Miért jó férfinek lenni? (beszélgetés)
Egy nőnek miért ne lehetne sok partnere, vagy miért nem meztelenkedhetne? Vagy miért nem ihatja le magát a sárga földig ( bár ez férfinak is csúnya dolog.)
Nem a múlt században élünk.
"Szóval, az igaz, amit a nők elhisznek magukról. A korlátokat ők maguk építik."
Mindezeket megteheti a nő is, csak nem kell foglalkozni az előítéletekkel, mások véleményével. Mi köze hozzá másoknak, ha ezekkel nem árt senkinek?
A nők ott követik el a hibát, hogy az előítéletek miatt nem élik az életüket. Azt és úgy, ahogyan ő akarja.
Falat építenek saját maguknak.
😁
Emlékszem a jelenetre.
Bocs Tien, de nekem a Szex és New York egyik jelenete jelent meg. Samantha Jones egy sármos, idős emberrel bújt ágyba. Az éjszaka közepén a férfi kiment a mosdóba és Samantha meglátta hátulról a fonnyadt fenekét. Azt az arcot!:)
Szóval a pasik is öregszenek és nekik is lemászik 1-2 dolog az eredeti helyéről.:)
A férjem nagyon szépen "öregszik".
Sármosabb , érettebb szinte szexibb,mint tacskó korában.
Szívesen megcsapkodnám ezért 😫
Nekem nőként ,itt-ott lemászik ami eddig a helyén volt.(nem vészesen,na de na)
Ezt nagggyon irigylem a férfiaktól.
Sosem éreztem ezt. 11 évig katonáskodtam, azóta informatikusok között dolgozom, ami kezdetekben nem volt még elnőiesedve.
Nem találkoztam még azzal az emberrel, aki kívülállóként megítélhetné az életem - kivéve a közvetlen családom.
Szóval, az igaz, amit a nők elhisznek magukról. A korlátokat ők maguk építik.
én nem jartam ilyen helyekre vagy ha mentem,akkor jött valaki velem,barát,bnő ,bárki,akar többen is....
köszönöm ,hogy írtál vmi szépet ,ismét :D
egyébként nem is néztem hogy te irtad a hsz-ást,nem szoktam,csak véleményt írok.... csak utolag néztem rá.....
egyébként még 1: képzeld nem volt,aki figyelmeztessen,mégis tudtam magamtol,mit csainaljak ,v mit ne sajat biztonsagom érdekében ;)
"ez a megerőszakolós dolog,hát aki ettől retteg egész életében,annak gratulálok"
Téged nem figyelmeztettek soha a szüleid, hogy este ne járj egyedül az utcán, vigyázz kivel maradsz kettesben, kihez mész fel házibulizni, szórakozóhelyen vigyázz az italodra? Akkor én is gratulálok. Biztos szuperül megválogatod a pasijaidat...
több okból is
ez a megerőszakolós dolog ,hát aki ettől retteg egész életében,annak gratulálok.Lehetene ennyi erővel rettegni mindentől...
nemkívánt terhesség.... elkerülhető.
Az tény,hogy fizikailag sokkal erősebbek,igaz,amit egy nő nem tud megtenni,mert nincs hozzá fizikuma,azt egy férfi minden nehézség nélkül.
sokkal könnyebben kapnak munkát,egy nő egy bizonyos kor fölött semmilyet,max wct pucolhat,diplomával is,míg egy férfi mig él,nem hal éhen,ha más épp nincs, elmehet épitkezésre segédmunkásnak,mig nincs jobb :D
Egy nőnek fiatalon is nehéz sokszor a munkakeresés,hónapokba telhet,mire sikerül,ezt a börömön is tapasztaltam.Nagyobbak az elvárások,sokszor ítélkeznek külsőségek alapján,egy 50 kilós nő biztos nem bír semmit csinalni,ha szebb,akkor mar buta,stb....valaki írta,hogy gyerekkel még nehezebb,ez is nagyon igaz!!
Egy nő,ha fenyegetik,vagy van egy olyan partnere,aki terrorizálja testileg v lelkileg,keveset tud tenni,ha van aki megvédje az szuper,ha nincs,hiaba kér segitséget, a rendőrség pl magasrol le*szarja,lehet bántalmazni őt is és akar a gyerekeket is,ami borzasztó és felháborító!!!
Egy nő legyen örökké fiatal és csinos,ne látszanak rajta az öregedés jelei,bár talán még ez a legkisebb probléma.
A többi számomra legalábbis nem olyan nagy teher mint pl menstruálás ,gyxerekszülés.Így lettünk megteremtve.
hirtelen ennyi jutott eszembe ,de biztos lehetne még sorolni tovabb...
További ajánlott fórumok:
- Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá?
- Nyitott házasságban élő férfinek hol és hogyan érdemes próbálkoznia a nőknél?
- Miből vehetem észre, hogy egy férfinek tetszem?
- Ha egy férfinek tetszik egy nő, miért mond le mégis róla?
- Miért szólják meg egyes emberek, ha egy férfinek 10 évvel fiatalabb barátnője/élettársa/felesége van?
- Egy 38 éves férfinek miért nincs még családja?