Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Pánikbeteg vagyok! fórum

Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)

6. kisgé (válaszként erre: 5. - Manon)
2006. júl. 11. 14:11
Nem is tudom, ez most egy népbetegség a depresszióval együtt, bár a kettő katalizátora a másiknak. Iszonyat. Szerintem ez a mostani életvitel, ami jellemző a mai emberre, ez a táptalaja ezeknek a pszichés betegségeknek. :(
5. Manon (válaszként erre: 1. - Seila)
2006. júl. 11. 14:00

Szia!

Nekem eddig szerencsére egyetlen egyszer volt pánik rohamom, senkinek nem kívonom!

Soha többet nem akarom átélni!

A párom családjában szinte mindenki az valamilyen szinten. A párom is 3 hónapig élt nyugtatón, mert rajta is kijött! Tudom, hogy nem öröklődik, csak egyszerüen furi, hogy ez így van!

Aki a legjobban beteg az az anyósom!

Nála iszonyatos mértéket öltött a betegség, már attól pánikol, ha elfelejti bevenni a tablettáit!

:(

4. kisgé (válaszként erre: 1. - Seila)
2006. júl. 11. 13:27

Szia!

Nekem régen volt pár pánik rohamom, de miután pár rossz dolog ért. Én magam le tudtam kezelni a dolgot önkontrollal, de mondom, ez egyáltalán nem kémiai dolog volt!

2006. júl. 11. 12:16

Ez szerintem hála az égnek nem pánikbetegség, csak szimpla rosszullét,főleg ha csak egyszer fordul elő. Remélem nem éled át mégegyszer, mert ez sem lehetett kellemes.

Enyhe tömegiszonyra is tippelnék :-) az nekem is van plusszba!!!!

2006. júl. 11. 11:52
Én multkor elmentem vásárolni az egyik bevásárló központba, ahol a felvágottas sorba álltam be. Iszonyatos hossszu volt a sor, éreztem hogy el fogok ájulni, gombóc volt a torkomban. Ezekután kiálltam a sorból, megvettem a drága csomagolt felvágottat és sajtot. Lehet hogy én is pánikbeteg vagyok? Utálom a tömeget, nem szeretek tömeges helyekre menni.
2006. júl. 11. 08:47

Nagyon jó, hogy volt egy olyan szavazás ami erről a betegségről szól.

Ha valaki felvállaja szívesen venném tapasztalatait, megfigyeléseit.

Én már hatodik éve vagyok ebben az állapotban.

Hol jobb, hol rosszabb...

Késöbb leírom a történetem is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook