Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Szio!
Majd ma kiderül, hogy hogy fogom érezzni magam...mert egyedül leszek este 10.-ig :(
vagyis a manókámmal :)
Látom majdnem egyidősek vagyunk ám :)
Miért irigykedsz???
Ráérsz még...szerintem...mi is egy kicsit elkapkodtuk (nem bántam meg).
De már akkor a Levibaba is megvolt, akkor volt 3 hós..igy már azért ott volt az ideje az eskűvőre is. :)
Majd ma még szerintem jövök valamikor, de most mennem kell hintázzni, mert fiam idehozzta :P
Én is visszaigazoltalak, nemtom miért de rögtön RÁD gondoltam mikor megláttalak :)
Puszika: Rita
helló Rita!
Én kérdeztem a párod gyógyiját:) NA ez tök jó, hogy jól érezted magad! Bejelöltelek wiwen isminek:) ha már úgyis sosrtársak vagyunk, meg irunk egymásnak...
Egy kicsit irigykedek hogy már férjnél vagy:)
Láttátok a reggelit az rtl-en?? Volt benn szó a pb-ről. Egy természetgyógyász beszélt a csonkáéknak a gyógyíthatóságáról meg ilyesmi... de sajni én lemaradtam róla, már csak épp a végét csiptem el.A fenébe:(
Pusszanytú:Edi
Sziasztok!
rebeledó:Hát megyeget :), igaz ma nem csináltam, mert korán keltünk, volt 1 pár dolgunk.
Holnap reggel viszont azzal kezdek, ha a fiam hagy :)
Reni: Én is kivi vagyok, mit mond majd neked a doktor.
Nah és milyen a könyv? kiolvastad már???
A 7végém egész jól telt, hiszen vasárnap volt az 1. házassági évfórdulónk :)
Én vittem el az uramat vacsorázzni, egy olyan étteremben, ahol annyit ehetsz meg ihatsz amennyit csak akarsz..leves, főétel, deszert, üdiő..stb...
És gyertyafényes volt.
Tök romantikus volt!!! :)
És még tortát is kaptunk, az volt az ajándékuk :D
Mindenki minket nézet, szupi volt.
Igaz aznap elöbb vettem be a "dilibógyómat" , mert féltem hogy lesz valami bajom.
Bár az egész úton azt mondogattam magamban, hogy nem szabad most elrontaom ezt a szép estét.
SIKERÜLT!!!
Igaz 1x éreztem olyat, hogy most nekem levegőre van szükségem, ki is mentem...
Meg nálam volt egy nedves zsebkenő, az nyugtatott meg engem.
3 órát voltunk ott és mondhatom egész jól viseltem, mint amire számítottam!!!
De már egésznap eléggé izgultam, mert a párom semmiről sem tudott, napokig titokban kellett tartanunk anyósommal, meg megszervezzni az egész napot.
Bár valamit gyanított mert én készítettem ki neki a ruháját, még nyakkendőt is...ugye ilyet hátköznap nem hord az ember..
Tényleg jól sikerült, már mikor majdnem odaértünk akkor tudta csak meg, hogy vacsorázzni megyünk :)
Ma viszont tök jól voltam, szinte egész nap autókáztunk és nem vittem magammal gyógyert, igy késöbbb vettem be 3 órával.
Akkor is nyugtattam magam, hogy nembaj, nem lesz semmi baj!!!! Most is jól érzem magam :P
Tök örülök neki :DD
Remélem ti is jól, jobban vagytok.
A Pánikos könyvet sehol nem lehet kapni, még az antikváriumban sem :(
A kiadó sem gyártya már, igy ne is keressétek, csak esetleg valami fórumon...de hogy hol?? azt én is szeretném tudni.
Viszont uram talált valami hasonló könyvet, aminek ugyanez a neve, csak más irta.
Szerintem az is megteszi, nekem/nekünk.
nem tudom már ki, kérdeztem a párom milyen gyógyszert szed, a neve: Tegretol (de már lehet irtam már :) )
Huuuu most elég sokra sikeredett.
Puszika nektek és JÓL legyetek!!!! Rita
Szia!Köszi szépen hogy felvilágositottál!
Én is várom hogy mit fog mondani a doki!Remélem Te jól vagy!Puszi mindenkinek!További szép,pánikmentes napot!Rena
Szija Reni!
Nagyon várom már a fejleményeket a dokiddal kapcsolatban.Nekem is csak főleg egésznapos szorongás.:( De az jó, mert ez már nem pánik!!! MAgarul már nem vagy pb! (Ezt én már mondani is akartam ám Neked, hogy 10 évig nem igazán tart a pb... az már inkább átcsap szorongásba, amiaitt vannak a testi tünetek)puszi
Ritus! Hogy állsz a relaxxal?sziszi
Sziasztok!Remélem jól telt a hétvége!Nekem átlagosan.Sikerült kicsit pihennem!A közérzetem nem volt tul jó.
Rohamom nem volt de az állando szorongás sajnos megvan.
Pénteken délután megyek dokihoz.Már nagyon várom.Hátha mond valami biztatót.Most megyek hozzá elöször.
Drukkoljatok majd!
Puszilok mindenkit és szép napot kivánok!!!Rena
Sziasztok!
Majd rebeledo megmondja, hogy fontos kérdés-e vagy nem. Amúgy pedig miért zavar, hogy ezzel kapcsolatban kétszer is válaszoltam? Meglepett, amit Tamara írt, ennyi. Nem hiszem, hogy túl kéne ragozni.
szia Tamara!
milyen szakemberek foglalkoznak ilyen temaval? pszichologus vagy pszichiater? es hogy tortenik ez a "feltores"?
udv
Két éve nekem receptre 2000Ft felett volt az ára a Zoloftnak.Én sajnos 5 kilót fogytam tőle,pedig amúgy is vékony voltam.
Antea!Sterencsére én meggyógyultam,és nem a gyógyszertől.Visszaesni nem lehet,mivel a múltamból a negatív blokkokat törték fel,ami a rohamokat kiváltotta.
Szia!
Szívesen. Egyébként én sem értek egyet ezzel az új kormányzati intézkedéssel. Hagy döntse már el mindenki, hogy marad-e a bevált gyógyszerénél vagy nem.
Szia!
Köszi szépen, azt hittem ennél drágább. na nem mintha ez elég olcsó lenne:)
Bár most majd minden orvos a legolcsóbb gyógyszereket fogja felírni, attól függetlenül, hogy te mit szedtél, vagy mit akarsz szedni...( eza te nem rád vonatkozik nadragolya, hanem általánosságban)(a hülye kormány, meg törvények miatt)JA meg gondolom ennek is lesz dobozdíja:)) vicces
Hello!
A Zoloftot ugye csak szakorvos írhatja fel, támogatással együtt 1200 Ft körül volt. Most, hogy megváltozott a támogatás mértéke ezeknél a gyógyszereknél is, így nem tudom, hogy jelenleg mi az ára.