Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért jó férfinek lenni? fórum

Miért jó férfinek lenni? (beszélgetés)

1 2
jún. 9. 07:27
Én nem mondanám egyértelműen hogy jobb férfinek lenni mint nőnek.
jún. 3. 18:46
Szerintem nem jobb férfinak lenni, mint nônek. A 21-ik szàzad a nôk évszàzada lesz. Férfiak is, nôk is meg tudjàk talàlni a boldogsàgukat, és akkor nem szàmit a nem.
52. PöttyösPanka (válaszként erre: 50. - Amaunet)
máj. 27. 06:59
Ez igaz, és valóban nem ez volt a kérdés. Bár gondolom ez a férfiak szemszögéből jó. Legalábbis biztos nem siránkoznak azon, hogy ugyanazért a munkáért több pénzt kapnak.
51. Amaunet (válaszként erre: 48. - Ismétlő)
máj. 26. 17:02
Mert a nő mások véleményét tartja szemelőtt. Fél, hogy "elitélik".
50. Amaunet (válaszként erre: 47. - PöttyösPanka)
máj. 26. 16:59
Ez arra a kérdésre lenne válasz, hogy miért rossz nőnek lenni.:)
49. srcrss (válaszként erre: 48. - Ismétlő)
máj. 26. 14:26
Lehet nekünk is. Rosszul értelmezted. Azt írtam, hogy a férfiaknak sok mindent elnéznek, de egy nő megkapja a magáét, ha ribiskedik, iszik stb.
48. Ismétlő (válaszként erre: 45. - Srcrss)
máj. 26. 13:27

Egy nőnek miért ne lehetne sok partnere, vagy miért nem meztelenkedhetne? Vagy miért nem ihatja le magát a sárga földig ( bár ez férfinak is csúnya dolog.)

Nem a múlt században élünk.

máj. 26. 13:14
Egyetemista koromban voltak olyan férfi tanárok a szakon, akik nyíltan azt vallották, hogy "nőből nem lehet mérnök". Ezzel viszont tényleg ártottak, mert aki nőként hozzájuk került vizsgán, azt megbuktatták. Tehát azért nem csak a nők állítanak korlátokat maguknak. Jó példa erre az úgynevezett üvegplafon jelenség is.
46. srcrss
máj. 26. 12:36
Igazad van. Addig van hatalmuk felettünk, ameddig hagyjuk.
45. srcrss
máj. 26. 12:32
Rendben. Fejtsd ki, hogy miért nem értesz egyet, és szerinted miért jó férfinak lenni. Úgyis férfiaknak tette fel a kérdést, legalábbis azt hiszem...
44. Ismétlő (válaszként erre: 11. - Srcrss)
máj. 26. 12:15
Az 5. És 6. Pontal egyet értek. A többivvel nem nagyon.
máj. 26. 11:12

"Szóval, az igaz, amit a nők elhisznek magukról. A korlátokat ők maguk építik."

Mindezeket megteheti a nő is, csak nem kell foglalkozni az előítéletekkel, mások véleményével. Mi köze hozzá másoknak, ha ezekkel nem árt senkinek?

A nők ott követik el a hibát, hogy az előítéletek miatt nem élik az életüket. Azt és úgy, ahogyan ő akarja.

Falat építenek saját maguknak.

42. srcrss (válaszként erre: 35. - Amaunet)
máj. 26. 06:48
Nem munkahelyi dolgokra gondoltam, hanem mondjuk arra, amit leírtam. Egy férfi, akinek sok szexpartnere volt, igazi férfi. A nő csak k.rva... Egy részeg nőn sokkal jobban megbotránkoznak, mint egy részeg férfin. Ha egy férfi megcsalja a feleségét, elintézik annyival, hogy "ilyenek a férfiak". A nő megint utolsó k.urva, ha megcsalja a férjét. Szóval nem hit kérdése a kettős mérce.
41. tien (válaszként erre: 40. - Amaunet)
máj. 25. 22:04

😁

Emlékszem a jelenetre.

40. Amaunet (válaszként erre: 36. - Tien)
máj. 25. 14:02

Bocs Tien, de nekem a Szex és New York egyik jelenete jelent meg. Samantha Jones egy sármos, idős emberrel bújt ágyba. Az éjszaka közepén a férfi kiment a mosdóba és Samantha meglátta hátulról a fonnyadt fenekét. Azt az arcot!:)

Szóval a pasik is öregszenek és nekik is lemászik 1-2 dolog az eredeti helyéről.:)

39. lolita2112 (válaszként erre: 26. - Miss Angel)
máj. 25. 01:22
igazad van!
máj. 24. 17:37
Ezt a kérdést kifejezetten a férfiaknak tenném fel méghozzá olyan formán, hogy miért szeretnek férfiként élni? Több féle választ is kapnánk. Ki ezért, ki azért.
37. tien (válaszként erre: 36. - Tien)
máj. 24. 17:33
Nem tudom ,miért Violet18 írtam .
36. tien (válaszként erre: 6. - Violet18)
máj. 24. 17:32

A férjem nagyon szépen "öregszik".

Sármosabb , érettebb szinte szexibb,mint tacskó korában.

Szívesen megcsapkodnám ezért 😫

Nekem nőként ,itt-ott lemászik ami eddig a helyén volt.(nem vészesen,na de na)

Ezt nagggyon irigylem a férfiaktól.

35. Amaunet (válaszként erre: 34. - Srcrss)
máj. 24. 15:13

Sosem éreztem ezt. 11 évig katonáskodtam, azóta informatikusok között dolgozom, ami kezdetekben nem volt még elnőiesedve.

Nem találkoztam még azzal az emberrel, aki kívülállóként megítélhetné az életem - kivéve a közvetlen családom.

Szóval, az igaz, amit a nők elhisznek magukról. A korlátokat ők maguk építik.

34. srcrss
máj. 24. 13:48
A társadalom. A nőket sok mindenért lekurvázzák, durvábban elítélik bizonyos dolgokért.
33. Amaunet (válaszként erre: 32. - Srcrss)
máj. 24. 13:47
Ki szégyeníti meg?
32. srcrss (válaszként erre: 29. - Amaunet)
máj. 24. 13:43
Persze, így van, de a nőt megszégyenítik, a férfinak viszont megveregetik a vállát egy kihágásért. A kettős mércével van bajom.
31. Miss Angel (válaszként erre: 27. - 55Judit)
máj. 24. 13:41
igazad van
30. Miss Angel (válaszként erre: 28. - Srcrss)
máj. 24. 13:41

én nem jartam ilyen helyekre vagy ha mentem,akkor jött valaki velem,barát,bnő ,bárki,akar többen is....

köszönöm ,hogy írtál vmi szépet ,ismét :D

egyébként nem is néztem hogy te irtad a hsz-ást,nem szoktam,csak véleményt írok.... csak utolag néztem rá.....

egyébként még 1: képzeld nem volt,aki figyelmeztessen,mégis tudtam magamtol,mit csainaljak ,v mit ne sajat biztonsagom érdekében ;)

29. Amaunet (válaszként erre: 11. - Srcrss)
máj. 24. 13:34
Szerintem a nők is megélhetik ezeket, ha erre vágynak és nem érdekli őket az, hogy más mit szól az életükhöz.
28. srcrss (válaszként erre: 26. - Miss Angel)
máj. 24. 13:28

"ez a megerőszakolós dolog,hát aki ettől retteg egész életében,annak gratulálok"

Téged nem figyelmeztettek soha a szüleid, hogy este ne járj egyedül az utcán, vigyázz kivel maradsz kettesben, kihez mész fel házibulizni, szórakozóhelyen vigyázz az italodra? Akkor én is gratulálok. Biztos szuperül megválogatod a pasijaidat...

27. 55Judit (válaszként erre: 26. - Miss Angel)
máj. 24. 13:18
A régi öregek azt mondták hogy a férfi akkor is férfi ha belesz..ik a kalapjába. Ez annyit jelentett, hogy a férfiak bármit megtehettek. De a nőknek meg volt szabva mit szabad mit nem. Nekik mit illik, mit nem.
máj. 24. 13:06

több okból is

ez a megerőszakolós dolog ,hát aki ettől retteg egész életében,annak gratulálok.Lehetene ennyi erővel rettegni mindentől...

nemkívánt terhesség.... elkerülhető.

Az tény,hogy fizikailag sokkal erősebbek,igaz,amit egy nő nem tud megtenni,mert nincs hozzá fizikuma,azt egy férfi minden nehézség nélkül.

sokkal könnyebben kapnak munkát,egy nő egy bizonyos kor fölött semmilyet,max wct pucolhat,diplomával is,míg egy férfi mig él,nem hal éhen,ha más épp nincs, elmehet épitkezésre segédmunkásnak,mig nincs jobb :D

Egy nőnek fiatalon is nehéz sokszor a munkakeresés,hónapokba telhet,mire sikerül,ezt a börömön is tapasztaltam.Nagyobbak az elvárások,sokszor ítélkeznek külsőségek alapján,egy 50 kilós nő biztos nem bír semmit csinalni,ha szebb,akkor mar buta,stb....valaki írta,hogy gyerekkel még nehezebb,ez is nagyon igaz!!

Egy nő,ha fenyegetik,vagy van egy olyan partnere,aki terrorizálja testileg v lelkileg,keveset tud tenni,ha van aki megvédje az szuper,ha nincs,hiaba kér segitséget, a rendőrség pl magasrol le*szarja,lehet bántalmazni őt is és akar a gyerekeket is,ami borzasztó és felháborító!!!

Egy nő legyen örökké fiatal és csinos,ne látszanak rajta az öregedés jelei,bár talán még ez a legkisebb probléma.

A többi számomra legalábbis nem olyan nagy teher mint pl menstruálás ,gyxerekszülés.Így lettünk megteremtve.

hirtelen ennyi jutott eszembe ,de biztos lehetne még sorolni tovabb...

máj. 24. 10:12
Nem kell nagyjából 40 évig menstruálniuk. Ezt nagyon irigylem tőlük.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook