Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)
Néha benézek, várom, hogy jöjjön valaki aki elkezdi, mert én sajnos magamtól nagyon lusta vagyok, pedig a régi emlékeimben nekem is úgy él h hatásos volt a dolog nagyon.
ma kezdtem 15 év után.akkor nagyon hatásos volt
hahó.már nem él ez a fórum,vagy senki nem csinálja.
Én naponta kétszer/reggel és este/ csinálom a 15 perces programot /igaz, nekem 20 percbe telik/. Du. 4 óra után nem eszem, és nagyon jó hatása van. Hét hét hosszú idő, biztos, hogy látványos eredményt érsz el vele. Én már az ötödik napon észrevettem a változást. Ja, és a férjem is!!!
Sziasztok!
Szerintetek hét hét alatt heti 3-4 callanetics-el lehet változást elérni? mellette még diéta.
Köszi a választ.
Szia.nekem a Ditroi dvd van meg.Ha jól tudom ez az alap program.Ezt kezdem el mától.
Én szívesen kipróbálnám.Te miből tornázol?Könyv,dvd?
Sziasztok!
Elszeretném kezdeni a callanetics tornát,velem tart valaki?
Drágák vagytok, köszönöm :)
Remélem én is pozitív dolgokról számolhatok majd be! :)
Szia. Természetesen észre vettem, nagyon is sok centi ment le azóta mióta erre tornázom. Ugyhogy nagyon ajánlom mindenkinek.
Szia! Észrevettél valami eredményt?
Igy van, ahogy Katus12 mondja. Mindegyiket érdemes megcsinálni és amennyiszer tudod, előbb utóbb menni fog a 100 ismétlésszám mindegyikből. De én vagy hogy nincs időm mondjuk egy órát tornázni Callanetiscsre akkor pl, csak a bemelegítést csinálom végig mondjuk, meg a hasat, aztán másnap a bemelegítést a csipőcsakorlatokkal, meg a nyújtásokkal.
Ami benne van a feladatsorban, abból mindegyiket meg kell. Csak gyakorlatonként 75-100 ismétléssel.
Kedves Evica!
Köszönöm a választ! Tehát akkor elég mondjuk a 3 féle hasgyakorlatból az egyiket 100x megcsinálni, ill. a csípő-és fenékgyakorlatoknál is az egyiket? (mondjuk az ülő gyakorlatot)
Kedves Robkim. Szerintem felesleges 400-at csinálni mindegyik gyakorlatból, ha még nem csináltad akkor valószínű nem is menne a 400, én úgy tudom a könyvben is és a dvd-n is a 100 ismétlésszám van megadva. Annyit csinálj először amennyit bírsz, ne terheld meg magad vele, pár alkalom után meg fogsz erősödni, és többet fogsz bírni. Kitartás neked.
Sziasztok. Csak szeretném leírni a tapasztalataimat a Callanetics-el kapcsolatban. Én pár évvel ezelőtt kezdtem el akkor még a kék Callanetics-es könyvből. Ebból kezdtem el edzeni elég fanatikus módon, szinte minden nap 1 órát, és nekem két hét alatt eltüntette az összes "hurkácskát" a combomról, és a fenekemről. A könyvet azóta felváltotta nálam a dvd, megvan a sima, illetve a super callanetisc is, és próbálom egy héten legalább háromszor leedzeni az egy órát, ha nem megy akkor két részre osztom, egyik nap leedzem a hasat, a másik nap a többit, és így is nagyon hatásos, tényleg centiket tüntet el, mindenkinek ajánlom.
sziasztok! én egyetemi órámnak választottam a calla-t közben azt is remélem, hogy formáz:) ugye jól tudom, hogy nem növel izmot?
sziasztok (itt is megkérdezném :-)), még nem sikerült végigolvasnom a fórumot, úgyhogy ha már volt róla szó, akkor elnézést. . . , az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség (hatásilag értem) a sima callanetics a super callanetics és a callanetics evolution között?
tegnap megcsináltam életemben először a sima callát. . , nagyon jól esett, de úgy érzem menne durvább is. . , most letöltöttem a supert, az talán erősebb. . , viszont találtam evolutiont is, most épp azt töltöm. . . melyiket ajánljátok, hogy csináljam a minél látványosabb és gyorsabb eredmény érdekében? fogynom csak max 1-2 kilót kellene, főleg hasból, derékból (úszógumi), illetve a fenekemet szeretném gömbölyíteni és megemelni. . . , és keményíteni (nagyon). köszi előre is a választ!
De jo lenne, ha feleledne a forum..en is most akarok ujra belevagni a rendszeres sportba..koztuk a callaneticsbe is. Mondjuk csak 1 dvdm van..jo lenne meg, lehetoleg magyarul. Melyikeket ajanlanatok?
Szia! Mik a tapasztalataid?
Mindenképpen érdemes! :)))
Igen! Szeptemberben újra kezdem. Csak olyan rossz egyedül, jó lenne csoportba járni...
Tavasszal görkorizni tanultam, nyáron lakást vettem, újítottam, költözködtem. Most ha végre helyére kerül minden, elkezdem újra a Callan tornát! :-)
Szia! Én a héten kezdtem el, életemben először. :)
Mozgás bármilyen formája nem lehet rossz:)
Sziasztok! Van e még valaki itt aki callaneticsezik?
Sziasztok! Ma kaptam meg a Callanetics kék könyvet (pontosabban apum hozta, a munkahelyén találta takarítás közbe:D). Még csak múlt héten kezdtem el tornázgatni itthon, megy közbe diétázgatni. Érdeklődnék, hogy a callanetics gyakorlatokat csinálhatom-e más DVD-k mellett (pl. Rubint Réka, Béres Alexandra)? Vagy nem ajánlott felváltva csinálgatni (egyik nap ez a másik nap más)? A válaszotokat előre is köszönöm!
Ma elkezdtem (ismét), kb 7 évvel ezelőtt ezzel a tornával fogytam le:) akkor 7 centit vékonyodtam csípőből. Akkor abbahagytam, a centik visszajöttek.
Most ismét nagy reményeket fűzök hozzá. 15 perces szinten tartó programot fogom csinálni, és combból, meg fenékből az 1 órás programból hozzáteszem a gyakorlatokat, és emelt ismétlésszámot:) Remélem hatásos lesz. Végre le szeretnék fogyni:)
További ajánlott fórumok: