Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)
Sziasztok, már kértem tőletek segítséget, most még egyszer megteszem, valaki tudna nekem egy callaneticses kék könyvet pdf-ben küldeni? Akinek megvan? Sehol sem tudom letölteni, szmelinda15 már ígérte küldi, de nem sikerül neki elküldeni mailben. Esetleg valaki más segítene?
Köszönöm szépen.
Sziasztok!!
Hát én is az egy órás alappal ajánlom a kezdést, callan is ezt írja és ha azt meg tudod csinálni, le a kalappal!!Mert azt is végig hibátlanul megcsinálni a teljes 100-as adagokat, nagyon nehéz.Igazából az nehéz, h végig , az utólsó emelésig tökéletesen ugyanúgy tartsd a feneked, hasad, nyakad.stb.
De tényleg szupi!!!
Érdekes, mert nekem az egyik nyújtást ki kell hagynom, mert nagyon fájt tőle a hátam.Azt, amikor feküdni kell és oldalra kell emelni magad mellé a behajlított lábadat keresztbe..ugye tudjátok melyik?? :-))
Nektek nem?
Meg a térdem nem bírja az a combizom erősítést, mikor térdre kell ülni,és hátul a kezeidre támaszkodva kicsiket emelgetni a popót.Na attól kattan egyet és fáj!
Nem tudtam, h ilyen rosszaság a térdem.
A kardió tényleg kell, ha fogyni is szeretnél, de tényleg tuti!!
Pedig én csak 2-3 szor tudom csinálni a héten.
szép napot nektek, jó tornázást!!
Köszönöm szépen a segítséget!
Fogynom is kéne egy jópár kilót. Sokat fáj a gyomrom, és mire észbekapok, mindegy mit eszem.
Ez a baj szerintem.
És a rendszertelenség.
Várom a tapasztalatokat a Zeatax fórumon, jó lenne kicsit összekombinálni. De eddig nem nagyon nyilatkoztak. A tornát mindenképpen elkezdem. Jót tett hátfájás ellen is! :)
Szija!
Mindenképpen elsőnek az alapprogrammal kezd, elvileg ha tízszer meg tudod csinálni hiba nélkül akkor mehetsz a super dvdre. ez edzettségfüggő, hogy hogy bírod majd.
A könyvvel szerintem nagyon jól ki tudod egészíteni plusz gyakorlatokkal a dvd-t azoknál a testrészeknél amit jobban szeretnél formálni.
Én az elején majdnem minden nap csináltam, most már "csak" heti 3x-4x, annyiszor csináld amennyiszer jól esik, de hagyj időt pihenni a szerevezetednek is. Ez alakformáló torna, a mély izmokat hozza elő és dolgoztatja meg. Ha a súlyodból is szeretnél lefaragni akkor egy kardió edzést egyszer kétszer érdemes csinálni a héten, mert az sokat segit, ettől a tornától igazából nem fogyni lehet hanem formálódni. Centikben mérhető a változás.
Ha kitartóan csinálod, odafigyelsz az étkezésre és csinálsz mellé egy kis kardiot akkor angyon nagyon hamar fog látszani a változás!!
Csak ügyesen, és ha bármi krédésed van irjál, jó kis csapat gyült össze :)
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, ha lehet!
Szeretnék újra tornázni, 15 éve jártam callaneticsre, és bizony nagyon jó volt.
A szülés után kb. 20 kiló maradt rajtam ami nem akar lemenni.
Fájnak a lábaim és a derekam a túlsúlytól.
Megvan a dvd is és a könyv is.
Melyikkel kezdjem, és hányszor csináljam egy héten?
Valami "szakmai" tanácsot ha adnátok! :)
Látom, sok ügyes és kitartó lány van itt!
Előre is köszönöm!
sziasztok!
hogy felpörgött hétvégén a fórum :)
szmelinda te miylen steppert használsz? gondoltam azon, hogy en is beszerzek egyet, de en ilyen nagyobbra gondoltam amin van kartamasz is, és nem csak a kis lépegetö. bár növerem azt monta h sétáljak naponta 10X fel le a lépcsőházban mert a negyediken lakunk lift nélkül..:D
Akinek kell a callanetics kék könyv, az írjon privibe üzenetet, küldje el az email címét.
Én próbálom váltogatni vagy kombinálni a callaneticset a stepperrel, azt érzem hogy jóval keményebbek a lábaim és tömörebb a fenekem.
Sziasztok!!
Persze gyertek örülünk minden új callan "fun" -nak.:-)))
Na, ment még a futás, torna után?
Én is most du. fogok tanulni, ha a kicsi alszik, és még megpróbálok egy kis tornát is a du.-ba belesűríteni!
Ez a callan azért is esik jól, mert nagyon mélyen dolgoztatja meg az izmokat és utána nagyon kellemes a fáradság.
Én is szinte mosolyogva csinálom, mert jól esik.
Hát nem tudom honnan tudnád letölteni, de van egy kedves tagunk, aki azt hiszem tud segíteni..
Ugye?:-))
szép napot mindenkinek és majd írok mi volt.
Ja? és észrevettem, h a párocskám egyre jobban odavan a fenekemért..vajon miért?
hát h van-e még. :DD
megyek intezkedni, ma nem hiszem h lesz torna :( de holnap majd igen és beszamolok mit sarnyagattam magamat :)
pusza lányok
Nah mi is most állunk neki! :)))
Majd jövök :)
nem semmi vagy :))
nekem még a popómon van egyes fázisu narancsbőr. ossznyomom akkor még nem szép. :S mondjuk nekem sose volt jo fenekem, semmi izom nem volt ott soha. de már nagyon sokat javult az eredetihez képest, tömörebb lett. a combom az nekem is beton kemény lett, ott nem volt olyan nagy gáz. meg a felső comb és fenék közötti "második fenekem" is eltünt :DD
anyum 62 éves, ő jógára jár. :)
Én 44 vagyok... 0 narancsbőr...a fenekem és a combom miatt, ahogy most kinéz, 20 évesen se fakadtam volna sírva... a hasamnak kell még kb. 1 hónap... és rendben lesz. :o) Amúgy valóban, már életforma... reggel 5-kor tornászom minden nap, ha néha hétvégén ellazázok egy napot, akkor már lelkiismeret furdalásom van. :)
de jó :)))
tetszik h mindneki milyen lelkes :)
nagyon ügyes vagy!!
szerintem a kor nem számít, anyukámmal szoktam tornázni, mondjuk ő nem csinálja minden alkalommal velem, de ő is sokat formálódott. lassan 58 lesz
olyan 1,5-2 hónapja tornázok kb.
pénteken zumbázok megint majd. ha az berendszeresedik remélem tovább formálódik a dolog
Sziasztok! én is felakadtam...letöltöttem, de ennyi tovább nem tudok menni.Azt hittem, csak velem van baj...Megnyugodtam:-)))
Bocsi, Gubóka...
azért még nem olyan aztaa a helyzet :D
a fenekem még mindig katasztrófa :D oda hosszú hónapok kellenek ajh :D