Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Hát gondolom helyileg változik, de én kb egy hét múlva kaptam időpontot a gyereknek. Nem kellett várni egyből ment az egész. És csak annyi, hogy leveszik a vért, és kiértesítenek, kérheted e-mailben akkor gyorsabb. A kiértékelés kb 2 hét (mi szerencsések voltunk 1 hét múlva már küldték is).
Egyébként az hogy a hüvelyben nincs gomba, szerintem ebből nem következik egyenesen hogy máshol nem lehet. De ez csak a saját elképzelésem. Én úgy gondolom, hogy ettől még más helyen (pl bél), lehet túlszaporodás.
Sziasztok!
A nystatint ti mikor szedtétek warj? Úgy értem hogy evés előtt vagy után? Az orvos és patikus csak annyit mondott hogy 3x1 vagy 2x2-t szedjek de mindegy hogy mikor?
sziasztok!
Zsunak köszönöm a válaszokat. egyenlőre nőgyógyászati eredményem van, ma lett meg, abban nincs semmi, se baci, se gomba, se egyéb csúnyaság.
ettől még lehetek candidas?
annyi infot kérek szépen hogy a prolaboros vérvétel az hogy megy? ha most hívnám őket mikorra kapnék kb. időpontot (bp.) odamegyek leveszik a vért és ennyi?
Személy szerint én még nem hallottam erről a fajta tesztről. Nálunk terápia összeállítás terén Cszsuka szokott tanácsot adni és ÖkoNetes termékekből.
A homeopátiás termékek áráról valóban ilyen összegeket hallottam.
Mi a ProLabor Kft általi vérvételt szoktuk javasolni ez 4800 Ft-ba kerül.
A fiamnak a körezti írt fel Nystatint ez 1500 Ft / doboz (3 doboz kellett), 6000 a béltisztító volt és hónapokig szedtük a probiotikumot az heti 1500 kb. Emellett a grappecseppet, meg vitaminokat a második időszaktól. Ezek folyamatos kiadást takartak inkább nem egyösszegűt, de szerintem olcsóbb megoldás volt az általad említettnél.
Az ÖkoNet termékeket én akkor még nem ismertem, ma már ezeket használom és használnám, ha most derülne ki, hogy a fiam candidás.
Ahogy utánaolvastam a következőre jöttem rá: ezek különböző osztályú antitestek amik védekeznek a szervezetben lévő vírusok vagy jelen esetben a gombák által kibocsátott toxinok ellen.
"Az IgM ellenanyagoknak a korai, az IgG ellenanyagoknak a késői immunválaszban van szerepük, ez utóbbiak szintje kb. 1 hónap elteltével emelkedik."
Ez elsőre pont fordítva hangzik de szerintem érthető, hogy a lényeg tényleg az, hogy korábban mennyit termelt a szervezet és most mennyit termel. A lényeg, hogy nincs jelenleg zajló fertőzés a szervezetünkben :)
Sziasztok!
Tesóm úgy néz ki,hogy candidás,most megy majd valami EAV-tesztre.26ezer lesz kettő havi gyógyszerrel/homeopátia/
Szerintetek ez reális ár?
Tudtok esetleg valami jobbat?
Nálatok mivel mutatták ki és mennyibe került?
Sziasztok!
Nekem is a héten jött meg az eredményem és hasonló a tiedhez iJune:IgG 29,8 IgM 3.
Nem igazán értettem én sem, hogy a 3 hónappal ezelőtti és a mostani referencia tartomány miért különböző,ezért írtam egy levelet nekik, hogy magyarázzák el. Átmásoltam nektek a levelet ide,mert most még annyira sem értem.Ti hogy vagytok ezzel?
Tisztelt Tímea!
A ProLabor Kft laboratóriumi adatbázisában Ön csak eygszer szerepel, a jelenlegi, most elküldött eredményekkel.
A mért laboratóriumi értékeket egymással tényleg nehéz összehasonlítani, ha a mérési elvük, mértékegységük különböző.
Nem látom a 3-4hónappal ezelőtti mérés eredményeit, csak a jelenlegiről tudok nyilatkozni.
Ha megnézi a leletet akkor a mért számértékek mellett talál egy ugynevezett referencia tartományt (tól-ig). Ez jelenleg a nem fertőzött egyénekből meghatározott tartomány.
Ha a maga eredményeit ehhez a tartományhoz viszonyítjuk, akkor szervezete nem mutat sem akut (emelkedett anti IgM ) sem jelenleg zajló krónikus fertőzést (IgG antitest).
Tisztelettel:
Dr P. I.
:):):) Bár tegnap bűnöztem. Szülinapom volt...és mikor elkezdtem a diétát, azt mondtam: nos, ha ez a két-három hónap igaz, akkor a születésnapomra helyreállítom a rendet :) Így, mivel az eredmény is pont tegnap jött meg, ellátogattunk a Trófeába és ettem néhány rémesen egészségtelen dolgot is ;)
Zsu, kérlek szépen mondd el a véleményed a eredményeimről.
Nagyon szépen köszönöm nektek a rengeteg segítséget és biztatást!!! Rengeteg dolgot megtanultam hála nektek, és sosem csüggedtem el :):):):)
Sziasztok!
warj: Én mindig nyersen eszem a zöldséget:)
Amugy az amaránt is beleillik a diétába ugye? Ami bio amarántot szoktam enni, abban vannak apró gallyak. Nem viccelek, olyan apró, hogy nem lehet kiválogatni se megmosni. Gomba vagy rossz dolog nemhiszem hogy van benne, de jó ez így hogy pici fa meg pici levéldarabok vannak benne?:)
Igen sütőport és szódabikarbónát lehet használni. Persze óvatosan, én pl csak a kenyérhez használtam, meg néhány sütihez (persze olyan sütikhez amit candidásoknak lehet fogyasztani).
A sütőporból a foszfátmentes a legjobb.
[link] itt sok hasznos dolgot találsz. Keresgélek, de nem találtam még ilyen kenyeret, csak azt tudom mondani, hogy helyettesísd ki azokat a dolgokat (pl élesztő helyet sütőport vagy szódabikarbóna, cukor helyett nyírfacukor, tejföl helyett natur joghurt), és ne kenyérsütőben süssd, mert akkor tuti nem lesz jó.
Átírt recept:
Gluténmentes kenyér
Hozzávalók:
50 dkg gluténmentes liszt
1 dkg só
1 cs sütőpor
1 dkg nyírfacukor
1,25 dl víz
én is ilyet sütök, csak cukor és sütőpor nélkül. nekem nagyon bejön :D 4 deka lisztből lesz 2kilo kenyér :D
amugy lehet használni sütőport?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok