Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

275. N.Babi
2011. márc. 27. 20:04
Elment a kedvem,harmadik hete, de csak 1,5 kg ment le még az elején hírtelen,azóta semmi.Betartok mindent.:(
274. zizabella (válaszként erre: 269. - Vikci.)
2011. márc. 26. 12:06

Én jártam nála, ő ajánlotta a Reg-enort, fogytam 2 kg-t tőle, szerintem főleg a candida diéta miatt.

Kicsit furcsállottam, hogy a Reg-enor kúrát úgy állapította meg nálam, hogy különböző gyógyhatású üvegcséket a kezembe adott és fölötte valamilyen ingát lengetett, és pont a Reg-enornál lengett ki erősen:)))

Sajnos a kilók viszont szépen vissza is jöttek.

273. Shanox
2011. márc. 26. 11:20

Sziasztok!

Én is próbáltam már mindenféle csodaszert fogyókúrához, ami sosem vezetett sikerhez. De gondoltam belevágok..egyszeri próbát megér, persze tudom, hogy a reg enor alapjában véve mérlegtelenítés, de sokan írták h fogytak tőle. Van pár kérdésem ezzel kapcsolatban, ha valaki tud, kérem válaszoljon:

- Főiskolás vagyok, így a reggelim mindig szendvics formájában viszem az iskolába (otthon meg nem szoktam enni, miután 5:30-kor már elindulok). Mert ott nem megoldható, h kis dobozkában vigyek mindenfélét (meg mi mindenfélét vinnék?). Van pár percem bekapni egy szendvicset, mindig ezzel oldottam meg. Szóval első kérdésként azt tenném fel, h mit ajánlotok reggelire.. ? (Mert itthon gondoltam olyanra, h rántotta paradicsommal, meg virsli paradicsommal, pirítós.. és kb ez ki is fújt. XD)

- Ha abbahagom a reg enor-t nem fogok visszahízni tőle a duplájára, mint amit tegyük fel leadtam? Mert elég sok fogyókúránál ez van, h éhezteted magad, tornázol..nagy nehezen leadsz 5 kilot 2 hónap alatt és ha abbahgyod a következő hónapban 10-zel vagy több.

- A tej megvonásától félek, mert én heti szinten biztos iszok 4 pohár tejet, meg imádom a a natúr joghurtot. De hajlandó vagyok a "siker" érdekében megvonni magamtól. Cukrokat, sütit nem szoktam nagyon enni, nem vagyok édességmániás.

De a kávéval problémám van,mindig tejjel iszom, magába utálom.. esetleg kiválthatom pl. kókusztejjel a tejet..? :)

Hát most hírtelen ezek jutottak eszembe. :)

272. Zsadi27 (válaszként erre: 271. - Pethoevi)
2011. márc. 25. 13:14

meg paprikával és paradicsommal... :)

Most azon gondolkodtam, hogy lesütök egy adagot májjal. Meg disznótorost, összetrutymizni, hogy kence legyen. :)

271. pethoevi (válaszként erre: 270. - Zsadi27)
2011. márc. 25. 11:06
lila hagymával???:-)
270. Zsadi27
2011. márc. 25. 10:22

Sziasztok!

Tegnap este kicsit megcsúsztam... a céges szülinapozásnál bizony lecsúszott két korsó sör és egy szelet csokitorta. Félve álltam ma mérlegre, s lásd csodát, kevesebbet mutatott, mint eddig. :)

Mától drákói szigor vissza. Bár a zsíros kenyér kezd önmagában unalmas lenni... :)

269. Vikci. (válaszként erre: 268. - Hajnal67)
2011. márc. 24. 20:46
Szerintem hívd fel Szabó Szigfridet, ő dolgozta ki a Regenort. 23/416 719
2011. márc. 24. 19:37
sziasztok!!Mit tudtok ha az epeholyagom kivan veve mennyire hasznalhatom a regenort
267. Vikci. (válaszként erre: 265. - Bondita)
2011. márc. 22. 22:00
Bondita, írtam priviben :) Viki
266. Zsadi27
2011. márc. 22. 08:20
Sziasztok! Az első hét után a mérleg még mozdulatlan, kíváncsian várom, hogy mikor mozdul a mérleg. Sokat nem kéne fogyjak, inkább csak hiúságból adnék le mondjuk 3-5 kilót. (Már ezért hülyének néznek a kollegáim...) Régiektől kérdezném, hogy ettől a bő epe-enzim termeléstől a székletürítés is változik? Ezen ne lepődjek meg, ugye?
265. bondita
2011. márc. 19. 15:45

Sziasztok!

Én is nagyon gondolkozom a reg-enor elkezdésén. Én kicsit félek a tejtermékek megvonásától, de szerintem Candidám van.

1 éve puffadok, fogyókúra ellenére is híztam, gyakran van folyásom. Orvoshoz nem mentem vele, mindig magamat kúrálom, olvasgatok a neten, bizonyos ételek után ég a nyelőcsövem. kb 2 hete nem ettem krumplit, kenyeret, tésztát. Azóta kevésbé puffadok. "szelem" az sajnos sok van. 2 hét alatt 1,5 kilót fogytam. Sokat sporotlok 1 héten 2-3-4 alkalommal 1 órát. (futás, aerobik, RRéka torna) és ez rendszeres már egy pár hónapja.

169 cm vagyok és 73,8 kiló. szeretnék még 8 kilótól megszabadulni. Szedtem Acai berry thint (nem használt) most life care-s étrendkiegészítőt iszogatok, még van 20 napra való adag, ha ez sem segít el fogom kezdeni a reg-enort. Az az igazság rengeteg zöldséget, tojást, gyümölcsöt eszek és sokszor rámtör az édes ízek utáni vágy, cukrot azt nem eszek, de kívnom a csokit, túrórudit, kekszet...

264. Vikci. (válaszként erre: 261. - Tiea)
2011. márc. 18. 12:02
Tiea, én kb másfél hét után vettem észre, hogy fogytam (mérleg + centi). Nekem úgy volt, h hetekig fogytam, aztán megállt kb 3 hétig, utána megint hetekig fogytam. De nálam az első hónap volt nagyon látványos, és abszolút hullámokban ment le a súly.
263. Zsadi27
2011. márc. 17. 09:18

Sziasztok!

Én tegnap kora délutánra már éhen akartam halni, pedig normálisan ebédeltem. Szerencsére útba esett a Jégbüfé és elcsábultam egy igazi töpörtyűs pogácsára. (Kétlem, hogy a metró aluljárókban hagyományos módon sütnék...) Ma meg már itt szemezek a délelőtti grapefruitommal, de nem visz rá a lélek, hogy máris megegyem.... :))

Ti nem vagytok éhesek???

262. N.Babi
2011. márc. 16. 21:25

Sziasztok!

Jó kedvem lett, h vannak akik most kezdték. Én holnap lesz két hete és minden úgy történik ahogy a tapasztalt többség mondta.Első hét elején semmi változás nem volt,vége fele fájt a fejem, fáradékonyabb voltam.1.5-2 kg ment le.Egy bajom van, ezen segítsetek ötletekkel.Fekete kávét iszom magába (természetesen), és ez köztüdott, h hasfogó.Az anyagcserém lassult emiatt.Most ez a gondom, eddig ez nem volt.

A rántáshoz annyit, h én mindent teljeskiörlésű liszttel készítek.Tejterméket semmibe nem használok, habarást kihagyom.

261. Tiea
2011. márc. 15. 13:50
Sziasztok! 1 hete kezdetm el a regenort inni.Kérdésem a következő mennyi idő múlva indul el a suly negatív irányba??? A hasam már laposabbnak tűnik:D Jól látom létezhet ez???:D
260. ÁZsuzs10 (válaszként erre: 259. - B.ary)
2011. márc. 13. 13:58
köszike.
259. b.ary (válaszként erre: 258. - ÁZsuzs10)
2011. márc. 12. 21:12
semmilyen cukrot ne használj.nem tudom,hogy volt-e candidám igazán,az biztos,hogy elötte nem lettem terhes,mmiután kitakaritott,utána sikerült,úgyhogy valószínű,igen.semmilyen gyümölcsöt,csak citromot,grapefruitot,és esetleg kivit szabad enni,bár én ettem néha savanykás almát is!
2011. márc. 12. 13:44
Ezek szerint a candidád is rendbe jött? Azt nem tudod, hogy a nyírfacukrot sem lehet használni? Valamint, hogy meggyet, szedret ezeket sem lehet enni?
257. b.ary (válaszként erre: 256. - Vikci.)
2011. márc. 12. 11:34
én általában rántással csinálom a főzelékeket.tejfölt csak a krumli főzelékhez használtam,amit ugye habarni kell!utána ezt is rántással csináltam.talán annyi liszt nem mennyiség,de ha úgyis mész az orvoshoz,megkérdezhetnéd,engem is érdekel,hogy mit mond.te magadnak nem tudod megvenni,mindig tőle veszed a reg-enort?ha a rendszerben vagy,akkor olcsobb!
256. Vikci. (válaszként erre: 242. - B.ary)
2011. márc. 12. 11:10
b.ary, te a főzelékeket hogy csinálod? Mert én csak úgy tudom elkészíteni ket, h kell bele tejföl. Írnál nekem receptet? :)
255. Vikci.
2011. márc. 12. 11:00

Sziasztok! Ne haragudjatok, nagyon sokáig nem néztem a fórumot.

Na hát a tapasztalatok: 2010. október 1én, 69 kg-san vágtam bele a kúrába. Candida miatt leginkább, na mondjuk a fogyás is jól jött. (169 cm magas vagyok). Én szinte minden másnap sportolok, nem abálok :) , de mégsem sikerült fogynom. Na, a Regenortól sikerült: december közepéig tartottam a kúrát (2,5 hónap). 61 kg lett a vége. Nekem a november volt "brutális" (pozitív értelemben), 6kg-t fogytam, a többit a kúra további részeiben. És nagyon jó érzés, minden ismerősöm megjegyezte :)

Sajnos a karácsonyi partik alatt "elvéreztem". Én eléggé bulizós vagyok, és hát a patik nehezen elképzelhetőek alkohol nélkül, úh 2,5 hónap után abahagytam, mondhatni vereséget szenvedtem :(

Sajnos a karácsonyi töménytelen cukros étel miatt a candida tüneteim visszatértek :( Úh nekem nem volt elég a 2,5 hónap.

Január-februárban elvoltam, candidának nem volt jele. Most ismét elkezdem a kúrát. Azt hiszem márc 21-el. Nem a candida miatt, a fogyás miatt. Az elmúlt hónap alatt 3 kg rámrakódott (most 64 vagyok így), és eléggé zavar. És a Regenor + mellette a sport nekem egy csodaszer ilyen szempontból. Sajnos csak sporttal nem tudok fogyni, kell mellé, hogy figyeljek a kajálásra. Úh most hétfőn megyek Sigrfidhez, egyenlőre 1 hónapi adagért. Aztán remélem lesz lelkierőm folytatni... :)

254. b.ary (válaszként erre: 253. - N.Babi)
2011. márc. 12. 09:30
ehetsz olyan sütit ami jól megvan sütve,pl:tepertős pogácsát,hájast.na nem sokat csak az ize kedvéért!sikerülni fog!csak az elején rossz,de aztán belejössz!
253. N.Babi (válaszként erre: 252. - B.ary)
2011. márc. 11. 21:10
Köszönöm a válaszod!Gratulálok a babához, jó egészséget nektek!Kíváncsian várom a változásokat magamon, remélem sikerül.A csoki és a sütik hiányoznak, én imádok sütni főzni finomakat, de a cél érdekében ezekről lemondok.
252. b.ary (válaszként erre: 251. - N.Babi)
2011. márc. 11. 16:46
én 3 hónapig tartottam a kúrát,de csak azért hagytam abba,mert terhes lettem.elvileg nem kellett volna abbahagyni,de én igy akartam.a 3 hónap alatt 10 kilót fogytam,de inkább centiben volt látványos a fogyás.és a narancsböröm is fogyóban volt.most amig szoptatok addig nem iszom,bár ha csökken a tej mennyisége,akkor lehet elkezdem.nem tapasztaltam mellékhatást,ha elegendő a zsirbevitel akkor nem lehet baj.ugyan hiztam de a terhesség miatt,és még jó is volt,hogy terhesség elött fogytam .egyébként nekem ez segitett,hogy terhes legyek.elötte 2 évig nem jött össze.ez kitakaritott annyira,hogy sikerült.alig várom,hogy újra kezdjem!!!!
251. N.Babi (válaszként erre: 249. - B.ary)
2011. márc. 10. 15:27
Köszi a biztatást, mindent megteszek érte, h sikelüljön, nagyon elszánt vagyok! :)Sok kérdésem van:- Mennyit fogytál, mennyi idő alatt?-Mennyi ideig tartottad a kúrát?- Most szünetet kell, h tartsál? Jött-e vissza a leadott kg-ból? Mellékhatásai a regenornak?
250. ÁZsuzs10 (válaszként erre: 248. - N.Babi)
2011. márc. 10. 14:40
Engem mondjuk inkább candidával kapcsolatban érdekelnének a tapasztalatok.
249. b.ary (válaszként erre: 248. - N.Babi)
2011. márc. 10. 14:32
biztosan sikerülni fog! nekem is csak ez segitett!nekem még várnom kell 1-2 hónapot mire újra kezdem,de megvan már 3 üveggel!tudok segiteni ha kell,én már ittam,fogytam is vele!
248. N.Babi (válaszként erre: 247. - ÁZsuzs10)
2011. márc. 10. 14:18
Én elkezdtem,(ma 1 hete) akár fogyókura gyanánt, mindig kudarcot vallottam ez ügyben, most hátha sikerül.
247. ÁZsuzs10 (válaszként erre: 246. - N.Babi)
2011. márc. 10. 13:49
Szia! Én gondolkoztam rajta, csak tapasztalatokat próbálnék összegyűjteni...
246. N.Babi
2011. márc. 10. 13:13
Sziasztok! Van-e vki aki most kezdi/kezdte a regenort?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook