Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

12306. Cszsuka (válaszként erre: 12182. - Labula)
2010. aug. 3. 21:58
jó ötlet a colostrum, átgondolom :)
12305. Cszsuka (válaszként erre: 12175. - Moncsi1974)
2010. aug. 3. 21:55
Semmi, csak egy hónapnál tovább egyhuzamban nem ajánlott szedni. Igaz, én sem tudtam annakidején, s hat hétig szedtem. Szerencsére nem lett gond belőle.
12304. Cszsuka (válaszként erre: 12168. - KKriszta28)
2010. aug. 3. 21:53
Szerintem még jó pozícióban vagy. A tisztítás eredménye lehet (főleg, hogy így elhúzódott), hogy teljesen ki vagy purcanva. Ezért kell feltölteni magad, majd nemsokára (azt az állapotod alapján megbeszéljük) csinálhatsz egy újab tisztítókúrát, de abba bele kell tenni a hólyagod kitisztítását is, majd újra egy feltöltés. Sajnos van, akinek többször kell megcsinálni, s te ebbe a kategóriába kerültél bele, de biztos vagyok benne, hogy helyrejössz, csak ne add fel!!
12303. Cszsuka (válaszként erre: 12163. - Namika)
2010. aug. 3. 21:45
Az nem egészséges, ha csak a fogamzásgátló teszi helyre a mensesed. Már több embernek is segítettem reflexológiával, hogy beálljon a mensese, s nem kell fogamzásgátlóhoz folyamodnia. Egyébként a helyes táplálkozás is jó irányba tereli a hormonrendszert. Néha elég ennyi, hogy helyreálljon a "rend".
12302. Cszsuka (válaszként erre: 12161. - KKriszta28)
2010. aug. 3. 21:43

Kedves Kriszta!

Remélem, olvasod ezt a választ, majd felhívom a figyelmedet e-mail-ben is.

Meg kell értened, hogy fel kell töltened a szervezeted. Igenis okozhatja a candida tüneteket a vitamin- és ásványianyag hiány, ugyanis candidásnak lenni pontosan ezt jelenti. Az, hogy negatív lett az eredményed, ebből a szempontból csupán annyit jelent, hogy valóban, talán nem tud termelni ellenanyagot a szervezet, mert nincs hozzá ereje...

Valóban, a vitaminokkal a gombát is táplálod, de ha nem kezded el sürgősen magadat táplálni, végzetes következménye lehet.

Tegnap eszembe jutott, hogy van egy Stress-cine nevű készítmény, azt kellene szedned a Nonival kombinálva. Ez nagyon jól hat az idegrendszerre és az immunrendszerre egyaránt. Ki fogom neked keresni azokat a készítményeket, amiket szájba fújva a nyálkahártyán keresztül lehet bejuttatni, s akkor, ha azokat használod, nem lesz olyan érzésed, hogy a gombát eteted.

12301. Cszsuka (válaszként erre: 12151. - Namika)
2010. aug. 3. 21:35

Szia!

A kérdés: vajon melyikőtök volt először candidás? Az is lehet, hogy mindketten, s úgy találkoztatok..

A lényeg, hogy neki is ilyen baja van, úgyhogy ha azt akarja, hogy később ne legyenek gondjai, jobb, ha belátja, hogy meg kell csinálnia a kúrát. Tudom, hogy nem egyszerű, hisz én is csak úgy tudtam rávenni, hogy azt mondtam: "tőlem élhetünk úgy is, mint két testvér, mert én válóperre biztos, hogy nem pazarolok". Oké, megcsinálta, de szerintem ő most sincs rendben - soha nem fogja bevallani- ezért saját magamra kell vigyáznom többszörösen..

Az anti-candida tea kevés. Teljes kúrát és életmódváltást kell csinálni - s megérteni, hogy mi miért történik.

12300. Cszsuka (válaszként erre: 12148. - Moncsi1974)
2010. aug. 3. 21:31
Nem a cukor, hanem az, hogy tej. Első időszakban lehetőleg minden típusú tejet ajánlott kerülni.
12299. Cszsuka (válaszként erre: 12145. - Huncut1)
2010. aug. 3. 21:30

Meg kellene tanulnod, hogy ne a szénhidrát mennyiségével legyél elfoglalva, hanem a minőségével. A gabonában rengeteg vitamin van, ami nagyon fontos neked. Ajánlom figyelmedbe Nyers Csaba: Bevezetés a gabonakonyhába c. könyvét. A méz kivételével szinte minden ehető, ami benne van. A köles nagyon jól lúgosít és kielégíti az édesség iránti vágyat.

Van benne egy gyümölcsös grízgombóc nevű édesség, ami úgy készül, hogy fahéjjas vízben pici sóval kell megfőzni a tk. darát, mintha tejbedarát készítenél. Nyírfacukorral édesíted, majd keversz bele idénygyümölcsöt - candidásoknak a meggyet vagy a ribizlit, savanyú almát, esetleg áfonyát ajánlom. Amikor kihűlt gombócokat formálsz belőle - mint a kókuszgolyó - s kirakod egy tálcára. Pici fahéjjal xillyt-tel megszórod, isteni tápanyag és édesség is...

12298. Cszsuka (válaszként erre: 12144. - Labula)
2010. aug. 3. 21:24
Van egy készítmény az Ökonetben: Lactospore. 9 billió baci van benne kapszulánként. Ezt érdemes feltenni a hüvelybe és szedni is. Sajnos nagyon drága, de valóban nagyon hatásos. És: nem kell hűtőben tartani!
12297. Cszsuka (válaszként erre: 12143. - Huncut1)
2010. aug. 3. 21:21

Éjszaka ne egyél, akkor sem, ha éjszakás vagy. Az emésztőrendszer leáll este 9 körül. Nem szabad terhelni a gyomrot akkor sem, ha nem alszol.

Ha meg tudod oldani, reggelizzél meg, majd legalább egy óra múlva menj csak aludni. Legjobb lenne melatonint szedni erre az időszakra, hogy az immunrendszered ne purcanjon ki.

Ha felkeltél, újra ehetsz, majd esetleg a melóhelyen vacsora. Ha éjszaka nagyon éhes lennél, inkább vigyél magaddal zöldteát, azt idd, meg natúr joghurtot.

12296. Cszsuka (válaszként erre: 12139. - Huncut1)
2010. aug. 3. 21:18
A könyv nagyon jó. Tulajdonképpen teljesen igaza van a dokinak mindenben. A könyvben termékeket is ajánl- amik az ő termékei. Ez nem is baj. Ami a baj az az, hogy nagyon sokan beleugrottak a "zöld lötty" fogyasztásába, különösebb háttérismeret nélkül, s emiatt nagyon sokan még betegebbek lettek, mint voltak. Nem szabad azt hinni, hogy ha "orrba-szájba" lúgosítunk, az bárkinek is jó lehet.
12295. Cszsuka (válaszként erre: 12126. - Annndika)
2010. aug. 3. 20:04

A te esetedre is a grape cseppet ajánlom, de ezt is ökonetest. (azért, mert erről konkrétan tudom, hogy erre a célra jó)

A párod nemiszervét egy cseppel bekenitek szeretkezés előtt és után is. Neked kifejezetten jó, mert olyan helyekre is eljut a grape, ahova amúgy nem könnyen vinnéd be.

12294. Cszsuka (válaszként erre: 12117. - Newsy)
2010. aug. 3. 20:01

Azóta remélem, végigolvastad :)

Ha a bőröddel is gond van, mindenképp kellene a teljes testtisztító kúra, ami máj-, húgyutak, vér-, bél-, nyiroktisztító és parazitaírtóból áll. Én ilyen komplex terápiát csak Ökonetest ismerek, de ez nem jelenti azt, hogy nincs másik. Amit ismerek, azt viszont merem ajánlani :)

12293. Cszsuka (válaszként erre: 12115. - M.timea)
2010. aug. 3. 19:59
Ez is igaz, de azért vannak jók is. Én is félek egy kicsit tőle, ezért alkalmazom minden gomba ellen a grape cseppet és be is válik :)
12292. Cszsuka (válaszként erre: 12114. - Annndika)
2010. aug. 3. 19:58
Magáról a leletről nem tudom, hogy mit jelent, de az biztos, hogy te is egy példája vagy annak, hogy nem szabad annyi gyógyszert beszedni egymás hegyére-hátára, s hogy érdemes átgondolni, milyen más módokkal lehet támogatni az alapregulációt.
12291. Cszsuka (válaszként erre: 12113. - Annndika)
2010. aug. 3. 19:56
Igen, az is jó
12290. Cszsuka (válaszként erre: 12112. - M.timea)
2010. aug. 3. 19:55
Ha ilyen gondod van, máskor csepegtess bele grape cseppet, vagy vattára téve dugd a füledbe. Hihetetlenül gyorsan segít. Bocs, hogy múltkor olyan kurtán "elintéztelek", vissza akartam jönni, de nem sikerült. Remélem, azóta jól vagy!!
12289. Cszsuka (válaszként erre: 12110. - Annndika)
2010. aug. 3. 19:54

Szia!

Szerintem nagyon jó, hogy mindezt leírtad, s remélem, hogy ezután csak jobban leszel. Azt azonban érdemes lenne megnézni, hogy a bélben hogyan állsz a candidával, s ha már ennyit diétáztál meg szenvedtél, akkor ott is helyre kell állítani a flórát, mert különben rövid ideig fog tartani a javulásod.

12288. Cszsuka (válaszként erre: 12109. - Picikac)
2010. aug. 3. 19:44
Ha ilyen gondod van, akkor érdemes egy teljes testtisztító kúrát végigcsinálni, ami a nyiroktisztítást is magábafoglalja.
12287. Cszsuka (válaszként erre: 12070. - Cszsuka)
2010. aug. 3. 19:38
most olvastam el újra azt a hsz-t és jól van leírva tulajdonképpen. Ugyanazt jelenti, amit mi beszélünk. A három hónap valóban csak "hüvelykujj szabály", ahogy valamelyikőtök írta :)
12286. Cszsuka (válaszként erre: 12053. - Wecuska)
2010. aug. 3. 19:35
Attól függ, hol és milyen módon állapították meg neked, úgyhogy ne vegyél rá mérget. én kiméretném Voll-teszttel a helyedben, de ha félsz tőle, akkor tényleg ne kóstold meg.
12285. Cszsuka (válaszként erre: 12024. - Wecuska)
2010. aug. 3. 19:31
A xillit teljesen ehető, valójában nyírfakéregből van, szénhidrátmentes és cukorbetegeknek is ajánlják.
12284. Cszsuka (válaszként erre: 12021. - IJune)
2010. aug. 3. 19:30
Azt hiszem, leírtam az előbb, de ha nem erre gondoltál, szólj!
12283. Cszsuka (válaszként erre: 12019. - Warj)
2010. aug. 3. 19:29
amarant az nagyon jó, de a szemetes változatát nem ismerem. véletlenül nem madáreleség boltban vette? :DD
12282. Cszsuka (válaszként erre: 12008. - IJune)
2010. aug. 3. 19:27

Szerintem sem, mert valóban fontos, hogy legyen valamennyi, de az a helyzet, hogy itt az ellenanyag szintet nézik, nem a gombaszintet. Pont ezért lehet akár fals is az eredmény, mert ha valami miatt nem termelődik ellenanyag, attól még lehet valaki candidás (nagyon), s ha nem csinálja meg a kúrát, mégnagyobb bajba keveri magát. Ha vannak makacs tünetek, amik nagyon zavarnak, de az eredmény negatív, akkor tuti, hogy fals.

Persze, itt most nem rólad van szó, nehogy magadra vedd, de ideillett, le kellett írnom.

Az nem baj, ha tovább diétázol, de nagyon sok vitamint kell magadba "tömni", s nagyon sokáig, ahhoz, hogy helyreálljon az egyensúlyod. A vitaminos kúrákat, meg a tisztítókúrákat időnként (kb. évente, kétévente, ahogy a szervezet kívánja)meg kell ismételni,mert aki candidás, annak nagyon hamar visszatelítődik méreganyaggal a szervezete, emiatt fontos, hogy mindig odafigyeljen az étkezésre és az életmódra. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem bulizhatsz vagy nem ehetsz úgymond tiltott ételeket. A határt saját magadnak kell felismerni és meghatározni, mivel a tested a tiéd és a te feladatod odafigyelni a jelzéseire.

12281. Cszsuka (válaszként erre: 12003. - Bnedia)
2010. aug. 3. 19:20
sajnos nem tudok róla, hogy lehetne, de ha te megpróbálnád, egy tapasztalattal gazdagabbak lennénk :)
12280. Cszsuka (válaszként erre: 11998. - Wecuska)
2010. aug. 3. 19:14
Azért kaparja a torkod (meg puffaszthat is), mert valószínűleg eddig nem ettél ilyet, s túl tömény. Csináld azt, hogy fehér tönkölyből sütsz, s minden újabb sütésnél kicsit több tk. lisztet teszel bele. Ha fokozatosan szoktatod magad hozzá, akkor minden rendben lesz, egy idő után még ízleni is fog :)
12279. Cszsuka (válaszként erre: 11989. - Bnedia)
2010. aug. 3. 19:08

Szia!

Valójában nem tudom, hogy válaszoltam-e erre a kérdésre, de ha igen, akkor bocs az ismétlésért.

Eredetileg szerintem gasztroenterológiára kellene menni, de úgyis elhajtanak, ha azzal mész oda, hogy valakitől kaptad a "fülest" a neten..

A doktornő elérhetőségét szívesen megadom, ha írsz nekem egy privit (ha még nem adtam meg).

Szerintem ő tud az ilyen típusú kérdéseidre is válaszolni.

Egyébként lehet, hogy elég lenne odafigyelni továbbra is az étkezésre, meg Papaya nevű tápl. kiegészítőt adni neki. Hogy ennél bonyolultabb-e, azt számos kérdésre való felelet után lehet eldönteni.

12278. Cszsuka
2010. aug. 3. 19:02

Sziasztok!

Egy hónapja voltam utoljára, bocsánat miatta, de nagyon elhavaztam, s ez már így is marad, de azért jövök, s a privikre is feltétlenül válaszolok, csak lassabban.

Most egy darabig itt vagyok, visszakeresem, hol jártam itt utoljára, s válaszolok, hátha még nem késő annak, akinek kellett volna. Ha valaki most itt van, kérdezhet :)

12277. warj (válaszként erre: 12276. - Zsuzsi 18)
2010. aug. 3. 08:47
Semmi gond, várom a privit, írd már le légyszi milyen panaszaid vannak, amiből arra következtetsz, hogy lehet esetleg a candida az okozója.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook