Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kopaszra nyíratom majd magam fórum

Kopaszra nyíratom majd magam (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

29. Érdekes73 (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 4. 22:01
A Máris szomszéd haj helyett inkább letoljak kopaszra.
28. timycat (válaszként erre: 27. - Titkos üzenet)
febr. 4. 19:28
Demi Moore G.I. Jane, de nyilván ezeket megkövetelte a szerep, nem puszta lázadás
27. Titkos üzenet (válaszként erre: 23. - Timycat)
febr. 4. 17:04
Meg Szigörni Vívör is az Alienhez!
26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Timycat)
febr. 4. 16:59
Mert az elég hosszú ahoz hogy ne csak egy hóbortnak tűnjön, de elég rövid ahoz hogy látszódjon, nem állandó. Nőként tényleg nagyobb dolog lenne. Van egy kolléganőm, majdnem 64 éves, olyan ritka a haja mint másnak az felkarján a szőr, vagy még ritkább, és nem hord parókát, nem nÿírja le, meghagyja azt a pár szálat, őt tényleg nen érdekli hogy mi a berögzött elvárás. Amúgy állítólag fiatalon dús haja volt, de már 6 éve ilyen, és nem foglalkozik azzal hogy ne ilyen legyen, mert nem érdeklik a társadalmi normák és igaza van. Ha ő ezt nőként így megteszi, én férfiként pláne.
25. judebyjude (válaszként erre: 23. - Timycat)
febr. 4. 14:45
Britney Spears-nek is volt egy ilyen időszak. Utóbb érthető, hogy miért. Fényesebb volt a feje, mint a jövőm...
febr. 4. 09:06
Tedd azt.
23. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 4. 07:11

Miért pont 4 év?

Ez a "vállalás" nőként lenne kunszt.

Pottyondi Edina tolta le időnként a haját, mondjuk azt sem értettem.

febr. 4. 04:33
febr. 3. 22:59

Taxisofőr?

[link]

febr. 3. 22:47
telen nagyon fog fazni a fejed!
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Érdekes73)
febr. 3. 22:31
Hát az hogy valaki sose lesz ilyen valaki meg véglegesen. Én meg csak 4 évig
febr. 3. 21:59
Nem tudom mi ellen lázadás ez de viszketni fog baromira a fejbőrod.
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Globus)
febr. 3. 19:59
Igen, ebbe igazad lehet
16. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 3. 19:43
Besorolásod szerint középkorúnak férfiak 35-40, érett korúnak 40-45 között számítanak. Erre az időre más bizonyos társadalmi elvárásoknak szokás megfelelni, úgymint hasznos munkavégzés, szabálytisztelet, betartás, közösségi viselkedés stb. Haj nem tartozik bele.
15. teletabby (válaszként erre: 14. - Teletabby)
febr. 3. 19:40
Bocsi! Pasiknál
febr. 3. 19:38
Pasiknák "divat" a bőrhaj. Ha a genetika engedi, bármikor " visszaállítható"". Nem úgy mint a tetkó. Az maradandó, ill . átírható, vagy lézeres kezeléssel hegesedéssel eltüntethető qva sok pénzért.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Komor)
febr. 3. 19:09
Nem nevezek és senkit gerinctelennek csak unalmas hogy vannak ezek a megszokási minták amiket nem eltörölni akarnék vagy rossznak mondani csak megmutatni hogy ilyen IS van.
febr. 3. 19:07
Aki kopaszodik is van hogy meghagyja a maradékot. De olyat még nem láttam aki lenyírja aztán ujra meghagyja évekkel később függetlenül attól mennyi haja van. De mitől kezdene nekem hullani? Tudom hogy a hangulat ingadozásaim meg a rossz közérzet hormonális problémákra utalhat, de ez nem mindenkinél jár fizikai tünetekkel.
11. fincsi5 (válaszként erre: 8. - ~ Luna ~)
febr. 3. 18:57
Ja, férfiként?:(((
10. Kacsahercegno (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 3. 18:42
De azt tudod, hogy sokan azért kezdik el kopaszra nyírni, mert kopaszodnak, és azért nem hagyják abba, mert később már végképp nincs mit visszanöveszteni? :D Tovább megyek, mi van, ha ezalatt az idő alatt kezdesz el kopaszodni, és amikor elkezded visszanöveszteni, akkor szembesülsz vele? Akkor te is egy olyan alak leszel, aki úgy maradt :-O
9. komor (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 3. 18:08

És ha jönnek majd veled szemben az emberek és meglátják a kopasz fejedet, akkor elismerőleg bólogatnak magukban, hogy ez a fickó milyen nagyszerűen tiltakozik a társadalmi berögződések ellen! A többi magalkuvó, ilyen olyan frizurával rohangáló hajas embernek most jól megadta! Ezek a behódoló, elvtelen, belenyugvó (stb.) fodrászt pénzelő gerinctelenek most láthatják, milyen egy igazi karakán férfi!

Kopasz!!! :))

febr. 3. 18:01

Ja, én azt hittem nő vagy.

Így nem nagy szám 🤣

7. alinka01 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 3. 17:53
És miért is számít, hogy ki lepődik meg és miért, mikor? Nem, a Te életed, ahogyan élsz?
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Alinka01)
febr. 3. 17:50
Az biztos
febr. 3. 17:49
Nem azzal van a baj akinek lobog😄Azzal hogy általában aki ezt válassza az ebben is marad. Ha gyerekkorától tükör simára borotválták, akkor talán majd megunja. De aki 35 év felett kezdi el kopaszra nyírni, azoknál általában olyan is marad már, nem váltanak vissza. Én meg a terv szerint csak 4 évig leszek kopasz hogy azért se úgy csináljam ami a gyakori. Nehogy már azt higyjék hogy csak úgy lehet, ez ellen tiltakozom. Aztán majd kétszer lepődnek meg, amikor elkezdem és amikor befejezem
4. alinka01 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 3. 17:48
Legalább jó sokat spórolsz a fodrászon! :)
febr. 3. 17:43
Milyen társadalmi berögződések ellen lehet ezzel tiltakozni? Hogy a 38-42 év közötti paliknak a dús, lobogó sörény az elvárás? 😅
febr. 3. 17:10

'70-es években unokatestvérem is "lázadt", nyáron vastag kötött pulóverekben járt. 😂

Ő kibírta, te is ki fogod, ha nem, veszel parókát.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook