Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)
Szia!
Honnan töltöd le a DVD-t, és melyiket?
Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok, elővettem a hétvégén a kék könyvet és azt terveztem tegnapra, hogy Réka után még megcsinálom a comb, fenék és csipőgyakorlatokat. Hát nem tettem, nem volt kedvem, meg igazából az zavart, hogy én már úgy megszoktam, hogy vki irányít, hogy mit csináljak, hogy úgy döntöttem, hogy letöltöm inkább a dvd-t és arra tornázom.
szia!
Mennyi sikerült fogynod?
és mennyi idő alatt?
sziasztok,
én most vettem meg az alap program DVD-t, nem tudtam úgy csinálni a gyakorlatokat, ahogy ott, mert ez még nehéz nekem, remélem így is hatásos lesz.
Összesen 2 helyen lehetett kapni Budapesten, ha valakit érdekelne, akkor az egyik a Moszkva téri metróban lévő könyvesbolt, a másik pedig a Váci úton van, nem tudom leírhatom-e a nevét, Váci út 78.
a dvd-n ugyanaz van, mint a könyvben?
Mit értesz callanetics-maratonon? Hogy történt? :-)
Nagy nehezen ismét nekifogtam callanetics-nek. Remélem lesz időm rá, hogy elérjem a célom. Még két kiló kell hogy lemenjen, a többi lement a múltkori callanetics maratonnal :). Abbahagytam már több mint 3 hónapja, de vissza nem rakodott semmi.
igen... de amíg nem csinálod meg, és nem leszel túl rajt, úgy se fogod elhinni. :)
Engem még az érdekel, a narancsbőr ellen hatásos-e a callanetics? Van esetleg valaki, akinek eltüntette? (főleg fenék, comb)
Azt hiszem, a kékben le van írva minden részletesen, gyakorlatok menete, stb., a zöld a haladóknak való, a címe Super callanetics. Ha nem jót írtam, bocs!
kék könyv? olvastam olyant is, hogy zöld könyv. Az melyik? Mer nekem csak a kék van.
És mi a tapasztalatod a callan-tornával kapcsolatban?
könyvet! én próbáltam a dvdt is, de egyrészt nem mindenkinek egyforma a tempója, másrészt nem ugyanannyit csinál adott testrész mindkét oldalára. de tájékozódni, megnézni a pontos mozdulatokat szerintem kell a dvd (vagy youtube).
Minden csak nem lightos! :) Nekem is az van meg, tesómnak van dvd, egy magyar hölgy tornáztat rajta én meg sem néztem soha! Nekem a könyv a leghitelesebb. Bár lehet van igazi Callan Pinckney féle dvd is. Egyébként a kék könyv tartalmaz haladó verziót is, ha már nagyon belejön az ember akkor átlehet térni arra. Sokszor neki akartam vágni a tornának de csak az olvasásig jutottam, most is a hátfájás kényszerített rá.
Könyvet vagy dvd-t érdemes használni?
Nekem a kék könyv van meg, vhol a sufniban, tizenegynéhány éve elő nem véve. Olvastam olyant, hogy van kék meg zöld meg mindenféle könyv. Ez a kék, ami nekem van, ez jó? VAgy inkább kezdő, lightos verzió.
Szia! A callaneticstől tényleg elhalványodnak a csíkok? Ez jó hír, mert engem jobban zavarnak a csíkok mint a narancsbőr. :(
Meg van nekünk ez a könyv mióta az eszemet tudom, de még csak 2 napja kezdtem el a teljes gyakorlatsort. :)
Igen! Nagyon jó kondiba voltam, mert előtte hónapokig "norbiztam" + kalóriaszámolással lefogytam 14-16 kg-ot. Megvettem egy nagyon aranyos szoknyát úgy hogy a fenekem kint volt belőle egy cseppet és addig húztam az időt míg egy hetem volt rá hogy azt a pár centit ami felfogja lefaragjam. Már nem volt kedvem diétázni és eszembe jutott a jó öreg callanetics könyv.
egyébként érdekes mód a csípő gyakorlatok most sem jelentenek problémát, de 2.hasgyakorlatból képtelen vagyok 50-nél többet csinálni. :)
nekem egyszerűen nem használ ez a torna :( tény ,hogy kitartóbb vagyok és nem fáradok el annyira egy gyakorlat után, de sokat nem érek vele, ha nem látszik...mit javasoltok, diétázzak esetleg? lehet ez a gond? elképzelhető, hogy én már egy olyan kategória vagyok, hogy kombinálni kell a kettőt? ha igen légyszi írjatok tippeket, ötletek diétákra, mert nem nagyon kedvelem őket és még egyet sem sikerült megcsinálom, bár elhatározás már volt...
És annak idején, abban az 1 hétben megcsináltad egyből azt a több száz ismétlést? (csípő-fenékből)
Sziasztok! Tegnap kezdtem Callaneticsezni könyvből! Úgy keltem fel reggel mint akit összevertek (hátfájás) és félálomban első szó ami beugrott: Callanetics! Ki is pattantam az ágyból!
Ma sokkal jobban ébredtem, izomlázzal, amit imádok.
Egyszer már belefogytam egy szoknyába egy hét alatt a csípő-fenék gyakorlatokkal, szóval szerintem önmagában is hatásosak! :)
Ma is megcsinálom a teljes egyórás programot!
csak legyél kitartó...
ha már mennek a gyakorlatok, akkor súlyzóval csináld lábra és fenékre.
Óóó köszi:-)))Leesett a kő a szívemről:-)
... ezt már én is olvastam... tényleg van egy olyan szakasz, amikor így van, aztán eltűnik. :)
Lányok, ma olvastam: Ha a hasunkon háj van, és elkezdünk tornázni, még nagyobb lesz a hasunk, mert ahogy nő az izom, nyomja kifelé a zsírpárnákat. És ez a csípőtájékra is vonatkozik. Mondjátok, hogy ez nem igaz!!! Egy internetes cikkben olvastam :-(
Arányos.... a pociról megy le legkésőbb. A combom és a fenekem már régen OK volt, amire a hasamon is kezdett látszani... :))
Gubóka és neked hány cm ment le callanel.?
akkor cisnálj többet belőle, én is ugy szoktam valahova kevesebbet valahova többet.
Elkezdtem a callan-tornát. Nagy része szuper, ahogy érzem az izmaimon, de pl. kevésnek találom a kar- és lábgyakorlatokat a több száz has-, és csípőgyakorlattal szemben. Arányos ez így?
Én is kérem, ha lehet. Köszönöm!
Légy szíves, írd meg, akár priviben, honnan rendelted meg! Köszi:-)))
További ajánlott fórumok: