Furcsa reggeli ébredés (beszélgetés)
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Srcrss)
ma 10:59
És milyen igazad lehet, nem is kicsit.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Globus)
ma 10:47
Nem akarom a családom terhelni ezzel, barátnőmmel ritkán tudok csak beszélni. Ő általában meg szokott nyugtatni.
13. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:19
"reggel 6.kor ébredek arra, hogy azonnal a napi gondjaim dobódnak be."
Reggel 5-kor a napi "gondom" ébresztett.🐕🦺
12. globus (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:57
Megoldhatatlan? Nincs segítséged? Legalább átbeszélni valakivel? Kicsit más szögből látni a problémákat?
11. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:43
"azonnal a napi gondjaim dobódnak be"
"szapora szívverés és nyugtalanság"
Szorongsz.
10. Kacsahercegno (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:43
8-tól 6-ig alszol, és csodálkozol, hogy 6-kor már nem tudsz tovább? Mennyit szeretnél, 12 órát? 😅 Egy felnőttnek 7-8 óra alvásra van szüksége. Ha 8-kor lefekszel és 5-kor kelsz a munkába, annak is elégnek kellene lennie bőven, sőt. Ha nem érzed magad kipihentnek, próbálj valamit mozogni napközben, bár nem tudom, mi a munkád, ha fizikai, akkor mentálisan is próbáld kicsit igénybevenni a szervezeted, ha ülőmunkád van, akkor mozogj, sportolj, jobb lesz az alvásod minősége is.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Globus)
ma 09:33
Igen, szerintem is az áll a háttérben, megpróbálok később elaludni. Dolgozok, olyankor 5-kor kelek.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - SsueB)
ma 09:28
Nem tudom, még nem próbáltam soha. Muszáj bevennem, mert nagyon hozzá vagyok szokva. Igen a 10 óra az megfelelő, lehet később kellene elaludnom. Jó lenne már egy vasárnapi későbbi felkelés.
7. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:23
Egyértelműen látszik, hogy nyomasztanak a napi gondok.
Miért akarsz többet aludni? Nem dolgozol? Ha korán lefekszel, a 6 órai ébredéssel semmi gond nincs.
6. ssueB (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:18
gondolj bele, 10 órát alszol.
Gyógyszer nélkül is sikerül ennyit?
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Kacsahercegno)
ma 09:15
Este 8 már alszok, lehet az túl korai?
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Apeeng)
ma 09:14
Persze, havonta járok hozzá kontrollra. Ha legközelebb megyek elmondom neki, mert ez 1 hónapja van.
3. apeeng (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:54
Orvos látott mostanában?
2. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:53
Mi az a korán? Mert ha megvan egy 7-8 óra alvás, akkor normális, hogy nem tudsz tovább, nem is kell. A tünetekről szerintem azt kérdezd meg, aki felírta a gyógyszert.
ma 08:40
Elég korán elalszok esténként általában mélyen alszok, de minden reggel úgy ébredek mintha külön életet élne a testem. Megszakad az álom és percre pontosan reggel 6.kor ébredek arra, hogy azonnal a napi gondjaim dobódnak be. Utána hiába próbálok vissza feküdni, kidob az ágy. Ezt kíséri, hogy pisilnem kell ami nyilván ennyi alvás után normális. Megpróbálom az esti elalvást kihúzni, hátha akkor tovább alszok. Fizikális tüneteim is vannak, szapora szívverés és nyugtalanság. Csak gyógyszerekkel tudok aludni azokat kellene később bevenni?