Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Hát sajnos én kérdésekre nem igazán tudok válaszolni,mert még nem próbáltam...
De ez az inzulin elhagyás tényleg nagyon jó és igazán hihetetlen! :-)
Köszönöm. Végre valaki reagált. Nagyon örültem, mert szeretném megosztani a gondolataimat a hasonló sorsú fórumozókkal. Meg lennének kérdéseim is....
Szép napot! :)
Hat hete eszem a Reg-Enort. Én a feltalálójától veszem, hozzá járok kezelésre is.
Az inzulinadagomat már a felére csökkenthettem és nagyon jó cukorértékeket mérek.
Már nem hiányzik a tej, az alma meg a sütemény.
Bár azt jó lenne tudni, mivel lehet a tejet helyettesíteni, pl. olyan főzelékeknél, amikbe kell tej vagy tejföl, kefir.
Vettem szójatejet, de azt sem szabad, még kávéba sem. Kérdeztem a reflexológust, azt mondta, igyak a kávéhoz vizet.Meg egyek sok szalonnát és zsírral főzzek. Csak citromot és grapefruitot eszem, más gyümölcs tilos.
Minden hétfőn mérem magam, 5 kg ment le rólam.
Még 10 kg-tól szeretnék megszabadulni, no, meg az inzulintól is.
Nem éhezek, csak azt eszem, amit lehet.
Jobb a munkabírásom és a kedélyállapotom.
Bízom benne, hogy meggyógyulok és elérem az álomsúlyomat. A hasamról olvad a zsír.....
Van olyan, aki nem diétázott mellette és úgy is tapasztalt pozitív változást?
Már valaki korábban említette, hogy ez a szer nem sokat ér (a hatóanyagok mennyiségét és összetételét illetően). Nekem így első olvasatra nagyon úgy tűnik, hogy a poz hatások a diétának köszönhetők és nem ennek az italnak, ezért érdekelne, hogy diéta nélkül is ér-e valamit?
Sajnálom, hogy senkivel sem tudok tapasztalatot cserélni.
Szerettem volna tudni, hogy az inzulinos cukorbeteg mit él át a Reg-enor szedése alatt.
Szépen alakulnak a cukorértékeim, sőt , arra kell vigyáznom, ne legyen túl alacsony . Csak 4 egységgel csökkentettem az inzulinadagomat, de valószínű, megint kell valamennyivel. Alacsony értékeket mértem, még kevesebb inzulint kell adnom. Csak három hete iszom a folyadékot.
Szép napot!
Olyan fórumozót keresek, aki a cukorbetegsége miatt kezdte el inni a Reg-enort. Én inzulinos vagyok.
Szeretném megkérdezni, mi a tapasztalata?
Mivel lehet pótolni a tejet ? Nem vagyok nagy tejívó, de a kávémba szoktam tenni.
Ma megpróbáltam rizstejet készíteni, a neten olvastam, hogyan kell, de nekem olyan lett, mint a keményítő. Lehet, hogy azért, mert nem barna rizsből készítettem?!
Ha valaki tud, kérem, segítsen.
Sziasztok,
ki csinálja még a kúrát? Én most fejeztem be a 4 hónapot, és most hagyom abba... január 4-én kezdtem és 12 kilót fogytam... nekem nem volt semmi rossz tapasztalatom vele, nem kellett koplalnom, és mégis változtam, fogytam és éreztem hogy tisztul a szervezetem. Azóta elkeztem sportolni is.. remélem hogy sokáig sikerült megtartanom az "új" súlyom.
sziasztok,
én a regenortol nem vagyok szomjas de az fontos hogy igyál eleget minden nap.
Tesztát csak keveset szabad fogyasztani, de a teljes kiörlésű dolgok jöhetnek... Én főleg pirítóskenyeret eszek :)
a reg-enortól vagy szomjas?mondjuk azt olvastam,h legalább 3 litert meg kell inni naponta...
bizony,tepertős ogit is lehet!én is szeretem!amúgy lehet bármi ilyet,csak jól meg kell sütni.a tésztát meg ugye nem tudjuk megsütni... :-)
köszi:)etetem a gyereket és csorgok, a terhesség alatt én is keveset ettem(van aki nonstop hány:)kezd el sz.tem
az idegesít,h iszonyú szomjas vagyok,viszont kevésbé fáradt!
tepertős pogi! nyami-nnyami
szerintem zsírral készült pöri mehet,de fehér lisztből készült tésztát szerintem nem nagyon.vegyél teljeskiörlésűt!!!
Én még gondolkodom,mikor kezdjem el.Mert gondolom,terhesség közben nem kéne.Viszont lehet,h besegítene a teherbe esésben...hm... :-)
szaboszigfrid.internettudakozo.hu/cegbemutato.htm
alatt olvastam ezt is lehet?
krumplit, tésztaféléket csak korlátozott mennyiségben fogyasszunk. A rizsből készült tésztákat fogyaszthatunk korlátozás nélkül.
11. sütemények közül csak a jól megsütöttet fogyasszuk, mint pl.: hájas masni, tepertős pogácsa, amelyek át vannak sütve, de nem megégetve
Kérlek segítsetek!
Babára gyúrunk a párommal.Én szedek ennek érdekében agnucastont (barátcserje tartalmú "gyógyszer",ami a prolaktin hormont csökkenti,mert sajnos magas kicsit)és terhesvitamint iszok.Érdemes,vagy szabad elkezdenem?Ha teherbe esnék folytathatom?Vagy inkább csak diétázzak Reg-enor nélkül?
(Amúgy én ökonet tag vagyok,és most a tagi ára 5ezer!És kaptam részletes leírást is!)
Remélem még v .ki visszanéz ide.Köszi az eddigi tapasztalatokat.Kérdés:gabonát csak zabot lehet enni:hajdinát,kölest nem? és virslit?
Most kezdem a diétát és félek nagyon éhen fogok maradni.kenyeret sütőorpsat lehet v. csak pirítottat. Köszi előre is :)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása