Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Pánikbeteg vagyok! fórum

Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)

11946. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 11944. - Don Carlo)
2008. aug. 29. 07:04
Szép napot,és ne légy ideges,és pánikos!!
11945. Tomasha
2008. aug. 28. 22:57

sziasztok! talán lesz itt valaki aki a kérdésekre választ tud adni. pánikbeteg vagyok e? nem tudom. nem tudom milyen az..vagy milyennek kellene lennie. ...minden esetre gondoltam rá...hogy valami lelki problémám lehet..és hát ide lyukadtam ki.

pár éve... történt velem valami, egy rossz dolog..egy olyan dolog, amibe bele is halhattam volna. mindig veszélyesen éltem de soha nem volt rám semmi olyan hatással mint ez az egy. szóval...túlestem egy ilyen halál közeli eseményen. onnantól kezdve hogy megmenekültem..pár hónapig eszembe sem jutott semmi a történtekkel kapcsolatban... egyszerűen nem gondoltam rá..örültem hogy élek, megnyugodtam...

...aztán történt valami...

...sétáltam az utcán és jött a szédülés, furcsa volt, a szemem..mintha száraz lett volna...és a szám is kiszáradt,...úgy érzékeltem a dolgokat mintha víz alatt lennék..mintha nem lennék ura a lábamnak.. ijesztő volt de úgy gondoltam csak a vércukrom esett vagy nem ittam elég vizet..vagy hasonló.. pár pillanat és el is múlt. de ezek az esetek megsokszorozódtak...minden nap van ilyen. nincs légszomjom...vagy ilyesmi.. mindig csak a szédülés...hogy azonnal elájulok...persze soha nem ájultam még el. egészség féltő ember vagyok... szervi problémám nincs... akkor ez csak lelki lehet nem? amikor megtörtént a halál közeli élmény...utána kibeszéltem magamból..átrágtuk ezerszer hogy mi volt, mi vezetett oda... hogy mit vált ki belőlem..de én jól éreztem magam..nem gondoltam hogy elő hozhat belőlem ilyet.. szerintetek az a trauma lehet a felelős? ez pánik betegség? és ha az ...akkor ez milyen stádium? enyhe vagy erős? mi a megoldás?

köszönettel előre is :)

11944. Don Carlo (válaszként erre: 11943. - Mimóza13)
2008. aug. 28. 18:38
Köszönöm az aggodalmat,élveztem a napsütést de most eljött az este és nem vagyok a legjobban de kitartok keményen.Nagyon értékelem mindenki hozzáálását ,mint hozzám mint mindenkihez:) A rosszban ti vagytok a jó nekem.
11943. Mimóza13 (válaszként erre: 11942. - Don Carlo)
2008. aug. 28. 18:13

Szia!

Örülök, hogy ma már jobban vagy!

Goldoltam Rád, mert nem jelentkeztél eddig, meg is ijesztettél ezzel!

11942. Don Carlo
2008. aug. 28. 17:50
Sziasztok!Eletelt ismét egy nap.Lehetett volna jobb is de összeségében elvoltam.Sétálgattam,fürödtem.Eltelt a mai nap lehet elkezdett hatni a gyógyszer?
11941. Mimóza13
2008. aug. 28. 17:01

Jaj, most jött ki rajtam igazán a fáradtság... de annyira!

Vörösödik a fejem, kint fülledt a levegő, utálom ezt az időt is:(

Azt hiszem, ma már nem sok mindenhez lesz erőm!

Köszönöm a biztatást, de biztos nem lesz olyan könnyű, mint amilyen jónak ígérkezett a mai nap!

Ami igazából elszomorít, gondolom pánikbetegeknek nem mondok ezzel nagy dolgot, jövő héttől egyedül leszek itthon... Lányomnak megkezdődik a suli.

Eddig adott egy kis pozitivumot, hogy nem vagyok több mint fél napig egyedül!

11940. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 11937. - Mimóza13)
2008. aug. 28. 16:46
Örülök,hogy sikerült elintézni a dolgodat,és még sétálni is volt erőd!:-)Így tovább:-))
11939. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 11935. - Don Carlo)
2008. aug. 28. 16:45
Csak így tovább,élj egészségesen!! Pánikmentes napot kívánok!!
11938. Mimóza13 (válaszként erre: 11935. - Don Carlo)
2008. aug. 28. 11:36

Kedves Carlo!

Örülök, hogy ma már jobban vagy kicsivel.

Jómagam is szeretném a cigit már időtlen idők óta letenni, és még mindig nem sikerült:( Neked gratulálok érte, ha még mindig nem gyújtottál rá!

Nekem ma muszáj volt, hisz két hét óta ma mentem ki először, és egy kezemen meg tudom számolni, egy év alatt hányszor voltam valahol!!!!

Úgyhogy hidd el, nálam is komoly a helyzet, igen bezárkóztam!

Most nagyon elfáradtam, azt hiszem, pihenés marad jóformán délutánra!

A legnagyobb baj Nálad is az, ami nálam, nem tudsz kikapcsolni a félelemből, szorongásból, egész nap az jár a fejedben, vajon mikor leszel rosszul!

Ez a legnagyobb gond, hisz ha az embert sokszor eléri a roham, nem tud önfeledt lenni, kevésbé tud másra gondolni, mint a helyzetére!

Ilyen esetben nehéz bármi másra teljes odaadással koncentrálni!

Mindenkinek szép napot!

11937. Mimóza13
2008. aug. 28. 11:30

Sziasztok!

Hajnalban nagyon rossz volt, már pánikoltam, hogy ki kell mozdulnom, mindjárt Xanax-szal kezdtem. Aztán taxival mentünk a hivatalos helyre, két és fél óráig (!) tartott az ügyintézés. Nem volt bennem félelem!

Pedig két héttel ezelőtti kimozdulásom borzasztóan sikerült, ájulásérzéssel, 112-es pulzussal, levert a víz...

Szóval elintéztük lányommal a hivatalos dolgokat, és képzeljétek, erőt vettem magamon, gyalog jöttünk haza (pedig meleg is volt, amit nagyon nem bírok!), úgy, hogy három üzletbe is benéztünk!

Igaz, nagyon elfáradtam, de megérte, egy icipici önbizalmat adott!

Tegnap vettem Béres Omega 3-mat, egyik olvasó ajánlotta itt, elkezdtem szedni.

Most az van a fejemben, hogy kutyharapást szőrével, holnap reggel megpróbálunk az írószerbe is elmenni, most nem álltunk sorba, mert rengetegen voltak.

Minden attól függ, hogy ébredek, mennyi erőt adott ez a mai nap!

Szeretném, ha sikerülne megint!

Puszi Mindenkinek!

11936. 4f1557983c
2008. aug. 28. 10:55

Sziasztok!

Szerintem hidegfront jön, mert úgy szédelgek, hogy csak na. Olyan lassúnak érzem magam, bosszantó. Annyi teendőm lenne, és dühít, hogy nem tudom megcsinálni. (nagytakarítás, vasalás, stb...)Ti hogy vagytok ezzel?

11935. Don Carlo (válaszként erre: 11934. - 3cf80f2b78)
2008. aug. 28. 08:38
Talán ma picivel jobban ébredtem.Lettettem a cigit tegnap óta nem dohányzom.Nem 11 kor feküdtem le hanem 9 kor.Nem tudom ezek a dolgok mennyire befolyásolnak engem a jobb irányba de most per pillanat egy hangyányit jobban vagyok :)
11934. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 11932. - Don Carlo)
2008. aug. 28. 07:30
Sajnálom,hogy ilyen rosszúl vagy,tudom milyen az!Ma is rossz a napod??
11933. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 11931. - Mimóza13)
2008. aug. 28. 07:29
Szia!!Remélem ma minden rendben lesz veled,és nem leszel rosszul!Igen,nagyon nehéz volt,csak már voltak olyan napjaim,hogy azt éreztem gyógyszerfűggő vagyok,és ezért ilyedtem meg nagyon!Volt olyan,hogy olyan gyógyszereket vettem be,ami nem is igazán fájdalomcsillapító,csak éreztem,hogy kell...és ez volt a legrosszabb!Aztán eldöntöttem,ez így nem mehet tovább,mert a végén nagyobb bajom lesz,és így kezdtem el "takarítani"a fejemben!!Légy jó!!Pussz!!
11932. Don Carlo (válaszként erre: 11931. - Mimóza13)
2008. aug. 27. 20:23
Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy én már 5 éve éreztem tüneteket csak mivel 23 éves vagyok megmondom magyarul szartam rá.2 éve végigjártam minden orvost és semmi de most eljutottam arra a pontra hogy egész nap rosszul vagyok.Csak hogy értsétek a történetemet.
11931. Mimóza13 (válaszként erre: 11928. - 3cf80f2b78)
2008. aug. 27. 19:53

Szia Erika! Csodállak a teljesítményedért, 11 év után meg tudtál gyógyulni... Fejben rendbetenni az embernek magát, iszonyúan nehéz. Naponta próbálom, aztán jön a szokásos fáradtság vagy éppen roham, ami az utóbbi egy évben állandósodott, és már el is ment a kedvem mindentől! Régebben, amikor nagyon-nagyon ritkán jött a roham, mondjuk fél évben egyszer, akkor könnyű volt, mert mindig számoltam az eltelt napokat, amin nem jött elő, egy idő után megkönnyebbültem, és éltem tovább az életem. Ma már nincs mit számolni, két hétben talán egy olyan nap van, amikor azt mondhatom, ez jobb volt, mint a többi!

Tegnapelőtt annyi energiát szedtem össze, hogy honnan, magam sem tudom, igaz, el is fáradtam, hogy a lányom szobáját teljesen rendberaktuk iskolakezdésre... Ez egy 'normális' embernek nem gond, de nekem megerőltető volt! Igaz, rend van nálunk, de mostanában a nagyobb takarításokra nehezen vakarom össze magam.

Ami a legborzasztóbb, két hete nem voltam 'kint', s holnap mennem kell, két órát távol lennem, ráadásul olyan hivatalos helyre, ahova az ember nem igazán vágyik, ideges is lettem tőle, arról nem is beszélve, előre pánikolok, hisz ha a ház elé lemegyek, már negyed óra múlva fel kell jönnöm!

Az biztos, hogy taxi lesz oda-vissza, legalábbis most úgy érzem, hisz várakoznom is kell egy órát, ha nagy véletlenségből mégis el mernék indulni haza gyalog, az már a világ egyik csodája lenne.

Nem valószínű, hogy meg fog történni.

Don Carlón gondolkodtam, hogy mindennap ilyen rosszul van... Nálam ez fokozatosan alakult ki, eleinte nagyon-nagyon ritkán, aztán az utóbbi évek depressziója folytán lettek sűrűbben pánikrohamaim.

Nem hiszem, hogy rögtön csak úgy elér valakit mindennaposan!

Szorítsatok Nekem, hogy holnap minden jól menjen.

Félősnek is, hisz kórházba megy! Puszi Félős, írj majd!

11930. 659f3f04e6 (válaszként erre: 11929. - Don Carlo)
2008. aug. 27. 18:39

Inkább Neked kitartást!

Bármilyen nehéz elhinned most, lesz ez még sokkal jobb is!

11929. Don Carlo
2008. aug. 27. 18:26
Sziasztok!Hazaértem:( Vagyis hoztak annyira fáradt és levert vagyok,hogy be akartak vinni a kórházba.Bevettem 1 xanaxot és már valamivel jobb.Szédülök és iszonyatosan hasogat a fejem.Kitartás mindenkinek!
11928. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 11919. - Don Carlo)
2008. aug. 27. 15:41
Szia!Én is voltam pánikbeteg,több mint 11 évig!És most,fél éve már nincs,illetve nem érzem!Először fejben próbáld magad gyógyítani,ne gondolj rá,és ne félj,ha pl.menned kell valahova,vagy egyedül vagy otthon!Nagyon fontos,hogy tereld a figyelmed másra,ne magaddal légy elfoglalva,ill azzal,hogy mi van,ha rosszul leszek,mert akkor az leszel!Tudom,nem könnyű,nekem sem volt az,de így élni sem jó,hogy állandó depresszióban vagy!Próbálj jó dolgokra gondolni,emberekkel körülvenni magad,és kívánom,hogy gyógyulj meg minnél hamarabb!!Szép napot!
11927. hamurapi (válaszként erre: 11925. - Ani2)
2008. aug. 27. 15:35

Szia Ani2!

Kérlek lapozz vissza a 11894,11866,11887-re,ott sok mindenre választ kapsz.Van egy szabályA PÁNIKBETEG ATTÓL FÉL,HOGY FÉLNI FOG.!!!!!

Koncentrálj az elháritásra.A Pánikbetegség az ezerarcu rém,a tüneteid bizony pánikra vallanak

Pszichiátria segit!

Üdv

hamurapi

11926. hamurapi (válaszként erre: 11924. - 289acdd526)
2008. aug. 27. 15:26

Szia Carlo!

Csak semmi pánik, modta a papagály mikor a macska........!Reménytelen volt a helyzet,de ő

nyugtatta magát!Ebben a helyzetben te sem tehetsz

mást.Megvárod amig a gyógyszer hat vagy nem!Van több-legalább 6 olyan gyógyszer amit ilyenkor adni tudnak.Ha nem találja el az orvos,2 heten

ként vált.Türelem!Ne trenköld magad,hogy már mikor leszel olyan mint voltál./Itt megálltam

mert kegyetlen dolgot kell irnom-nem holnap!!!!/

Sajnálom Carlo ,de ez nálunk igy megy.

Hogy mi váltotta ki,azt te elsősorban és a pszichiáter tudjátok kiásni valahonnan a tudat

alól.Gondold át,van e valami lelki teher benned,

valami tudatalatiba üzött probléma,ha ez nincs,akkor szóbajöhet valami szervi baj.Kérlek

lapozz vissza a ll866,ll867 és a ll894-es hozzá

szólásokra.Annyi biztos,hogy vissza kell venni

eddigi tempóból.Valami olyat csináltál ami ide

vezetett,és azon változtatni kell!Szóval,első a

nyugi.Ha gyógyszer nélkül akarod ezt megoldani

akkor lépj be Kovács Ágnes honlapjára.

www.panikbeteg.5mp.eu---vagy panikbeteg@gmail.com

Ő készitett egy CD-t a saját tapasztalatai alapján

gyógyszer nélkül meggyógyult.,nagyon népszerü.

Az az 1 mg-os gyógyszer akkor is 1 mg naponta,ha

kétszer 0,5-ként veszed be.De te tudod.Ebben te

döntesz.

sok szerencsét.

hamurapi

11925. Ani2
2008. aug. 27. 15:09

Sziasztok!

Még új vagyok, remélem tudtok segíteni. Ápr.-ban egyik nap éreztem szédülést, fáztam, mellkasom szorított, de nem tulajdonítottam nagy dolgot neki aludni alig tudtam. Másnap újra de már erősebben akkor mentem el orovshoz aki beküldött a sürgőségire ott mindenféle viszg. elvég. minden neg. volt. Mondták h pánikbetegség,és haza engedtek. Napokig nem bírtam aludni de még az ágyból sem felkelni. De nem nagyon akart javulni még fejem is elkezdett fájni és akkor mentem el orvoshoz. Nagyon rendes volt sokat beszélgetett velem és írt fel divascan meg xanax-ot.Fejfájás javult de szorongás nem akart elmúlni. 2× a sürgőségin voltam erő szívdobogás miatt. Nem mertem semmit sem csinálni csak feküdni akartam. Visszamentem az orvoshoz irt egy másik gyógysz. stimulotont. Elején nagyon rossz volt minden tünet előjött, de most már jobban vagyok. Nagyon rossz ez a pánikbetegség állandóan azt figyelem mikor jön a rosszulét, egyedül nem merek otthon lenni, kocsival is csak helyben megyek. Dolgozni is nagyon sz@r. Állandóan fáradt vagyok, reggel alig bírok felkelni, többször van gyors szívverésem, hidegrázás,gyomorgörcs, nyelési nehézség. 2 hétig nem bírtam egy falatott sem lenyelni, mindig úgy éreztem h megakadt a torkomba. (5 kg le is dobtam) Ez is a lehet ennek a tünete? A mellembe is érzek néha szúró érzést az mondják h az ideg, lehetséges?

11924. 289acdd526 (válaszként erre: 11923. - Don Carlo)
2008. aug. 27. 14:39

Szia! Sajnos létezhet. Ha jól olvasom, 5-6 napja szeded a gyógyszereket. Nekem 2hét kellett kb. mire jól voltam. Addig jöttek a mellékhatások, vszínű te is azt érzed. A másik probléma, szerintem (nálam is volt ), hogy a pánikon jár az agyad, hogy mikor leszel rosszul. Addig pörögsz rajta, amíg tényleg rosszul is leszel.

Ha tudsz, pihenj, aludj sokat.

11923. Don Carlo
2008. aug. 27. 14:31
De ez nem mindennapos hanem mindenperces.Létezik ez?ennyire sulyos stádiumban lennék?a mai napom nagyon rossz nincs 1 nyugodt percem,szédulés és lábremegés.Nem tudok 3 percet talpon lenni.Létezhet ez??
11922. panik.hu (válaszként erre: 11919. - Don Carlo)
2008. aug. 27. 14:09
Szia! Ne aggódj nálam már 1,5 éve mindennapos a rosszullét nálam a szédülés dominál... sajnos
11921. eracica
2008. aug. 27. 13:29
Szeretnék megosztani veletek néhány természetes trükköt, amit egy kedves pszcihiáternő ajánlott nekem depresszió ellen, nem rögtön gyógyszert írt, hogy tudjak szoptatni- a testmozgás segít! heti legalább 3x 30 perc aerob mozgás, ami felviszi a pulzusszámot (úszás, biciglizés, futás, aerobik), omega3 zsírsav -halolaj kapszula- 1000 mg/nap, valamint minél többet aludni!!-könnyű mondani, ezek megkönnyítik a gyógyulást, érdemes kipróbálni én is ezt teszem.
11920. eracica (válaszként erre: 11919. - Don Carlo)
2008. aug. 27. 13:18
Bocs hogy beesem, de nálam is volt (van) pánikbetegség, most épp tünetmentes -helyette szülés utáni depresszióban vagyok- na mindegy, a legrosszabb állapotomban már én is egész nap rosszul voltam.
11919. Don Carlo
2008. aug. 27. 10:28
Sziasztok!Egy ujabb nap,már rosszulléttel kezdodott.Egyszeruen nem értem mi folyik bennem.Autoval visznek hoznak.Tartom magam de mikor lesz már jobb??Nem tudok egyedul meg munkába sem menni.Tegnap este már ugy aludtam el,hogy felriadtam kozben kozben,hogy nem kapok levegot.Normális ez.és az egész napos rosszullét?A pánikbetegek csak néha vannak rosszul nem?En miért egész nap??
11918. félős
2008. aug. 27. 08:57
Sziasztok! Most éjszaka elég jól aludtam reggel 5"30-ig most egész jól vagyok, bár már pakolom a kórházba a cuccomat!!! Köszönöm ismét a biztatást nektek, aranyosak vagytok!!! Majd még jövök jók legyetek!
11917. georgi (válaszként erre: 11895. - Hamurapi)
2008. aug. 26. 21:00

sziasztok 12 éve próbálkoznak rajtam volt jobb

meg rosszabb. Most pont abbahagytam az 5. Citapram n. gyógyszert. Szerintem nem használt

most viszont nagyon szarul vagyok. 0,5 Rivotrilt

szedek napi 3x felet de állandóan össze akarok esni olyan vagyok mint egy részeg, teljesen ki vagyok dolgozni nem tudok járni. Be fogok kattanni.Mindig ugy érzem meghalok. Mit tegyek????

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook