40 évesen soha nem voltam vérvételen, ez baj? (tudásbázis)
18. srcrss (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:31
Mulkáltató nem küldött?
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Júlia.)
ma 13:12
Jó akkor lehet csináltak de olyan időre amire emlékszem nem volt vérvétel
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Violet18)
ma 13:11
Hát nem mentem sohasem vérvételre.. miért olyan furi ez?
15. globus (válaszként erre: 14. - Apeeng)
ma 13:05
Megöregszünk, vagy fiatalon meghalunk...
14. apeeng (válaszként erre: 8. - Srcrss)
ma 12:52
És? Mi a terved? 80 évesen elmondhatom, hogy egyre sz@rabb...
13. Júlia.
ma 12:22
Ez butaság!!!
Csecsemő- ès gyermekkorodban vettek vèrt tőled. Nem egyszer...
12. Violet18 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:15
Soha? Azt h a fenébe csináltad? 🙈😅
11. globus (válaszként erre: 7. - Kacsahercegno)
ma 12:12
Vicc szerint:
-Hogy van, Mari néni?
-Attól függ, hogy milyenek a leletek 😂
10. globus (válaszként erre: 7. - Kacsahercegno)
ma 12:10
Az a jogsis volt :) Rettegett a tűtől. Megkapta és lenyugodott.
9. Tai (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:07
Nem csak vérvételből derül ki egy betegség, számtalan más vizsgálati módszer létezik. Mint röntgen, UH, MRI, CT. Én sem voltam jó ideje laborban, utoljára a sűrfősségin csapoltak meg ha akartam-ha nem. Vannak neurológiai vagy pszichiátriai vizsgálatok is, azokból is sok betegség kiderülhet. Neked ez a fóbiád egyébként?
8. srcrss (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:04
OK, akkor ne menj. 😄 Én is csak fogorvoshoz meg nőgyógyászhoz járok. De nem tervezek sokáig élni, nem akarok megöregedni.
7. Kacsahercegno (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:55
Senki nem kényszeríto rád, asokadik fórumod ez már erről. A te tested, a te döntésed. De ha valami súlyos betegséged lenne, akkor nem lennél "tudatlan" mert rosszul lennél, nem attól kezdi valaki érezni hogy a kivizsgálás kimutatja :D
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Srcrss)
ma 11:55
Egyébként ha elmegyek vérvételre akkor nem lehet ennek ellenére olyan bajom ami majd későn derül ki
5. srcrss
ma 11:47
Nem baj, ha nincs panaszod. Csak nehogy túl későn derüljön ki, hogy komoly betegséged van.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Globus)
ma 11:46
És nem jobb volt tudatlanul meghalni mint ma betegségtudattal állandó vizsgálatokkal kezelésekkel magyar egészségügyi rendszer csodájával együtt meghalni
3. globus (válaszként erre: 2. - Kacsahercegno)
ma 11:39
Legalábbis azt hitték 😂
Nem biztos, hogy ma több beteg van, inkább több betegség kiderül.
Anyutól kérdeztem siheder koromban, amikor temetőben sétáltunk, miben halt meg régen az illető 17 évesen. Nem tudták, állandóan fájt a hasa.
2. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:08
Nem baj, nem kötelező semmilyen vizsgálatra menni, ahogy érzed. Mondjuk ha ez tart vissza, akkor egy labor alkalmával azért még nem annyira "kerülsz kapcsolatba" az eü. rendszerrel, hogy akkora traumát okozzon, általában várakozással együtt 20 perc + aztán a másnap délelőtt amikor jön egy email, hogy felkerült az eredmény. :D De ha nincs semmi akkor végülis minek, 500 éve sem volt ilyesmi, aztán mégis mennyien éltek boldogan és egészségesen. :)
ma 11:01
40 éves vagyok és még életemben nem voltam vérvételen, gondolkoztam azon, hogy lehet érdemes lenne elmenni, persze nem nagyon szeret az ember az egészségügyi rendszerrel kapcsolatba kerülni
További ajánlott fórumok:
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Ahhoz, hogy kiderüljön van-e gond a pajzsmirigyemmel elég csak TSH-t nézetni vérvételen?
- Voltam vérvételen valaki segítene?
- Piroskabátos lány a vérvételen. Nem mertem lépni :(
- Tudja valaki, hogy a terheléses vérvételen mik a jó értékek?
- Lányom eléggé fehér kedden voltunk vérvételen kihatással lehet a fehérségre?