Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Callanetics tapasztalatok. fórum

Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)

557. kyra123
2011. júl. 19. 16:12
Sziasztok! Ma kaptam meg a Callanetics kék könyvet (pontosabban apum hozta, a munkahelyén találta takarítás közbe:D). Még csak múlt héten kezdtem el tornázgatni itthon, megy közbe diétázgatni. Érdeklődnék, hogy a callanetics gyakorlatokat csinálhatom-e más DVD-k mellett (pl. Rubint Réka, Béres Alexandra)? Vagy nem ajánlott felváltva csinálgatni (egyik nap ez a másik nap más)? A válaszotokat előre is köszönöm!
2011. júl. 11. 07:11

Ma elkezdtem (ismét), kb 7 évvel ezelőtt ezzel a tornával fogytam le:) akkor 7 centit vékonyodtam csípőből. Akkor abbahagytam, a centik visszajöttek.

Most ismét nagy reményeket fűzök hozzá. 15 perces szinten tartó programot fogom csinálni, és combból, meg fenékből az 1 órás programból hozzáteszem a gyakorlatokat, és emelt ismétlésszámot:) Remélem hatásos lesz. Végre le szeretnék fogyni:)

2011. jún. 28. 08:25

Egyszerűen imádom a Callenetics-et.

Számomra ennél jobbat még nem találtak ki.

Erikasz! 5 hét alatt lesz már látható eredmény, mégha nem is a végeredmény, csak részeredmény. Látszani fog már valami.

554. bögre
2011. jún. 28. 08:23
Sziasztok! Hetente hányszor kell tornázni, hogy a leghamarabb látványos legyen az eredmény? Letöltöttem az eredeti dvd-t, sokkal lassabbak a mozgások, mint ahogy eddig csináltam!
2011. jún. 26. 20:06

Sziasztok!

Kevesebb mint öt hetem van nyaralásig, szerintetek diéta mellett lehet látványos éredményt elérni csípő-comb tájékon callanetics-szel, vagy több idő kellene hozzá? Nem csak méretcsökkenésre, hanem feszesedésre, formálódásra is gondolok.

552. Gubóka
2011. jún. 8. 11:44

huh de reg irtam ide.

mindneképpen erdemes cisnalnotok, a lotyögös nadrag nagy eredmeny !!! gondolj bele, centiket formálodtal :) és ez nem kardio h az ember kgbol fogyjon.. hanem centikben emrheto a valtozas. cisnaljatok csak meg elsz az erdemenyee, egy ido utan ha tovabb akartok formalodni /fogyni erdemes mas mozgas format is cisnalni

551. szepsz
2011. jún. 8. 11:40

Sziasztok!

Évekig néztem a callanetics könyvet anyukám polcán, és úgy döntöttem kipróbálom! Szörnyen nehezen ment! Szerintetek idővel jobb lesz? Nagyon szeretném formálni a testem, mert egy ideje nem mozgok és sok jót hallottam róla. Segítsetek, érdemes ezt csinálnom?

550. Lilla88
2011. máj. 25. 13:07
Nagyon fontos lenne a segítséget előre is köszönöm.
549. Lina78 (válaszként erre: 548. - 4c07880d46)
2011. máj. 16. 21:19

Két hónap után azért többet várnék egy lötyögős nadrágnál.

Viszont az tetszik, hogy nem vagyok annyira merev, könnyebb hajolgatni.

548. 4c07880d46 (válaszként erre: 546. - Lina78)
2011. máj. 16. 17:29
Na pont ezért kérdeztem, mert én két hónapja csinálom rendszeresen, rámjött 1 kiló, mondjuk a nadrágjaim talán "lötyögősebbek" kicsit, de többet vártam ettől. Minden másnap csinálom. A hasam nem akar laposabb lenni:-(
547. 9886f305e8 (válaszként erre: 546. - Lina78)
2011. máj. 16. 16:42
Szia! A könyvben le van írva hogy előfordulhat súlygyarapodás az elején ami igazából az izmok fejlődésére utal, úgyhogy ne ijedj meg! :)
546. Lina78
2011. máj. 16. 16:11

Sziasztok!

Erikpipi köszi, de ott csak dvd-t találtam, a könyvet nem, de kaptam üzit itt a fórumon, hogy elküldik nekem emailbe, már nagyon várom.

Buciildi, én kb egy hete tornázom rá, túl sok tapasztalatom nincs, kivéve az izomlázat, 2 napig rettenetesen fájt a derekam. A csípőm határozottan laposabb lett, bár nem mértem. Viszont 3 kilóval többet mutat a mérleg, amitől nagyon el vagyok keseredve. Nem ettem többet, sőt még kerülöm is a szénhidrátot. Ha valaki tudja a miértet, akkor örülnék, ha megosztaná velem. Még egy hétig tornázok rá, de nem szeretném az eddig keservesen leadott 10 kilómat visszaszedni.

2011. máj. 16. 15:19
Sziasztok! Leírná valaki, honnan, hány centi ment le róla a callanetics hatására? És persze azt is, mennyi idő alatt. Köszi!
2011. máj. 15. 21:23

regisztrálás után innen letöltheted.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
543. Lina78
2011. máj. 14. 22:14

Sziasztok!

Én is úgy jártam, mint mandella, kölcsönadtam a könyvem, és esélyem sincs visszakapni.

Találtam egy linket, de nem működik már. Ha esetleg valaki letöltötte, megadnám neki az email címemet és megköszönném, ha elküldi.

Én igyekszek minden reggel tornázni, néha este is, de 2 gyerkőc mellett nem olyan könnyű.

A DVD-t töltöttem le, az érdekelne, hogy vannak-e eltérő feladatok a könyvben és a filmen?

542. 4c07880d46 (válaszként erre: 541. - Mandella)
2011. máj. 2. 07:15
Le lehet tölteni a könyvet, ha jól tudom.
2011. máj. 1. 14:31

sziasztok!

callanetics alap DVD-t keresek, de a fő oldalukon nem rendeltem végül meg, mert maga a DVD 1500, plusz 1350 a postaköltség, és ez szerintem nagyon gáz!!

nem tudna vki ajánlani vmit? hol juthatnék hozzá olcsóbban?

(volt callanetics könyvem, de egyszer nagyon régen kölcsönadtam vkinek, és nem adta vissza, ma meg már az a valaki küldöldön van, esélyem sincs visszakapni)

540. 3f54929e3a (válaszként erre: 539. - Bogyó12)
2011. máj. 1. 14:29
Szerintem nem!
2011. ápr. 18. 13:26
szerintetek baj hogy fiatalabb vagyok, mint általában a callaneticsezők? jóval fiatalabb :) és nem vagyok kövér csak izmosodni szeretnék és karcsúsodni :)
538. vfruzsi
2011. ápr. 2. 16:51
Kinek mennyi idő alatt hány cm ment le?
537. Gubóka
2011. márc. 21. 09:32
na meg neztem a videokat jobban, nekem inszalag nyulasom van mindket terdemben, és nem birom az ilyen kitoreseket, ezert szeretem a foldon vegezendo fenekes gyakorlatokat, de koszonom azert :))
536. Gubóka (válaszként erre: 534. - 4c07880d46)
2011. márc. 21. 09:30

köszi, nézegetem, nekem meg fenék és comb kéne.

a derkadra ami a callaneticsben van nagyon jó. csinald ugy h jó méylen bedőlsz, megtartod nagyon kcisiket mozdulsz és a karoddal ranyujtassz. én a derekas reszt tukor elott cisnalom mindig ha tudom, h lássam h feszule a hasfalam, oldalam, mert ha nem tartod jól akkor nem igazan hat szerintem.

én pluszba popó tornat cisnalok RR-t. meg a pilates igy nagyon jo, és hatasosnak is tunik nagyon probald ki :)

535. Arel
2011. márc. 19. 15:57

Sziasztok!

Én mostanában napközben szoktam callanos mozdulatokat csinálni, nem egy teljes programot. Talán az is fejleszt.

Tatarek nagyon húzós, ma épp csináltam az egyik programját, szerintem lesz izomlázam!

534. 4c07880d46 (válaszként erre: 533. - Gubóka)
2011. márc. 19. 14:56
Nézd meg Tatarek Rezső honlapján a letölthető edzéseket! (tatarekrezso.hu) Szerintem nagyon jók, és úgy hallottam, igen hatásosak...:-) Én épp tegnap töltöttem le, most hétvégén megpróbálom. Eddig én is callant csináltam csak, a combomon érzem a változást, kicsit a csípőmön, de a derekamon még nem, pedig pont azt szeretném legjobban vékonyítani:-(
533. Gubóka
2011. márc. 19. 08:17

lányok, behalt a fórum. mi a helyzet ki, hogy áll?

Nálam most -4/5 kg a cél még, ezt valahogy popobol és combból meg csipőből kéne :DD Csak hát helyi fogyás nincs ugye.

úgyhogy újból callanetics + pilates + heti egy zumba (az nem otthon) jovoheten indul a zumba, eddig a heten 3szori torna meg volt.

532. Arel (válaszként erre: 530. - Vfruzsi)
2011. febr. 27. 11:37
Én nem csak ezzel tornázom, ráadásul a 90 napost is csinálom, szóval nem mérvadóak így az eredmények. Épp tegnap is csináltam, mert a bokám kiment a kardiós edzéstől ez pedig nem terheli (a lábfeladatoknál azért éreztem).
531. Arel (válaszként erre: 529. - Szmelinda15)
2011. febr. 27. 11:36
Ezt el is hiszem! Elvégre alakformálást csinál, ha jól emlékszem, valahol a könyvben ezt meg is említi, meg a fenék-has képek is erről szólnak. Azaz feszesebbé tes, így nyilván lazábbak lesznek a nadrágok. De, ha valaki azt várja, hogy olvadnak ettől a kilók, azt szerintem csalódás érné.
530. vfruzsi
2011. febr. 27. 10:54
Kinek mik a tapasztalatai? Heti hányszor tornáztok és milyen eredményt értetek el?:)
2011. febr. 26. 21:09
Hát hogy mennyire képes önmagában fogyasztani azt én nem tudom, de a nadrágjaimon mindenesetre látszik az eredmény.
2011. febr. 20. 14:18
Én járok heti két alkalommal erre a tornára de ez kevés, honnan lehetne letölteni ezt a dvd-t?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook