Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)
Ma elkezdtem (ismét), kb 7 évvel ezelőtt ezzel a tornával fogytam le:) akkor 7 centit vékonyodtam csípőből. Akkor abbahagytam, a centik visszajöttek.
Most ismét nagy reményeket fűzök hozzá. 15 perces szinten tartó programot fogom csinálni, és combból, meg fenékből az 1 órás programból hozzáteszem a gyakorlatokat, és emelt ismétlésszámot:) Remélem hatásos lesz. Végre le szeretnék fogyni:)
Egyszerűen imádom a Callenetics-et.
Számomra ennél jobbat még nem találtak ki.
Erikasz! 5 hét alatt lesz már látható eredmény, mégha nem is a végeredmény, csak részeredmény. Látszani fog már valami.
Sziasztok!
Kevesebb mint öt hetem van nyaralásig, szerintetek diéta mellett lehet látványos éredményt elérni csípő-comb tájékon callanetics-szel, vagy több idő kellene hozzá? Nem csak méretcsökkenésre, hanem feszesedésre, formálódásra is gondolok.
huh de reg irtam ide.
mindneképpen erdemes cisnalnotok, a lotyögös nadrag nagy eredmeny !!! gondolj bele, centiket formálodtal :) és ez nem kardio h az ember kgbol fogyjon.. hanem centikben emrheto a valtozas. cisnaljatok csak meg elsz az erdemenyee, egy ido utan ha tovabb akartok formalodni /fogyni erdemes mas mozgas format is cisnalni
Sziasztok!
Évekig néztem a callanetics könyvet anyukám polcán, és úgy döntöttem kipróbálom! Szörnyen nehezen ment! Szerintetek idővel jobb lesz? Nagyon szeretném formálni a testem, mert egy ideje nem mozgok és sok jót hallottam róla. Segítsetek, érdemes ezt csinálnom?
Két hónap után azért többet várnék egy lötyögős nadrágnál.
Viszont az tetszik, hogy nem vagyok annyira merev, könnyebb hajolgatni.
Sziasztok!
Erikpipi köszi, de ott csak dvd-t találtam, a könyvet nem, de kaptam üzit itt a fórumon, hogy elküldik nekem emailbe, már nagyon várom.
Buciildi, én kb egy hete tornázom rá, túl sok tapasztalatom nincs, kivéve az izomlázat, 2 napig rettenetesen fájt a derekam. A csípőm határozottan laposabb lett, bár nem mértem. Viszont 3 kilóval többet mutat a mérleg, amitől nagyon el vagyok keseredve. Nem ettem többet, sőt még kerülöm is a szénhidrátot. Ha valaki tudja a miértet, akkor örülnék, ha megosztaná velem. Még egy hétig tornázok rá, de nem szeretném az eddig keservesen leadott 10 kilómat visszaszedni.
regisztrálás után innen letöltheted.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Sziasztok!
Én is úgy jártam, mint mandella, kölcsönadtam a könyvem, és esélyem sincs visszakapni.
Találtam egy linket, de nem működik már. Ha esetleg valaki letöltötte, megadnám neki az email címemet és megköszönném, ha elküldi.
Én igyekszek minden reggel tornázni, néha este is, de 2 gyerkőc mellett nem olyan könnyű.
A DVD-t töltöttem le, az érdekelne, hogy vannak-e eltérő feladatok a könyvben és a filmen?
sziasztok!
callanetics alap DVD-t keresek, de a fő oldalukon nem rendeltem végül meg, mert maga a DVD 1500, plusz 1350 a postaköltség, és ez szerintem nagyon gáz!!
nem tudna vki ajánlani vmit? hol juthatnék hozzá olcsóbban?
(volt callanetics könyvem, de egyszer nagyon régen kölcsönadtam vkinek, és nem adta vissza, ma meg már az a valaki küldöldön van, esélyem sincs visszakapni)
köszi, nézegetem, nekem meg fenék és comb kéne.
a derkadra ami a callaneticsben van nagyon jó. csinald ugy h jó méylen bedőlsz, megtartod nagyon kcisiket mozdulsz és a karoddal ranyujtassz. én a derekas reszt tukor elott cisnalom mindig ha tudom, h lássam h feszule a hasfalam, oldalam, mert ha nem tartod jól akkor nem igazan hat szerintem.
én pluszba popó tornat cisnalok RR-t. meg a pilates igy nagyon jo, és hatasosnak is tunik nagyon probald ki :)
Sziasztok!
Én mostanában napközben szoktam callanos mozdulatokat csinálni, nem egy teljes programot. Talán az is fejleszt.
Tatarek nagyon húzós, ma épp csináltam az egyik programját, szerintem lesz izomlázam!
lányok, behalt a fórum. mi a helyzet ki, hogy áll?
Nálam most -4/5 kg a cél még, ezt valahogy popobol és combból meg csipőből kéne :DD Csak hát helyi fogyás nincs ugye.
úgyhogy újból callanetics + pilates + heti egy zumba (az nem otthon) jovoheten indul a zumba, eddig a heten 3szori torna meg volt.