Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Vállalkozás = nincs családi élet fórum

Vállalkozás = nincs családi élet (beszélgetés)

10. Lady Lavender (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 18. 23:05

Mi egy fél vállalkozó, egy fél vendéglátós kerültünk a tönk szélére.

Egy nap mindig a miénk volt a héten. Csak plusz öt évre volt ez jó, de megérte.

9. asztanaviszta (válaszként erre: 4. - Andi6020)
máj. 18. 15:10

Konkrétan?

Te hogyan csinálod/csinálnád?

8. semleges (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 18. 05:30
Nem kell boritani semmit. Okosan, előrelátóan kell csinálni.
7. libikóka (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 21:03
Ha mindkettőtökben megvan rá a hajlandóság,,akkor már csak összeülni,megbeszélni, kitalálni.
6. michelle.r (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 19:18

Semmit nem kell borítani, Timi leírta. Tudatosan tervezni. Ha ennyire jól meg a bolt, a férjed felvehetne egy munkatársat, te is kiadhatnád a munka egy részét. Rövid távon valószínűleg kisebb lenne a bevétel, de így lehet nagyobbra nőni. Hosszú távon nem az a jó vállalkozás, amikor csak akkor van pénz, ha te dolgozol.

Egy házaspár nem csak szülő, amikor már gyerekeik is vannak, megmaradtok férfinek és nőnek is. Legyen csak közös programotok és legyen közösen a gyerekkel is.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Andi6020)
máj. 17. 13:17
Hogyan? Borítsam a bilit? Arra is rámehet a kapcsolat.
4. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 09:35
Józan ésszel.
máj. 17. 09:32
Nekem is van ilyen ismerősöm. 3 gyereket bébiszitter pesztrál, bejárónő, hatalmas ház, új autók, de ő aludni jár haza. Nem is élvezi, amit összevásárolt.
2. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 08:58

Tudatosan beépíteni a naptárba a családot. Muszáj. Férjem első házassága erre ment rá. A pénz az jött csak felnőtt úgy a gyerek, hogy nem látta, ismerte.

A második nekifutásra már tudatosan figyelt rá. Rengeteg időt töltött a közös gyerekünkkel. Itt majdnem én szálltam el, nekem jött össze rengeteg munka. Változtattunk. A pénz jóval kevesebb, de a család együttvan.

máj. 17. 08:43
3 éve mindketten vállalkozók lettünk. Elég későn. Korábban kellett volna. Én babzsákokat és egyebeket varrok, a férjem otthagyta a kereskedelmi, irodai állását és villanyszerelő lett. Közben született egy meglepetés babánk is, akire már nem számítottunk így jóval 40 éves kor után. Én miatta nagyon nehezen dolgozok, a férjem pedig úgy belelendült, hogy még hétvégére is vállal munkát. Nem tud nemet mondani. Pénzünk több lett, de időnk meg alig van egymásra és a gyerekeinkre úgy, hogy az egész család együtt legyen. Hogy lehet ezt kijavitani?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook