Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit tegyek, ha fenyegetik a lányom és engem? fórum

Mit tegyek, ha fenyegetik a lányom és engem? (beszélgetés)

7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:56

Kapott? Mire, miért kapta? Kölcsön kérte? Mikor? Mennyi időre? Valóban csak 10 ezret?

Ha a haverjának volt kitől tanulni (a szülei is ebből és így élnek), akkor igen, van mitől tartani.

ma 21:22

Szerintem menjetek be az osztályfőnök fogadó orajara vagy kerjel tőle időpontot szulostol gyerekestol és ott add át.

Nem árt ha megtudja, hogy mi folyik a gyerekek közt . Aztán kussolhat az egész banda, szulostol haverostol.

5. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:19

Ha a másik kiskorú fenyegetőzik közösségi oldalon, az inkább zaklatás kategóriába tartozhat, amit érdemes dokumentálni (képernyőmentés), és ha szükséges, meg lehet beszélni a szülőkkel vagy az iskola felelős személyeivel.

Feljelentést akkor tehet, ha úgy érzi, hogy jogsértés történt, de a bíróság ezt egy 10.000 forintos ügyben valószínűleg nem fogja komolyan venni, különösen, ha nincs írásos bizonyíték.

A legjobb ilyenkor a békés megoldás, próbáljatok megegyezni, akár részletfizetésben, vagy egyéb módon, hogy ne fajuljon el a helyzet. Adjátok minél előbb vissza, de papírozzátok le. A gyereknek meg mond meg, soha ne csináljon ilyet!!!!

ma 21:07

Elkapni még véletlenül se...azontúl felmérni, mi várható egy ilyen szülők közti találkozástól...főleg a hátterüket nem árt megtudni, mer a végén még őrizetesbe is kerülhetsz...

...szóval körültekintően, de járj a végére..

sok sikert, és főleg szerencsét kívánok...

3. gigi> (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 20:31

A kiskorú havert elkapni,anya_apa elé állítani és elmondani előttük mi is történt.

Kiskorú,de zsarolni és hazudni már tud.😡 Csodás felnőtt válik belőle!!

A lányodnak meg tanitsd meg, hogy soha ne kérjen kölcsön senkitől.

2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 20:24
Én ezt a szülők előtt a gyerekekkel együtt intézném.

Sziasztok

Lányom (14) kapott a tudtom nélkül 10.000ftot egy szintén kiskorú haverjatol... Most fenyegetve követeli vissza. Meg lett beszélve mikor hogy tudom oda adni erre nyilvánosság előtt közösségi oldalon fenyeget hogy nagy összeg és hogy se ő se én nem jelzünk .. fel akar jelenteni igazából nem is értem miért. Ebből lehet bajunk így?

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook