Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi lehet vele és hova forduljunk? fórum

Mi lehet vele és hova forduljunk? (beszélgetés)

30. Hansika (válaszként erre: 26. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:59

Ne witzelj, már alig emlékszem az egészre, olyan régen volt.

Szinte teenager voltam .

29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - Gigi>)
tegnap 22:46
Már az édesapja (sógorom) bevitte őt.
28. gigi> (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:43
A legközelebbi traumatológiàra.
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Hansika)
tegnap 22:40
Várom az információkat a sógoromtól.
26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 25. - Hansika)
tegnap 22:39
Én köszönöm, hogy egyáltalán megpróbáltad megnézni, ill. megpróbálsz esetleg saját tapasztalataidat megosztani.
25. Hansika (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:38
Aham, most látom, köszi
24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Hansika)
tegnap 22:37
tegnap 22:36

Nekem anno boka haránt törésem volt, dee nem tudom, hogy a haránt szó mit jelent.

Perceken belül a lábam akkorára dagadt mint egy nagy kenyér.

A lehúzott cipőmet úgy tették be a mentőbe.

Sokáig voltam gipszben, és nyáron.

22. Hansika (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:30
Nálam a képek be sem töltődtek.
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Imisz)
tegnap 22:25
Sajnos nem!
20. Imisz
tegnap 22:14

Ránézésre "csak" szalag. Azóta talán már tudjátok, mi a gond.

Mielőbbi felépülést!

tegnap 21:47
Azóta beszéltem pár szót vele. Azt mondta, hogy roppant/reccsent egyet akkor a bokája, de miután rátudott állni és tudta terhelni, így eleinte nem foglalkozott vele. Akkor ijedt meg, amikor a cipőlehúzás alig ment.
18. timycat (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:29

Nem tudom melyik a rosszabb 😕 A szalag iszonyú szívás, állítólag rosszabb a törésnél, mert utóbbi tud tökéletesen gyógyulni, pláne még növésben lévő gyereknél. De egyik sem fasza.

Ahogy írtam nekem csak zúzódásom volt, nem tört, valószínűleg a szalagokat azért megrángattam, de azok sem szakadtak, viszont még így is a mai napig kattog a bokám minden megindulásnál viszonylag sokáig míg "bemelegszik" és érzékeny is, kb 15 éve történt a sérülésem.

Sajnos unokaöcséd bokája nagyon carul néz ki.

17. gyöngy:) (válaszként erre: 5. - Regin_a)
tegnap 21:21
százszor kb.
16. Tai (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:03
Nekem boka és lábfej törésem volt, iszonyú fájdalommal és kékes fekete szín kombóval. Ez 20 éve volt, begipszelték röntgenezték majd 2 hét múlva kaptam járó gipszet, utána kiderült hogy nem jól forrt össze így műteni akarták. Nme vállaltam, azóta is nyomorék a jobb lábam. Mindenkinél más az eset, nem tudok egyebet mondani. Ha jó kórházba kerül és el is látják megfelelően akkor talán helyrejön szövődmény nélkül.
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Tai)
tegnap 20:47
Mire lehet számítani, mint ellátási időben, mint pedig a sérüléssel kapcsolatban.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Tai)
tegnap 20:46
Kellően megvagyok én is ijedve a történtek miatt. Szerettem volna valamiféle tanácsot/ötletet/ajánlatot kérni azoktól a fórumozóktól akik közvetlenül vagy közvetett tapasztalattal rendelkeznek az ilyen sérüléssel kapcsolatban.
13. Tai (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:45
Most írtad hogy már rég úton vannak a sürgősségi felé. Tippeket vársz? Minek ha megfelelő orvosi ellátásban fog részesülni!
12. Tai (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:42
Ha így van, akkor minek a fórum? Főleg képekkel, ehhez minimum röntgen kell és megfelelő sebész!
tegnap 20:37
Tapasztalatok, tippetek szerint ez törés vagy "csak" szalag lesz?
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Tai)
tegnap 20:36
Már a kérdés kiírásának időpontjára értesítve lett az édesapja, aki azóta elindult vele a sürgősségire.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Timycat)
tegnap 20:35
Unokaöcsém is tudta terhelni, mozgatni. Akkor láttuk, hogy komolyabb a baj, amikor bement a mosdóba és alig bírta levenni a cipőjét.
tegnap 20:33
Nagyjából 10 perccel a kérdés kiírása előtt lett értesítve a sógorom, mint a gyermek édesapja. Most indultak el a sürgősségire.
7. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:24

Hát ez valóban csúnya.

Nekem is ment már ki a bokám, de az nem így nézett ki, inkább lábfejem volt dagadt kék-lila-fekete, azzal sehova nem mentem, terhelhető volt, mozgott. De ez itt nem sima zúzódásnak tűnik. Tuti érintett ízületet, így irány az orvos.

6. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:18
Nem is értem a kérdést! Ugyan hova itt a Hoxán kívül? Vagy itt várod míg szegénykémnek segít valaki mondjuk begipszelni?
5. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:59
Volt már más fórumon
4. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:57
Engem hasonló esetben a balesetire vittek. Javaslom ugyanezt.
tegnap 19:57
Azonnal a balesetire! Látom a képeket és ezek után ez még kérdés???!!!
tegnap 19:41
A képeket nem látva, baleseti sebészetre.
tegnap 19:35

A 15 éves unokaöcsém átjött hozzánk, hogy segítsen fát hordani. Sajnos egy rossz lépést követően kiment a bokája.

Így néz ki:

[link]

[link]

[link]

Előre köszönjük a segítséget.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook