Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Saját magamat hergelem, nem normális fórum

Saját magamat hergelem, nem normális (beszélgetés)

13. libikóka (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:07

Próbálhatsz valami kis gyógynövény nyugtatót.

Nagy bajokra nem hat,,de ezt a zizegést csillapíthatja.

ma 14:05
Teljes mértékben igazad van, önmagam ellensége vagyok. Köszönöm és megfogadom a tanácsod!
ma 13:47

Az, hogy felismered, fél siker. Ez is csak egy szokás (mondjuk ha indokolatlanul pánikolsz akkor lehet, hogy érdemes pszichológushoz vagy pszichiáterhez fordulni, mert más is lehet a háttérben) de ha belespanolod magad az idegeskedésbe, akkor próbáld meg abbahagyni. Banálisan hangzik, de ennyi a megoldás, mindenen lehet változtatni, csak akarni kell meg gyakorolni. Egy rakás dolgon kár idegeskedni, mert nem tudsz rajta változtatni. Elromlott az autód. Szívás? Igen. Változtat bármin, ha kiakadsz miatta, és a rosszullétig hergeled magad, hogy mileszmost? Nem.... Viszont meg tudod javíttatni, tudsz busszal, biciklivel vagy gyalog menni addig, valami megoldás csak van, koncentrálj arra. Ha valamin nem tudsz változtatni, akkor próbáld meg ezzel megnyugtatni magad, megtörtént, kész, ezzel dolgozunk ami van, az idegeskedéssel csak magadat teszed még nyomorúságosabbá. Ha meg van rá befolyásod, akkor meg azért nem kell idegeskedni mert tudsz tenni ellene, megoldod stb.

Ahogy írod, ez a környezetedben sem jön ki jól, és bocs, hogy ezt mondom, de egy állandóan negatív panaszkodógéppel, aki mindenben csak a szörnyűséget látja, senki nem szív egy levegőt szívesen. Nem kell toxikusan pozitívnak sem lenni, mert nyilván van olyan helyzet amiben nincs semmi pozitív, meg nem árt időnként kipanaszkodni magunkat, de akiből állandóan kizárólag ez ömlik, az nem egy jó társaság.

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Kalmanka511)
ma 13:36
Próbálom, most úgy kalapál a szívem majd kiugrik pedig nincs rá annyira okom, ez már pszichés úgy gondolom.
9. kalmanka511 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:29
Próbálj mély légzést csinálni, az megnyugtat. Bár ugyan úgy vagyok mint te és az adott helyzetben nekem soha nem jut ez az eszembe de ha más mondja ezt, akkor rögtön. Szóval a légzőgyakorlatok valamelyest segítenek, próbáld ki.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Boldogzokni)
ma 13:23
Úgy tekintek, de megoldás nem nagyon van egyre jobban kikészítem magam :(
7. boldogzokni (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:19
Tekints ezekre megoldandó problémaként és ha sikerül, ünnepeld meg!
ma 13:15
Nem, talán soha életemben nem is tettem, legalább is szándékosan biztos nem. Miért?
ma 12:50
Tettél rosszat mostanában? Ártottál valakinek?
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Globus)
ma 12:34
Nincsen, a gyerekeim vannak de azoknak is megvan a maguk baja. Már csak Keresztanyám él de ő nagyon messze lakik tőlem, sajnos ritkán látom. Ő szokott nyugtatni.
3. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:25
Uralkodj magadon! Ha jön egy negatív gondolat, helyettesítsd egy pozitív gondolattal. Nem egyszerű, de majd belejössz.
2. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:22
Nincs segítséged?
Én minden napra találok valamit, amivel fel idegesítem magam. Folyton kattog az agyam, ritka negatív tudok lenni és ez már felemészt. Azt mondják aki állandó negatív az bevonzza a bajt, hát én igen. Most a kocsim romlott el, 2 hete a mosógépem soha nem lesz vége úgy érzem. Az a baj, hogy a környezetemet is kikészítem ezzel, pedig annyira nem szeretném. De minden nap jön valami, vagy ha nem akkor a régebbi vackok göngyölödnek fel. Hogyan lépjek túl ezen?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook