Te megérted a férfiakat nőként? (beszélgetés)
Nem bonyolítom túl a dolgokat.(Ők sem teszik)
Érthető,logikus fogalmazás és már nyert ügyem van.
Kőbe vésett üzenet: Nem kell, hogy megérts. Elég, ha szeretsz. És ez igaz oda-vissza. Mondhatja nő a férfinek, és viszont.
Karinthy megmondta a tutit: "Férfi és nő. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi nőt - a nő férfit."
És a férfi így gondolkodik a nőről (szintén Karinthy): "Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába."
A nő és a férfi egyszerűen másképp működik. Nem keresem az okát.
A humor kell mindenkitől.
Most éppen elfoglalt vagyok.
Tehát, tessék bátran írni.
A balesetem óta nem jártam M.o-ban.
Csak ott állnak üresen, kenyeret nem kérnek
Húha!
...Ezek szerint nemcsak Pest a Világ Közepe, hanem Budaörs is! :-) (Néha...)
Igazad van, a parkolás Pesten például rémes.
A Pesti lakásom csak áll üresen már évek óta, majd jó lesz eccccer valamire.
Budaörs sokkal jobban járható, ott van garázsom is, És ott nő két nagy hársfám, ami Enissa kedvence, van vagy 10-12 méteres.
Ha véletlenül összekapunk, akkor Ő mindig a hárs alatt alszik a szabad levegőn.
No ez az: ti ott Pesten mindent úgy csináltok, hogy jó legyen.
Viszont nem lakhat mindenki Pesten, hogy' nézne az ki?!
Enissa tudja a dolgát szólóban is!:-)
Ez igaz, amikor Pesten vagyok, mindig Enissa fizeti a fagylaltjaimat, én így spórolok. haha...
ezt a tulajdonságomat imádják bennem a nénik.
küldhetnél már nekem egy magyar tastature-t, mert vakon pötyögök, az összes betűm lekopott róla.
Megfőztem a spenótot, amit a napokban küldtél és jófajtának írtál. Jesszusom ez drog volt? Akkor azért olvastam fel utána hangosan a mosógépnek a Petőfi-összest?
Most már tudom, miért volt rajta lakat, meg használati utasítás.
Azt is értem, miért szólt hozzám a macskám. "A legőszintébben állítom, hogy a vodka kiváló ital. De mindennek van határa!" És azt mondta, ő Behemót, pedig ő egy filigrán "kislány". Teljesen összezavartál.
Rendes vagy, Hansi, az élcelődésre vevő szoktam lenni én is.
...Itt viszont most már nincsen több keresnivalóm - Enissa tudja a dolgát szólóban is!
:-)
semmi baj, így is értem.
De nem komolyan írtam, csak élcelődtem.
"haha"
Emlékszem mindig csókólommal köszöntem.
neked ma nagyon felvágták a nyelved....
de nekem tetszik.
csak nem drogoztál?
Enissa a szívem csücske, csak az a baj, hogy ezt Ő is tudja..Pont a darázs derekával vett le engem a lábamról.
És a cselédszobában alszik, egy gimiben érettségiztünk, kell ennél több a boldogsághoz?
Isteni madártejet csinál nekem mindig.
További ajánlott fórumok:
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Kihasználom a férfiakat?
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Büntetnéd-e az olyan férfiakat, akik nem törődnek gyermekükkel?
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?