Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Én eddig csak Duphastont kaptam.
Mnyh-ra a sok fehérje és egy kis minőségi vörösbor. :-))
Mindig elfelejtem megkérdezni: mit kaptok progeszteronpótlásra? Ugye nem mindig a Duphastont írják fel? Van valami injekciós változat is, azt kapta már valaki?
Méhnyálkahártya vastagításra valami házi praktika? :-)))
Hát elhiszem!! Első lombik, ugye?
Jobb is lesz, ha pénteken túl vagy rajta, mert nyugisabb lesz a hétvégéd!
Arra gondolj, hogy hamarosan Anyuci leszel!!! :)
Nagyon drukkolok Neked! :)
Ezek szuper hírek!!! :)
Drukkolok a péntekhez! :)
Jaj, de jó!!! Akkor mi holnap is találkozunk. ;)
Ilyen tüszőrpigátló kellene nekem is. :D Mindig azzal van problémám. :D Az szuri vagy bogyó?
Ha holnap megint ilyen 21-22 mm tüszőim lesznek, akkor lehet megemlítem, hátha tényleg elzavarnak. :)))
Lehet, hogy én is ott leszek pénteken a csajokkal :-))))
Hétfőn -5 napi érlelés után- elég nagy méretű tüszőket számoltak, megváltoztatták a szurikat, mostmár ovugátlót is kapok, nehogy idő előtt megrepedjenek. Holnap reggel újabb UH, doki szerint pénteken-de legkésőbb hétfőn punkció. Pénteknek jobban örülnék, már nagyon feszítenek :-)))
Holnap UH után már többet fogok tudni.
:D
pénteken lehet találkozunk :)
júniusban 2 inszem :D egy az elején, egy a végén.
Aviva zene van youtube-on :)
nekem a gyakorlatok jöttek volna jól videón, nehéz volt megtanulni, pontosan mit hogyan.
Ajjj, ezek nem jó hírek.
Én nagyon átérzem ezt. Ez az örök hibakeresés. :( De én azt mondom, hogy olyan nincs, hogy minden jó és évekig próbálkozik az ember sikertelenül.
Én a héten bejelentkezek erre liszt és laktózérzékenységes (vagy nem is tudom mi a pontos neve) vizsgálatra. Muszáj valamit megint kizárni, mert ennek nincs értelme, hogy reménykedik az ember, de hiába.
Ó, ne már Edit, basszus.. Bár megérezted ezt szerintem, furák vagyunk mi nők.. :((
Szombat óta nem toltam a tornát, várom hogy átküldjék a zenét. :) Úgy biztos könnyebb lesz. Amúgy semmi kedvem hozzá. Hol borúsan, hol optimistán látom a helyzetet. Néha elmegy a kedvem az egésztől, néha meg ezerrel tolom magam előre. Gndolom ezzel nem csak én vagyok így.
Most hogyan tovább?
Sajnos ezt nem tudhatjuk. :(
Mindenre van pedig nekem is ellenpéldám, akiknél korántsem volt minden rendben, sem egészségileg, sem lelkileg; van olyan ismerős, aki 15 évig non stop szedte a fog. gátlót, miután abbahagyta, gyorsan teherbe esett; van aki IR-es; van, akinek pajzsmirigy gondjai vannak; van, aki nagyon rágörcsölt, úgy volt, megszűnik a munkája ezért úgy döntött, teherbe esik, hát így is lett; van több 40 fölötti ismerősöm, akiknek szinte azonnal sikerült, első baba náluk is… Jó nagy adag szerencse kell az egészhez! Már nem tudok mire gondolni.
óóó sajnálom! :-(
Inkább bátortalan! :-D
drukkolok, hogy időben csípjétek el azt a tüszőt :)
a holnapi óriás tüszőt inszemezzék meg pénteken :)
Sziasztok, csajok!
Én nem teszteltem egyáltalán, nem is volt semmi tünetem, pedig én mindig úgy képzeltem, hogy na én aztán tutira tudni fogom már a nemvárt előtt 5-7 nappal, hogy babás vagyok, de mára lezuhant a hőm. Ez van :( ebből mensi lesz 1-2 napon belül és indul az inszemes ciklus.
Regina, kibírod péntekig teszt nélkül? :D erős vagy :)
Petyó, hogy megy az Aviva?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?