolja, meg frenkizik, vagánykodik. Bizonyos testtartásból észre lehet venni, ha valami bibi van. De ne "bántsd" szereintem a férjedet. Próbáljatok türelmesek, higadtak lenni egymással.(már amennyire ezt lehet)
szió: EDÓ
Szia Tami!:)
Figyelj csak és ez a kineziológus mennyibe kerül pontosan? Azt hiszem dupla ára van mint a pszichológusnak... :( Gondolom Szeged és Vásárhely környékén senki nem tud kineziológust. vagy esetleg mégis?:)Mert én e vidékén élek, és messzebbre az istenért se mennék, sajnos. persze tudom hogy az állandó félelmem, rettegésem miatt nem merek utazgatni nagy távolságban, de mernék ha nem szoronganék.:(
sziszi:Edó
Norbi!
Olvasd el a hozzászólásaimat!Többször is írtam pont erről.
Szia:Gyöngyi
Igen,igazad van.Én is mindig irigykedtem azokra az emberekre,akiknek nincs ilyen bajuk,pl.a kislányomra,férjemre.Bár mindig mellettem állt a család,de ezt el sem tudják képzelni milyen érzés,mikor jön egy roham.Mint már írtam,nekem a kineziológus segített,rohamom nincs,és tök jól vagyok.Próbáld ki,de olyat keress,akiről jókat hallottak,ugyanis mindegyik nem jó.Nekem a második jött be.
Üdv
Szio Norbi!
Nekem is szokott elég sokat fájni a fejem, de azért annyira nem vészes mint neked.
Mindenesetre majd mondd el ezt a dokidnak is, hátha a gyógyszer miatt van.
vagy már elötte is volt ez neked?
Én érzem amugy magamon, hogy mióta szedem a gyógyszert azóta nem vagyok annyita ingerlékeny, nyugodtab vagyok, de viszon fáradt is.
Mondjuk ezt pár napja érzem, mert adokim emelt az adagomon...ez ennyire észre lehet venni???
Puszi: Rita
Egy dolgot én sem tudok!
Miért fáj nekem iszonyatosan állandóan, reggeltől estig a fejem?? Ha nem fájna, akkor nem is lenne semmi bajom, vagyis sokkal könnyebben letudnám küzdeni a pánikot... Viszont ez nagyban felerősíti a dolgokat... Inkább azt mondom, hogy emiatt nem tudok sehova menni, és nem is a pánik miatt! Mert az nálam ritkán jön. Az igaz, hogy remegek, meg néha nem tudok jól aludni, de ez tudom, hogy a fejfájás miatt van! És olyan húzó fejfájásom van! :(
Szóval valakinek fáj így a feje?
Üdv, Norbi