Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetős fórum)
Véletlenül találtam erre a topikra, nem bírtam kihagyni 😊
Tapasztalat? Soha senkinek!!
Kicsinálta a majamat, borzalmas máj fájdalom, 3 fokú zsirmaj, emésztésem tönkre ment…
Most a Slim 40 et csinálom.Szeretnék 10 kilót még leadni,de a nyári gyümölcsöket is szeretem.
Nekem egy diéta sem volt okyan hatásos mint a regenor.
Gratulálok!!
Személy szerint azért sajnálom ezt a fórumot, mert 10 évre visszamenőleg minden betűmet vissza tudom olvasni, olyan, mint egy napló! Végtelenül büszke vagyok, hogy ezalatt a 10 év alatt több ezer embernek tudtam segíteni, hogy jobban érezze magát a bőrében. Igen, ezalatt azt is megtanultam, hogy erre büszke lehetek az itt kapott pofonok ellenére is :)
Igen szerintem is.
15 kilót sikerült leadom.
Valamikor régebben írtam, hogy egy 60 éves férfi ismerősöm szedte a regenort és betartotta az étrendet. Fogyott 30 kg-ot néhány hónap alatt.
Egy másik 24 éves lány, csak az étrendet tartotta és fogyott 15 kg-ot.
Mind a kettő kb. ennyit szeretett volna fogyni.
Minden fogyasztószerre rá van írva, hogy a szedés mellett kell mozogni és diétás étrendet tartani.
Én erre szoktam mondani, hogy mozgással és diétás étrenddel is le lehet fogyni, ehhez nem kell drága tabletta, stb.
Ez már egy jobb példa, valamivel összetettebb :)
Itt ahogy a regenornál a tejsavó (99%) a növényi koncentrátum (2%) amiről tudjuk, hogy hány %-át teszi ki a folyadéknak. Viszont egyenként nincs részletezve, hogy a 2%-ból melyik növény mennyi. + A végén probiotikum, ami pontosan fel van tüntetve.
Mit tudunk leolvasni a cimkéről? (mennyiség szerint csökk. sorrendben)
1. összetevő víz, 2. melasz (cukor) 3. a növényi koncentrátum 4. probiotikum. A növényi konc. 2%-a az egésznek, tehát a víz és a cukor együtt 98%.
Hogy kiderítsük a 98%-ból menyni víz és mennyni cukor, el kell olvasni a tápértékeket. Megnéztem: Tápérték 30ml-ben: Energia: 7,5kJ / 1,8 kcal, Fehérje: 0g, Zsír: 0g, Szénhidrát: 0,45g. Tehát 100ml-ben ~ 1,5g szénhidrát van, ami a melaszból származik. Ebből kiderül, h. kb 2-3g melasz lehet benne.
A regenornál a képlet ennél egyszerűbb, nem kell matekozni. Tudjuk h . 99% tejsavó / 1% egyéb : ízfokozó, tartósítószerek, c-vitamin, grapefruitmag kivonat, és utóbbi kettőnek a pontos mértéke, mg-ban meghatározva.
Ó, értelek, akkor ez egy étrendkiegészítő:
Összetevők: Víz, melasz és cukornádmelasz, gyógynövény és növényi koncentrátum (2%) (ánizs, bazsalikom, áfonya, kapor, édeskömény, gyömbér, grapefruit, szőlőmag-kivonat (O.P.C.), oliva levél, oregano, borsmenta, ananász, málna levél, kömény, párlófű, rozmaring, zsálya, fekete köménymag, édesgyökér, kakukkfű és pecsétviaszgomba), élő probiotikus mikroorganizmusok 3,0 x 107 kbE.
Ebből mit tudsz kihozni? :D
Ne csináld:) Az oroszkrém torta természetesen szintén nem étrend-kiegészítő. Ennél a receptnél nincsenek megadva a mennyiségek, míg a regenornál rá kell írni a cimkére, anélkül nem lehetne legálisan forgalmazni.
1.: Tejsavó (99%), tehát 500ml-ből 495ml-t tesz ki a palackban a tejsavó. Nehezen tudom eldönteni, hogy szándékos-e részedről az értetlenkedés.
Hát jó, akkor nézd ezt:
Összetevők: fehér tönköly királybúzaliszt, teljes őrlésű tönköly királybúza liszt, nádcukor, növényi margarin, kukoricaitalpor, kukoricakeményítő, Schlagfix növényi tejszín, mazsola, rizstej (jázminrizs, víz), mandula, napraforgó étolaj, Rapunzel bio kandírozott narancshéj, pálmazsír, karobpor, 100 %-os bio citromlé, foszfátmentes sütőpor, citromolaj, narancsolaj, kurkuma, kristályvanilin, Himalája só, szűrt víz, napraforgó lecitin
Azt is elárulom, hogy ez az oroszkrémtorta összetétele.
Így tudsz oroszkrémtortát készíteni?
Hajtogatod csak a magadét :D
Mellesleg csak egy példa: a parfümök összetevőit is tudjuk, mégsem tudunk parfümöt csinálni!
Így már érted, miért működik a Reg-Enor (a te legnagyobb bánatodra)? :D
Én soha nem fogytam le eddig 2 kilónál többet életemben.Most meg -11 kilónál tartok,derékban meg -13 centinél 2.5 hónap alatt.
A tejtermékek egáltalán nem hiányoznak,meg vagyok nélkülük.
Olvasd el a fórum címét.
Aki ebbe a fórumba jön azért teszi ,mert használja a regenort.Saját döntése alapján.
Jól vagyok, köszi. Ritkán járok erre, te szorgosabb vagy nálam :D Kicsit besegítek, mert a lényeg rendre kifelejtődik az előadásokból.
Reg-enor összetevők:
- 99%: tejsavó (tejtermék)
- 1% egyéb: savanyúságot szabályozó anyag (almasav), L-aszkorbinsav, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát) stb...
Semmi gond, finom és olcsó ital a tejsavó. Ha a szigorú cukormentes diétát is betartjuk, még fogyni is lehet mellette.:O (olyan apróságokkal minek foglalkozni, hogy többek közt tejtermékek is tiltottak regenor diétában:D)
Jaa, hogy a fogyásban amúgy semmi szerepe nem volt a lötyinek? Részletkérdés, a vevő nem tudja, csodálatos szert vett, elégedett. A szponzor is elégedett, mindenki happy. Szervezzünk be még pár tagot és még olcsóbb lesz a lötyi, már csak 8999 Ft / liter :P
Azért ilyen drága mert hálózatban értékesítik, mire eljut a vevőhöz a szponzorokon keresztül sokszorosa lesz az ár.
Összetétele 99%-ban tejsavó, ugyanez a piacon cirka 300Ft/l. Mindenkinek sok sikert a fogyáshoz, ha jót akartok magatoknak ne az efféle lötyikre alapozzatok. Étrend és mozgás hozza meg az egészséget, itt pedig rajtatok gazdagodnak.
Ha az Ökonet-hez belépsz akkor már alapból 20%-kal olcsóbban veheted meg és akkor is 5500 ft 1 üveggel.
Én már a 3.-ik szinten vagyok és azért 4900 valamennyi.De mint írtam nemrég ha a 4.-ik szintre érek már annyi se lesz.
Érdemes belpéni a Biocom-hoz,mert nagyon jó termékeik vannak,csak ajánlani tudom őket!!!
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Borravaló megosztás a vendéglátásban hogy lehet igazságos?
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása