Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit tegyek, ha a vezetésoktató nemkorrekt velem? fórum

Mit tegyek, ha a vezetésoktató nemkorrekt velem? (beszélgetés)

ma 16:13
Ilyen hosszú mese...ha ennyi hibával vezetsz, mint írsz, akkor ne csodálkozz..
4. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:24
Mindenki szembe megy veled az autópályán?
3. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:16
Nem leszek népszerű, de vannak amiket nem kell erőltetni.
2. zsoffka002 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:51
Tényleg vannak tanulók/emberek (férfiak és nők egyaránt), akik "alkalmatlanok" gépjárművezetésre. Legyen az autó vagy motor(ami ugye több kategóriás) Nem olvastam végig a mesédet - nagyon hosszúra sikeredett - jó lenne tudni milyen motorról van szó! Nem oktató vagyok, de 10 évet dolgoztam egy autósiskolában, van némi tapasztalatom...

Sziasztok! Komoly dologba ütöttem a fejszémet és nem tudom mit csináljak most. A szerelem a motor jogsi megszerzése,ezért korlátlanra iratkoztam be. (Nő vagyok) Tavaly sajnos nem jött össze és sok idő ráment,és el is váltunk a sulitól egymástól ,mert nem tetszett, hogy kinevetnek engem és másokat is ha elesnek,de ez csak egy szelete a dolognak... Beiratkoztam egy másik suliba, ahol viszont olyan ideg voltam egy-két oktatóktól, hogy mindent is elrontottam, amit lehetett, no meg plusz 1 év kimaradás sem vált az előnyömre.

Ahol most vagyok azt hittem jóra számíthatok. Sokat gyakoroltam és vettem tőlük órákat plusz magánórát is , egy olyan oktatót választottam magántanárként , akitől én úgy gondolom sokat tanultam és nem volt gyomorgörcsöm tőle ,ő szerinte hibátlan már a rutinpályám is.. Egy másik oktató viszont azt mondta itt, (nem nekem szólt) hogy vannak vezetésre alkalmatlan személyek ebben a suliban ,de ö nem álomromboló, hogy ő ezt elmondja nekik, nekem viszont kicsúszott a számon, hogy hát merem remélni, hogy azért nekem megmondják és nem csak beszedik a pénzt utánam. Lehet nem erény ha őszinte vagyoktudom,de néh- Néha kicsúszik a számon, és már bosszantot, hogy ezzel megy az óra, azért van ott, hogy megtanítsa, legyen csak korrekt,, Az oktatók egymást beszélik ki, azt is, aki engem oktat -mindezt -nekem, lehet jót akart nekem meg minden, de most mit mondjak nekem ő vált be., nála lett önbizalmam, a sok idegbetegtől csak elment az önbizalmam., mondtam ,hogy kövi órán magánba leszek xy-naál

hát gratulált is nekem, (negédesen persze) azt kellett volna mondanom, hogy minek alkalmazzák akkor ha ö tényleg ennyi,, és stb... Mintha kútba dobtam volna a pénzem és totál hülye lennék igy éreztem magam- Plusz van egy érdekes stílus ami körül lengi a sulit, esett ,mint a fene én meg úgy néztem ki,mint aki bepisilt, nevettem is rajta és előbb fejeztem be az órát, mit kaptam- kakáljak be mert az menőbb, szóhoz se jutottam, azt kellett volna mondanom , hogy ezt megismétli? De nem mondtam semmit, mert megint nyuszi voltam aki attól fél, hogy megint csak ki lesz vele cseszve ha megint szólok valamit, Sokszor félre is értenek, de ezt már megszoktam.. Nem vagyok profi motoros, sose fogok ilyet kijelenteni a számon, de nem döntöttem bolyát megcsinálom a pályát gond nélkül, nem vagyok bunkó egyáltalán, mondtam, hogy még veszek azért órákat, de már a környezetem nézz hülyének, hisz otthon elég jól elvezetek szerintük, nem vagyok szívbajos ahogy ők mondják a környezetem és a barátok Már szép lassan mindenki rajtam nevet és nem tudják hol lehet a hiba, nem értik hogyan tudok kifogni ilyen sulikat, már azon gondolkozom, hogy sulit váltok megint, mert csak a pénzem fog elmenni itt is,. Nagyon elvagyok keseredve. Hozzá teszem hallottam azt is már, hogy xy annyi órát vett náluk, hogy 2x kifizethette volna a sulit. 🙁,, háát öhhm, nem vagyok könnyű helyzetben mert sulizom, dolgozom, gyakorlatot is csinálom a sulim végett és nagyon szétvagyok csúszva, ez most tetőzik be egyre jobban, de ha most nem csinálom akkor végem és jövőre kezdhetek mindent elölről, mert 2 évig lehet megszerezni a jogsit,, Szeptember elseje óta, kevesebb a türelmem már ezekhez a dolgokhoz , hogy mindent is hagyjak kicsúszni a kezeim közül, most segítséget kérek, hogy kit ajánlotok aki jó motor oktató és a nőket is szívesen tanítja, Pesti vagyok, de nem gond ha vidékre kellene utazni, korrektséget várok nem megalázást, vagy mi ez lehet én reagálom túl,, erről is kérnék visszajelzést mert azért azt mégsem merem kimondani, hogy azért vagyok ott, hogy tanitsanak meg akkor, mert nekem sem ingyen van az időm és nem keveset fizetek.Nem értem mi van az oktatókkal manapság? Ilyen mocskos szájúan beszélni se tisztelet úgy, hogy én megadom... (?)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook