Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A Nagy Ő Stohl Andrással - vélemények a műsorról fórum

A Nagy Ő Stohl Andrással - vélemények a műsorról (beszélgetés)

1 2
41. komor
tegnapelőtt 14:16

A Stohl régen is bármit megcsinált, bármihez odaadta a nevét. Csak akkor szemmel láthatóan valami anyaggal támogatta magát, most meg talán a sokéves rutin az, amivel teljesítheti a követelményeket.

Az egész olyan távol áll tőlem, mint indiánhoz a boole algebra, annyira nem értem az egészet, hogy két perc alatt elfogy az érdeklődésem.

Megfigyeltem, hogy a nőket az ilyen kérdések, mint a párválasztás, nagyságrendekkel jobban érdekel, meg sokkal jobban értik, mi is történik a képernyőn. Így aztán jó mulatást kívánok hozzá!

tegnapelőtt 13:43
Szerintem nagyon óvatos az András a lányokkal. Kiarával jól kijönnek egymással.még eddig legalábbis.
tegnapelőtt 11:43
Nem nézem de a gondolat hogy nála 40 évvel fiatalabb csajok versengjenek érte elég blőe.
38. Pumpkin. (válaszként erre: 36. - Boldogabban)
tegnapelőtt 11:32
Egyébként ha az emberek nem színjátékként nézik az ilyen típusú műsorokat, akkor az azt jelenti, hogy a produkció elérte célját, a résztvevők megfeleltek a műfaji követelményeknek. Tehát siker.
37. Pumpkin. (válaszként erre: 36. - Boldogabban)
tegnapelőtt 11:31

Nem, nem színdarab, ám szerepet showműsorban is játszanak színészek.

Ez egy munka, ami egy színész méltóságán nem esik alul.

A jóízlés az más kérdés. De amiatt kiakadni, mert színész szerepet játszik pénzért produkcióban ... az megmosolygtató.

36. boldogabban (válaszként erre: 35. - Pumpkin.)
tegnapelőtt 10:21

Azért nem színdarab. És az emberek sem úgy nézik.

Szerintem is méltóságán aluli.

35. Pumpkin. (válaszként erre: 34. - Hpetra22)
tegnapelőtt 10:18
Nem muszáj, persze. De ki utasítana vissza egy olyan munkát a szakmájában, ami a szokott havi fizetése sokszorosát fizeti? Ez csak egy szerep egy tévéshowban, amit elvállalt egy színész.
34. hpetra22 (válaszként erre: 33. - Pumpkin.)
tegnapelőtt 08:39

Munka vagy nem munka, nem muszáj mindent elvállalni.

Szerintem sok ember szemében esett a renoméja, még úgy is, hogy nem láttak egy részt sem ebből a műsorból, pont elég a beharangozó.

Még úgy is, hogy én például nem felejtem a drogos autóbalesetes börtönös múltját, akármilyen is most.

33. Pumpkin. (válaszként erre: 30. - Hottie)
tegnapelőtt 08:31

Ő egy színész, ez pedig egy szerep, amiért kiemelt gázsi és sajtómegjelenés jár.

Nincs ezen min csodálkozni: ez a munkája.

jan. 28. 20:05

Bele kellett néznem nekem is.

Hú mennyi bányarém 😱

Rami a legszebb.

31. 55Judit (válaszként erre: 30. - Hottie)
jan. 28. 20:02
Nem kell megszakadnia, idejébe belefér, megfizetik. Csak jobb mint egy gyárban a szalagmunka 3 műszakban.
30. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 19:59

A műsorról: Szekunder szégyent érzek, de mint tanulmány érdekes nézni.

Stohl Andrást jó színésznek tartom, elfogadom, hogy elvállal ilyen műsort, de kicsit fáj.

29. Kacsahercegno (válaszként erre: 19. - K-né Zsóka)
jan. 28. 18:51
Akinek többre van igénye, az szerintem fel is keresi azt a többet, amire igénye van. Senki nem tart fegyvert a fejünkhöz, hogy azt kell nézni, ami a tv-ben megy, vagy ami a netflixen van, vagy bárhol. Manapság minimális energia- és anyagi ráfordítással bármelyik filmet percek alatt "ki lehet kölcsönözni" valamelyik streaming szolgáltatónál. A többi szórakozási formáról nem beszélve, ami a valaminek a nézésén túl van. Aki úgy nézi, hogy nem akarja, és szenved közben, de nem tudja kikapcsolni, annak szerintem érdemes elgondolkodni hogy a kezébe veszi a saját élete irányítását 😅
28. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 18:51
Stohl jó, a nők meg amit művelnek, az kellemetlen.
jan. 28. 18:46
Nekem tetszik a műsor.
26. secret8 (válaszként erre: 25. - Secret8)
jan. 28. 18:43
Vagy a tv2-t? Nem tudom. Nincs nagy különbség.
25. secret8 (válaszként erre: 19. - K-né Zsóka)
jan. 28. 18:40
Azért ez nem biztos, hogy így van. :) Szerintem nem olyan alacsony a szinvonal, ami a kultúrát illeti. Csak nem az RTL-t kell választani. Ha csak a tv-t vesszük, ott is van szinvonalas műsor. Persze kit mi köt le, van, akit ez...
24. tien (válaszként erre: 22. - Birebora)
jan. 28. 18:35

Én is azt néztem ,hogy például az operaénekesnő a rövid vörös hajú,nagyon szép volt a maszkban.

Nem csúnya egyébként,de jót tett neki a smink és az álarc.

A kiscsibét azért szerettem volna ,ha benne marad ,mert kíváncsi voltam a többiekre ,meddig bírják idegileg.

Tisztában vagyok vele,hogy ez egy megrendezett műsor.

23. birebora (válaszként erre: 20. - 55Judit)
jan. 28. 17:17
Ezeken a csatornákon már nem nézek filmeket. 1,5 órás filmekből csinálnak 3 órásat.
22. birebora (válaszként erre: 18. - Tien)
jan. 28. 17:14
A fejhangon beszélő egy rémálom. Ki bírja ezt ki akár 1 napig is? A felnőtt filmesnek túl nagy az arca, magas lóról lehet nagyot esni. Néhányan szebbek voltak álarcban:)
21. papája (válaszként erre: 19. - K-né Zsóka)
jan. 28. 17:01

Ez nagy ötlet !!!

A sok hülye nő Pákóra is úgy ugrana, mintha ő lenne a főnyeremény !

20. 55Judit (válaszként erre: 14. - Birebora)
jan. 28. 16:50
nem az számít hogy sokaknak nem tetszik, hanem hogy még többeknek igen. Ezzel lehet nézettséget generálni a csatornának. Csak menjen a bohóckodás. Az értékes műsorok minél későbbre kell kerüljenek és a néha-néha leadott jó filmek meg éjszakára.
19. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 16:33
Én azt várom, mikor lesz Fekete Pákó a nagy Ő. Ebben az országban nagyon alacsony a színvonal, ami a kultúrát illeti. Pedig hiszem, hogy sok embernek ennél többre lenne igénye.
18. tien
jan. 28. 16:18

Fú,én szeretem az ilyen trash cuccokat.

Imádom ,mikor egy felnőtt filmes kielemezi a vetélytársai személyiségeit.

Néztem volna még a csibehangú csajt is.

A hosszú hajú szőke ,akinek olyan a tekintete ,hogy vigyázzba áll az emberben a c@r is.

17. birebora (válaszként erre: 16. - Amaunet)
jan. 28. 15:58
Tudom, későbbre tették, az ismétléseket meg előbbre.
16. Amaunet (válaszként erre: 14. - Birebora)
jan. 28. 15:53

A Kincsvadászok a Super TV2-n megy 21 órától.

Hogy ez ismétlés vagy sem, nem tudom.

15. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 15:52
💩🚽🧻🪠
jan. 28. 15:46

Tegnap belenéztem. 20 órakor van az új rész másnap az ismétlés? Bejátszást láttam amiben Stohl helyre tesz két nőt. Nem agresszív a pasi egy picit?

Egyébként nagyon kár volt a kincsvadászokat ezért eltenni későbbre. Remélem visszateszik késő délutánra. Nem kell a nagy ő-nek két főműsoridő.

13. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 15:40

Belenéztem, néha szeretem magam ilyen "cringe" dolgokkal kínozni, ahogy a mai fiatalok mondják. Nem okozott csalódást, tényleg cringe, a második nőnél már vinnyogtam, ahogy faarccal elmagyarázta, hogy tulajdonképpen a buci nem is jön be neki, csak jó lenne, ha nem lenne egyedül, és valaki kihúzná a kukát.

Amúgy nincs bajom a trash műsorokkal nekem sem, néha ez is kell az embernek, megvan a helye. A Vak szerelem nekem is nagyon szórakoztató, de ezt a nagy őt nem fogom végignézni, azt hiszem, egy rész elég volt. :D Szerintem ha az ember helyén kezeli, vagyis tudja, hogy direkt úgy van összevágva, sokszor meg is van rendezve, stb. és nem CSAK ezeket nézi, akkor nem gáz. 🤷‍♀️

jan. 28. 15:31
Belenéztem ,de el is kapcsoltam. Nem érdekel..,
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook