Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)
Köszönjük szépen lányok! :)
én most callanozok, aztan 6tol zumba. tényleg jot tesz a leleknek. remelem a testemnek is :D ma megyek 6odjára
Hello lányok... látom megy az alakformálás ezerrel! :))
Nekem a ma reggeli kimaradt (elaludtam), de délután pótolom. :)... és asszem egy kis zumbát is adok én is a testnek... és léleknek... :)))
én azt találtam ki, mert a negyediken lakunk lift nélkül, hogy majd tartok ilyen popó edzést, mikor csak felalá rohangászok a lépcsőn. :D olcsóbb az biztos. :))
Ide töltöttem fel, a password hogy letöltsétek: melinda
* Automatikusan eltávolított tartalom.
én szeritnem már átküldtem :)
tegnapelött volt callan, tegnap zumba, ma is zumba de fogok callanozni is. es ha minden jol megy a heten 4 zumbara megyek :D
Egy sima kicsike női stepper. Van olyan kötél is hozzá a karjaid megtornáztatására. Szerintem kezd a fenekem formálódni tőle, úgy vettem észre.
Én próbáltam, átküldeni, de yahoo-n vagyok és ott nem enged csak maximum 25 mb-ot, de valaki adott egy más ötletet, azon dolgozom éppen, hátha sikerül.
Oh nem, én azt vettem észre, hogy mikor nekiállok keményen edzeni, valami közbejön...Valamilyen sérülés, ami persze az edzéstől független. De minimum egy betegség, mint most is...:O
most megyek tornazni, kezdek lustulni...veletek nem szokott olyan lenni ha latszik az eredmeny abbahagyjatok? :S :D miota latszik az eredmeny kevesbe tornazom najj :D
akiknek nincs meg a könyv irjanak még 9 letöltésig áttudom küldeni azonnal! utanna masfel órát várni kell :))
töled nem kaptam levelet. küldjed gyorsan!
Sziasztok!
Szmelinda én is elküldtem az e-mailem, sajna nekem sem jött át. :( Vagy nekem nem is próbáltad?
Most én is ismét belelendülök, végre meggyógyultam nagyjából! :) Azért látom, Ti sem csak a callaneticset csináljátok. :)
nem minden nap ovlt az össszes dehogyis :DD egyik nap kardio masiknap callan +RR vagy csak ez vagy csak az. ha ezt végig nyomnam minden nap az össezset egymas utan 2 nap utan meghalnek lehet :DD
Atyavilág!
Ez nekem egész napra kitartana!
Kiváncsi lennék, hányra járnék dolgozni? :)
minden nap igen +kardio + RR edzökartyak +étrend odafigyeles :)
en a szekbe kapaszkodok a rudas feladatnal.
Ha-ha!!! Nekem pl. nincs rudam...ti azt hogy csináljátok? (amin lógni lehet), vagy azt egyszerűen ki kell hagyni?
Leginkább én is a fejem alá teszem!
Hátha...
Bele kéne húzni!
Hűha, ez nem semmi 6 cm kb 10 nap alatt!!?? És minden nap tornáztál? Én még nem kezdtem el, de olvasgatom a kékkönyvet, minden nap előveszem, hamarosan elkezdem...!!!!
nekem a derekam 71volt, most 65 ezt kb masfel hét alatt értem el azota tartom. a csipömből olyan 3-4 centi ment le, most 83, a hasam laposabb sokkal (azt nem mértem) meg a popó feletti hátső csipő zsirpárna is eltünt az is oylan 2-3 centi volt. innen már nem is akarok formálni, csak popóból és felső-hátső combból. nekem a fenekem volt a "legrosszabb állapotú":D ugyhogy oda sok sok edzés kell.
kb az aranyaim: 172/67kg ~90mell 65derék 83 csipő.
hogy ha nem vagy formában és a kardio nagyon megvisel, akkor az ilyen sétálós kardios fitneszes dvd-s örületet ajánlanám neked. azok kifejezetten kiméletesek, de hát még is csak kardió :)
köszönöm, már megtaláltam:)
Ti honnan indultatok, mármint centi, és mennyit változtatok, mennyi idő alatt?
Diétáztatok is mellette?
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen kardio edzést ajánlotok?
Persze olyat amit elsőre nagy nehezen végig tudnék csinálni! :(
irjal email cimet priviben elökeresem :)
Heuréka!!!!! MEgtaláltam az ágyban, nem dobtam ki, birkabőőőőőőr...
elmúlik a havim, és beállok közétek én is Callanozni :D
Szerintem az e-mailes formátumnál nem olcsóbb... én ingyen ki tudom nyomtatni. Meg nem az egész könyv kell csak az 1 órás program.
Lehet, hogy olcsóbb megvenni?
[link]
nekem pont az kell, csak gépelt formátumban (pdf vagy dokumentumként:()
segítenék, de nekem csak a könyv van meg:((
További ajánlott fórumok: