Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)
ez tök jó :))
én meg szánom-bánom hogy szüneteltettem most a tornát. de mostantol nincs kifogás :)
csak olyan nehezen formálódok egy két helyen és elvette kicsit a kedvem
irigyellek a kitartasod miatt, amiylen lelkes voltam ugy fenekre ültem. most probalom visszahozni magam :)
még szerencse h a kajában nem engedtem.
mennyiröl indultál h ha megszabad kérdeznem?
jól behalt a fórum lányok. remélem nem lustultok!! :)
en másfél hézig se zumba se callan, meghalni nem volt energiám. tegnapelött kezdtem ujra. nem csináltam két hétig és 1-2centi sunyin visszajött.
remélem nalatok nem ez a helyzet :))
bellaxyita: nagyon szépen karcsusitja a karokat. nekem legalabbis nagyon formas es izmos lett.
kb mindenhol látszódott a változás. karomon sose volt izom, most feszes és formás.
a hasam sokkal laposabb. vagyis már majdnem laposnak mondható :D fenekem kisebb, nincs narancsbör, combom is kisebb. szerintem olyan 10alkalom környékén már biztos látszott nem emlékszem rá olyan jól már. azt tudom h 20napig midnen nap megcsinaltam. és nagyon latvanyos volt.
mostanaban viszont lustulok :((( alig callanozok. pedig meg lenne mit formalodni :)
vedd figyelembe h mennyit kell/szeretnel formalodni, rajtam +3-4 kiló lehetett, lehet ezert latszott hamar a valtozas.
Szija!
attól függ szerintem h mennyiből akarsz formálódni. Ahol több a husi oda több kell, de hat az mindenhova. kitartást :)
volt aki irta h kbegy eve csinalja es meg kell a hasanak 1-2 honap. szoval :)
Sziasztok!
Nektek callaneticsel mennyire formálódott a hasatok és mennyi idő alatt? még csak az 5. órán vagyok túl, de semmi változást nem látok és nem hiszem, hogy még 5 órától tényleg olyan eredményt érek el, mint ahogy azt ígérik:S
lányok lányok, ki hogy áll?
nálam elmúlt a stagnálás hála az égnek.. 3 hétig tartott pff:D
Köszike! Mi ketten csináljuk...:)
Nem, a vizesedés minden jele fellehető rajtam, pl. gyüminappal, teával, tudok is rajta hajtani szépen, de ez max. 1 napig tart. :( Igyekszek olyan zöldségeket enni mellette, amik hajtják a vizet, szóval ilyen fronton is megteszek mindent, de hát nem túl sok hosszan tartó eredménnyel. :( Csütörtökön megyek vérvételre, mert az is lehet a doki szerint, hogy pm van a háttérben. A centik azért mennek le, de az az izom nem ennyi! :S
lehet az attol is h h nö az izomzatod. ezert erdemes inkabb a centiket nezni, mert lehet h kiloba nem ugy alakulsz de centibe meg igen.. érted h mire gondolok? :)
grat a cigihez!! én közel egy evig abbahagytam de mostanaban megint :(( csak a baratom meg ne tudja :D
nem baj az :) én minden nap mérem magam mérlegen..:D
és minden reggel mérem a derkam meg este is...szánalmas :DD de jól esik ez van :))
eddig nem callanoztál?? hát szégyeld magad!! :)))
nekem az vitte le javarészt a centiket, ugyhogy essél neki :P
Van, de nem olyan vészes! :) Olyan kellemes! Durvábbra számítottam! :DDD
Igen, én is így gondolok a capoeirára. :) De nekem van is mit. :( Nekem fenék-láb bizony RR, de most már rászánom magamat a callan-ra is. :)
Aki derekat szeretne karcsusitani, annak ajanlom a czanik féle capoeira 1et, derekam és hatam faj töle. a fenekembe semmi sincs, oda marad callan :)
na kivancsi vagyok h van-e izomlázad :P
Köszönöm! :)
Háát hamarabb megvolt, mint gondoltam, és utólag nem is olyan kemény, de közben azé, há na, ja. Volt baj időnként. :) 53 perces, ebben van bemelegítés és nyújtás a végén, ja meg egy kicsi hát, de a többi kő kemény hasazás. Olyan fél óra után van egy kisebb lightosabb rész, de azért keményebbnek éreztem a callan has részénél. :) És még abból sem megy mindig a 100... Azért szerintem heti egy ilyen csak hasas napot lehet beiktatok. De holnapra szerintem rendesen lesz izomlázam... :O De akkor holnap jöhet Réka a láb-popsival.:DDD
küldtem privit :)
annyira kemény volt a hasburning?
én ma rékazni akartam még de kidöltem, most már képtelen vagyok lenyomni egy 20perc popsit...brrr :DDD