Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
De cuki vagy!!! Írok neked minden nap, ha ettől egy kicsit jobb kedved lesz. ;)
Ajj, ez a napi 4 óra valóban jó sok utazás. Én is annyit utaznék, ha nem autóval járnék. :( De kitartást Regina, mert nem sokat kell már utazgatnod, jön az a pocaklakó. ;)
A masszázsért irigyellek.
Már én is gondoltam arra, hogy lehet, üresek a tüszők, azért nem sikerül??!!
Ez a prbléma csak a lombiknál derülhet ki, nem?
Most volt egy ismerősöm lombikon (nem a Forgácsban), 12 tüszőt szívtak le és csak 1 petestet nyertek belőlük. Mondták neki, hogy ilyennel még nem találkoztak. Most azt az egyet fogják visszaültetni neki. Nagyon bízom benne, hogy meg fog tapadni az az egy.
Hát most ezerrel nyomom a csengőt! ;-)
Muszáj, hogy haladjanak a dolgok. ;-)
Angyajka, úgy érzem, ez most sikerül Neked!!! ;-)
Tetszik a hozzáállásod, jó hatással vagy rám, ahogy olvasom a soraid én is vidámabb és bizakodóbb lettem!! ;-)
Húúú tegnap nagyon világ vége hangulatom volt. A munkahelyemen is rossz hírt kaptam, kijjebb költözik a cég, ami naponta 2x2 óra utazást fog jelenteni…
Reggel csináltam még egy tesztet, teljesen negatív lett és érzem is már, hogy nagyon meg akar jönni.
Azt tanácsolta, ma már ne vegyem be a duphastont, szombaton megjön és hétfőn reggel megyünk vv-re. Minden aggodalmam rázúdítottam szegényre. Nagyon korrekt volt, végig hallgatott és azt mondta, mindent megnézünk, az összeférhetetlenséget, az immunrendszeri dolgot is. Most hatalmas kő esett le a szívemről!
Este bejelentkeztem masszázsra is a természetgyógyász ismerősömhöz, most nagyon jól fog jönni egy kis feltöltődés. :)
Regina szuper, ügyes vagy, látom beindultál :))
Az immunológiai vizsgálatra nagyon kíváncsi vagyok, majd mesélsz róla?
Szia! Jaj, de jó, hogy ma már jobb kedved van. :)
Azért még tesztelj holnap is, hátha... Vagy abba is hagytad a gyógyszert?
Na, ez tök jó, hogy hétfőn már léptek is a további kivizsgálásokban. Nem lesz gond, hogy stimus hónapban vagy? Lehet arra nem hat ki. Én is bejelentkeztem szombatra a cöliákia vizsgálatra, a laktózt is megnézetem, csak arra még ki kell találnom melyik vizsgálat az. Nem nagy összeg tényleg, úgyhogy jobb mint beutalókért rohangálni.
Tegnap én már úgy felszívtam magam, hogy beadtam a tüszőrepit és elmentem edzeni. Ilyet többet nem csinálok. Úgy fájt a petefészkem az edzés végére, hogy megijedtem nem-e most repesztettem meg, bár még minik voltak. A férj hazáig "szidott". Szombaton meg jól beszívom a festékes illatot a fodrásznál. :) Ennél jobban már nem lehet nem törtődni vele. :D
Jobb lesz, így szerintem, hogy haladunk előre és kizárjuk, amit még ki lehet. Hamarabb telik az idő is, meg ezzel is előrébb vagyunk. Júliusban én is megcsináltatok mindent frissen, mert addigra már nem lesz stimus hónap és bevonulok a főagyhoz (Tanár úr), hogy nekem idén baba kell a pocakba. :D
Péntekig még vastagodik!
Lehet, éppen ez a hozzáállás lesz célravezető, mert most "elengedted" egy kicsit. Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön és Te adsz majd nekünk reményt, hogy inszemmel is lehetséges!!! :)
Beszéltem Sipos dokival, elmondtam neki minden aggodalmamat, nagyon rendes volt, meghallgatott. Folytatjuk az inszemet, de közben megkezdjuk a kivizsgalasokat a lombikhoz. Hétfőn megyünk a férjemmel vérvételre. :)
Kivizsgáljuk az összeferhetetlenseget es immunológiai dolgokat is.
Nekünk a BMCben 3 év alatt volt 3 inszem.A SOTEn 1 év alatt semmi sem volt. Szóval az időhúzás mindenhol "bevett" szokás.
Amúgy az utrót a házidoki is felírja. Ha nem akarsz Duphit szedni. Napi 2x2 az i szem utáni szokásos adag.
Ennyi minden után rád fért egy kis szerencse.
;)
Remélem most jó lesz, bár most meg a nyh gyatra. :/
Most tudom, hogy rossz Regina, de menni kell előre. Rögtön belevágsz a következőbe vagy hagysz ki?
Én most megfogadtam, higy nem reménykedek.
le a kalappal előtted :)
én is az elején vártam, hogy kiderüljön, hogy van valami bajom és amiatt nem jön össze, de azért örülök, hogy semmi komoly bajom nincs, csak épp még nem jött el a mi időnk, így fogom fel. A baba engem türelemre tanít, amire szükségem is van, nem vagyok egy türelmes típus :D
Lányok köszönöm az együttérzést, bíztatást és az ölelést Petyó, nagyon kedvesek vagytok!!! ;)
Ma egy kicsit belehaltam (még a forró csoki és a túrórudi sem érte el a kellő hatását), de holnapra, ígérem, összeszedem magam és újult energiákkal megyek előre.
Iliiri, Te egy hős vagy, ennyi szuri, meg gyógyszer! Szívből kívánom, hogy minden a lehető legjobban alakuljon pénteken és hamarosan már Anyuci lehess! ;-)
Angyajka, örülök, hogy most nem esik bele a hétvége és már pénteken megcsinálják. ;-) A 17-18 mm-es tüszőcskék nem fognak idő előtt megrepedni, hidd el, most minden rendben lesz! Örülök, hogy Makai megemberelte magát és rendes volt. ;-) Őt személyesen nem ismerem egyébként, csak látásból. :-)
Edit, gondolok Rád is pénteken! ;-) Te is annyi mindent próbáltál már, nagyon megérdemled, hogy sikerüljön! Drukkolok!!!
Baybee, az lesz, megkérem a dokimat, csináljuk meg a lombikhoz való vizsgálatokat, ne menjen azzal is az időm. Addig is csináljuk az inszemet.
ezzel tökéletes lesz! Akkor valamit csak elértél a kérdezősködéseddel :)
nem akarom rábeszélni az Utrora. Igaz, drága a Duphi, de ha az tényleg ennyire természetes és nem volt vele gondom, se mellékhatás, semmi, így maradok ennél.
mi a "Tanár úr" miatt húzzuk az időt.
Októberben voltunk ott első konzin, az ő javaslatára 2 ciklus Closti, aztán cisztásodtam, amiatt egy ciklus inszem nélkül, aztán jött az első inszem. Ekkor már márciust írtunk. Utána saját magunk + mert már 3 Clostis cikluson voltam túl és kicsit pihentetni szerettem volna odabent a dolgokat és a munkám miatt (mivel egyáltalán nem tudtam volna eljönni) hagytunk ki 2 ciklust és itt vagyunk, eltelt 7 hónap és még csak most jön a 2. inszem. Szóba se került még a lombik.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?