Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Van valakinek tapasztalata a Szentkirályi utcai Fogpótlástani részleggel? fórum

Van valakinek tapasztalata a Szentkirályi utcai Fogpótlástani részleggel? (tudásbázis)

6. málnahabcsók (válaszként erre: 4. - Channa*)
jún. 5. 21:10

Bocs, de ez nem így van. Évekig jártam oda, nyáron is, mindig van rendelés, fiatal (már végzett, szakvizsgára váró vagy doktorandusz) dokikkal.

Az a baj a Klinikával, hogy borzasztó lassan mennek a dolgok, elég nagy időközökkel adnak időpontot, az enyém is ezért húzódott el.

Aztán a vége egy olyan pótlás lett, amit vissza kellett adnom és máshová mennem, mert használhatatlan volt. Egyébként azt nem a Klinika csinálja, hanem egy helybéli Kft.

máj. 18. 15:08

A húzás (jelenleg még) minden állami rendelőben ingyenes.

A pótlásért viszont ott is fizetni kell.

máj. 18. 09:46

Egy ismerősöm jár oda.

Csak iskola időben foglalkoznak ott betegekkel, mert ugye rajtuk tanulnak a diákok, és nagyon sokáig tart. Már vagy 2 éve tart. Nem ingyenes! Csak a kezelések, de a pótlás nem. 22 ezer Ft/db

3. Shukran (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 18. 09:22

Jártam oda 15 évvel ezelőtt, de nem fogpótlásra, hanem

fogpántolásra, nekem jól sikerült, elégedett voltam.

Az ottani páciensektől nagyon bravúros megoldásokat is

hallottam a fogpótlásra.

Nekem még útiköltségtérítést is fizettek, mert 100 km-t

utaztam busszal a kezelésekre.

2. zsoffka002 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 18. 07:37
"Muszáj" megkérdeznem, melyik településen működik e fogászati rendelés?
máj. 17. 21:36

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a Szentkirályi Fogpótlástani részleggel?

Sajnos muszály kihúzatni a fogaimat. Felül 6 db maradt alul szintén. Anyagilag sajnos nem tehetem meg a magán fogászatot.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook