Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Én jártam nála, ő ajánlotta a Reg-enort, fogytam 2 kg-t tőle, szerintem főleg a candida diéta miatt.
Kicsit furcsállottam, hogy a Reg-enor kúrát úgy állapította meg nálam, hogy különböző gyógyhatású üvegcséket a kezembe adott és fölötte valamilyen ingát lengetett, és pont a Reg-enornál lengett ki erősen:)))
Sajnos a kilók viszont szépen vissza is jöttek.
Sziasztok!
Én is próbáltam már mindenféle csodaszert fogyókúrához, ami sosem vezetett sikerhez. De gondoltam belevágok..egyszeri próbát megér, persze tudom, hogy a reg enor alapjában véve mérlegtelenítés, de sokan írták h fogytak tőle. Van pár kérdésem ezzel kapcsolatban, ha valaki tud, kérem válaszoljon:
- Főiskolás vagyok, így a reggelim mindig szendvics formájában viszem az iskolába (otthon meg nem szoktam enni, miután 5:30-kor már elindulok). Mert ott nem megoldható, h kis dobozkában vigyek mindenfélét (meg mi mindenfélét vinnék?). Van pár percem bekapni egy szendvicset, mindig ezzel oldottam meg. Szóval első kérdésként azt tenném fel, h mit ajánlotok reggelire.. ? (Mert itthon gondoltam olyanra, h rántotta paradicsommal, meg virsli paradicsommal, pirítós.. és kb ez ki is fújt. XD)
- Ha abbahagom a reg enor-t nem fogok visszahízni tőle a duplájára, mint amit tegyük fel leadtam? Mert elég sok fogyókúránál ez van, h éhezteted magad, tornázol..nagy nehezen leadsz 5 kilot 2 hónap alatt és ha abbahgyod a következő hónapban 10-zel vagy több.
- A tej megvonásától félek, mert én heti szinten biztos iszok 4 pohár tejet, meg imádom a a natúr joghurtot. De hajlandó vagyok a "siker" érdekében megvonni magamtól. Cukrokat, sütit nem szoktam nagyon enni, nem vagyok édességmániás.
De a kávéval problémám van,mindig tejjel iszom, magába utálom.. esetleg kiválthatom pl. kókusztejjel a tejet..? :)
Hát most hírtelen ezek jutottak eszembe. :)
meg paprikával és paradicsommal... :)
Most azon gondolkodtam, hogy lesütök egy adagot májjal. Meg disznótorost, összetrutymizni, hogy kence legyen. :)
Sziasztok!
Tegnap este kicsit megcsúsztam... a céges szülinapozásnál bizony lecsúszott két korsó sör és egy szelet csokitorta. Félve álltam ma mérlegre, s lásd csodát, kevesebbet mutatott, mint eddig. :)
Mától drákói szigor vissza. Bár a zsíros kenyér kezd önmagában unalmas lenni... :)
Sziasztok!
Én is nagyon gondolkozom a reg-enor elkezdésén. Én kicsit félek a tejtermékek megvonásától, de szerintem Candidám van.
1 éve puffadok, fogyókúra ellenére is híztam, gyakran van folyásom. Orvoshoz nem mentem vele, mindig magamat kúrálom, olvasgatok a neten, bizonyos ételek után ég a nyelőcsövem. kb 2 hete nem ettem krumplit, kenyeret, tésztát. Azóta kevésbé puffadok. "szelem" az sajnos sok van. 2 hét alatt 1,5 kilót fogytam. Sokat sporotlok 1 héten 2-3-4 alkalommal 1 órát. (futás, aerobik, RRéka torna) és ez rendszeres már egy pár hónapja.
169 cm vagyok és 73,8 kiló. szeretnék még 8 kilótól megszabadulni. Szedtem Acai berry thint (nem használt) most life care-s étrendkiegészítőt iszogatok, még van 20 napra való adag, ha ez sem segít el fogom kezdeni a reg-enort. Az az igazság rengeteg zöldséget, tojást, gyümölcsöt eszek és sokszor rámtör az édes ízek utáni vágy, cukrot azt nem eszek, de kívnom a csokit, túrórudit, kekszet...
Sziasztok!
Én tegnap kora délutánra már éhen akartam halni, pedig normálisan ebédeltem. Szerencsére útba esett a Jégbüfé és elcsábultam egy igazi töpörtyűs pogácsára. (Kétlem, hogy a metró aluljárókban hagyományos módon sütnék...) Ma meg már itt szemezek a délelőtti grapefruitommal, de nem visz rá a lélek, hogy máris megegyem.... :))
Ti nem vagytok éhesek???
Sziasztok!
Jó kedvem lett, h vannak akik most kezdték. Én holnap lesz két hete és minden úgy történik ahogy a tapasztalt többség mondta.Első hét elején semmi változás nem volt,vége fele fájt a fejem, fáradékonyabb voltam.1.5-2 kg ment le.Egy bajom van, ezen segítsetek ötletekkel.Fekete kávét iszom magába (természetesen), és ez köztüdott, h hasfogó.Az anyagcserém lassult emiatt.Most ez a gondom, eddig ez nem volt.
A rántáshoz annyit, h én mindent teljeskiörlésű liszttel készítek.Tejterméket semmibe nem használok, habarást kihagyom.
Sziasztok! Ne haragudjatok, nagyon sokáig nem néztem a fórumot.
Na hát a tapasztalatok: 2010. október 1én, 69 kg-san vágtam bele a kúrába. Candida miatt leginkább, na mondjuk a fogyás is jól jött. (169 cm magas vagyok). Én szinte minden másnap sportolok, nem abálok :) , de mégsem sikerült fogynom. Na, a Regenortól sikerült: december közepéig tartottam a kúrát (2,5 hónap). 61 kg lett a vége. Nekem a november volt "brutális" (pozitív értelemben), 6kg-t fogytam, a többit a kúra további részeiben. És nagyon jó érzés, minden ismerősöm megjegyezte :)
Sajnos a karácsonyi partik alatt "elvéreztem". Én eléggé bulizós vagyok, és hát a patik nehezen elképzelhetőek alkohol nélkül, úh 2,5 hónap után abahagytam, mondhatni vereséget szenvedtem :(
Sajnos a karácsonyi töménytelen cukros étel miatt a candida tüneteim visszatértek :( Úh nekem nem volt elég a 2,5 hónap.
Január-februárban elvoltam, candidának nem volt jele. Most ismét elkezdem a kúrát. Azt hiszem márc 21-el. Nem a candida miatt, a fogyás miatt. Az elmúlt hónap alatt 3 kg rámrakódott (most 64 vagyok így), és eléggé zavar. És a Regenor + mellette a sport nekem egy csodaszer ilyen szempontból. Sajnos csak sporttal nem tudok fogyni, kell mellé, hogy figyeljek a kajálásra. Úh most hétfőn megyek Sigrfidhez, egyenlőre 1 hónapi adagért. Aztán remélem lesz lelkierőm folytatni... :)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása