Fekvőgipszet járóra cserélik, hogy történik? (tudásbázis)
12. EzotErika (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 20. 08:46
Oh, bocs' most vettem csak észre, hogy kérdeztél. Nyáron történt, és volt kényelmes papucsom, de nem kellett semmi speciális megoldás.Valószínűleg, egy kitaposott cipődbe is belefér.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - EzotErika)
máj. 17. 16:58
Ehhez neked kellett speciális szandál papucs? Vagy normál nagyobb cipőbe is belefért?
10. EzotErika (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 16:55
A műa. gipszre nem kell sarok, mert azt szandálba, papucsba bele tudod, sőt kell "húzni". Az olyan, mint egy lábujj-nélküli zokni, csak kemény műa.-ból van. Nekem régen volt, de át kellett mennem érte a közeli gyógytermékek boltjába, ott vettem meg és vissza a rendelőbe és ott tették fel a lábamra.
9. Tai (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 16:43
Ja? Persze így már értem :)
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Tai)
máj. 17. 15:59
Majd később megyek cserére most csak informálódok
7. K-né Zsóka (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 15:03
Úgy tudom, hogy arra nem tesznek sarkot, az önmagában elég kemény, stabil. Nálunk az sztk-ban van gyógyszertát, ott meg lehetett venni. Nem rajtam volt, a szomszédasszonyt díszítette néhány hétig.
6. Tai (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 15:02
Értem, nem korai még?
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Tai)
máj. 17. 14:23
Most csütörtökön, é ott mondták ha minden jól alakul akkor majd körkörösítik vagyis kicserélik elvileg járóra.
4. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 14:21
Igen, teljesen újat kapsz. Ahogy Zsóka is írja lehetőleg segédeszközzel közlekedj majd. Hány hete lett gipszelve?
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - K-né Zsóka)
máj. 17. 14:17
Köszi, műanyag gipszre nem raknak fel sarkat? Ott SZTK-ban meg lehet venni helyben?
2. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 14:15
Igen, leveszik a régit! Ma már van modernebb, műanyag járógipsz, ami könnyű, de azt te kell megvedd. Ha hagyományos járógipszet választasz, akkor tesznek rá egy járósarkot is, és máris járkálhatsz, de csak módjával és ha lehet segédeszközzel.
máj. 17. 13:45
Leveszik ilyenkor a régi gipszet teljesen gondolom?
További ajánlott fórumok:
- Mi történik, ha valaki nem hajlandó a népszámlálással kapcsolatos kérdőívet kitölteni?
- Nem értem, mi történik
- Mi történik a lélekkel a test halála után?
- Mi történik, ha akinek autóra van hitele, nem tudja fizetni? Ezért elvehetik?
- Érezted már azt, hogy jó lenne ha mindennek vége lenne, veled csak rossz történik és sosem lesz vége...?
- Akinek a fekvőgipszet járóra cserélték, az hogyan történt?