Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Callanetics tapasztalatok. fórum

Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)

285. Gubóka (válaszként erre: 283. - 04e95f637a)
2010. okt. 23. 09:54

a skorpiók a legjobbéletmódváltók/fogyókurázok :) amit a fejükbe vesznek...:))

olyan másfélóra múlva megkapod az emailemet, csak ilyen sokáig csatol..

284. zbeus
2010. okt. 23. 09:53

hát sziasztok!!

Kitartás akinek még kell küldeni!

Én elkezdtem a kozmetikus sulit és a két kicsi mellett még nagyi segítségével sem fér bele a rendszeres torna..én meg már fél 10kor bele nem kezdek..örülök, h lélegzek.. és a kicsik meg már 6kor kelnek..ez van..

de ma megpróbálom ..most is a tételeket kéne kidolgozni de nem bírtam ki, h be ne nézzek!!

Sajnos itt a környéken nincs zumba.Pedig imádok táncolni, úgy felpörgeti az embert és jókedvű lesz.Tudom h kéne a callan mellé vmi pörgető sport is, már akinek van ideje és be tudja préselni.:-))

Szentendrére járok gyakorlatra a bodor udvarba.Ismeri vki?

Szép napot, jó sportot..

Én egyébként érzem a hatását, mindenki mondja, h egyek már!és a nacik is máshol szűkebbek, mint eddig..úgyhogy átalakul szép lassan a tested, ha csinálod, mégha nem is veszed észre.

2010. okt. 22. 22:19

Sziasztok!Elolvastam mindent amit eddig írtatok!Jól hangzik ez a callanetics! :)

Holnaptól kipróbálom!Az az igazság,tavaly előtt,nagyon szépen lefogytam,formálódtam futással!Viszont,azóta feljött rám durván 6-7 kg,és azt szeretném leadni,mozgással,és kaja odafigyeléssel!Ismerem magam,ha neki ugrok,és kitartó vagyok,hamar lemegy ez is! :)))

Mindenkinek kitartás!! :)))

282. Gubóka
2010. okt. 22. 21:30

én odafigyelek arra h mit eszek eléggé. bár ma vétkeztem, megettem egy zacskó chipset :S :D de egyszer-egyszer belefér. vacsi ma ugysincs mert zumbaztam este, utánna meg nem szeretek enni. csak zabkorpás rantottat de az meg nincs most :(

mitválasszak: annyiban vigyázok h reggel korán reggeli kis tizorai délben ebéd uzsi es vacsi. és a sorrend reggel eszek fehérkenyeret péksutit amit akarok, ha megkivanom a ccsipszet akkor bemynomom, de ezt max délig.. este semmi nassot nem engedélyezek :) szóval én igazából a sorrendet cseréltem csak fel. fogyni fogyókurával nem szeretnek, hanem csak mozgással, mert már csak pár kiló van rajtam. és ahhoz h az onnan menjen le ahonnan én szeretném nem fogyokura kel. elég az odafigyelés :) életmódot váltottam, röviden összefoglalva :)

kriszti: (bocsi h röviditelek:P) tesom kiskorátol tancolt. én sose, ő a hattyuk tava, én meg az elefánt a porcelán boltban :D darabos a mozgásom és nem is tudom mindig csinálni a dolgokat. :DDD

beszélgettem ma erről óra után a lánnyal aki tartja, mondta h alkalmanként 1-2 uj zene van csak, és h 4-5 alkalom után már megjegyzem annyi majd a koreográfiakat h márlehet arra figyelni h minnél szebben táncosabban csináljam. szoval van remény :DD szerintem menj el előben egy üórára ha van lehetőséged mert nagyon megéri!! teljesen feldobodok töle és le is faraszt

281. 0bb3b7d1fd (válaszként erre: 277. - Gubóka)
2010. okt. 22. 17:48

A Zumba nagyon jó, de én ahhoz koordinálatlan vagyok..próbáltam pedig.:-)

a hasnál sajnos a kajára is oda kell(ene) figyelni..de nekem sem mindig megy. Kardió sem árt, de neked ez a zumbával simán megvan.

280. 0bb3b7d1fd (válaszként erre: 279. - Mitválasszak)
2010. okt. 22. 17:45

én figyelgetem, mit eszek, de szeretek enni, szóval nagy diéta nincs. Ha már este nem eszi degeszre magát az ember, az már jó kiindulás.:-)

no meg nem rossz ötlet egy nap kiírni, miket eszeünk..de minden egyes kekszet, csokikockát is bekönyvelni. Lelombozó, amikor este szembesültem azzal, mennyi kalória csúszott le szinte észrevétlenül.

2010. okt. 22. 16:16
Sziasztok! Torna mellett arra is vigyáztok, mit esztek? Gondolom, ha már kg-ban is van -, nm csak cm-ekben...Rendszeresen olvasgatlak titeket, hiszek is a tornában, de még nem kezdtem el...Azért nincs kedvem, mert sokáig tart tanulmányozgatni...Nem is a torna maga, hanem a gyakorlatokhoz szóló írásokból van sok...
2010. okt. 22. 12:53
Sziasztok!Hol találok videót a neten erről?
277. Gubóka (válaszként erre: 276. - 0bb3b7d1fd)
2010. okt. 22. 07:18

másnapra el is múlt. visszaállt a "rendesre" azóta maradt. ugyhogy lehet h ez ilyen anomália volt csak..:D de nem baj, azóta több derkat csinálok biztos ami biztos.

nekem nagyon fura volt az utóbbi két alkalommal, mikor meg volt teljesen eltünt a hasam, sokkal kisebb voltam, elfogytam kb :D amikor vége lett BUMM pár napig. pont forditva ahogy eddig..kivancsi vagyok most mi lesz :D

én ma zumbázni megyek, ugyhogy nem nagyon lesz callanetic vagy csak kis lightos valamikor délelött kora délután, a zumba elég gyilkos egy dolog :D

2010. okt. 21. 19:59

Mielőtt megjönne, mindig nagyobb a derékbőség...nem mostanában esedékes? a vízvisszatartás maitt ilyenkor rémes dolgokat lehet mérni. Tapasztalatból mondom..:-D

én ma walk aerobicozni fogok, holnap megint Callanetics.

275. Gubóka (válaszként erre: 274. - Szmelinda15)
2010. okt. 20. 21:06

hát én kétségbe estem. megmértem a derekam és ha jól emlékszem nagyobb 2centivel. mivan????:DD mindent ugyanugy csinalok mint eddig...

ez szivenütött :S szenevd itt az emebr aztan stagnál aztán meg ez is. ma olyan extra derekazást csináltam h ihajjacsuhajja..holnap megmérem megint..:D

2010. okt. 20. 20:26
Én úgy hallottam hogy egy bizonyos idő után az ember stagnálni kezd, majd megint beindul a változási folyamat. Én is stagnálok már két hete :), de az a szerencse hogy pluszba még nem jött vissza semmi.
273. Gubóka (válaszként erre: 272. - 0bb3b7d1fd)
2010. okt. 20. 08:17

megnyugtattál akkor :))

megijedtem, hogy azért stagnálok mert , hogy így nem jó. mondjuk a két dvd-t összesen 3-szor csináltam meg..utánna igy csináltam és müködött. lehet csak hozzászokott a szemem a dologhoz és nem evszem úgy észre.

nekem két napja izomlázam van, de ugy h két napja nem is tudtam tornazni mert hétfőz zumbázni voltam és majd megdölgöttem :))de szuper volt nagyon.

de ma mindenképp tornazom majd.

2010. okt. 19. 23:11

Szerintem jól csinálod, a sorrend megvan. Azt hiszem, úgy írta Callan, hogy fontos, hogy sorrendben csináljuk a gyakorlatokat, mert egymásra épülnek. Fokozatosan dolgoztatják meg rétegről-rétegre a mélyizmokat. A dvd-t én sem szeretem, a könyből csinálom. Van benne egy lista, azt kitettem a falra, Kövi Szabolcs zene bekapcsol, és kezdem is.:-)

mai egy óra is megvolt, megint érzem minden izmomat (meg a hájat is, szerintem).:-D

271. Gubóka (válaszként erre: 270. - 0bb3b7d1fd)
2010. okt. 19. 21:08

ez érdekes dolog. mondjuk én nem a dvd-t csinálom. mert nem tetszik a tampója, hanem:

- először kar 100X

- derék (ez az oldal hajolgatásos) 100-100X

- hasizom ( a négy féle 100-100X)

- vádli 100x-100x

- comb 100x-100x

- fenék 200x

tehat en se a programot csinálom, és kiagyom az ilyen köztes mozdulatokat h hajolgassunk meg levegozzunk meg fejkörzés. de használ. mondjuk most stagnálok egy kicsit egy ideje de nem aggódom :)

vagy szerintetek nem jó ha igy cisnalom? :SS

2010. okt. 19. 20:16
Callan szerint nem...és fura, de eddig, amíg külön csak hasaztam, nem éreztem semmit. Tegnap lement az egy órás program, és ma mindenhol izomlázam van, felkartól lábszárig. A hasamban is, szóval igaza lesz a könyvnek.
269. 3f54929e3a (válaszként erre: 268. - 3f54929e3a)
2010. okt. 19. 18:22
Ha csak a haserösitö gyakorlatokat csinalom akkor is el tudok erni latvanyos eredmenyt?
2010. okt. 19. 18:10
Ha csak a haserösitö gyakorlatokar csinalom a callaneticböl akkor is el tudok erni latvanyos eresmenyt?
2010. okt. 19. 16:07

Hajrá, sok sikert mindenkinek!!!

Én mindennap 500 lépést teszek a taposógéppel(ez kb 15 perc, de szerintem ez igen kevés), majd kb 20 perc callanetics. Ez hetente vagy 3-4-szer csinálom. Remélem mire itt lesz a nyár, átváltozom teljesen.

2010. okt. 18. 20:26
Azért nem 18 évet...:-) de 13 évesen vették meg otthon a könyvet, én meg kipróbáltam. Minden évebn volt pár hónap, amikor csak ez ment, de sokszor elcsábultam más, divatosabb tornákra. Azóta született 3 gyerkőcöm, és már az anyagcserém sem az a viharsebes, mint volt, a hasam pedig elég kritikán aluli:-). Most Rékázom is, meg walk aerobic is megy.
265. Gubóka (válaszként erre: 264. - 0bb3b7d1fd)
2010. okt. 18. 20:20
18 éve húúúúú :)) és ebből mennyit tornáztál? nem semmi. :))
2010. okt. 18. 20:13

Sziasztok!

Régi újrakezdő callanetics-rajongó vagyok, immár 18. éve (most vagyok 31).

Jönnék én is, együtt könnyebb a torna is.

Ma kezdtem újra az 1 órás alappal (kék könyvből), két hétig mindennap fogom csinálni.

263. Gubóka (válaszként erre: 260. - Zani)
2010. okt. 13. 20:40
a lényeget kihagytam, jó pihenést neked !! :)
262. Gubóka (válaszként erre: 260. - Zani)
2010. okt. 13. 20:39

megy ott le a kiló és a centi :) ügyesvagy :))

a mell miatt ne aggódj, nekem is "hivatalosan" centiméter szerint két centi lement, de tömörödött..mert a karmozgatásos gyakorlat gondolom ott is megmozgatja a dolgokat es ezért nagyobbnak tunik hiaba ki

261. Gubóka (válaszként erre: 260. - Zani)
2010. okt. 13. 20:39

megy ott le a kiló és a centi :) ügyesvagy :))

a mell miatt ne aggódj, nekem is "hivatalosan" centiméter szerint két centi lement, de tömörödött..mert a karmozgatásos gyakorlat gondolom ott is megmozgatja a dolgokat es ezért nagyobbnak tunik hiaba kisebb elvileg :DD

nekem ami még mindig gázos a csipőm. de nem is oldalt hanem hátul a fenekem felett..tudod mire gondolok. oldalt mar nincs szinte semmi, de az alig moccan meg..gondolom a nagy farizommal van összektöttetesben és ahhoz h az lemenjen a fenekemet kell ezerrel szadizni. hat hjaj :)) nehez dolgozk ezek.

én kb 2-3 kilot fogytam, lehet már 3,5 is van. ugyhogy nem adom fel, most a esti filmezgetes elötti bonusz popó és csipő torna jön :)) azt hiszem megszallott lettem..

260. zani
2010. okt. 13. 20:24

Grat a kitartó és eredményes(!) munkádhoz!

az én jelenlegi helyzetem: -1 kg, mellbőség -2 cm :( , derék -2 cm, csípő: -1 cm.

nem vagyok egyébként elégedett magammal, mert a tervezetthez képest nem csinálom rendszeresen.

emellett az eredmény most veszélyben van mert holnaptól 4 napot wellnesselünk... de tervezem a fitness termet is látogatni! :)

259. Gubóka
2010. okt. 13. 11:17

Mi a helyzet lányok? csendes a fórum!! Mindenki tornázik? :))

Jelentem a torna eredménye nagy tetszést váltott ki barátomnál :)) Úgyhogy ez ösztönzőleg hatott eléggé.

Most fejeztem be a supert, és a RR edzőkártyákat. alig élek. :D

írjatok majd, hogy álltok !!

258. szmelinda15 (válaszként erre: 252. - Fjodora)
2010. okt. 6. 16:00
Szerintem teljesen mindegy az eredmény szempontjából. A könyvben az a jó hogy sok magyarázat is van benne, és szerintem a képek segítségével könnyen el tudod majd sajátítani a gyakorlatot. És ha dvd-re szeretnél tornázni, sok letöltési lehetőség van az interneten.
257. fjodora (válaszként erre: 256. - Zani)
2010. okt. 5. 14:32
köszönöm. sokat segítenél a könyvvel is. az adatlapomon szerepel az email címem, arra küldheted!:D
256. zani
2010. okt. 5. 12:19
jaj félrenyomtam, a 262. hsz fjodoranak szántam.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook