A Nagy Ő Stohl Andrással - vélemények a műsorról (beszélgetés)
A Stohl régen is bármit megcsinált, bármihez odaadta a nevét. Csak akkor szemmel láthatóan valami anyaggal támogatta magát, most meg talán a sokéves rutin az, amivel teljesítheti a követelményeket.
Az egész olyan távol áll tőlem, mint indiánhoz a boole algebra, annyira nem értem az egészet, hogy két perc alatt elfogy az érdeklődésem.
Megfigyeltem, hogy a nőket az ilyen kérdések, mint a párválasztás, nagyságrendekkel jobban érdekel, meg sokkal jobban értik, mi is történik a képernyőn. Így aztán jó mulatást kívánok hozzá!
Nem, nem színdarab, ám szerepet showműsorban is játszanak színészek.
Ez egy munka, ami egy színész méltóságán nem esik alul.
A jóízlés az más kérdés. De amiatt kiakadni, mert színész szerepet játszik pénzért produkcióban ... az megmosolygtató.
Azért nem színdarab. És az emberek sem úgy nézik.
Szerintem is méltóságán aluli.
Munka vagy nem munka, nem muszáj mindent elvállalni.
Szerintem sok ember szemében esett a renoméja, még úgy is, hogy nem láttak egy részt sem ebből a műsorból, pont elég a beharangozó.
Még úgy is, hogy én például nem felejtem a drogos autóbalesetes börtönös múltját, akármilyen is most.
Ő egy színész, ez pedig egy szerep, amiért kiemelt gázsi és sajtómegjelenés jár.
Nincs ezen min csodálkozni: ez a munkája.
Bele kellett néznem nekem is.
Hú mennyi bányarém 😱
Rami a legszebb.
A műsorról: Szekunder szégyent érzek, de mint tanulmány érdekes nézni.
Stohl Andrást jó színésznek tartom, elfogadom, hogy elvállal ilyen műsort, de kicsit fáj.
Én is azt néztem ,hogy például az operaénekesnő a rövid vörös hajú,nagyon szép volt a maszkban.
Nem csúnya egyébként,de jót tett neki a smink és az álarc.
A kiscsibét azért szerettem volna ,ha benne marad ,mert kíváncsi voltam a többiekre ,meddig bírják idegileg.
Tisztában vagyok vele,hogy ez egy megrendezett műsor.
Ez nagy ötlet !!!
A sok hülye nő Pákóra is úgy ugrana, mintha ő lenne a főnyeremény !
Fú,én szeretem az ilyen trash cuccokat.
Imádom ,mikor egy felnőtt filmes kielemezi a vetélytársai személyiségeit.
Néztem volna még a csibehangú csajt is.
A hosszú hajú szőke ,akinek olyan a tekintete ,hogy vigyázzba áll az emberben a c@r is.
A Kincsvadászok a Super TV2-n megy 21 órától.
Hogy ez ismétlés vagy sem, nem tudom.
Tegnap belenéztem. 20 órakor van az új rész másnap az ismétlés? Bejátszást láttam amiben Stohl helyre tesz két nőt. Nem agresszív a pasi egy picit?
Egyébként nagyon kár volt a kincsvadászokat ezért eltenni későbbre. Remélem visszateszik késő délutánra. Nem kell a nagy ő-nek két főműsoridő.
Belenéztem, néha szeretem magam ilyen "cringe" dolgokkal kínozni, ahogy a mai fiatalok mondják. Nem okozott csalódást, tényleg cringe, a második nőnél már vinnyogtam, ahogy faarccal elmagyarázta, hogy tulajdonképpen a buci nem is jön be neki, csak jó lenne, ha nem lenne egyedül, és valaki kihúzná a kukát.
Amúgy nincs bajom a trash műsorokkal nekem sem, néha ez is kell az embernek, megvan a helye. A Vak szerelem nekem is nagyon szórakoztató, de ezt a nagy őt nem fogom végignézni, azt hiszem, egy rész elég volt. :D Szerintem ha az ember helyén kezeli, vagyis tudja, hogy direkt úgy van összevágva, sokszor meg is van rendezve, stb. és nem CSAK ezeket nézi, akkor nem gáz. 🤷♀️