Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mely oldalak foglalkoznak karrier-tanácsadással? fórum

Mely oldalak foglalkoznak karrier-tanácsadással? (tudásbázis)

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Amaunet)
ma 10:17
Az én helyzetem ennél kicsit nehézkesebb. Ezek a multikra igazak, akik keresik a szakértő informatikust, sap szakértőt stb... Ki tudja, mik ezek... Én valami nyugalmas, gyerek és család- barát munkahelyet keresek, mert én viszem hozom a kisebb gyereket, más felnőtt segítség nincs. Ahol kerámiát készítünk, úszunk, rajzolunk, virágkötünk, falat festünk, takarítunk, adatrögzítünk stb. És ugye itt akadtam el, mert ezek nem léteznek, vagy én nem találom.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ma 10:13
Köszönöm. Megnézem
ma 08:55

Adj lehetőséget annak is, hogy téged találjanak meg! Tedd kereshetővé az önéletrajzod! A Profession-nek van ilyen lehetősége, ahol a munkaerőt kereső vállalkozások kereshetnek.

Engem így talált meg a jelenlegi munkahelyem.

Egy videointerjú, bérajánlat, majd mehettem a szerződést aláírni.

Ha van elképzelésed, hogy milyen jellegű munkát szeretnél végezni azt fogalmazd meg még az önéletrajzod elején!

ma 08:53

Perplexity keresése alapján:

"Számos magyarországi weboldal foglalkozik karrier-tanácsadással, különféle célcsoportokat és szolgáltatásokat kínálva. Az alábbiakban összegyűjtöttem a legfontosabb, hiteles oldalakat, amelyek karrier-tanácsadást nyújtanak:

Főbb karrier-tanácsadó oldalak

Karrier Anyu

Online karrier-tanácsadás, személyre szabott konzultációk, bármilyen karrierrel kapcsolatos témában.

Karriertanacsado.hu

Személyre szabott megoldások pályamódosítóknak, karrierváltóknak, részletes elemzéssel, szakmaválasztási tanácsokkal.

Emiero.hu

Karrier-tanácsadó tesztek, amelyek segítenek megtalálni a személyiségedhez illő szakmákat.

Kreatív Útkeresés Tudatosan

Egyéni online karrier-tanácsadás, csomagajánlatokkal, karrierváltóknak és elakadóknak.

Mike Klaudia – Karrier Coach

Online coaching, karrier-tanácsadás Skype-on vagy más platformokon, rugalmas időpontokban.

Gerilla Önéletrajz Műhely

Személyes és online karrier-tanácsadás, önéletrajzírás, elhelyezkedési tanácsadás tapasztalt szakértőktől.

Sellei-Horváth Laura

Kifejezetten anyukáknak szóló karrier-tanácsadás és coaching, visszatérés, karrierváltás, tesztek, pályaorientáció.

Job-Center.hu

Álláskeresési és karrier-tanácsadás szakértőktől, pályakezdőknek, pályaváltóknak, elbocsátottaknak.

Randstad Magyarország

Karrier-tippek, álláskeresési tanácsok, munkaerőpiaci trendek, interjúfelkészítés.

Pilling Zsuzsa

Személyre szabott karrier-tanácsadás és life coaching több mint 10 év tapasztalattal.

Superprof

Online karrier-coachok, egyéni tanácsadás különböző szakértőktől.

Kálmán Judit pszichológus

Karrier-tanácsadás pszichológiai megközelítéssel, személyesen és online.

Móré Zsuzsa

Pályaválasztási és karrier-tanácsadás, önismereti fókuszú támogatás.

Karrier Hungária

Állásajánlatok mellett karrier-tanácsadás, felsővezetői kiválasztás, toborzás.

Egyéb lehetőségek

Személyzeti tanácsadók, fejvadász cégek, állásközvetítők

Ezek az irodák (például Workania, Jobline) nemcsak közvetítéssel, hanem tanácsadással is foglalkoznak, szolgáltatásaik gyakran ingyenesek az álláskeresők számára.

Összefoglalás

A fent felsorolt oldalak mindegyike megbízható, szakmai segítséget nyújt a karriertervezés, pályaváltás, álláskeresés vagy önfejlesztés területén. Az egyes szolgáltatók kínálata eltérő lehet: van, ahol személyes konzultációt, máshol online tanácsadást, teszteket vagy coachingot találsz. Érdemes átnézni a részletes szolgáltatásokat, hogy a saját igényeidhez leginkább illeszkedő tanácsadót válaszd."

3. Tai
ma 08:46
Facén rengeteg ilyen oldal jön be, de szerintem marhaságok. Kattintottam már rájuk, ahol hasonló megoldásokat hírdetnek, mint amit keresel. Jobbat nem tudok.
Mert a nagy keresgélésnek mindig az a vége, hogy amit keresek, nem létezik. Viszont a jelen munkahelyem már a betegítő kategóriába sorolható, nekem meg ahhoz nincs kedvem. Dolgozni szeretek, tudom, mik az erősségeim, csak a mai munkahelyek típusait nem látom át és az elvárások nem egyértelműek. Mindenhová egy rakás irreális elvárás van felsorolva, majd minimálbér és teljesíthetetlen munkaidő. Kizártnak tartom, hogy valóban mindennek meg kéne feleni, mert így nem tudom, hogy kapnak munkaerőt.
Ki tud olyan oldalt, ahol karrier tanácsot tudnék kapni? Ahova esetleg beírom a paramétereket (tudás, gyakorlat, elvárás, megkötések stb.) és kapok egy listát, hogy milyen irányokban érdemes elindulni keresgélni. Elakadtam, úgy látom a jelen rálátásom kevés, de nagyon szeretnék munkahelyet (munkatípust is) váltani.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook