Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)
felvettem a nadragot, ebbe mindig kibuggyant egy 2-3centis hurka, és most semmi!! nahjo lehet h még egy szükös egy centi van, de hat az mar kit erdekel :P
a tornát csinalom tovább, már az életem része hianyozna ha nem lenne :) meg most már a tökéletességre törekszem hahahaha
jóreggelt neked is :)
tegnap csak edzőkártyáztam azt is csak félig, mert kidöglöttem mint a fene. még mindig bújkál bennem valami baci, a csuda vigyeel. :)
én minden nap centizem meg mérem magam..beteges tudom :DD de olyan jól esik a kis lelkemnek az is ha nincs változás h legalabb ami van szinten tartom. de remélem azert elöbb utobb haladok tovabb..
én 2-3 hete nem hordom az egyik farmerom direkt. ma abba fogok belebujni. eljött az igazsag napja :))
ha szeretnéd elküldöm neked is a kártyákat!
Jó reggelt??
na tegnap?volt torna?
a Réka edzőkártyák?
jók?
nekem dvd-m van meg,de csak a kicsi 2 évesem nyomja minden reggel :))
Hát tegnap a kicsi mellett megcsináltam a fenekeket, combokat, mert ollyyan izomlázam volt,de csak rátettem egy lapáttal..haha
Szép napot!!
Eredmény: az az igazság, h nem mérem magam, csak a ruháimon, nacikon érzem h máshol szűkebbek.vhogy jobban érzem magam a bőrömben..ti is, ugye?
Oké.köszi!Elolvastam :)
Már csak fel kéne fognom :DD
Jó tornát,nemsokára én is nekiállok! :)
ment privi :)
közbe neki állok tornzgatni
engem bezavart valami azon! :DDD
Nem vagyok ám hülye agyilag,de ezt tényleg nem vágom! :)
Igen,légy szíves segíts! :)
majd nyáron. :) 3 hetente van itthon, hülyén jönne ki mikor végre együtt vagyunk 3 napot neki állnék tornázni. zaklat olyankor anélkül is rendesen :DDDD
edzőkártyákat is csinálod?
Nah hajrá,hajrá! :))
Én hiába nyújtogatok itt egyedül :))
Barátnőm férjét ma reggel kérdeztem,milyen volt a torna?Röhögött :)
Hali csajok!Tegnap kihagytam sajna a tornát,mert randiztam,de ma bepótlom :)
Látom haladtok! :)
Barátnőmnek elküldtem,meg is csinálta a torna felét,mikor a férje rárontott :DDDD
csak sajna nem mindig lehet így :))
nktek a stagnálás mennyi idő után múlt el?
geológus leszek ha egyszer kijutok a felsőoktatás útvesztőjéből :D
az edzőkártyáknak most csak a felét csináltam meg. kidőltem :)) este ha lesz erőm amásik felét.
ajj mindig a fránya popó elött fulladok ki :)))
haha, ez jó!!még szerencse, h a végén fel tudtál állni :)))
én is tanulok most, a kicsik a nagyinál, van még egy órám de nem tudnék megmozdulni, csak felálltam ,h kicsit kinyújtsam a fájó izmaim!!
Nem semmi hogy bírod, gratula!
nah végre callaneticseztem :) de szép magyar szó..most RR edzőkártyák vannak a soron. ma elvileg lenne este zumba, de arra nem megyek, mert azt nem bírnám még ki :( majd pénteken.
ma bűnös voltam, ebédre lasagne volt. nyammi még jó h délbe ebédelek igy nyugodtabb a lelekem :D
HÁt csajok, tegnap tornáztam tanulás közben..:-)), és ma alíg bírok menni!
Úgyhogy tuti!
Jó tornázást ma és gyógyulást Gubóka!
A husika meg tényleg csak karidóval és kis diétával megy le, a callan "csak" nagyon szuperül feszesít és formál!
elküldtem az adatlapodon található emailcímre pedig
a felesleget életmodvaltassal (kaja odafigyelés) es kardio mozgással tudod eltávolitani szerintem. mert igaz h centikben van valtozas de az osszes husimusit nem szedi le szerintem.
narancsbörre én torna elott be kenem magamat egy kremmel és ugycsinalom. hat!! :)
Nagyon köszönöm, de még nem kaptam meg. 5-6 kg fölöslegem van, meg némi narancsbőröm...Azt is eltakarítja?
Jobbulást Gubóka!
elküldtem :)
na ma már tényleg jobban vagyok (remélem) tegnap még höemelkedtem ugyhogy nem tornaztam végül. de ma akarok!! :)
na ennyit erről :-((
megszüntették...huhhh
na feladom a tanulást kis időre, gyorsan lenyomok vmit, amíg coráznak..
Ügyesek vagytok!
Ne sajnáljátok azért magatoktól a fincsi falatokat, csak 6 után!!
jó?
elküdltem, a második levelet olvasd el először és utanna a hosszabbt. ha van kérdésed irjal.
na megyek reggelizni én is